• Losse afbeeldingen
  • TERUGRONDE
  • Foto
    21-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sw Harelbeke - kv Kortrijk 3-2
    SW Harelbeke - KV Kortrijk U9  3-2

SW mocht het opnemen tegen de kerels uit Kortrijk. Ginder was men verdiend gaan winnen de eerste ronde. Afwachten of de Kortrijkzanen die nederlaag al verteerd hadden. Beide ploegen hadden er zin in van bij het begin. Kortrijk had het eerste kwart wat meer veldoverwicht maar het waren de ratjes die op voorsprong konden komen. Een knappe aanval over rechts werd mooi overhoeks binnen getrapt door Yentl Deloose. Nog geen twee minuten later nam Yentl Depoortere de kortrijkse doelman te grazen met links. Bij Kortrijk gingen de kopjes naar beneden en SW trok de partij naar zich toe.In het tweede kwart kon Jetze Van D'huynslager met een prachtig afstandschot de 3-0 op het bord prikken. Kortrijk kwam net voor de rust nog langszij 3-1. Na de rust ging SW op zijn elan verder, maar liet de kans liggen om Kortrijk de genadeslag te geven. Twee bijna niet te missen kansen werden voor een leegstaand doel verkwanselt. Aan de overkant was het wel raak 3-2. Het laatste kwart kwam Kortrijk nog fel opzetten en in de laatste seconden kon keeper Thibaut Vandevijvere met een pracht reflex de winst in Harelbeke houden. Een knappe collectieve prestatie van de ratjes in een best genietbare wedstrijd.Tweemaal de derby win je toch niet elk seizoen.

Speelden voor SW: Thibaut,Lucas,Steffan,Jenci,Niels,Yentl Del.,Jetze,Aaron,Yassine,Shessney,

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
    21-11-2007, 14:56 geschreven door jencivanhove
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.foto's

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    21-11-2007, 00:00 geschreven door jencivanhove