Net zoals de U14B staat ook de U14A op de eerste plaats.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ploegfoto kalender

We zorgen ervoor dat we stipt klaar zijn om 19u00. Foto is voorzien om 19u15.

Zwarte Joma sokken en kort broekje hebben we zelf mee.

22-09-2011 om 10:06 geschreven door ann

21-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd Rumbeke - KSV Roeselare

De buren uit Rumbeke waren het veld opgestapt met de bedoeling de nul zolang mogelijk op het bord te houden en om zo weinig mogelijk tegen treffers te moeten toe staan. Het lukte hun aanvankelijk ook vrij goed.

KSVR liet de eerste helft niet zijn beste voetbal zien. Er werd slordig gevoetbald en enkele mooie doelkansen werden niet benut. De thuisdoelman moest zich de eerste helft slechts een maal gewonnen geven toen na 20 minuten KSVR de score toch had geopend De wedstrijd werd kort na de rust beslist. KSVR voetbalde nu heel wat beter dan voor de rust en scoren ging nu ook vrij gemakkelijk. Het werd nog een ruime 0 - 8 overwinning.

Doelpunten makers :

Davig Grigorian (3X), Sébastien Detavenier (2X), Michiel Vandromme (2X) en Killian Van Daele

21-09-2011 om 08:37 geschreven door ann

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag KSVR - Merkem SP

In deze wedstrijd die we niet echt een echte wedstrijd konden noemen want daarvoor was de tegenstander echt wel veel te zwak haalde KSV het met maar liefst 20 - 0.

Er werd 9 maal gescoord voor de rust en 11 maal na de rust.

Er stonden maar liefst 8 verschillende jongens aan het kanon.

Doelpunten makers : Killian Van Daele (5X), Michiel Vandromme (4X), Lennart Sampers (3X), Jay Brown (2X), Davy Grigorian (2X), Denzel Hindrickx (2X), Pieter Demeulenaere en Brian Vanryckeghem

21-09-2011 om 08:36 geschreven door ann

19-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen U14 B
    Westrozebeke - Gits              2-8
    D. Beveren - Winkel Sp.        3-2
    Rumbeke - KSV Roeselare    0-8
    Merkem Sp - Woesten           2-9
    Lo-Reninge - Lichtervelde      0-6
    Cl Roeselare - Fam Merkem  3-0
    KSV Roeselare staat op de eerste (gedeelde) plaats samen met Club Roeselare en Dosko Beveren

19-09-2011 om 09:53 geschreven door ann

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Charleroi - KSVR
    Foto's wedstrijd Charleroi - KSVR, dankzij de pa van Bram Lemey.

19-09-2011 om 09:06 geschreven door ann

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag Charleroi - Ksv Roeselare

Onze tweede uitmatch van het seizoen bracht ons naar de carolo's van Charleroi die thuis altijd wel wat meer kunnen.

Een verwittigd man is er twee waard. Dit was een boodschap die bij de spelers goed aangekomen was want van meet af aan namen we het heft in handen.

Na een eerste vroege waarschuwing in de wedstrijd was het enkele minuten later al raak.

Thibault bediende Jason en die werkte beheerst af. Een minuut later konden we bijna onze voorsprong al verdubbelen maar Thibault werd onterecht door de man in het zwart afgefloten voor buitenspel. De rest van de partij floot hij anders wel vlekkeloos.

We bleven heer en meester en het was wachten op een tweede goal. Die kwam er ook na een mooie pas van Emile binnendoor naar Lennart die een mooie lob in petto had om de keeper te verslaan.

Na de tweede goal verwaterde het spel een beetje en dit was meteen het sein voor de thuisploeg om wat beter in de match te komen. Wij konden de bal niet goed meer in de ploeg houden. Als we die dan al hadden, liepen we er te lang mee zodat balverlies het gevolg was.

Grote kansen leverde dit echter niet op voor Charleroi maar toch moest de doelpaal eens onze bondgenoot zijn na een shot vanuit de tweede lijn.

De tweede helft begon gelijk op maar toch wisten we de voorsprong uit te breiden. Na stevig doorzetten van Sven werd Engelbert bereikt en die schotelde Jason z'n tweede van de morgen voor.

Wedstrijd gespeeld zou je dan denken, maar daar dachten we blijkbaar zelf anders over want na onnodig balverlies kon Charleroi scoren.

De goal gaf de thuisploeg weer hoop en we moesten terug. Er was zelfs een hele goeie redding nodig van Bram om de aansluitingstreffer te voorkomen.

We knokten ons terug in de wedstrijd en Jason zorgde met z'n derde goal voor de geruststellende voorsprong.

Proficiat aan alle spelers met deze verdiende overwinning, maar wel met de voetjes op de grond blijven.

4' Jason    ass Thibault

15' Lennart S    ass Emile

43' Jason    ass Engelbert

61' Jason

19-09-2011 om 09:02 geschreven door ann

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selectie woensdag 21 september Otegem

Wanneer : Woensdag 21 September

Aanvangsuur : 18H30

Verzamelen : KV Otegem om 17H30

Scheldestraat 14B

8553 Otegem

Selectie :

Aryton, Sven M, Jay, Pieter, Brain, Niel, Killian, Denzel, Sébastien, David, Alexander, Michiel, Jasper en Thijs D.

Dit gaat om een bekerwedstrijd en niet een oefenmatch zoals eerder aangegegeven.

19-09-2011 om 00:00 geschreven door ann