Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie Waasland - KSV Roeselare

21-10-2011 om 09:05 geschreven door ann

20-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mosselsouper Donderdagavond 10 November (19h00 tot 21h00)

De spelers die Maandag aanwezig waren op training hebben een briefje gekregen voor de mosselsouper voor de jeugd van KSVR.

Wie zich geroepen voelt om de laatste mosselen van het seizoen op te peuzelen, aarzel niet om alvast uw plaatsje te reserveren.

Zondag as niet vergeten, wedstrijd KSVR -Tubeke, aanwezig om 14u00 !!!!!!!!

20-10-2011 om 10:03 geschreven door ann

19-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag Club Roeselare - KSV Roeselare

In deze stads derby stonden 2 ploegen tegenover elkaar die beiden nog steeds het maximum van de punten hadden. Dus een echte topwedstrijd.

Club Roeselare startte het best aan de wedstrijd en was met enkele afstands schoten gevaarlijk. KSVR herstelde gaande weg de eerste helft het evenwicht zonder echter echt doelgevaar te creëeren. Rust 0 - 0 In de tweede helft werd KSVR de best acterende ploeg en domineerde nu de partij maar echte doelkansen bleven uit.

Het bleef ook uitkijken voor enkele tegenaanvallen van Club.

De partij dreigde doelpuntenloos te eindigen tot 2 minuten voor tijd Brian Vanryckeghem een vrije trap met de hulp van de verraste thuisdoelman binnen trapte.

Sébastien Detavenier verdubbelde in de toegevoegde tijd nog de score met een kopbal doelpunt.

Al bij al een verdiende zege voor KSVR al dachten heel wat toeschouwers dat een gelijk spel de juiste uitslag was geweest.

19-10-2011 om 08:36 geschreven door ann

18-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westrijdselectie KSV Roeselare - Famkes Merkem

Datum : woensdag 19 oktober (vooruitgeschoven wedstrijd van 22 oktober)
    Aanvangsuur:  19H00

Verzamelen: 18H00 in de  Kleedkamer

Selectie :

Aryton, Jay, Pieter, Jasper, Sven M, Michiel, Denzel, Killian, Alexandre,Thijs, Niel, Dylan, Sébastien, David en Brian.

18-10-2011 om 11:02 geschreven door ann

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen U14B - 15/10

18-10-2011 om 09:20 geschreven door ann

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag KSV Roeselare - Deinze

Voor de tweede opeenvolgende week kregen we een oranje brigade over de vloer.

Opnieuw zaten we direct goed in de wedstrijd en ging de bal goed rond. Daardoor kregen we al vroeg enkele kansen maar een goede keeper of gebrek in de afwerking zorgde ervoor dat het doelpuntloos bleef.

We bleven domineren en Deinze kon pas in de 25ste minuut een eerste keer de neus aan het venster steken. De fase leverde al meteen een penaltyappèl op maar de scheidsrechter wuifde die weg.

Een minuut later kon de man in zwart wel niet anders en legde hij de bal op de stip. De strafschop werd mooi binnengetrapt waardoor we net zoals vorige week terug konden beginnen achtervolgen.

Het leverde nog twee kansjes op voor de rust maar de scherpte voor doel was er niet. Zo gingen we met achterstand de rust in maar had de wedstrijd in principe al gespeeld moeten zijn.

De tweede helft drukten we Deinze terug voor eigen doel en leverde dit algauw de gelijkmaker op. Engelbert kwam met een actie en Emile was de afwerker van dienst.

Erop en erover dan en we bleven maar kamperen voor de goal. Deinze kon slechts eenmaal uitbreken maar Bram was wakker en kon de bal uit de voet halen. De verdiende voorsprong kwam er dan toch maar daarvoor hadden we wel de hulp van de tegenstander nodig.

Een vrije trap van Jari ging via een carambole in eigen doel. Na het tweede doelpunt dachten we blijkbaar dat de buit al binnen was want we lieten de teugels te los.

Daardoor kwam Deinze in de laatste vijf minuten nog sterk opzetten en werd er zelf nog een goal afgekeurd voor buitenspel.

De nipte overwinning bleef overeind en zo blijven we zonder puntenverlies.

Wel een les meenemen naar de volgende wedstrijd: in het voetbal is het nog altijd de doelpunten die tellen en laat daar nu wel ons schoentje wringen.

26' Emile    ass Engelbert

61' Own goal    ass Jari

18-10-2011 om 09:16 geschreven door ann

17-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herinnering wedstrijd Tubeke van zondag

Wedstrijd KSV Roeselare – Tubeke van zondag 23 oktober om 15u00

Voor de wedstrijd KSVR – Tubeke van 23/10 om 15u00 vragen wij om alle jeugdploegen (met het maximum van spelers/ploeg) aanwezig te zijn om een ereronde te lopen ter voorstelling van de jeugdploegen van KSVR.

Ter gelegenheid van dit gebeuren schenken wij aan iedere speler 1 gratis toegangticket  en bijkomende tickets aan €5 voor tribune 2 waar de speler zijn abonnement heeft.

Afspreekpunt : jeugdkantine Schiervelde om 14u00 (verzamelen per ploeg bij hun trainer en afgevaardigde)

Dresscode : uitgaanstraining

Per ploeg zal de trainer de tickets ontvangen om uit te delen aan zijn spelers. Vanuit de jeugd zullen zij dan in colonne vertrekken naar het stadion.

De ploeg van de U7 zullen aan de rust een wedstrijdje spelen op het eerste veld .

Voor de goede organisatie dient men het aantal nodige tickets en de gelden door te geven voor zaterdag 22 oktober naar ann.van.poucke@ksvroeselare.

Per ploeg dus doorgeven :

Naam speler :

Ploeg :

Aantal bestelde tickets:

17-10-2011 om 08:54 geschreven door ann

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vermiste polo

Brian is na de wedstrijd van zaterdag in Club zijn zwarte polo kwijtgeraakt. Heeft iemand hem per toeval mee?

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's KSV Roeselare - Deinze
    Hierbij de link naar de prachtige foto's dankzij de papa van Lemey Bram.

17-10-2011 om 08:33 geschreven door ann