Inhoud blog
  • Zondag Cars 'n Coffee in Denderhoutem
  • Genieten op Ninoofse Savooifeesten
  • Zaterdag opnieuw Peken Rock in Outer
  • Denderleeuw heeft eigen internetradio
  • Wellese jeugd voerde actie
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    De blog met de leukste nieuwsfoto's uit de regio Zuid-Denderstreek!
    Startpagina !
    Foto
    Mijn favorieten
  • Autoblog
  • Editie Pajot
  • Nieuws uit Erpe-Mere en Lede
  • Radio Mig
  • Op vakantie in Frankrijk
  • Het Nieuwsblad
  • Radio Del Sol Ninove
  • Mijn favoriete kar
  • Autofans
  • De Streekkrant
    Mijn favorieten
  • De Redactie
  • Feedy.be
  • Marino Verbeken
    Altijd wel iets te beleven in de Denderstreek
    Uw evenement of nieuwsfeit kan ook op deze blog. Bel naar 0475 75 00 78 of mail marino.verbeken@skynet.be.
    29-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genieten op Ninoofse Savooifeesten
    Vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus staan de Savooifeesten weer op het programma in Ninove. Twee dagen lang wordt er op het gezellige pleintje feest gevierd. Zo zijn er op vrijdag optredens van Ides Moon en Toy. Zaterdag staan de kinderen centraal op het plein en zijn er optredens van The Big LeBandski, Yah Tararah, Lefties Soul Connection en van DJ’ Bram & Lennert. Op beide dagen zijn er afterparty’s in respectievelijk café Gonzo en Den Drippel. Info: www.savooifeesten.be .




    29-08-2013 om 15:42 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zaterdag opnieuw Peken Rock in Outer
    Café Saloon Peken vormt op zaterdag 31 augustus opnieuw de uitvalsbasis voor Peken Rock, het rockfestival voor liefhebbers van stevig gitaarwerk. De Bovenhoekstraat wordt voor de gelegenheid opnieuw omgevormd tot een rockterrein. Vanaf 18 u zijn er optredens van Malism, Green Rhino, Toxicity en Powerslave. Deze twee laatste groepen zijn tributebands van respectievelijk System Of A Down en Iron Maiden. Er is een tijdelijke camping voor wie na het festival wil overnachten. Bovendien blijft de inkom ook dit jaar volledig gratis.




    29-08-2013 om 15:41 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw heeft eigen internetradio
    Op 31 augustus starten de vrijwilligers van Radio Montana met hun radio-uitzendingen. Meteen hebben de inwoners van Denderleeuw weer een eigen internetradio. Die is te beluisteren via de site www.radiomontana.be al hopen de oprichters in 2016, wanneer de fm-frequenties opnieuw verdeeld worden, een plaatsje te kunnen krijgen op de fm-band.
    Meer hierover vandaag in Het Nieuwsblad en op
    www.nieuwsblad.be/denderleeuw .





    29-08-2013 om 15:40 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wellese jeugd voerde actie
    De KSA en chiro van Welle en de leden van het jeugdcentrum Pingie verzamelden deze week voor het administratief centrum van Denderleeuw. De jeugd voerde er op een ludieke manier actie en vroeg daarmee om aandacht voor de lokaalproblematiek van de jeugdverenigingen in Welle. De KSA heeft momenteel geen eigen lokalen, de gebouwen van de chiro moeten dringend opgeknapt en uitgebreid worden terwijl ook het gebouw van de Pingie een opknapbeurt kan gebruiken. Schepen van jeugd Sofie Renders belooft een oplossing. "We zijn inderdaad hard aan het werken om een oplossing voor de jeugdverenigingen te vinden, eventueel samen met SOLVA. We laten de jeugd zeker niet in de steek. Maar we moeten tegelijkertijd ook een oplossing vinden voor de chiro en scouts van Denderleeuw die met eglijkaardige problemen kampen."






    29-08-2013 om 15:36 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geslaagde Desterwandeling in Welle
    Afgelopen zondag organiseerde het Davidsfonds van Welle opnieuw een Desterwandeling. Een pak wandelaars leerden Welle op een gezonde manier kennen en konden onderweg proeven van lekkere hapjes en drankjes. De Desterwandeling is intussen een vaste waarde geworden op de Wellese socio-culturele kalender.







    29-08-2013 om 15:32 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radio Pros-Familiedag was een toppertje
    Afgelopen zondag organiseerde Radio Pros haar Familiedag. De tuin van het Pros-praathuis in de Leistraat was veel te klein. Kort na de start van de Familiedag zat de feesttent al afgeladen vol. Een pak artiesten kwamen er optreden en zorgden mee voor de ambiance.










    29-08-2013 om 15:31 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderhoutem: feestje voor Herman en Marcella
    Herman Kestemont en zijn vrouw Marcella mochten afgelopen zondag een stevig feestje bouwen. Het bekende koppel vierde immers haar gouden huwelijksverjaardag. Na een eucharistieviering werden Herman en Marcella samen met de kleinkinderen in een open koets naar de zaal Hand In Hand gereden waar een stevig feestje van start kon gaan.





    29-08-2013 om 15:31 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    12-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Appelterre: smullen bij De Vrienden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Komende donderdag 15 augustus organiseert de vereniging De Vrienden haar jaarlijkse grote barbecue. Deze vindt van 's middags tot 19 u opnieuw plaats op de terreinen van Eendracht Appelterre. De opbrengst gaat opnieuw naar de organisatie van het grote Kerstfeest voor Ninoofse alleenstaanden en eenzamen op 25 december. Dat feest wordt al voor de tiende keer georganiseerd. Lekker smullen en het goede doel steunen: het kan donderdag dus in één klap in Appelterre. Naar goede gewoonte is er opnieuw een champagnebar.

    12-08-2013 om 13:40 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iddergem: succesvolle airshow van The Aeroscouts
    De Iddergemse modelvliegclub The Aeroscouts organiseerde afgelopen weekend haar jaarlijkse airshow. Een veertigtal piloten uit binnen- en buitenland zakte naar het clubterrein langs de Spechtbaan af om met hun miniatuurvliegtuigen hun beste kunstjes te tonen. Alhoewel... De term 'miniatuur' was voor sommige toestellen niet meteen van toepassing.
















    12-08-2013 om 13:37 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw: Eerste steen van woonerf ten Kouter gelegd
    In Ten Kouter in Denderleeuw is afgelopen vrijdag de eerste steen van het nieuwe woonerf Ten Kouter gelegd. Dat gebeurde in aanwezigheid van vertegenwoordigers van het OCMW en de sociale woonmaatschappij Dewaco. Op het woonerf zullen verschillende woongelegenheden gebouwd worden die plaats bieden aan veertig woningen. 28 ervan zijn voorbehouden voor senioren. De andere 12 woningen zijn bedoeld voor jonge gezinnen. Op die manier wil men komen tot een gezonde mix van bewoners. De werken moeten tegen eind 2015 afgelopen zijn.






    12-08-2013 om 13:35 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    02-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waar naar toe dit weekend?
    We hebben enkele leuke weekendtips voor je klaar, te beginnen met de Parkingconcerten in Kerksken. Vanavond wordt het startschot gegeven voor de zevende concertreeks al, op de parking naast de kerk in Kerksken. Het optreden van The Glorious Gentlemen's Club start om 20.30 u en is gratis toegankelijk. Ook de volgende vrijdagavonden kan men in het centrum van Kerksken terecht voor gratis muziek.




    Nog in het Haaltertse, meer bepaald in Denderhoutem, kan je dit weekend terecht voor een stevige pot muziek. Zaterdag 3 augustus om 17 u gaat Mini-Rock immers van start op het festivalterrein langs de Borrekent. Er zijn optredens van onder meer Sam De Bruyn, De Mens, de Compact Disc Dummies en van A Brand. Een aanrader.




    In Overboelare kan je op zaterdag 3 en zondag 4 augustus terecht op het vliegveld van de zweefvliegclub Phoenix. De club organiseert er immers haar opendeurdagen en net als de voorbije jaren wordt die dit jaar gekoppeld aan een internationale tailwheelmeeting. Er zijn oldtimervliegtuigen te zien. Er zijn demonstraties met de zweefvliegtuigen, waarbij iedereen ook kan mee vliegen. Maar er zijn ook een boel oldimer tractoren en legervoertuigen te zien en uiteraard zal de barbecue weer twee dagen lang gloeiend heet staat. Iedereen is er welkom.





    En tenslotte kan je in Nieuwenhove op zondag terecht voor de oergezellige Hoevefeesten. Op de Hoeve Roossens in het centrum van Nieuwenhove kan je een dag lang terecht voor tal van leuke evenementen. Zo is er een rondrit voor oude tractoren, is er een roofvogeldemonstratie, is er een wedstrijd touwtrekken en is er een barbecue.


    02-08-2013 om 09:04 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven hadden dure zonnebrilsmaak
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Koka B.F. (1960, Etterbeek), Helena M. (1948, Antwerpen) en Ginette Z.L. (1973, Dilbeek) worden vandaag voor de onderzoeksrechter geleid op verdenking van diefstal en bendevorming. Zij worden ervan verdacht gisterennamiddag verscheidene zonnebrillen met een totale waarde van meer dan € 900 te hebben gestolen bij een opticien in Ninove. De opticien had de diefstal opgemerkt kort nadat betrokkenen de winkel hadden verlaten. Toen hij zich naar het politiecommissariaat begaf, merkte hij de betrokkenen en hun voertuig terug op. Hij verwittigde de politie die het trio staande kon houden in Lennik. De gestolen goederen werden aangetroffen op het lichaam van één van betrokkenen. Tevens werden nog andere goederen in het voertuig aangetroffen, die vermoedelijk eveneens afkomstig zijn van diefstallen. Koka B.F. is geen onbekende voor het politie en justitie. Het parket vraagt hun verdere aanhouding.

    31-07-2013 om 11:26 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove: Rechteroever feest
    Zondag 4 augustus vanaf 16 u kan iedereen terecht op het Dr Hemerijckxplein in Ninove. De handelswijk Rechteroever organiseert er immers haar wijkfeest, naar aanleiding van de kermis op het plein. Vanaf 16 u kan je er terecht voor hapjes en drankjes en voor tal van optredens, onder andere van Generation6 (foto) en van Yves Seghers. De toegang tot de feesten is gratis.





    31-07-2013 om 08:47 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recupel On Tour in Ninove
    Tijdens de dinsdagmarkt in Ninove stond een opmerkelijke stand op de hoek van de Graanmarkt en de Oude Kaai. Recupel On Tour was immers te gast in Ninove. In samenwerking met ILvA en de kringloopwinkels zamelde Recupel er afgedankte elektrische apparaten in. De toestellen die niet meer gebruikt kunnen worden, worden gerecycleerd. De toestellen die een nieuw leven kunnen leiden, zullen opgeknapt worden door en te koop aangeboden worden in de Kringloopwinkels. De Ninovieters gingen alvast volop in op het voorstel want paletten vol toestellen werden ingezameld tijdens de actie.

    Meer hierover vandaag in Het Nieuwsblad en op
    www.nieuwsblad.be/ninove.







    31-07-2013 om 08:45 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw: speelplein Awimbalieje gaat mobiel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De speelpleinwerking Awimbalieje in Denderleeuw gaat mobiel. Vorige week en deze week is de speelpleinwerking te gst op verschillende locaties in het Denderleeuwse. Gisteren sloegen de monitoren hun tenten op op het speelpleintje langs de Spechtbaan. Ondanks de regen daagden toch zo'n 20 kinderen op. Vandaag is de mobiele speelpleinwerking te gast in het sportpark van Denderleeuw, op 1 augustus in het Hoogsteenveld in Welle en op 2 augustus in de Patrijzenlaan in Denderleeuw. Gratis meespelen kan telkens van 13.30 tot 17.30 u. Vanaf volgende week is de speelpleinwerking opnieuw te vinden in de lokalen van de gemeentelijke basisschool van Welle.

    Meer hierover vandaag in Het Nieuwsblad en op
    www.nieuwsblad.be/denderleeuw.

    31-07-2013 om 08:41 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Iddergem: succesvolle Pikkeling op Hof Ten Henne
    Maandagavond streek het Pikkelingcircus neer op het Hof Ten Henne in Iddergem. Jaarlijks brengen de buitenlandse gastgroepen een optreden in Denderleeuw en dat was deze keer niet anders. Enkele honderden Denderleeuwnaren zakten naar de boerderij in de Hoogstraat af om mee te genieten. Een regenbui strooide evenwel enigszins roet in het eten.


















    31-07-2013 om 08:37 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderhoutem: Proxy Delhaize officieel heropend
    De familie De Putter heeft donderdagavond een pak gasten uitgenodigd om samen de officiële heropening van de Proxy Delhaize in de Schoolstraat in Denderhoutem te vieren. De voorbije weken onderging de winkel een heuse facelift. De winkel werd ook aanzienlijk uitgebreid. De personeelsleden, het gemeentebestuur van Haaltert en een pak vrienden en sympathisanten kwamen de uitbaters alvast feliciteren.

















    10-07-2013 om 14:55 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    09-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove: meer gezinnen naar Sociale Voedselwinkel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De sociale voedingswinkel van Teledienst Ninove krijgt steeds meer gezinnen over de vloer. Een gevolg van de crisis. 'We krijgen niet enkel leefloners en steuntrekkers over de vloer. We zien ook meer gezinnen met inkomen die in moeilijkheden komen, bijvoorbeeld door een hoge hypotheek', vertelt Lut Van Den Brande van Teledienst Ninove. Wekelijks komen zo'n dertig tot veertig gezinnen over de vloer van de sociale voedingswinkel. Die is momenteel ondergebracht in een voormalig restaurant in de Burchtstraat maar zal wellicht binnen enkele maanden verhuizen naar het stadsgebouw, palend aan de Hospitaalkerk.

    09-07-2013 om 09:15 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove: nieuwe titel voor belleman Hans
    Hans Van Laethem, de Ninoofse belleman, is afgelopen weekend in Bokrijk opnieuw uitgeroepen tot Belgisch kampioen belleman. Het is zijn tweede nationale titel, na die van 2005. Eerder sleepte hij ook al de Europese en wereldtitel in de wacht. Zowel in de roep over Ninove als de roep over Bokrijk was Hans de beste belleman, ondanks een lichte verkoudheid. Zijn vriendin Nadine werd uitgeroepen tot de beste escortedame van de belleman.





    09-07-2013 om 09:15 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove: eerste parkconcert is schot in de roos
    Het eerste parkconcert van het zomerseizoen in Ninove, is uitgegroeid tot een succes. Honderden Ninovieters zakten naar het park af voor optredens van onder andere Peter Van Laet en Free Souffriau. De ambiance zat er alvast in. Dat belooft voor de volgende edities.


















    09-07-2013 om 09:14 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)

    Archief per week
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 12/12-18/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per dag
  • 29-08-2013
  • 12-08-2013
  • 02-08-2013
  • 31-07-2013
  • 10-07-2013
  • 09-07-2013
  • 05-07-2013
  • 01-07-2013
  • 28-06-2013
  • 27-06-2013
  • 25-06-2013
  • 22-06-2013
  • 21-06-2013
  • 20-06-2013
  • 19-06-2013
  • 17-06-2013
  • 15-06-2013
  • 14-06-2013
  • 11-06-2013
  • 10-06-2013
  • 09-06-2013
  • 06-06-2013
  • 05-06-2013
  • 04-06-2013
  • 03-06-2013
  • 31-05-2013
  • 30-05-2013
  • 29-05-2013
  • 28-05-2013
  • 27-05-2013
  • 26-05-2013
  • 24-05-2013
  • 16-12-2011
  • 25-11-2011
  • 23-11-2011
  • 21-11-2011
  • 16-11-2011
  • 14-11-2011
  • 13-11-2011
  • 07-10-2011
  • 01-10-2011
  • 26-09-2011
  • 23-09-2011
  • 22-09-2011
  • 17-09-2011
  • 16-09-2011
  • 09-09-2011
  • 30-08-2011
  • 11-08-2011
  • 05-08-2011
  • 03-08-2011
  • 02-08-2011
  • 01-08-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 25-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 03-07-2011
  • 01-07-2011
  • 25-06-2011
  • 23-06-2011
  • 21-06-2011
  • 10-06-2011
  • 05-06-2011
  • 03-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 26-05-2011
  • 22-05-2011
  • 21-05-2011
  • 20-05-2011
  • 12-05-2011
  • 08-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 02-05-2011
  • 30-04-2011
  • 29-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 08-04-2011
  • 04-04-2011
  • 03-04-2011
  • 02-04-2011
  • 01-04-2011
  • 29-03-2011
  • 21-03-2011
  • 20-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 16-03-2011
  • 15-03-2011
  • 14-03-2011
  • 13-03-2011
  • 11-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 28-02-2011
  • 27-02-2011
  • 26-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 20-02-2011
  • 18-02-2011
  • 15-02-2011
  • 12-02-2011
  • 07-02-2011
  • 31-01-2011
  • 29-01-2011
  • 28-01-2011
  • 23-01-2011
  • 18-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 07-01-2011
  • 05-01-2011
  • 26-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 03-12-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 20-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010

    Startpagina !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs