• Foto
    10-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kv Kortrijk - sw Harelbeke
    kv Kortrijk- sw Harelbeke: 5-6

SW stapte vol vertrouwen het veld op en trok meteen in de aanval.Een paar knappe combinaties werden jammer genoeg niet in doelpunten omgezet.Kortrijk daarintegen werkte wel goed af. Het tweede kwart bakte SW er weinig tot niets van. Kortrijk stondt aan het halfuur 5-2 voor.Wie dacht dat SW verslagen was had het verkeerd voor. De ratjes starten het derde kwart furieus en de score werdt al gauw 5-5.
    Niels Vandermeulen krulde een vrije trap mooi de winkelhaak binnen.Een knappe collectieve prestatie van SW, het won verdiend van Kortrijk in hele aangename wedstrijd.
    Scoorden voor SW:Aaron Delannoy 3,Yassine Wostijn 1, Niels Vandermeulen 2.

10-09-2007, 14:16 geschreven door jencivanhove
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegen Kortrijk

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    10-09-2007, 14:15 geschreven door jencivanhove
    kv Kortrijk - Sw Harelbeke: 5-6
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)