Inhoud blog
  • Zondag Cars 'n Coffee in Denderhoutem
  • Genieten op Ninoofse Savooifeesten
  • Zaterdag opnieuw Peken Rock in Outer
  • Denderleeuw heeft eigen internetradio
  • Wellese jeugd voerde actie
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    De blog met de leukste nieuwsfoto's uit de regio Zuid-Denderstreek!
    Startpagina !
    Foto
    Mijn favorieten
  • Autoblog
  • Editie Pajot
  • Nieuws uit Erpe-Mere en Lede
  • Radio Mig
  • Op vakantie in Frankrijk
  • Het Nieuwsblad
  • Radio Del Sol Ninove
  • Mijn favoriete kar
  • Autofans
  • De Streekkrant
    Mijn favorieten
  • De Redactie
  • Feedy.be
  • Marino Verbeken
    Altijd wel iets te beleven in de Denderstreek
    Uw evenement of nieuwsfeit kan ook op deze blog. Bel naar 0475 75 00 78 of mail marino.verbeken@skynet.be.
    14-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afscheid van een goeie vriend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen We hebben gisterennamiddag definitief afscheid genomen van een goeie vriend. Onze Volvo XC90, mijn werkpaard, is verkocht en is momenteel op weg naar Oekraïne waar een tweede leven op hem wacht. 260.000 km en meer dan 6 jaar is hij mijn partner geweest maar enkele ernstige technische problemen hebben me doen beslissen om van 'ons Volvooken' af te zien.

    14-11-2011 om 10:34 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    13-11-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe start voor mijn blog
    Beste bezoekers.
    Jullie weten allemaal dat één en ander veranderd is in mijn professioneel leven. Een beslissing die ik nog niet betreur. Door dat ik één en ander diende te regelen, heb ik mijn blog wat verwaarloosd de jongste weken.
    Maar ik neem nu een nieuwe start en het is de bedoeling dat er weer regelmatig leuke berichten van gebeurtenissen uit de regio zullen verschijnen. Persberichten, tips en andere nieuwtjes blijven intussen welkom.
    Tot binnenkort.

    13-11-2011 om 08:38 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove: Don Jo kleedt Wortelmanneken aan
    Voor de eerste maal in de geschiedenis heeft het Wortelmanneken, het oudste carnavalsmonument van het land, op de Ninoofse Centrumlaan, een carnavalspakje cadeau gekregen. De leden van Don Jo trokken vrijdagmiddag aan het Wortelmanneken het kostuum, dat ze tijdens de Roze Zondagsstoet dit jaar droegen, aan. "Het leek ons een leuk idee en in samenspraak met de Carnavalsraad kan dit de start van een nieuwe traditie worden. Het is de bedoeling dat de groep die de stoet wint bij de categorie met praalwagens, op de start van het carnavalsjaar, op 11.11 dus, een pakje zal schenken aan het Wortelmanneken."
    Prins Kelly en de leden van de verschillende carnavalsinstanties, en vooral ook de leden van Don Jo zelf, zagen dat het goed was.




    13-11-2011 om 08:29 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove: carnavalsjaar van start
    Afgelopen vrijdag, om 11.11 u op de elfde dag van de elfde maand van 't jaar elf, werd in Ninove het startschot gegeven voor het nieuwe carnavalsjaar. Dat gebeurde in een bomvolle Plomblom. Thema dit jaar is 'Een Skau Sittewoësje'.
    Het is intussen een traditie dat tijdens de openingszitting alle voorzitters van de Ninoofse carnavalsinstanties al even vooruitblikken op het komende jaar. Maar er werd meer gedaan dan gepraat. Wettel en Krabber waren eveneens van de partij een schitterende sketch over de Ninoofse gebeurtenissen van het voorbije jaar. Afscheidsnemend prins Kelly werd opgenomen als stagiair door de Prinsencaemere, die dat op de haar vertrouwde ludieke manier deed. En ook Sophie, de helft van het Ninoofse duo uit Mijn Restaurant, kwam even langs om stemmen te ronselen voor hun restaurant Art Kwizien in Dendermonde; Maar ook op het Plomblompodium was er duidelijk geen ontsnappen aan de cameraploegen.
    Overigens nog dit. Raadsvoorzitter Pascal Carael verwees ook naar de andere carnavalssteden in de Denderstreek. "Aalst zal na Ninove ook een prinsaanstelling krijgen. Ze hebben immers maar één kandidaat. En net zoals bij ons vorig jaar, zal het een vrouwelijke prins zijn. En in Dendermonde hebben ze zelfs een Ninoofs duo nodig om VTM te halen met Mijn Restaurant'.
    Carael mocht overigens ook de winnende carnavalsaffiches voorstellen. Die werd ontworpen door Roderik Van Der Kelen. Zijn groep Nie Geweun sleept er meteen 500 euro mee in de wacht.
    Tot slot nog dit. Schepen van feestelijkheen Veerle Cosyns lanceerde nog een fel gesmaakte oproep om het maandagavond carnaval te redden en dus om vooral de Ninoofse cafés die op maandagavond de moeite doen om de deuren te openen, te steunen. Tegelijkertijd was er een oproep naar de cafébazen toe om de prijs van de pinten op maandagavond betaalbaar te houden terwijl Cosyns ook de 'portaalpissers' waarschuwde en deze vorm van overlast wou tegengaan.
    De prinsaanstelling vindt dit jaar plaats op 11 februari in een nog grotere tent op de Centrumlaan. De Roze Zondagstrein rijdt uit op 26 februari.
    De Ridders in de Wortelorde organiseren hun 49ste kindercarnaval een dag eerder: op zaterdag 25 februari. De stoet zal voor de eerste maal via de Denderkaai naar de sporthal trekken waar een grote kindershow én de verkiezing van het jeugdprinsenpaar geprogrammeerd staat.


















    13-11-2011 om 08:21 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove: carnavalsjaar van start (deel II)
















    13-11-2011 om 08:11 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderhoutem: extra klasje in Sint-Aloysiusschool
    Vrijdagnamiddag mochten de leerlingen van het tweede leerjaar van juf Brooke in het Denderhoutems Sint-Aloysiuscollege een nieuwe klas inhuldigen. De klas werd donderdag al ingebruik genomen. Hun 'oude' klas zal binnenkort dienst doen als een extra kleuterklas. De school kent immers een sterke groei. Ook de Denderhoutemse pastoor kwam langs om een kruisje te zegenen.










    13-11-2011 om 08:10 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    07-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hondenwijding in Denderhoutem
    Afgelopen zondag organiseerde de Denderhoutemse Parochieploeg haar grote hondenwijding. Deze vond plaats op het Pastorieplein in Denderhoutem. Tientallen baasjes zakten naar het plein af om hun hondje te laten wijden door pastoor Luc Engels.










    07-10-2011 om 11:36 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraardsbergen: Nieuwe Oxfam-Weeldwinkel opende de deuren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Afgelopen zaterdag hebben de bestuursleden en vrijwilligers van de Oxfam Wereldwinkel Geraardsbergen – Brakel de deuren geopend van hun gloednieuwe winkel. Deze is ondergebracht in een gewezen café op de hoek van de Boelarestraat en de Weverijstraat en werd de voorbije maanden volledig onder handen genomen. “Een ploeg van vrijwilligers heeft het huis omgevormd tot een mooie winkelruimte. Er staan nog enkele afwerkingszaken op het programma maar we kunnen er toch al onze intrek in nemen”, vertelt secretaris Lieven Beernaert.

    De winkel werd zaterdag plechtig geopend. Men kan er voortaan terecht op maandag van 9.30 uur tot 12.30 uur en op zaterdag van 9.30 uur tot 12.30 uur en van 14 tot 17 uur. Vrijwilligers die willen mee werken, kunnen zich overigens melden via Geraardsbergen@oww.be.

    07-10-2011 om 11:32 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw: zware woningbrand in Landuitstraat (II)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze week organiseert het Denderleeuws sp.a-bestuur haar tweede Soirée Rouge. Op zaterdag 8 oktober staan vanaf 19 uur in de basketzaal Lecompte optredens van achtereenvolgens Sam Gooris, Ben, Willy Sommers, Sergio en The Party Band geprogrammeerd. Nadien volgt er nog een spetterende afterparty met DJ Guy Elskens. “Na het ongelooflijke succes van vorig jaar , waar we bijna duizend bezoekers mochten ontvangen, hopen we dit jaar minstens even goed te doen. Voor een manifestatie met dergelijke artiesten betaal  je elders makkelijk 45 euro. Wij bieden, mee dankzij sponsoring, dit toch wel indrukwekkend volledig avondvullend programma  aan voor 15 euro”, aldus medeorganisator Betty De Schampheleer. Kaarten zijn te verkrijgen bij burgemeester Jo Fonck (0476/50.52.73, jo.fonck@denderleeuw.be) en bij schepen Yves De Smet (0476/50.52.74, yves.de.smet5@gmail.com.)

    07-10-2011 om 11:32 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraardsbergen: beurs voor waterwerende maatregelen

    Afgelopen zaterdag organiseerde het stadsbestuur van Geraardsbergen een beurs voor waterwerende maatregelen voor woningen. Deze vond plaats op de parking achter de brandweerkazerne en kwam er in de nasleep van grote overstromingen van november en januari. Zeven bedrijven namen in totaal aan de beurs deel. Een hele namiddag was het een komen en gaan van geïnteresseerden die wilden nagaan hoe ze hun woning konden beschermen tegen het opkomende water. Maar de grote massa bleef wel uit. “Zeker als je weet dat tijdens de overstromingen van november toch wel zowat tweeduizend inwoners van de stad getroffen waren”, vertelt preventieambtenaar Guido De Rycke. De bezoekers konden op de beurs meteen ook een gemeentelijke subsidie aanvragen voor waterbeveiligingswerken, van maximaal 250 euro, terwijl men ook kon intekenen op de SMS-dienst die de inwoners waarschuwt voor wateroverlast.







    07-10-2011 om 11:31 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraardsbergen: ijsberen starten nieuw seizoen

    Zwemmen in de grote plas van het provinciaal domein De Gavers is verboden, maar de ijsberen van de Ninoofse zwemclub De Kikkertjes namen er afgelopen zondag toch een duik in het frisse water. De club mag immers voortaan elke zondagochtend, tot eind maart, opnieuw even zwemmen in de Gaversplas. De Ninoofse ijsberen van De Kikkertjes moesten zich gisteren wel niet te veel aanpassen. “We zijn al in frisser water aan het seizoen begonnen. Maar ondanks het mooie weer, is de temperatuur van het water toch eerder fris te noemen. Zo’n goede vijftien graden. Dat zal de komende weken en maanden alleen maar dalen, tot net boven het vriespunt”, vertelt voorzitster Maggy Favijts. Wie zelf als ijsbeer aan de slag wil, is elke zondagochtend om 10.30 uur welkom achter het Gaversbad.





    07-10-2011 om 11:29 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw: Geert Van Schelvergem trekt lijst Open Vld-Plus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het kartel Open Vld-Plus trekt in oktober 2012 opnieuw samen naar de kiezer voor de gemeenteraadsverkiezingen. Lijsttrekker is Geert Van Schelvergem die de moeilijke taak krijgt om het overleden partijboegbeeld Jan Eeman op te volgen.

    “De vlotte samenwerking en goede verstandhouding gedurende de voorbije 5 jaar heeft ertoe geleid dat Open-VLD in 2012 weer in kartel met Plus naar de gemeenteraadsverkiezingen gaat. Door het overlijden van boegbeeld Jan Eeman moesten we als kartel op zoek naar een nieuwe lijsttrekker. Het dagelijks bestuur heeft besloten om Geert Van Schelvergem voor te dragen”, vertelt Open Vld-voorzitter Arnold Eeman.

    Van Schelvergem stond bij de vorige verkiezingen voor de eerste maal op de lijst en behaalde meteen 855 voorkeurstemmen. De Wellenaar is op socio-cultureel vlak heel actief in Denderleeuw.

    “Het feit dat we een jaar voor de verkiezingen reeds naar buiten komen met een lijsttrekker is een uiting van het vertrouwen en eensgezindheid die heerst binnen Open-VLD/Plus Denderleeuw”, aldus Van Schelvergem.

    Ook Plus-oprichter Jan De Mesmaeker is tevreden. “Geert Van Schelvergem raakte bij de vorige verkiezingen meteen verkozen als vertegenwoordiger voor Plus”, aldus De Mesmaeker die zelf ook opnieuw kandidaat is. De namen van de andere Plus-ers op de kartellijst moeten nog bekend gemaakt worden.

    07-10-2011 om 11:28 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    01-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open Bedrijvendag bij Parket Allaer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor de eerste maal neemt het Ninoofse parketbedrijf Allaer deel aan de Open Bedrijvendag. Sinds 1947 plaatst Parket Allaer prachtige parketvloeren op ambachtelijke wijze. Tijdens de Open Bedrijvendag kan men een kijkje nemen in de toonzalen van het bedrijf langs de Brakelsesteenweg waar de plaatsers demonstraties geven. Men kan er zicht meteen laten overtuigen door het vakmanschap. Doorlopend zijn er demonstraties van plaatsen, handschrapen, stofvrij schuren, plaatsen op bestaande vloeren van ruwe plank tot parket,enz… Er is ook live muziek. Iedere bezoeker maakt kans op een prachtige prijs en bovendien kan men genieten van de speciale voorwaarden in oktober.

    De Open Bedrijvendag vindt plaats op zondag 2 oktober. Men kan er terecht van 10 tot 17 u.

    01-10-2011 om 12:42 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    26-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraardsbergen: rouwstoet naar de Muur
    Afgelopen zondag trok een rouwstoet naar de Muur van Geraardsbergen, om te protesteren tegen het schrappen van de Muur uit het parcours van de Ronde Van Vlaanderen. Het werd een bonte en druk bijgewoonde stoet. Kijk maar even mee.


















    26-09-2011 om 16:49 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraardsbergen: rouwstoet naar de muur (II)


















    26-09-2011 om 16:38 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    23-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderhoutem: Den Borrekent borrelde
    Zoals beloofd een uitgebreide fotoreeks van ons buurtfeest Den Borrekent Borrelde van een tweetal weken geleden. Geniet even mee van de dolle avond. De afwezigen hadden ongelijk.


















    23-09-2011 om 17:33 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderhoutem: Den Borrekent borrelde (II)


















    23-09-2011 om 17:31 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderhoutem: Den Borrekent borrelde (III)


















    23-09-2011 om 17:30 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haaltert: Kinderen lopen voor Make A Wish

    De kinderen van de basischool De Zilverberk in Haaltert hebben een sportieve dag achter de rug. Gisteren liepen de kinderen een hele dag rondjes in de joggingclub Vondelhof in Denderhoutem. En daar hadden ze een goede reden voor. “De kinderen konden zich per rondje laten sponsoren. Elk rondje is één kilometer lang. De opbrengst van de sponsorloop gaan integraal naar de vereniging Make A Wish”, vertelt directeur Anne-Marie De Ridder. “Er zijn kinderen die rondjes lopen voor een euro maar ook voor tien euro. De komende dagen wordt het sponsorgeld dan verzameld, aan de hand van het aantal gelopen rondjes.” Ook de atletiekclub Vita Atom werkte mee aan de dag. De vereniging verkocht tijdens de Boerenmarkt afgelopen zondag trouwens ook pannenkoeken. De opbrengst gaat eveneens naar Make A Wish.





    23-09-2011 om 00:00 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haaltert: Kinderen lopen voor Make A Wish

    De kinderen van de basischool De Zilverberk in Haaltert hebben een sportieve dag achter de rug. Gisteren liepen de kinderen een hele dag rondjes in de joggingclub Vondelhof in Denderhoutem. En daar hadden ze een goede reden voor. “De kinderen konden zich per rondje laten sponsoren. Elk rondje is één kilometer lang. De opbrengst van de sponsorloop gaan integraal naar de vereniging Make A Wish”, vertelt directeur Anne-Marie De Ridder. “Er zijn kinderen die rondjes lopen voor een euro maar ook voor tien euro. De komende dagen wordt het sponsorgeld dan verzameld, aan de hand van het aantal gelopen rondjes.” Ook de atletiekclub Vita Atom werkte mee aan de dag. De vereniging verkocht tijdens de Boerenmarkt afgelopen zondag trouwens ook pannenkoeken. De opbrengst gaat eveneens naar Make A Wish.





    23-09-2011 om 00:00 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Archief per week
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 12/12-18/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per dag
  • 29-08-2013
  • 12-08-2013
  • 02-08-2013
  • 31-07-2013
  • 10-07-2013
  • 09-07-2013
  • 05-07-2013
  • 01-07-2013
  • 28-06-2013
  • 27-06-2013
  • 25-06-2013
  • 22-06-2013
  • 21-06-2013
  • 20-06-2013
  • 19-06-2013
  • 17-06-2013
  • 15-06-2013
  • 14-06-2013
  • 11-06-2013
  • 10-06-2013
  • 09-06-2013
  • 06-06-2013
  • 05-06-2013
  • 04-06-2013
  • 03-06-2013
  • 31-05-2013
  • 30-05-2013
  • 29-05-2013
  • 28-05-2013
  • 27-05-2013
  • 26-05-2013
  • 24-05-2013
  • 16-12-2011
  • 25-11-2011
  • 23-11-2011
  • 21-11-2011
  • 16-11-2011
  • 14-11-2011
  • 13-11-2011
  • 07-10-2011
  • 01-10-2011
  • 26-09-2011
  • 23-09-2011
  • 22-09-2011
  • 17-09-2011
  • 16-09-2011
  • 09-09-2011
  • 30-08-2011
  • 11-08-2011
  • 05-08-2011
  • 03-08-2011
  • 02-08-2011
  • 01-08-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 25-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 03-07-2011
  • 01-07-2011
  • 25-06-2011
  • 23-06-2011
  • 21-06-2011
  • 10-06-2011
  • 05-06-2011
  • 03-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 26-05-2011
  • 22-05-2011
  • 21-05-2011
  • 20-05-2011
  • 12-05-2011
  • 08-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 02-05-2011
  • 30-04-2011
  • 29-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 08-04-2011
  • 04-04-2011
  • 03-04-2011
  • 02-04-2011
  • 01-04-2011
  • 29-03-2011
  • 21-03-2011
  • 20-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 16-03-2011
  • 15-03-2011
  • 14-03-2011
  • 13-03-2011
  • 11-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 28-02-2011
  • 27-02-2011
  • 26-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 20-02-2011
  • 18-02-2011
  • 15-02-2011
  • 12-02-2011
  • 07-02-2011
  • 31-01-2011
  • 29-01-2011
  • 28-01-2011
  • 23-01-2011
  • 18-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 07-01-2011
  • 05-01-2011
  • 26-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 03-12-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 20-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010

    Startpagina !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs