Inhoud blog
  • Zondag Cars 'n Coffee in Denderhoutem
  • Genieten op Ninoofse Savooifeesten
  • Zaterdag opnieuw Peken Rock in Outer
  • Denderleeuw heeft eigen internetradio
  • Wellese jeugd voerde actie
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    De blog met de leukste nieuwsfoto's uit de regio Zuid-Denderstreek!
    Startpagina !
    Foto
    Mijn favorieten
  • Autoblog
  • Editie Pajot
  • Nieuws uit Erpe-Mere en Lede
  • Radio Mig
  • Op vakantie in Frankrijk
  • Het Nieuwsblad
  • Radio Del Sol Ninove
  • Mijn favoriete kar
  • Autofans
  • De Streekkrant
    Mijn favorieten
  • De Redactie
  • Feedy.be
  • Marino Verbeken
    Altijd wel iets te beleven in de Denderstreek
    Uw evenement of nieuwsfeit kan ook op deze blog. Bel naar 0475 75 00 78 of mail marino.verbeken@skynet.be.
    14-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw: Succesvolle paasstage bij FCV Dender EH
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voetbalclub FCV Dender EH organiseerde de voorbije dagen een grote paasstage voor jongeren. De paasstage vond plaats op de terreinen van de Oost-Vlaamse voetbalclub langs de Thontlanen. De driedaagse voetbalstage was alvast een schot in de roos want niet minder dan 180 voetballertjes namen aan het voetbalkamp deel. Die werden onderverdeeld in kleinere groepjes en werden telkens door ervaren monitoren bijgestaan. Tijdens de driedaagse waren er verschillende voetbaloefeningen terwijl er uiteraard ook de nodige wedstrijden werden gespeeld.

    14-04-2011 om 15:16 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraardsbergen: Rommelmarktseizoen kent vliegende start

    Zondag is opnieuw het startschot gegeven voor het nieuwe rommelmarktseizoen van het Geraardsbergse Ideeënhuis. Het zesde seizoen op rij al en ook deze keer weer beloofd het een succesvol seizoen te worden. Zeker als je afgaat op de start ervan. “Het was deze ochtend nog berenkoud. In principe kunnen de verkopers bij ons inschrijven tussen zeven en acht uur maar om zeven uur stond de Markt al propvol verkopers”, vertelt Marcel De Sloover van het Ideeënhuis. “De interessante stukken waren overigens snel verkocht. Er was bijvoorbeeld een verkoper die bierglazen bij zich had van de gewezen Geraardsbergse brouwerijen. Die glazen waren in een mum van tijd verkocht. In elk geval belooft het weer een mooi seizoen te worden, zeker als je de opkomst voor deze eerste editie bekijkt.”

    De Geraardsbergse rommelmarkt wordt voortaan, tot en met eind oktober, wekelijks georganiseerd.













    14-04-2011 om 15:12 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove: Opbrengst Golden Oldiesavond voor Teledienst
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Walter Praet van de Ninoofse textielhandel Cloë Confectie heeft vorige week een mooie cheque ter waarde van 1.250 euro overhandigd aan de vertegenwoordigers van Teledienst Ninove. “We hebben het geld ingezameld tijdens de gezellige avond ‘Ninove danst op Golden Oldies’ die we in oktober vorig jaar georganiseerd hebben. Toen heb ik de belofte gedaan dat, ongeacht wat de opbrengst van het evenement ook was, ik 1.250 euro zou schenken aan Teledienst. De vereniging gebruikt het geld voor haar voedingswinkel die ten dienste staat van de minderbedeelden in onze eigen stad.” De cheque werd uitgereikt tijdens een gezellig bedankingsfeest voor alle medewerkers van ‘Ninove danst op Golden Oldies’ in de kantine van de Okegemse Amuzanten.

    14-04-2011 om 15:06 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerbeke: Jong Vld schenkt quizopbrengst aan De Kalmoes

    De Ninoofse Jong Vld-bestuursleden hebben afgelopen weekend de opbrengst van hun recentste quiz weg geschonken aan de manege De Kalmoes in Meerbeke. De manege van Isabelle Meert biedt onder andere rijlessen aan voor jongeren en volwassenen met een handicap en gebruikt daarvoor ook specifieke materialen terwijl ook paarden met een zacht karakter ingezet worden. Dat alles kost uiteraard handenvol geld. Daarom schonk de Jong Vld nu een cheque van 350 euro aan De Kalmoes. Het geld zal gebruikt worden voor de aankoop van een ergonomisch zadel.







    14-04-2011 om 15:04 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederhasselt: Auto rijdt rechtdoor op kruispunt

    Zondagavond is bij een verkeersongeval op de N460, de Geraardsbergsesteenweg in Nederhasselt, een automobiliste gewond geraakt. De Erembodegemse A. V. kwam van uit de Vogelzangstraat de Geraardsbergsesteenweg op gereden. De vrouw vertraagde evenwel niet en reed op het kruispunt gewoon rechtdoor om aan de overkant ervan met een harde klap tot stilstand te komen tegen de gevel van een woning. De brandweer van Ninove en het MUG-team van het Aalsters O. L. V.-ziekenhuis snelde ter plaatse. De bestuurster bleek evenwel niet gekneld te zitten. De vrouw kreeg ter plaatse de eerste zorgen toegediend en werd nadien naar het ziekenhuis overgebracht.







    14-04-2011 om 15:03 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opendeur bij houthandel De Roose in Okegem
    Afgelopen zaterdag vond bij de Okegemse houthandel De Roose een grote opendeurdag plaats. Speciale gast was niemand minder dan Ninoves trots Kevin Van Der Perren. Hij mocht van Christophe en Karolien De Roose enkele waardebonnen wegschenken. Hoofdprijswinnares werd Lotte Kiekens uit Denderhoutem. Zij kreeg een aankoopbon van 200 euro cadeau.












    14-04-2011 om 15:01 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    08-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove: Tweede reeks zomerse parkconcerten komt er aan

    Na het succes van de eerste editie, vorige zomer, was er voor de jonge leden van de vzw Maspoe eigenlijk geen ontkomen aan. Er moest een tweede reeks van de zomerse Parkconcerten komen. En vanaf 11 juli is het zover. Dan wordt er tweewekelijks een muzikale avond in het stadspark georganiseerd.

    Tiemen Van Steenberghe, Jens Van Den Berghe, Kim Barbé, Benjamin Adam en Misja De Ridder verzamelden deze week al eens in het stadspark van Ninove. Op 11 juli geven ze er het startschot voor het tweede seizoen van de Ninoofse Parkconcerten. Daarna volgen er nog optredens op 25 juli en op 8 en 22 augustus. “Aan het concept sleutelen we weinig of niet. Om 18.30 uur is er opnieuw een optreden van een groep met Ninoofse roots terwijl later op de avond, omstreeks 20 uur, de hoofdact geprogrammeerd wordt. Toch hebben we geleerd uit de kleine fouten die we vorig jaar gemaakt hebben. Zo zorgen we dit jaar voor randanimatie tijdens de twee optredens, om zo de leemte te vullen.”

    De leden van de vzw Maspoe hadden nooit durven dromen dat hun initiatief zo succesvol zou worden. “De eerste avond telden we al honderden bezoekers. Maar elk concert verder, kwamen daar een pak bezoekers bij. Het laatste concert hebben we met zeker 2.000 muziekliefhebbers afgesloten. Dat is uiteraard schitterend. Het mooie weer en het feit dat het concert gratis is, waren daarin belangrijke factoren. Daarom hopen we ook nu weer op mooi weer en houden we de festivalavonden gratis. Onze drank bieden we aan aan democratische prijzen. Dat is noodzakelijk om de avonden betaalbaar te houden. Tijdens de laatste concertavond vorig jaar merkten we al dat bezoekers hun eigen kratje bier mee brachten. Dat is uiteraard jammer. Want zonder inkomsten kunnen we ook geen festival meer organiseren.”

    De muziekavonden zorgden vorig jaar ook voor een aanzienlijke parkeerdruk in de Parklaan en aanpalende straten. “Dat willen we dit jaar enigszins anders zien. Daarom roepen we de bezoekers op om zoveel mogelijk per fiets naar het stadspark te komen. Wie toch met de wagen komt, geven we de raad om te parkeren in het stadscentrum om dan via de voetgangersbrug ’t Oeversteksken naar het stadspark te komen. Op die manier blijft de hinder voor de omwonenden ook beperkt.”

    Na elke muziekavond wordt het festivalterrein steeds meteen afgebroken, tot aan de volgende muziekavond. “Daarvoor kunnen we overigens rekenen op de schitterende medewerking van het autonoom gemeentebedrijf.”







    08-04-2011 om 15:13 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove: Leerlingen beschilderen zelf schoolgang

    De leerlingen van de Kunsthumaniora van het Ninoofs Koninklijk Atheneum zijn al de hele week druk in de weer met het maken van een grote muurschilderij in de inkomhal en de trappenhal van de school. “Het schilderen kadert in de geïntegreerde werkperiode van de leerlingen. Als inspiratiebron kozen we te werken rond onze grote Belgische schilder Roger Raveel. Ter voorbereiding van het project trokken we overigens naar het museum van Raveel aan Machelen aan de Leie”, vertelt leerkracht Claude Dendauw. “De leerlingen maakten eerst een ontwerp en gingen nadien echt aan de slag.”







    08-04-2011 om 15:11 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraardsbergen: Kunst voor watersnoodslachtoffers

    De overstromingen van november en van januari jongstleden blijven nazinderen in Geraardsbergen. Enkele maanden geleden is een steungroep opgestart ten voordele van de slachtoffers van de watersnood. De komende weken vinden er alvast enkele benefietacties plaats in de Oudenbergstad, te beginnen met een kunsttentoonstelling en –veiling in het Koetsenhuis.

    Voor de steunactie werkt de Solidariteitsactie Watersnood Slachtoffers Geraardsbergs vzw samen met het Geraardsbergs stadsbestuur en de culturele vereniging Curieus. Concreet vindt komend weekend een grote tentoonstelling plaats in het Koetshuis, met een zestigtal werken van Geraardsbergse artiesten.

    “Het was niet moeilijk om de Geraardsbergse kunstenaars bereid te vinden om mee te werken aan deze actie”, vertelt Jonny Lampens van Curieus Geraardsbergen. “We zijn op dat vlak al heel actief met onze activiteiten zoals Home Art en de Kunstenroute. Onze kunstenaars werken graag mee aan onze activiteiten. En nu deze plaats vinden voor het goede doel, was dat al zeker geen probleem. In totaal worden bijna zestig kunstwerken tentoongesteld die zondag ook geveild worden ten voordele van het Solidariteitsfonds. Tegelijkertijd organiseren we ook een aperitiefconcert, ook al voor het goede doel.”

    Hoe veel de kunstveilig moet gaan opbrengen, is moeilijk te zeggen. “Ik zou zeggen zo veel mogelijk. Dat is maar normaal, denk ik. Alleen is het totaal onmogelijk om te voorspellen hoe de verkoop zal verlopen en welke bedragen er zullen geboden worden. In elk geval gaat de opbrengst volledig naar het goede doel.”

    Kunst Voor Watersnood vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 april, telkens van 10 tot 12 uur en van 13 tot 18 uur. De expo vindt plaats in het Koetsenhuis langs de Abdijstraat in Geraardsbergen. Het aperitiefconcert start om 11 uur. Om 15 uur worden de kunstwerken geveild. De kunstwerken zijn ook te bekijken op de website www.watersnood.be.





    08-04-2011 om 15:10 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw/Haaltert: Politie introduceert fietspatrouilles

    De politiezone Haaltert/Denderleeuw stuurt voortaan meer blauw op straat. Elke dag zal een derde patrouille op pad gaan in de twee gemeenten. Alleen zullen deze agenten zich niet verplaatsen in een combi of ander interventievoertuig. Sinds gisteren beschikt de politiezone immers over acht fietsagenten.

    In totaal stappen acht agenten in het project. Die zullen dagelijks mee patrouilleren in Haaltert en Denderleeuw. “De extra fietspatrouilles zullen geen afbreuk doen aan de bestaande patrouilles”, vertelt hoofdcommissaris Roland Huyghe. “Dagelijks blijven er twee gemotoriseerde patrouilles op pad. Die agenten krijgen versterking van twee agenten op de fiets. Het betekent dus dat er meer blauw op straat komt.”

    Maar volgens Roland Huyghe is er nog een ander doel. “Agenten op de fiets zullen de aanspreekbaarheid van de agenten verhogen. Het is de bedoeling het contact tussen de inwoners en de fietsers ook te vergroten. En de fietsagenten zijn daar een ideaal middel toe. Bovendien kunnen agenten op de fiets gemakkelijker en sneller op plaatsen komen waar andere agenten in een combi niet zo snel kunnen geraken.”

    De burgemeester van Haaltert Roger Coppens en zijn Denderleeuwse collega Jo Fonck zijn tevreden met het nieuwe project. “Vooral ook omdat dit initiatief eigenlijk niets extra kost. De fietsen en al het materiaal zijn immers gefinancierd met middelen uit het Verkeersfonds.”







    08-04-2011 om 15:09 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denderleeuw: Politie controleert leegstaande panden

    De politie heeft dinsdagavond een controleactie gedaan, specifiek gericht op leegstaande panden in Denderleeuw. Tijdens de actie vielen een tiental agenten zes woningen in de gemeente binnen. Specifiek werd gezocht naar bewoners, sporen van bewoning of sporen van druggebruik. De actie kadert meteen ook in een grotere aanpak van het Denderleeuws gemeentebestuur in de strijd om leegstand aan te pakken.

    De controleactie ging niet onopgemerkt voorbij. Telkens vielen ruim tien agenten op zes plaatsen in de gemeente binnen om een leegstaand pand te onderzoeken. Didier Demelin van de politiezone Haaltert/Denderleeuw verduidelijkt de actie. “We willen zo kort mogelijk op de bal spelen. We hadden signalen opgevangen dat er in enkele leegstaande gebouwen af en toe wel eens beweging was, dat er mensen over de vloer kwamen. Het kan zijn dat de betrokken huizen stiekem bewoond, gekraakt worden. Maar het kan ook zijn dat in de huizen drugs gebruikt worden. Daarom wilden we meteen tot onderzoek overgaan en zijn we de betrokken huizen binnen gevallen”, aldus Demelin.

    Krakers of andere personen werden in de huizen niet aangetroffen. “Wel vonden we enkele sporen die er op wezen dat er recent wel personen aanwezig waren en vonden we hier en daar ook zaken die wezen op het gebruik van drugs, zoals zilverpapiertjes. We maken de bevindingen nu over aan het gemeentebestuur van Denderleeuw en mogelijk wordt de actie ook in de toekomst herhaald.”

    Burgemeester Jo Fonck is blij met de actie. “Omdat die ook in ons beleidsplan kadert. We binden als gemeentebestuur de strijd aan tegen leegstand en controleren of de huizen ook daadwerkelijk wel leegstaand zijn. Tegelijkertijd controleren we of in bepaalde panden niet meer mensen wonen dan er ingeschreven staan. Daarvoor rekenen we op de medewerking van de politie. Deze actie is daar een schitterend voorbeeld van.”







    08-04-2011 om 15:08 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraardsbergen: Wim Schrever fotografeert de ‘Helden van de Muur’

    De Geraardsbergse fotograaf Wim Schrever heeft zopas de laatste hand gelegd aan een affiche over de Muur van Geraardsbergen. Meteen levert Schrever zo zijn bijdrage aan de strijd om de huidige Rondefinale, met de Muur van Geraardsbergen als scherprechter, te behouden. “Want hoe je het ook draait of keert, de beslissing is dit jaar opnieuw op de Muur gevallen. Hier heeft Cancellara zijn inzinking gekregen”, vertelt Schrever. “Op mijn affiche besteed ik evenwel aandacht aan die andere helden van de Ronde Van Vlaanderen: de duizenden wielertoeristen die de Muur van Geraardsbergen zaterdag al opreden. Dat zijn stuk voor stuk ook helden die hier prachtige prestaties leverden.”

    Wim Schrever en zijn vrouw zijn overigens fervente wielerfans. Eerder maakte Wim Schrever al indrukwekkende fotoboeken over de Muur van Geraardsbergen, de hellingen van de Ronde Van Vlaanderen, het parcours van Luik – Bastenaken – Luik en over de kuitenbuiters van de Omloop Het Volk.

    De affiche zal binnenkort overigens besteld of gedowloaded kunnen worden via de website www.studioschrever.be.





    08-04-2011 om 15:07 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    04-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wij houden de Ronde in Meerbeke"

    Alhoewel niemand er zeker van kan zijn, is het vertrouwen in Meerbeke groot. Gisteren was het zeker niet de laatste aankomst van de Ronde Van Vlaanderen op de Halsesteenweg. “Want zeg nu zelf. Hoe kan Oudenaarde of Ronse ooit een toporganisatie als deze evenaren of zelfs overtreffen?” klonk het uit de mond van de Ninovieters.

    Tal van Ninovieters probeerden op hun eigen manier het publiek op te roepen om massaal de petitie voor behoud van de huidige Rondefinale, met aankomst op de Halsesteenweg, te behouden. De Meerbeekse cafébazen lanceerden via hun T-shirts een oproep terwijl de leden van Het Uur, die voor één keer nog eens een Rondecafé openden in de Berlindiskring, de petitie een centraal plekje gaven in het café.

    De Meerbeekse vrije basisschool was gisteren overigens omgevormd tot een perscentrum. Op het dak ervan had directeur Marc Vanden Eynde een grote slogan voor het behoud van de Ronde aangebracht terwijl in de voortuin van de school een fietskunstwerk stond. “De Ronde moet hier in Meerbeke blijven, ook na vandaag. Dit is wat Ninove op de kaart zet. En als beslist wordt dat de Ronde mag blijven, loop ik te voet van Brugge naar Meerbeke. Dat is beloofd.”

    Intussen waren Geert en Martine Herremans van de Ninoofse krantenwinkel De Kiosk, samen met hun kinderen Glen en Jens druk in de weer met het inzamelen van handtekeningen. “En we hebben er al een pak verzameld. Zelfs Nederlanders ondertekenen de petitie massaal. En nu gaan we er aan de aankomst nog wat verzamelen.”

    Ook Paul Van Gyseghem zamelde handtekeningen in, zelfs na de wedstrijd aan de Quick Step-bus. “Enkele meisjes duwden me naar voor en waren zo hard op Tom aan het gillen, dat hij tot bij mij kwam en meteen de petitie ondertekende. Schitterend dus. Opdracht volbracht.”

    In de aankomstzone liepen na de wedstrijd ook Fred Penne en zijn vriendin Els, Alain Callier en zijn zoon Rune en Gianni Riemslach. “Wij hebben langs het hele parcours 5.000 flyers uitgedeeld voor het behoud van de aankomst in Meerbeke. Zelfs in Oudenaarde en Ronse hebben we dat gedaan, al zijn we er telkens wel weer weg gejaagd en kregen we een pak boegeroep over onze schouders. Maar we vonden dat we dit moesten doen.”













    04-04-2011 om 00:00 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Wij houden de Ronde in Meerbeke" (II)










    04-04-2011 om 00:00 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    03-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerbeke: Paleizen op wielen

    De Ronde Van Vlaanderen zit er weer op en kende met Nick Nuyens een schitterende winnaar. Morgen breng ik u een eerste van een uitgebreid reeks fotoverslagen van voor, tijdens en na de wedstrijd.
    Nu werp ik alvast een blik op de teambussen die geparkeerd stonden op en rond het Gemeenteplein. Rijdende paleizen met alle comfort aan boord voor de renners. geniet maar even mee.



















    03-04-2011 om 18:42 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meerbeke: Paleizen op wielen (II)


















    03-04-2011 om 18:40 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.20.000 wielertoeristen op weg
    De Ronde Van Vlaanderen voor Wielertoeristen heeft vandaag meer dan 20.000 wielertoeristen naar Ninove en Geraardsbergen gelokt. Mee door het mooie weer was het dan ook een drukte van jewelste op onder meer de Muur en de Bosberg. Geniet even mee van deze beelden.


















    02-04-2011 om 15:08 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ninove: Don Augustprijs uitgereikt
    Vrijdagavond is in De retard in Ninove, het clublokaal van de Ninoofse Prinsencaemere, opnieuw de Don Augustprijs uitgereikt. Die ging dit jaar naar Iëjt & Geriëjt die met een origineel clownspak uitpakten in de stoet. Voorzitter Geesken mocht de trofee uit handen van Orvalius in ontvangst nemen.
    Tegelijkertijd huldigde voorzitter Nestor Van Volxhem ook Ailly en Roger van het Aktiekomité Don August. Zij mogen zich voortaan Caemereheer noemen.
    Na de huldiging was er nog een extra reden om te feesten. Maaike Herremans van Iëtj & Geriëtj vierde net vrijdagavond haar negentiende verjaardag. En dat moest gevierd worden met taart. Ook Georges Holtyzer, die tijdens het carnavalsfeest nog getroffen werd door een hartaanval, liet het zich smaken. De man straalt alvast opnieuw. De gezondheidsproblemen zijn achter de rug.
















    02-04-2011 om 07:54 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Outer: opnieuw ongeval op asverschuiving in Aardeweg

    Op de Aardeweg in Outer is deze ochtend een 76-jarige automobilist uit Appelterre-Eichem gewond geraakt bij een verkeersongeval. De man raakte met zijn auto één van de asverschuivingen op de weg en belandde in de gracht naast de rijweg. De brandweer van Ninove kwam ter plaatse en moest eerste de wagen stabiliseren alvorens het slachtoffer bevrijd kon worden. De man werd met verwondingen naar het ziekenhuis in Aalst overgebracht. De Aardeweg was geruime tijd afgesloten voor het verkeer door het ongeval.

















    02-04-2011 om 07:45 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraardsbergen: brand in Denderland Shopping Center

    Deze ochtend is brand uitgebroken in het Denderland Shopping Center in Geraardsbergen. De brand ontstond in een technische ruimte op de eerste verdieping van het complex. Daar had de motor van een koelgroep van het carrefourwarenhuis vuur gevat. Ook een pallet met goederen in de onmiddellijke omgeving ging mee in de vlammen op. Meteen trad het alarm in werking en begonnen de sprinklers te werken. De brandweer van Geraardsbergen drong het gebouw binnen op zoek naar de vuurhaard. De brand kon snel geblust worden. In het getroffen gedeelte is er wel rookschade. Het warenhuis liep gedeeltelijke waterschade op.











    02-04-2011 om 07:43 geschreven door Marino Verbeken  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

    Archief per week
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 12/12-18/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Archief per dag
  • 29-08-2013
  • 12-08-2013
  • 02-08-2013
  • 31-07-2013
  • 10-07-2013
  • 09-07-2013
  • 05-07-2013
  • 01-07-2013
  • 28-06-2013
  • 27-06-2013
  • 25-06-2013
  • 22-06-2013
  • 21-06-2013
  • 20-06-2013
  • 19-06-2013
  • 17-06-2013
  • 15-06-2013
  • 14-06-2013
  • 11-06-2013
  • 10-06-2013
  • 09-06-2013
  • 06-06-2013
  • 05-06-2013
  • 04-06-2013
  • 03-06-2013
  • 31-05-2013
  • 30-05-2013
  • 29-05-2013
  • 28-05-2013
  • 27-05-2013
  • 26-05-2013
  • 24-05-2013
  • 16-12-2011
  • 25-11-2011
  • 23-11-2011
  • 21-11-2011
  • 16-11-2011
  • 14-11-2011
  • 13-11-2011
  • 07-10-2011
  • 01-10-2011
  • 26-09-2011
  • 23-09-2011
  • 22-09-2011
  • 17-09-2011
  • 16-09-2011
  • 09-09-2011
  • 30-08-2011
  • 11-08-2011
  • 05-08-2011
  • 03-08-2011
  • 02-08-2011
  • 01-08-2011
  • 29-07-2011
  • 28-07-2011
  • 27-07-2011
  • 25-07-2011
  • 14-07-2011
  • 13-07-2011
  • 03-07-2011
  • 01-07-2011
  • 25-06-2011
  • 23-06-2011
  • 21-06-2011
  • 10-06-2011
  • 05-06-2011
  • 03-06-2011
  • 01-06-2011
  • 31-05-2011
  • 30-05-2011
  • 28-05-2011
  • 27-05-2011
  • 26-05-2011
  • 22-05-2011
  • 21-05-2011
  • 20-05-2011
  • 12-05-2011
  • 08-05-2011
  • 06-05-2011
  • 05-05-2011
  • 02-05-2011
  • 30-04-2011
  • 29-04-2011
  • 15-04-2011
  • 14-04-2011
  • 08-04-2011
  • 04-04-2011
  • 03-04-2011
  • 02-04-2011
  • 01-04-2011
  • 29-03-2011
  • 21-03-2011
  • 20-03-2011
  • 18-03-2011
  • 17-03-2011
  • 16-03-2011
  • 15-03-2011
  • 14-03-2011
  • 13-03-2011
  • 11-03-2011
  • 09-03-2011
  • 08-03-2011
  • 06-03-2011
  • 05-03-2011
  • 04-03-2011
  • 03-03-2011
  • 28-02-2011
  • 27-02-2011
  • 26-02-2011
  • 23-02-2011
  • 22-02-2011
  • 20-02-2011
  • 18-02-2011
  • 15-02-2011
  • 12-02-2011
  • 07-02-2011
  • 31-01-2011
  • 29-01-2011
  • 28-01-2011
  • 23-01-2011
  • 18-01-2011
  • 15-01-2011
  • 14-01-2011
  • 13-01-2011
  • 12-01-2011
  • 11-01-2011
  • 10-01-2011
  • 07-01-2011
  • 05-01-2011
  • 26-12-2010
  • 22-12-2010
  • 21-12-2010
  • 18-12-2010
  • 17-12-2010
  • 16-12-2010
  • 09-12-2010
  • 08-12-2010
  • 03-12-2010
  • 27-11-2010
  • 26-11-2010
  • 23-11-2010
  • 22-11-2010
  • 20-11-2010
  • 17-11-2010
  • 16-11-2010
  • 14-11-2010
  • 13-11-2010
  • 12-11-2010
  • 09-11-2010
  • 08-11-2010

    Startpagina !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs