Foto
Zaalvoetbalclub
La Doce Overmere

Lid van
  • Voetbal Vlaanderen
  • Vlaamse Zaalvoetbalbond
  • Liefhebbers Zaalvoetbal Cup
  • Sporta
°2005

In september 2022 trapten we ons 18de seizoen op gang met ons 'Classic' team.
Ons 'Heren 2' team start in september 2023 aan hun vijfde seizoen binnen de LZV-Cup. Ook onze dameswerking, de La Doce Flames, starten aan seizoen 5, dit zowel met trainingen in Overmere als matchen in Zele en Overmere (Zeelse Liga) met 2 teams.


Belangrijke data:
Summer Kick-Off
vrijdag 13 juni 2023
Inhoud blog
  • Vrijdag 23 juni - Spaghetti avond om La Doce te steunen
  • Matchverslag 20-21 12
    Zoeken in blog

    Zaalvoetbalclub La Doce Overmere
    de blogsite van de lichtblauwe zaalvoetbalhelden uit Overmere
    3de prov. C Oost-Vlaanderen Voetbal Vlaanderen --- Regio Denderstreek Oost-Vlaanderen LZV Cup --- trainingen en Hamse Liga La Doce Flames (meisjes U16 en damesfutsal) VZVB
    25-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 17
    BOB Lochristi - La Doce Overmere: 8-0 (heenronde 5-3 winst)
    19u in Zaffelare... niet ons ideaal tijdstip. We begonnen dan ook aarzelend maar namen toch de bovenhand. Na tien minuten kreeg de thuisploeg ene eerste cadeautje, 1-0. We trokken nog meer naar voor, maar de thuisgoalie was in form. Na een goed uitgespeelde aanval kregen we de 2-0 binnen. We bleven kansen krijgen, maar de bal wou er niet in. Ook niet toen de bal na een vrije trap in de kruising ging maar toch niet tegen de netten vloog.
    Na de rust zochten we de aansluitingstreffer, maar het werd 3-0 op vrije trap. De veer brak, de lege maag werd nog leger... en we kregen er nog 5 om de oren... jammer!

    La Doce: Steven Vh, Steven Vp, Steven D, Fredjes DK, Bjorn, Ben, Thomas
    deleguer: Koen
    coach: /
    doelpunten: /
    stafbal: /

    25-01-2016 om 12:20 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 16
    La Doce Overmere - Cuisinetje Wetteren: 4-7 (heenronde 4-2 verlies)

    Na de winterstop starten met het bezoek van de leider, er zijn leukere dingen! De bezoekers waren de moeilijke heenmatch niet vergeten en wouden er korte metten mee maken, 0-1 na vier minuten. We schoten wakker en Bjorn bracht ons direct op 1-1, het startschot van een aanvalsgolf. Na een bal van Timothy op de paal kreeg Ben een idee. Vanop eigen helft weg, 3 man in de wind en 2-1. In minuut 12 ging Ben door op zijn elan, 3-1. We bleven stormen... de 4-1 lukte net niet via Thomas, op de counter was het wel prijs, 3-2, kantelpunt! Thomas trof nog de paal, maar de laatste 5 minuten waren er teveel aan. Na 2 knappe saves moest Jonathan zich in minuut 28 toch gewonnen geven, 3-3, rust en alles te herdoen!

    We behielden de organisatie en na een heerlijke lob van Bjorn kon Timothy ons terug op voorsprong brengen, 4-3. Het spel ging stevig over en weer. Net op het moment dat we een timeout gingen nemen werd het 4-4, doodzonde! Met nog 10 min was het vat af en de leider duwde door. Het werd snel na de herneming 4-5... wij konden enkel nog afblokken en niet meer overtuigen... in de slotfase gingen er nog twee in, 4-7 na een sterke match, maar de leider was beter! Op naar volgende week!

    La Doce: Jonathan, Timothy, Tom, Steven VP, Bjorn, Ben en Thomas
    deleguer: Piet
    coach: /
    doelpunten: Ben (2), Bjorn en Timothy
    stafbal: /

    25-01-2016 om 12:07 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    19-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 14-15 speeldag 1
    Cuisinetje Wetteren - La Doce Overmere: 4-2

    De match van speeldag 1 was helemaal naar het eind verschoven. We trokken met een onuitgegeven 6tal richting het nachtelijke Wetteren om de huidige leider partij te geven. Codewoorden waren 'organisatie', 'time outs pakken' en 'we zien wel'. De eerste kans was alvast voor ons, daarna ging het lekker op en af. We werden op de proef gesteld en na enkele scherpe pogingen was het raak voor de leider, 1-0. We trokken het ons niet aan en na een heerlijke steekbal van Bjorn twijfelde Timo iets te langs tussen zijn gouden linker of zijn rechter die enkel dient om gas te geven. De time out na een kwartier kwam niets te vroeg. We behielden onze stevige organisatie en pingelden enkele leuke kansen bij elkaar, maar de thuisgoalie was in goeie doen. Zelf een poging van Bjorn waar Steven Vh frivool over sprong bracht hem niet in de verlegenheid. Ook Fred zijn atoomkogel sloeg hij uit zijn doelvlak, op de counter speelde de leider even zijn favoriete spel, 2-0. De thuisploeg leunde iets te hard achterover en we kregen nog enkele kansen, maar het wou echt niet! 2-0 halfweg

    Na de rust waren het Timo en Steven Vh die het probeerden, maar de bal wou er niet in. Kort daarna schudde Jonathan een mooie redding uit zijn mouwen. Na 8 minuten kregen we een vrije trap op een interessante plaats. Kapitein Bjorn achter de bal en lekker rond de muur, 2-1! De leider begon te twijfelen en rond minuut 12 legde Thomas hem aan de verkeerde kant van de paal, ook bij Timo was het net niet. Tussendoor moest Jonathan samen met Fredjes de deur dicht houden. De druk werd te groot en onze adem te kort. Er kwamen foutje over en weer, maar de ref liet maar begaan. De leider vond jammergenoeg eerst het gat, en ze kwamen op de counter op 3-1 en beetje later op 4-1 met nog 10 minuten op de klok. We zetten nog één keer alles op alles en met succes, Bjorn gleed de 4-2 binnen. Daarna raakten we nog 2 keer de paal en brachten we de corners in ons voordeel op elf a twaalf, maar het gat kregen we niet meer dicht! Sterke match van 6 moedige krijgers!

    La Doce: Jonathan, Fred DK, Timo, Bjorn, Thomas en Steven VH
    deleguer: Piet
    coach: /
    doelpunten: Bjorn (2)
    strafbal: /

    19-12-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    14-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 15
    La Doce Overmere - Red Devils Lochristi: 7-0

    Een voor ons onbekende ploeg met een mooie heenronde in de benen en een drang om tegen ons 15 op 15 te pakken. Wij traden alvast aan met dezelfde 7 als in de winstmatch van vorige week. Na wat gehakketak door fileleed stonden we na enkele minuten voltalig en kon de strijd echt beginnen. Lichte kansen over en weer, de beide keepers werden direct goed opgewarmd. Na een kwartier en al enkele kansen lukte het dan toch voor ons, 1-0 via Thomas. We kwamen in de verdrukking maar kraakten niet. Timo kon zijn goeie vorm omzetten in de 2-0 net voor rust.

    Na de pauze was de eerste echte kans voor RD. Bal via tweede paal, eerste paal en hand Piet in corner... goed weggekomen en iedereen terug bij de les. We lieten de bal goed rond gaan en Ben bracht ons op een iets veiligere 3-0. We behielden de organisatie en Piet loste de foutjes op. Ineens ging het snel. 4-0 via Steven VP, 5-0 via Tom die eindelijk een doelpuntje kon opdragen aan Rèmi Keppens en 6-0 via Bjorn. Met nog tien minuten te spelen was de buit echt wel binnen! We lieten het tempo zakken, maar Piet gunde de bezoekers de eerredder echt niet. We knutselden nog enkele fraaie aanvallen in elkaar, en het was Bjorn die de harde 7-0 eindcijfers op het bord plaatste! Knappe overwinning en iedereen pikte een doelpuntje mee! Jammer dat de 2 pogingen van Piet niet in het kader waren. Mogelijks zit er wel ergens een foutje in de doelpuntenmaker Ben?

    La Doce: Piet, Tom, Steven Vp, Timo, Ben, Bjorn en Thomas
    deleguer: Koen
    coach: /
    doelpunten: Bjorn (2), Thomas, Timo, Steven Vp, Tom en Ben
    strafbal: /

    14-12-2015 om 09:33 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    04-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 14
    Samba 99 Gent - La Doce Overmere: 4-8

    Speeldag 13 hadden we moeten overslaag door een algemeen forfait van Autoschade Parein Sinaai. Daarom trokken we vandaag om tien uur in de nacht naar een sporthal in volle verbouwingen rijden... ook dat is La Doce! We speelden van in minuut 1  de bal goed rond en Bjorn kon al snel een gaatje vinden, 0-1. We bleven de controle behouden. Met combinatievoetbal lukte het even niet, dus ging Ben op wandel... 3 man voorbij en afronden, 0-2. We werden iets lakser en de verdediging wankelde, maar Piet was wakker in het eerste kwartier. Na een leuke combinatie was het alweer Ben die scoorde, 0-3, 5 minuten voor rust. Uitbollen richting pauze zat er niet in. We speelden veel te laks en de thuisploeg maakte de 1-3 en de 2-3 binnen de minuut. De 3-3 ging er net niet in en in de rebound kon Ben net voor de buzzer de 2-4 scoren, a-typisch voor het La Doce van dit seizoen, maar een wereld van verschil!

    Coach Koen had niet te veel werk halfweg, de afspraken waren duidelijk. We behielden de organisatie en Thomas rook zijn kans om de gouden stier op zijn rug te krijgen. Hij zorgde voor de 2-5 en de 2-6, telkens na mooi combinatievoetbal. We dommelden weer wat in en kregen het lastig met het soms zeer potige spel van de thuisploeg. Dit in combinatie met een scheids die iets te veel liet doorspelen werkte niet in ons voordeel. Uiteindelijk werd het na nog 2 tegendoelpuntjes en de kers op de taart van Bjorn 4-8, eindelijk nog eens drie punten! De teller staat nu op 12... met nog 2 matchen voor nieuwjaar kan het nog lukken om met 16 punten te draaien!

    La Doce: Piet, Tom, Steven VP, Timo, Ben, Thomas en Bjorn
    deleguer: /
    coach: Koen
    doelpunten: Ben (3), Thomas (3) en Bjorn (2)
    strafbal: moesten er in periode 2 minstens 3 gehad hebben... nul effectief!

    04-12-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    02-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Doce deed een trio
    Na 5 teams in 2013 en 8 teams in 2014 stonden we in 2015 met liefst 11 teams aan de start van de trio-triatlon van het Donkmeer!
    Onze 33de moedige deelnemers hadden op voorhand in het geniep of in het openbaar wat getraind en het was er aan te zien, wat een boerejaar voor het La Doce triatlon projectje!

    Een podium en een top 10 bij de gemende teams! Een top 10 bij de heren teams! En veel zweet, beetje tranen en heel klein beetje bloed!

    Stuk voor stuk topper!!!

    Tot volgend jaar! Zaterdag 6 augustus 2016!

    in bijlage onze detailuitslag van edities 2015, 2014 en 2013! Tijden om trots op te zijn!

    Bijlagen:
    triotriatlon_LaDoce_2013_uitslagen5teams.pdf (58.9 KB)   
    triotriatlon_LaDoce_2014_uitslagen8teams.pdf (64.3 KB)   
    triotriatlon_LaDoce_2015_uitslagen11teams.pdf (50.5 KB)   

    02-12-2015 om 16:13 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:extra sportief nieuws
    >> Reageer (0)
    25-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 12
    La Doce Overmere - Marobel Lokeren: 4-6

    Speeldag 12 en klaar om vanop plaats 12 door te stijgen naar hogere regionen. Bij winst totaliseerden we 12 punten en zouden zo over de Lokerse bezoekers gesprongen zijn. De wedstrijd startte met een valse noot, 0-1. Na 5 minuten werd Timo licht gehaakt in het strafschopgebied, fout en bal op de stip. Timo trapte hem zelf lekker binnen, 1-1. We staken een tand bij en Thomas bracht ons op voorsprong. In de twaalfde minuut signaleerde Fred dk dat er iemand aan de tweede paal moest staan, dat gebeurde niet direct en daarom trapte onze puit de bal stalhard gekruist in de bovenste hoek, 3-1, jawade wat een goal! We trapten op onze adem en ook een timeout kon ons niet voldoende energie meer geven, daardoor werd het nog 3-2 net voor de rust.

    In de tweede helft zat de match helemaal op slot. Marobel kwam op 2 minuten ineens op voorsprong, met nog een kwartier te spelen. Na een schitterende actie over 3 stations kon Timo gelukkig snel gelijk maken, 4-4. Net zoals in de eerste helft raakte de tank leeg en was de bezoekende doelman in een extreem goeie dag... niets ging er in. In minuut 23 gebeurde het ondenkbare, te weinig kracht om stevig te verdedigen en met een stuitbal de 4-5. Een ultieme poging in de slotseconden liep op een sisser af, rebound 4-6... zesde match op 10 die we met 1 of twee goaltje verliezen... om zot te worden!

    La Doce: Piet, Fred Dk, Timo, Ben, Steven D en Thomas
    deleguer: Eddy D'haese
    coach: /
    doelpunten: Timo (2), Fred dk en Thomas
    strafbal: /

    25-11-2015 om 13:54 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    10-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 11
    Coupe de Ville Wetteren - La Doce Overmere: 4-2

    Om 19u in Wetteren, het was voor velen rechstreeks en zonder eten te doen. We starten wel direct goed en waren baas over de thuisploeg. Thomas bracht ons dan ook al snel verdiend op 0-1. Maar daarna verzuimden we om onze stempel te blijven drukken. De hekkensluiter rook zijn kans en maakte op het kwartier gelijk en een beetje later kwamen ze zelfs op voorsprong, 2-1. Net voor de rust kon Thomas de bordjes terug in evenwicht hangen, 2-2, alles te herdoen!

    In het begin van de tweede helft waren we nergens. De thuisploeg dwong drie zeer grote kansen af en we kropen door het oog van de naald. Niemand kon ons team op sleeptouw nemen en het was zelf even niet meer om aan te zien. Dame fortuna besliste dat het welletjes was en besliste dat een schot van Steven D tegen de paal stierf, nog steeds 2-2. De thuisploeg mocht combineren vanuit onze rug en scoorde dan toch de 3-2. Kort nadien had Ben de gelijkmaker aan de voet, maar het lukte niet... counter... 4-2 met nog een dikke 5 minuten op de klok. In die periode kregen we nog 4 80à100% scoringskansen, maar het wou niet! Alweer speelden we op het niveau van de tegenstander en opnieuw verloren we met 2 goaltjes......... godverdikke!

    La Doce: Steven Vh, Steven Vp, Steven D, Bjorn, Thomas, Timo en Ben
    deleguer: Piet
    coach: /
    doelpunten: Thomas (2)
    strafbal: /

    10-11-2015 om 08:20 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    06-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 10
    La Doce Overmere - Breughel Wetteren: 5-0 forfait

    Het zevental had honger, maar moet zich tevreden stellen met een forfaitoverwinning! Op naar maandag!

    La Doce: Piet, Koen, Bjorn, Timo, Tom, Glenn en Thomas
    deleguer: Steven D
    coach: /
    doelpunten: 5*own
    strafbal: / 

    06-11-2015 om 14:56 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    03-11-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 9
    Kopkapelle Lochristi - La Doce Overmere: 5-4

    Een 6 op 21, daar mogen we zeker niet mee tevreden zijn. We trokken dan ook op jacht naar de drie punten naar het landelijke Zaffelare op een ontiegelijk vroeg uur (19u). Het vroege aanvangsuur speelde ons direct parten, 1-0 achter. Na tien minuten bracht Bjorn ons op gelijke hoogte, 1-1. Even later trof Thomas de paal en op de counter werd het 2-1, cruciaal momentje. Na enkele individuele fouten stond het zelfs 5-1 halfweg.

    De rust deed ons deugd en de motor sloeg op toerental. 6 kansen, 7 kansen, 8 kansen... telkens niet! Tot Thomas toch het gaatje vond, 5-2. Kort daarna tikte ook Koen eentje binnen, 5-3 en nog meer drang naar voor! Een vrije trap van Bart ging er net niet in, maar even later kregen we de thuisploeg zo ver dat ze een owngoal maakten, 5-4. In de allerlaatste minuten draaide Joeri nog knap weg, maar zijn krul ging langs de verkeerde kant van de paal. De 4de match op 8 waarin we met 1 of 2 goaltjes verliezen.... balen! Het etentje bij Ma tu vu en de G&T bij Amuzen maakten gelukkig veel goed!

    La Doce: Jonathan, Bart, Koen, Steven D, Joeri, Thomas en Bjorn
    deleguer: /
    coach: /
    doelpunten: Bjorn, Thomas, Koen en own
    strafbal: /

    03-11-2015 om 08:36 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    28-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 8
    La Doce Overmere - Les Bleus Wetteren: 2-4

    Een thuismatch tegen de leider, de comeback van onze captain na welverdiend vaderschapsverlof, maar wel zonder scheidsrechter. Die stuurde gewoon zijn kat, daarop beslisten beide ploegen om zonder scheidsrechter te spelen. We kenden de sterkte van Les Bleus en vingen ze goed op. Na de eerste tien minuten was het nog steeds 0-0 maar werd er even vergeten om de laatste man niet te laten aanleggen... een streep rechtdoor, via de paal binnen, 0-1. We trokken ons de achterstand niet aan en bleven combineren. Na collectieve druk naar voor kon Koen de bezoekende doelman in de fout dwingen, via het been van een verdediger binnen, 1-1. 5 minuten voor tijd trapten we wat op onze adem en konden de bezoekers met een flitsende combinatie de 1-2 aantekenen. Kort voor rust zette Timo nog drie man in de wind, maar de hoek was te scherp voor de sterk spelende Glenn om te besluiten, jammer! 1-2 halfweg in een stevige maar faire wedstrijd!

    Na de pauze behielden we onze organisatie en ging de bal goed rond. Steven VP maakte al snel gelijk en wordt zo alleen topschutter, onze gouden stier! We bleven kansen bij elkaar voetballen, maar supergevaarlijk waren we nooit. Met nog tien minuten te spelen alweer een flits van Timo, maar zijn bol hobbelde net voor doel weg... waar was de opkomende tweede man? Zonde! De bezoekers verhoogden de druk en wij zakten weg. Piet greep eerste nog goed in maar toen wij 5 minuten voor tijd slecht communiceerden en veel te kort achteruit speelden kon hij het alleen tegen 3 man niet redden, 2-3. Alle risico's en twee minuten later konden Thomas en Piet tegen 3 man nog 2 pogingen keren, maar de 3 was er teveel aan, 2-4 en La Doce in de touwen! Jammer!

    La Doce: Piet, Tom, Steven VP, Koen, Glenn, Timo en Thomas
    deleguer: Ben
    coach: /
    doelpunten: Steven VP en own
    strafbal: /



    28-10-2015 om 08:28 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    13-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 7
    Kwatrecht 03 - La Doce Overmere: 3-2

    Een nachtmatch op maandag tegen een ploeg die ons licht, maar waar we in 2 seizoenen nog nooit van konden winnen. De begin minuten gingen goed over en weer met toch wat overwicht voor ons en na 7minuten kregen we een grote kans, die ging er niet in en dan ken jij als onze fan het gevolg... op z'n La Doce's achter 1-0 op de counter. We bleven knokken, maar dichter dan op de keeper of net naast kwamen we niet. We zochten iets te hard naar de 2de en kregen in een 1 tegen 3 actie er eentje binnen, 2-0. Na de aftrap van dat doelpunt trokken we direct naar de overkant, maar de bal ging op de paal, in de tegenaanval ging de bal er in de kluts wel in, 3-0. Net voor rust hadden we nog 2 kansen, maar met veel te zware 3-0 cijfers ging ons zestal rusten.

    We starten furieus en de goed spelende Timo kwam in zijn tweede match op 3 uur alweer tot scoren, 3-1. 1 minuutje later tipte diezelfde Timo nipt naast... het zat echt niet mee! De match verwaterde wat. De thuisploeg moest niet meer en wij zochten doordat we niet met 7 waren even naar onze 2de adem. De match werd ook iets potiger, maar daar kunnen we gelukkig goed tegen. De debuterende doelman, Steven Vehent, kon zich net als de thuisgoalie enkele keren tonen. Samen met onze verdedigende blok hielden ze de stand lang op het bord. 5 Minuten voor tijd vond Steven D dan toch het gaatje, 3-2. Alles of niets! We hielden de boel goed gesloten en hadden nog enkele mogelijkheden, tot zelfs in de allerlaatste seconde toe... maar het wou maar niet lukken! De zes moegestreden spelers trokken onverdiend puntenloos naar de prachtige kantine in sporthal de Warande! Godmiljaardedju!

    La Doce: Steven Vh, Steven Vp, Steven D, Thomas, Timo en Koen
    deleguer: /
    coach: Piet
    doelpunten: Timo, Steven D
    strafbal: /

    13-10-2015 om 08:38 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    12-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 6
    La Doce Overmere - VDH Security Lochristi-Hyfte: 6-3

    Een voor ons onbekende ploeg op bezoek op de dag dat de La Doce familie uitbreide, welkom Rémi Keppens! Doordat ze maar net met 5 waren namen wij een veel te lakse start, heel snel 0-1 via de verste paal. We probeerden te tikken maar er zat veel afval in het spel. Gelukkig kon Steven vp ons toch op 1-1 brengen. De bezoekers lieten zich niet doen en verdedigden en counterden mooi in blok. De 1-2 was dan ook snel ons deel. Na enkele vloeken en een goal van Ben, 2-2, schoten we wakker! Twee keer een niet te stoppen Steven Vp en één keer Fredjes DK brachten ons halfweg op 5-2, maar liefst 4 assists van Fré VZ.

    De tweede helft is kort samen te vatten, de bezoekers konden niet veel meer en wij wouden niet veel meer. De 6-2 kwam van de voet van Ben. Daarna vergaten we ze helemaal dood te doen, ze scoorden zelfs een derde keer, 6-3. Daarna was er nog even spanning omdat wij het nekschot maar niet gaven en omdat zij de aansluitende 4de treffer maar niet voorbij Piet kregen. 6-3 winst, een mooi geboortecadeau voor Rémi Keppens!

    La Doce: Piet, Steven Vp, Fred DK, Fré Vz, Freek, Thomas en Ben
    deleguer: /
    coach: /
    doelpunten: Steven VP (3), Ben (2) en Fred DK
    strafbal: /


    12-10-2015 om 14:04 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    05-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 5
    Squadra Overmere - La Doce Overmere: 11-3

    In ons elfde seizoen eindelijk een derby tegen onze 'grote broers' van Squadra. Na hun zelf gekozen degradatie van 1ste naar 3de provinciale zaten we eindelijk in dezelfde reeks. We begonnen goed en de eerste kansen waren voor ons, maar de eerste goal was voor de thuisploeg, 1-0 na 5 minuten. We hielden stand en tikten enkele kansen bij elkaar, maar scoren... neeneen! Iets voor het kwartier versnelden de geelhemden, 2-0. Iets daarna ging het licht uit voor 5 minuten.... ineens 5-0. Net voor rust zelf nog 6-0. Te harde cijfers, maar de thuisploeg was echt wel beter.

    De hoop op een goeie tweede helft was al in minuut 2 weg... 7-0. Gelukkig kon Steven VP in de 10de minuut van de tweede periode de 7-1 maken, de eer was dan toch al gered. We bleven knokken en hadden enkele kansen. Maar de thuisgoalie zat enkele keren goed tussen en onze afwerking was gewoon niet op het niveau van de ex-eerste provincialer. 7, 8, 9-1... Met nog 5 minuten op de klok. Timo scoorde er nog eentje voor ons en ook Steven VP kon Jonas nog eens verslaan. De sterkspelende Thomas en Bjorn lukte dat telkens niet. Op het einde van de rit stonden de heel zware eindstand op het bord... 11-3. 

    La Doce: Piet, Koen, Steven D, Steven VP, Bjorn, Thomas, Timo en Steven VH
    deleguer: Jonathan
    coach: /
    doelpunten: Steven VP (2) en Timo
    stafbal: /

    05-10-2015 om 14:23 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    02-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 4
    La Doce Overmere - Data-M Wetteren: 4-9

    Debuterend doelman Jonathan kreeg direct een ploeg in vorm voorgeschoteld, Data-M. Wij waren de betere in de eerste minuten. Na een viertal goeie kansen... viel de goal aan de overkant, 0-1. Op het kwartier werd het zelfs 0-2. Ben en Fré vz vonden het welletjes en fietsen de kloof terug dicht, 2-2. Erop en erover lukte niet, integendeel... rusten gingen we bij 2-4. Een counter en slordig balverlies zonder een extra dekkingsinspanning, zonde!

    Na de pauze drukten de bezoekers het gaspedaal in tot 2-6, met nog 20 minuten op de klok! We kregen het spel maar niet op de mat en met nog 10 minuten op de klok stond het ineens 2-8. Timo en Fré verzachten de wonde, 4-8. Maar dichter geraakten we niet, ook niet doordat we een 10meter niet konden benutten. Dat deden de bezoekers wel in de laatste minuut, 4-9. Harde, maar logische cijfers als je 5 goals weggeeft! Zonde! Op naar de derby!

    La Doce: Jonathan, Fred DK, Frek, Ben, Tom, Timo en Fré VZ
    deleguer: Koen
    coach: /
    doelpunten:Fré VZ, Ben en Timo
    strafbal: 1, gemist door Timo




    02-10-2015 om 16:11 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    15-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 3
    Kamelenstampers Wetteren - La Doce Overmere: 4-3

    Op verplaatsing tegen een ploeg die we kennen van vorig jaar, telkens een duidelijk verlies. We hanteerden een duidelijk patroon en lieten de tegenstander zo weinig mogelijk in de match komen. Het lukte ons wel niet zo goed om uit te breken. Na een tiental minuten braken de Kamelen de ban, 1-0. Voor hen en voor ons het teken om een tand bij te steken. Thomas met een mooie steal, steekpas binnendoor en Ben vlamde vanop een 8tal meter stalhard binnen met de punt, 1-1. We kregen een boost en de tegenstander moest achteruit. Na rommelige fase een verre bal van Renaat recht op doel, tegengehouden door de arm van de thuisgoalie... geen goal en enkel geel. De voorsprong had misschien wel gemoeten voor de rust tegen deze sterke tegenstander.

    Na de rust kwam Piet onder stoom en maakten de veldspelers er eentje recht uit boekje. Uitrol naar rechts, bal naar links, terug gekruist naar recht, terug naar links en zo richting de goed ingelopen Steven D aan de tweede paal, iedereen aan de bal en prijs, 1-2. Supporters en thuisploeg met verstomming geslagen en wij kregen vleugels. Jammergenoeg zorgden die vleugels voor een directe 2-2. We kregen het moeilijk maar Piet toonde zich enkele keren zo sterk als een beer. Van ver, van dicht, 2 keer op 2 seconden... hij hield alles tegen. Maar de druk werd te hoog en wie hielden er ons hoofd niet bij zowel op het plein als bij het wisselen. Puur op bluf en leepheid maakte de thuisploeg er 2 op 3 minuten, 4-2, beide keren op dezelfde manier. Twee minuten voor tijd kregen wij onze 6de fout mee. De sterk spelende Timo zoals afgesproken achter de bal en 4-3. We proberen nog, maar de thuisploeg was te geslepen om nog zwaar te panikeren, geen 7de fout, geen 4de doelpunt. Close but no cigar, een punt was nochtans verdient geweest voor dit La Doce.

    La Doce: Piet, Timo, Koen, Steven D, Ben, Thomas en Renaat
    deleguer: /
    coach: /
    doelpunten: Ben, Steven D en Timo (10m)
    strafballen: 1, gescoord door Timo

    15-09-2015 om 08:53 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    12-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 2
    La Doce Overmere - Bal Of Been (BOB) Lochristi: 5-3

    Na amper 1 oefenmatch in de benen sprongen we direct naar speeldag 2 van het nieuwe seizoen (speeldag 1 werd uitgesteld). We kregen direct een zeer ervaren en degelijk team op bezoek, BOB Lochristi, vorig jaar 4de in hun reeks. We kwamen aan de aftrap met een zeer aanvalsgericht team en dat loonde heel snel. De eerste kansen waren voor ons en de tegenstander liep zich telkens vast. Na een achttal minuten ging Ben stevig in de aanval en maakte hard en droog af. Vol overtuiging ging onze nieuwe bal tegen de touwen, 1-0. We bleven secuur verdedigen en kwamen er telkens snedig uit. Bjorn op wandel op de backlijn en hup 2-0. De bezoekers staken een tand bij, maar de bal viel goed voor ons. Op de counter maakte Bjorn de 3-0. Door goed positiespel en dito afspraken haalde we met die stand de rust.

    Na de pauze kwamen de Bobbers direct hoog druk zetten. Na een tijdje namen ze vlot een aanval van ons over. In ondertal en 3-1. We kregen het moeilijk en moesten op een vrije trap  de 3-2 slikken, net op het moment dat we de 4-1 hadden laten liggen. Zweten, pompen... maar kalmte kon ons redden. Glenn zette zelf een mooie actie op en maakte de 4-2, weer wat ademruimte. Maar niet voor lang, want toen nam het nieuw reglement het over. Wij maakten onze 5de fout en daardoor strafbal vanop 10m voor de bezoekers. Keihard in de hoek, 4-3. Enkele minuten later kregen wij ook zo'n bal maar misten, gelukkig kunnen we het ook zonder, want Thomas maakte de 5-3. De bezoekers misten daarna nog een strafbal en wij zelfs 2, daardoor bleef het 5-3, leuke opening van het nieuwe seizoen!

    La Doce: Piet, Ben, Bjorn, Glenn, Thomas, Timo en Freek
    deleguer: Steven D
    coach: /
    doelpunten: Bjorn (2), Ben, Glenn en Thomas 
    strafballen: 3, allemaal gemist (Bjorn (2) en Freek)

    12-09-2015 om 13:55 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    03-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vernieuwde spelregels 2015-2016
    Aanpassing spelregels 2015-2016!

    TOEPASSING VAN DE GECUMULEERDE FOUTEN

    Naar aanleiding van de toename van de viriliteit binnen het Futsal, en dit dan vooral op internationaal niveau, werd reeds enkele jaren geleden beslist om de gecumuleerde fouten toe te voegen aan de spelregels.
    Dit wordt sedertdien toegepast in de nationale en internationale competities en zal vanaf heden ook worden toegepast in de  provinciale reeksen van Oost-Vlaanderen en Limburg.
    Bij een evaluatie kan dit systeem enkel worden toegejuicht, gezien dit de agressie op het terrein een stuk gaat intomen en alzo ook de spektakelwaarde ten goede komt.

    Wat houdt dit nu effectief in ?
    Dit kan kort en bondig worden uitgelegd:
    • De fouten door de scheidsrechter bestraft met een RECHTSTREEKSE vrije trap (RVT), worden per team en per speelhelft opgeteld.
    • Vanaf de 6° fout wordt elke fout, waar ook begaan op het terrein, en welke dus bestraft wordt met een RECHTSTREEKSE vrije trap, hernomen van op het 10m-punt (ook een dubbele strafschop genoemd).
    • De fout wordt duidelijk gesignaleerd aan de wedstrijdtafel (en/of 3° scheidsrechter) – voor seizoen 2015-2016 zal het de scheidsrechter zelf zijn die de cumulatieve fouten zal bijhouden.
    • Hierbij moet elke speler op 5m afstand blijven van de bal en achter een ingebeelde lijn welke evenwijdig loopt met de doellijn.
    • Er mag geen muur worden opgesteld en de speler welke de 10m trap neemt, moet dit doen met de intentie om te scoren (= dus geen pass aan medespeler).
    • Indien de fout echter gebeurd tussen het 10m punt en de doellijn (aanval), mag de speler kiezen waar hij de ‘10m-trap’ zal nemen, waarbij hij de keuze heeft tussen:
      • Het 10m-punt
      • De plaats waar de fout werd begaat
    • Dit uiteraard met dezelfde condities, namelijk:
      • Alle spelers op 5m afstand van de bal
      • Achter de ingebeelde lijn evenwijdig met de doellijn
      • Met de intentie om te scoren
    • Een fout bestraft met een RVT binnen het strafschopgebied, blijft uiteraard een normale strafschop te nemen van op een afstand van 6m.
    • Bij het toekennen van een voordeel op een fout strafbaar met een RVT, duidelijk aangegeven met de voorgeschreven signalisatie, wordt de fout effectief bijgeteld. Dit wordt dan bij de eerstvolgende spelonderbreking door de scheidsrechter, eveneens op de voorgeschreven manier, gesignaleerd aan de wedstrijdtafel.
    • Na de rust vervallen de fouten van de 1° speelhelft en begint de telling terug van nul.
    • Bij wedstrijden gespeeld met extra-times worden de fouten van de 2° helft gewoon verder doorgeteld.

    03-09-2015 om 09:06 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:extra sportief nieuws
    >> Reageer (0)
    14-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.start to futsal
    In het kader van de 'European week of sport' wil ZVC La Doce Overmere graag andere sporters laten kennismaken met futsal.
    Ben je een man en ouder dan 16 jaar, kom dan op vrijdag 11 september zeker naar de sporthal van Overmere. Tussen 21u en 01 tref je onze club daar zeker aan!

    14-08-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:extra sportief nieuws
    >> Reageer (0)
    02-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Doce doet een trio
    Op 1 augustus 2015 zal ZVC La Doce Overmere met 10 trio's aan de start verschijnen van de Recreatieve Trio-triatlon! Nog altijd voor het plezier en weer een reden te hebben om nadien iets te drinken

    Vorig jaar presteerden onze 8 teams uitstekend! Lees gerust nog eens de uitslag na! Met plaatsen 17, 23, 25, 30, 32, 34, 35 en 38 (op 54 ploegen) waren we meer dan tevreden! Ook over de tijdens en uitslag in 2013 zijn we nog steeds fier (5 teams).

    Dit worden onze 10 teams, waarvan 1 volledig vrouwenteam, voor trio-triatlon 2015!

      250m zwem 15k fiets 3,5k loop 
    1 -man - startnummer: 32 Denny Wettinck Peter Vlaminck Kristof Vlaminck 
    2 - man - startnummer: 35  Tom De Wilde Davy De Leenheer  Ben Six 
    3 - mix - startnummer: 24  Ivan Goossens  Karel De Clercq  Ellen Cappele
    4 - mix - startnummer: 23   Piet Van der Sypt Bram De Bruycker Jolien Soetaert 
    5 - mix - startnummer: 12  Inge Stevens  Tom Keppens  Steven D'haese 
    6 - man - startnummer: 34 Timothy Braeckmans Christophe De Gusseme  Renaat Goeman 
    7 - man - startnummer: 33  Kristof De Lathouwer  Bart Keppens  Thomas Van Laere 
    8 - man - startnummer: 31   Jonathan Pieters Tom Gyssens Kevin Buydts
    9 - vrouw! - startnummer: 2   Katrien De Saedelaere Charity Audenaert  Daisy Marchand 

    de tabel werkt niet echt mee, er is ook een 10de team (mix, nr 29) met Dimitri Boon, Kristoff Herssens en Sylvie D'haese en ook een 11de team (man, nr 60) met Sven D'haese, Kristof Sorel en Wim D'haese.


    02-07-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:fun
    >> Reageer (0)


    Teamsponsors 2022-2023
  • BRICO Overmere
  • Bouwonderneming Eveaert Cooreman
  • Bloemen Myosotis
  • De Nul Michael - accountant
  • Belair Fun
  • Marc Everaert Immo bvba
  • Pizza Heat Berlare
  • Wondercar Wieze
  • VW/Audi/Skoda/Seat Aalst-Hofstade-Zottegem-Wieze

    Teamsponsors 2022-2023
  • Grondwerken A&VP
  • Papershop Mieke
  • Café Parking
  • Groenonderneming Donny De Wilde
  • Point Final
  • Bistrot Ma Tu Vu

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Categorieën
  • extra sportief nieuws (64)
  • fun (30)
  • matchverslagen (312)

  • Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 14/12-20/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 30/12-05/01 2014
  • 22/12-28/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 06/12-12/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs