Foto
Zaalvoetbalclub
La Doce Overmere

Lid van
  • Voetbal Vlaanderen
  • Vlaamse Zaalvoetbalbond
  • Liefhebbers Zaalvoetbal Cup
  • Sporta
°2005

In september 2022 trapten we ons 18de seizoen op gang met ons 'Classic' team.
Ons 'Heren 2' team start in september 2023 aan hun vijfde seizoen binnen de LZV-Cup. Ook onze dameswerking, de La Doce Flames, starten aan seizoen 5, dit zowel met trainingen in Overmere als matchen in Zele en Overmere (Zeelse Liga) met 2 teams.


Belangrijke data:
Summer Kick-Off
vrijdag 13 juni 2023
Inhoud blog
  • Vrijdag 23 juni - Spaghetti avond om La Doce te steunen
  • Matchverslag 20-21 12
    Zoeken in blog

    Zaalvoetbalclub La Doce Overmere
    de blogsite van de lichtblauwe zaalvoetbalhelden uit Overmere
    3de prov. C Oost-Vlaanderen Voetbal Vlaanderen --- Regio Denderstreek Oost-Vlaanderen LZV Cup --- trainingen en Hamse Liga La Doce Flames (meisjes U16 en damesfutsal) VZVB
    12-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 6
    La Doce Overmere - VDH Security Lochristi-Hyfte: 6-3

    Een voor ons onbekende ploeg op bezoek op de dag dat de La Doce familie uitbreide, welkom Rémi Keppens! Doordat ze maar net met 5 waren namen wij een veel te lakse start, heel snel 0-1 via de verste paal. We probeerden te tikken maar er zat veel afval in het spel. Gelukkig kon Steven vp ons toch op 1-1 brengen. De bezoekers lieten zich niet doen en verdedigden en counterden mooi in blok. De 1-2 was dan ook snel ons deel. Na enkele vloeken en een goal van Ben, 2-2, schoten we wakker! Twee keer een niet te stoppen Steven Vp en één keer Fredjes DK brachten ons halfweg op 5-2, maar liefst 4 assists van Fré VZ.

    De tweede helft is kort samen te vatten, de bezoekers konden niet veel meer en wij wouden niet veel meer. De 6-2 kwam van de voet van Ben. Daarna vergaten we ze helemaal dood te doen, ze scoorden zelfs een derde keer, 6-3. Daarna was er nog even spanning omdat wij het nekschot maar niet gaven en omdat zij de aansluitende 4de treffer maar niet voorbij Piet kregen. 6-3 winst, een mooi geboortecadeau voor Rémi Keppens!

    La Doce: Piet, Steven Vp, Fred DK, Fré Vz, Freek, Thomas en Ben
    deleguer: /
    coach: /
    doelpunten: Steven VP (3), Ben (2) en Fred DK
    strafbal: /


    12-10-2015 om 14:04 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    05-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 5
    Squadra Overmere - La Doce Overmere: 11-3

    In ons elfde seizoen eindelijk een derby tegen onze 'grote broers' van Squadra. Na hun zelf gekozen degradatie van 1ste naar 3de provinciale zaten we eindelijk in dezelfde reeks. We begonnen goed en de eerste kansen waren voor ons, maar de eerste goal was voor de thuisploeg, 1-0 na 5 minuten. We hielden stand en tikten enkele kansen bij elkaar, maar scoren... neeneen! Iets voor het kwartier versnelden de geelhemden, 2-0. Iets daarna ging het licht uit voor 5 minuten.... ineens 5-0. Net voor rust zelf nog 6-0. Te harde cijfers, maar de thuisploeg was echt wel beter.

    De hoop op een goeie tweede helft was al in minuut 2 weg... 7-0. Gelukkig kon Steven VP in de 10de minuut van de tweede periode de 7-1 maken, de eer was dan toch al gered. We bleven knokken en hadden enkele kansen. Maar de thuisgoalie zat enkele keren goed tussen en onze afwerking was gewoon niet op het niveau van de ex-eerste provincialer. 7, 8, 9-1... Met nog 5 minuten op de klok. Timo scoorde er nog eentje voor ons en ook Steven VP kon Jonas nog eens verslaan. De sterkspelende Thomas en Bjorn lukte dat telkens niet. Op het einde van de rit stonden de heel zware eindstand op het bord... 11-3. 

    La Doce: Piet, Koen, Steven D, Steven VP, Bjorn, Thomas, Timo en Steven VH
    deleguer: Jonathan
    coach: /
    doelpunten: Steven VP (2) en Timo
    stafbal: /

    05-10-2015 om 14:23 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    02-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 4
    La Doce Overmere - Data-M Wetteren: 4-9

    Debuterend doelman Jonathan kreeg direct een ploeg in vorm voorgeschoteld, Data-M. Wij waren de betere in de eerste minuten. Na een viertal goeie kansen... viel de goal aan de overkant, 0-1. Op het kwartier werd het zelfs 0-2. Ben en Fré vz vonden het welletjes en fietsen de kloof terug dicht, 2-2. Erop en erover lukte niet, integendeel... rusten gingen we bij 2-4. Een counter en slordig balverlies zonder een extra dekkingsinspanning, zonde!

    Na de pauze drukten de bezoekers het gaspedaal in tot 2-6, met nog 20 minuten op de klok! We kregen het spel maar niet op de mat en met nog 10 minuten op de klok stond het ineens 2-8. Timo en Fré verzachten de wonde, 4-8. Maar dichter geraakten we niet, ook niet doordat we een 10meter niet konden benutten. Dat deden de bezoekers wel in de laatste minuut, 4-9. Harde, maar logische cijfers als je 5 goals weggeeft! Zonde! Op naar de derby!

    La Doce: Jonathan, Fred DK, Frek, Ben, Tom, Timo en Fré VZ
    deleguer: Koen
    coach: /
    doelpunten:Fré VZ, Ben en Timo
    strafbal: 1, gemist door Timo




    02-10-2015 om 16:11 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    15-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 3
    Kamelenstampers Wetteren - La Doce Overmere: 4-3

    Op verplaatsing tegen een ploeg die we kennen van vorig jaar, telkens een duidelijk verlies. We hanteerden een duidelijk patroon en lieten de tegenstander zo weinig mogelijk in de match komen. Het lukte ons wel niet zo goed om uit te breken. Na een tiental minuten braken de Kamelen de ban, 1-0. Voor hen en voor ons het teken om een tand bij te steken. Thomas met een mooie steal, steekpas binnendoor en Ben vlamde vanop een 8tal meter stalhard binnen met de punt, 1-1. We kregen een boost en de tegenstander moest achteruit. Na rommelige fase een verre bal van Renaat recht op doel, tegengehouden door de arm van de thuisgoalie... geen goal en enkel geel. De voorsprong had misschien wel gemoeten voor de rust tegen deze sterke tegenstander.

    Na de rust kwam Piet onder stoom en maakten de veldspelers er eentje recht uit boekje. Uitrol naar rechts, bal naar links, terug gekruist naar recht, terug naar links en zo richting de goed ingelopen Steven D aan de tweede paal, iedereen aan de bal en prijs, 1-2. Supporters en thuisploeg met verstomming geslagen en wij kregen vleugels. Jammergenoeg zorgden die vleugels voor een directe 2-2. We kregen het moeilijk maar Piet toonde zich enkele keren zo sterk als een beer. Van ver, van dicht, 2 keer op 2 seconden... hij hield alles tegen. Maar de druk werd te hoog en wie hielden er ons hoofd niet bij zowel op het plein als bij het wisselen. Puur op bluf en leepheid maakte de thuisploeg er 2 op 3 minuten, 4-2, beide keren op dezelfde manier. Twee minuten voor tijd kregen wij onze 6de fout mee. De sterk spelende Timo zoals afgesproken achter de bal en 4-3. We proberen nog, maar de thuisploeg was te geslepen om nog zwaar te panikeren, geen 7de fout, geen 4de doelpunt. Close but no cigar, een punt was nochtans verdient geweest voor dit La Doce.

    La Doce: Piet, Timo, Koen, Steven D, Ben, Thomas en Renaat
    deleguer: /
    coach: /
    doelpunten: Ben, Steven D en Timo (10m)
    strafballen: 1, gescoord door Timo

    15-09-2015 om 08:53 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    12-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 15-16 speeldag 2
    La Doce Overmere - Bal Of Been (BOB) Lochristi: 5-3

    Na amper 1 oefenmatch in de benen sprongen we direct naar speeldag 2 van het nieuwe seizoen (speeldag 1 werd uitgesteld). We kregen direct een zeer ervaren en degelijk team op bezoek, BOB Lochristi, vorig jaar 4de in hun reeks. We kwamen aan de aftrap met een zeer aanvalsgericht team en dat loonde heel snel. De eerste kansen waren voor ons en de tegenstander liep zich telkens vast. Na een achttal minuten ging Ben stevig in de aanval en maakte hard en droog af. Vol overtuiging ging onze nieuwe bal tegen de touwen, 1-0. We bleven secuur verdedigen en kwamen er telkens snedig uit. Bjorn op wandel op de backlijn en hup 2-0. De bezoekers staken een tand bij, maar de bal viel goed voor ons. Op de counter maakte Bjorn de 3-0. Door goed positiespel en dito afspraken haalde we met die stand de rust.

    Na de pauze kwamen de Bobbers direct hoog druk zetten. Na een tijdje namen ze vlot een aanval van ons over. In ondertal en 3-1. We kregen het moeilijk en moesten op een vrije trap  de 3-2 slikken, net op het moment dat we de 4-1 hadden laten liggen. Zweten, pompen... maar kalmte kon ons redden. Glenn zette zelf een mooie actie op en maakte de 4-2, weer wat ademruimte. Maar niet voor lang, want toen nam het nieuw reglement het over. Wij maakten onze 5de fout en daardoor strafbal vanop 10m voor de bezoekers. Keihard in de hoek, 4-3. Enkele minuten later kregen wij ook zo'n bal maar misten, gelukkig kunnen we het ook zonder, want Thomas maakte de 5-3. De bezoekers misten daarna nog een strafbal en wij zelfs 2, daardoor bleef het 5-3, leuke opening van het nieuwe seizoen!

    La Doce: Piet, Ben, Bjorn, Glenn, Thomas, Timo en Freek
    deleguer: Steven D
    coach: /
    doelpunten: Bjorn (2), Ben, Glenn en Thomas 
    strafballen: 3, allemaal gemist (Bjorn (2) en Freek)

    12-09-2015 om 13:55 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    03-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vernieuwde spelregels 2015-2016
    Aanpassing spelregels 2015-2016!

    TOEPASSING VAN DE GECUMULEERDE FOUTEN

    Naar aanleiding van de toename van de viriliteit binnen het Futsal, en dit dan vooral op internationaal niveau, werd reeds enkele jaren geleden beslist om de gecumuleerde fouten toe te voegen aan de spelregels.
    Dit wordt sedertdien toegepast in de nationale en internationale competities en zal vanaf heden ook worden toegepast in de  provinciale reeksen van Oost-Vlaanderen en Limburg.
    Bij een evaluatie kan dit systeem enkel worden toegejuicht, gezien dit de agressie op het terrein een stuk gaat intomen en alzo ook de spektakelwaarde ten goede komt.

    Wat houdt dit nu effectief in ?
    Dit kan kort en bondig worden uitgelegd:
    • De fouten door de scheidsrechter bestraft met een RECHTSTREEKSE vrije trap (RVT), worden per team en per speelhelft opgeteld.
    • Vanaf de 6° fout wordt elke fout, waar ook begaan op het terrein, en welke dus bestraft wordt met een RECHTSTREEKSE vrije trap, hernomen van op het 10m-punt (ook een dubbele strafschop genoemd).
    • De fout wordt duidelijk gesignaleerd aan de wedstrijdtafel (en/of 3° scheidsrechter) – voor seizoen 2015-2016 zal het de scheidsrechter zelf zijn die de cumulatieve fouten zal bijhouden.
    • Hierbij moet elke speler op 5m afstand blijven van de bal en achter een ingebeelde lijn welke evenwijdig loopt met de doellijn.
    • Er mag geen muur worden opgesteld en de speler welke de 10m trap neemt, moet dit doen met de intentie om te scoren (= dus geen pass aan medespeler).
    • Indien de fout echter gebeurd tussen het 10m punt en de doellijn (aanval), mag de speler kiezen waar hij de ‘10m-trap’ zal nemen, waarbij hij de keuze heeft tussen:
      • Het 10m-punt
      • De plaats waar de fout werd begaat
    • Dit uiteraard met dezelfde condities, namelijk:
      • Alle spelers op 5m afstand van de bal
      • Achter de ingebeelde lijn evenwijdig met de doellijn
      • Met de intentie om te scoren
    • Een fout bestraft met een RVT binnen het strafschopgebied, blijft uiteraard een normale strafschop te nemen van op een afstand van 6m.
    • Bij het toekennen van een voordeel op een fout strafbaar met een RVT, duidelijk aangegeven met de voorgeschreven signalisatie, wordt de fout effectief bijgeteld. Dit wordt dan bij de eerstvolgende spelonderbreking door de scheidsrechter, eveneens op de voorgeschreven manier, gesignaleerd aan de wedstrijdtafel.
    • Na de rust vervallen de fouten van de 1° speelhelft en begint de telling terug van nul.
    • Bij wedstrijden gespeeld met extra-times worden de fouten van de 2° helft gewoon verder doorgeteld.

    03-09-2015 om 09:06 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:extra sportief nieuws
    >> Reageer (0)
    14-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.start to futsal
    In het kader van de 'European week of sport' wil ZVC La Doce Overmere graag andere sporters laten kennismaken met futsal.
    Ben je een man en ouder dan 16 jaar, kom dan op vrijdag 11 september zeker naar de sporthal van Overmere. Tussen 21u en 01 tref je onze club daar zeker aan!

    14-08-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:extra sportief nieuws
    >> Reageer (0)
    02-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Doce doet een trio
    Op 1 augustus 2015 zal ZVC La Doce Overmere met 10 trio's aan de start verschijnen van de Recreatieve Trio-triatlon! Nog altijd voor het plezier en weer een reden te hebben om nadien iets te drinken

    Vorig jaar presteerden onze 8 teams uitstekend! Lees gerust nog eens de uitslag na! Met plaatsen 17, 23, 25, 30, 32, 34, 35 en 38 (op 54 ploegen) waren we meer dan tevreden! Ook over de tijdens en uitslag in 2013 zijn we nog steeds fier (5 teams).

    Dit worden onze 10 teams, waarvan 1 volledig vrouwenteam, voor trio-triatlon 2015!

      250m zwem 15k fiets 3,5k loop 
    1 -man - startnummer: 32 Denny Wettinck Peter Vlaminck Kristof Vlaminck 
    2 - man - startnummer: 35  Tom De Wilde Davy De Leenheer  Ben Six 
    3 - mix - startnummer: 24  Ivan Goossens  Karel De Clercq  Ellen Cappele
    4 - mix - startnummer: 23   Piet Van der Sypt Bram De Bruycker Jolien Soetaert 
    5 - mix - startnummer: 12  Inge Stevens  Tom Keppens  Steven D'haese 
    6 - man - startnummer: 34 Timothy Braeckmans Christophe De Gusseme  Renaat Goeman 
    7 - man - startnummer: 33  Kristof De Lathouwer  Bart Keppens  Thomas Van Laere 
    8 - man - startnummer: 31   Jonathan Pieters Tom Gyssens Kevin Buydts
    9 - vrouw! - startnummer: 2   Katrien De Saedelaere Charity Audenaert  Daisy Marchand 

    de tabel werkt niet echt mee, er is ook een 10de team (mix, nr 29) met Dimitri Boon, Kristoff Herssens en Sylvie D'haese en ook een 11de team (man, nr 60) met Sven D'haese, Kristof Sorel en Wim D'haese.


    02-07-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:fun
    >> Reageer (0)
    11-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Doce Mix tornooi 2015
    Op, jawel, 12 juni, spelen we een mix tornooi, 20 spelers

    3 doelmannen  9 verdedigers  9 aanvallers 
    Jonathan Pieters Steven Van der Snickt Ben Six  
    Steven Vehent Guy Van Laere Laurens Everaert
    Piet Van der Sypt Karel Sichien Stijn D'haese
      Koen Van Hoeck Robin Helaert
      Steven Van Peteghem Thomas Van Laere
      Joris Van Acker Glenn Bracke
      Bart Wauters Timothy Braeckman
      Angelo Vermeiren Joeri Janssens
      Kwinten Bracke Steven D'haese (misschien)

    • Een ploegje met als basis 'de Stevens' (vehent, vdsnickt, vpete en d'haese) kan
    • Een ploegje met als basis  'tegen en over het water' (jonathan, bros, karel, joe, robin) kan
    • ...

    11-06-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:fun
    >> Reageer (0)
    20-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 14-15 27
    La Doce Overmere - AZ Nikolaas-Sinaai: 4-6 (heenronde: 3-2 winst)

    traditioneel geen verslag van de laatste match van het seizoen... er zat, zoals heel het seizoen, veel veel veel meer in!

    La Doce: Piet, Tom, Freek, Koen, Bart, Joeri en Thomas
    deleguer: Steven D

    20-04-2015 om 10:26 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    14-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 14-15 26
    Coupe De Ville Wetteren - La Doce Overmere: 8-5 (heenronde: 5-3 winst)

    Vorige keer konden we het nummer 3 klissen en dat was nu ook het plan. We hielden de boel toe en hadden zelf enkele kansen. Na tien minuten was er even slechte communicatie, hup 1-0. Niet veel later nog wat laksheid erbij... 2-0, zonde! We herpakten ons en Steven VP kon waar andere faalden... scoren! 2-1, meteen de ruststand!

    Na de break geloofden we in onze kansen, maar na 1 minuut alweer een kleine vlaag van laksheid... 3-1. We waren even het noorden kwijt en ineens stond het 5-1. Captain Tom werd dan echt goed wakker en bracht ons terug naar 5-2 en 5-3 met nog 10 minuten op de klok. Jammergenoeg werd het meteen 6-3, na foutje Piet, en 7-3. Onze captain trok ons weer op sleeptouw en hup... 7-4 en 7-5, de toekomstige vader knalde alles binnen! We hadden nog enkele kansen, maar de thuisdoelman was te sterk en het doelhout te stijf... op het einde werd het nog 8-5. Goeie match, maar zoals het hele seizoen, net niet! Nog 1 match te gaan!

    La Doce: Piet, Fre vz, Tom, Ben, Steven D, Steven VP en Bjorn
    Doelpunten: Tom (4) en Steven VP
    Deleguer: Timo

    14-04-2015 om 15:02 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    30-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 14-15 25
    Kamelenstampers Wetteren - La Doce Overmere:  7-3 (heenronde 1-5 verlies)

    Heel wat last minute afzeggingen (veel liesproblemen blijbaar...) trokken we met 4 spelers en 2 doelmannen naar Wetteren. We gingen een sterke organisatie neerzetten en kijken wanneer we er konden uitkomen. We stonden er vanaf minuut 1 en de thuisploeg moest zelf geregeld plooien. Door onze strakke organisatie kregen de kamelen weinig ruimte om een actie te creëren. We kwamen er zelf enkele keren goed uit en Tom kon met een fraaie overhoekse trap scoren, 0-1. De thuisploeg duwde het gaspedaal in, maar de organisatie bij ons stond er. Toen we de bal halfweg de eerste helft niet goed weg kregen profiteerden ze ten volle, 1-1. We kregen geen schrik en bleven zonder vrees de bal rondspelen. Na een harde vrije trap van Tom stond Mitrogoemie op de juiste plaats, 2-1. De thuisploeg verbleekte. Jammergenoeg konden ze net voor rust wel nog de 2-2 maken.

    De tweede helft begon in mineur. De thuisploeg verwelkomde een 7de speler... hun snelle pocketspits. Hij draaide ons in zijn eentje dol. De thuisploeg snelde zo naar 5-2. We lieten evenwel de moed niet zakken en via de goed spelende Ben werd het 5-3. Doelman Piet kon nog enkele keren gevat tussen komen, maar het lukte ons niet om een drietal kansen tot een doelpunt te brengen. Met nog 3 minuten op de klok was het alles of niet, en het werd niets. Ons vat was leeg en de thuisploeg maakte er nog 2, 7-3 eindstand.

    Verdienstelijke wedstrijd van La Doce! Met een 7de man was het misschien gelukt!

    La Doce: Piet, Tom, Thomas, Fred dk, Ben en Renaat
    doelpunten: Tom, Renaat en Ben

    30-03-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    27-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 14-15 24
    La Doce Overmere - Breughel Wetteren: 7-4 (heenronde 9-2 verlies)

    Tegen deze staartploeg hadden we meer dan iets recht te zetten. Er werden goeie afspraken gemaakt en na 2 minuten stonden we al 2-0 voor via Joeri. Ben kon niet achterblijven en maakte even later de 3-0, droomstart. Maar door het dromen vielen we wat in slaap... 3-2. Gelukkig waren de laatste 5 minuten voor ons. Joeri met zijn derde, Freek en Tom brachten ons op een veilige 6-2 halfweg.

    Direct na de pauze scoorden de Breughel boys, 6-3 en daarna ging de match op slot. Over en weer maar geen doelpunten. 5 minuten voor tijd bevrijde andermaal Joeri ons... 7-3. Daarna viel er nog een belachelijke gele kaart en een tegendoelpunt, 7-4, goeie match!

    La Doce: Piet, Freek, Tom, Bjorn, Joeri, Koen, Steven D en Ben
    Doelpunten: Joeri (4), Ben, Freek en Tom
    Deleguer: Jos




    27-03-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    25-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 14-15 23
    Kwatrecht 03 - La Doce Overmere: 6-5 (heenronde 4-5 verlies)

    Alweer een spannende match en alweer net niet. De eerste tien minuten ging het spel goed op en af met kleine kansen langs beide kanten. In minuut tien scoorde de thuisploeg de 1-0, Joeri bracht ons in minuut 12 op 1-1, maar na een licht afgeweken schot was Renaat alweer gezien, 2-1. Net voor rust slikten we zelfs de 3-1, jammer.

    Na de pauze bracht Joeri ons direct terug in de match, 3-2. Daarna ging het licht even uit... op korte tijd 2 goals tegen, een own goal van Fré vz en een messcherpe counter, 5-2. Bjorn trok daarna zijn turbo op gang en bracht ons met 2 rozen terug naar 5-4. Bij dat laatste doelpunt had de uitsluiting van de thuisdoelman zeker gekund, misschien zelfs gemoeten! De spanning steeg, maar het was de thuisploeg die eerst kon scoren, 6-4. Man in vorm Joeri bracht ons snel terug naar 6-5, maar de match was enkele minuten te kort om nog een verdiend punt of zelfs meer te behalen, jammer, jammer, jammer

    La Doce: Renaat, Joeri, Koen, Fré vz, Bjorn, Tom en Thomas
    Doelpunten: Joeri (3) en Bjorn (2)

    25-03-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    13-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 14-15 22
    La Doce Overmere- Marobel Lokeren: 2-4 (heenronde: 0-5 winst)

    Wat niet mocht gebeuren, gebeurde... achterkomen!

    La Doce: Piet, Fred DK, Steven D, Joeri, Steven VP, Freek, Glenn en Koen
    Doelpunten: ? en ?
    Deleguer: Ben

    13-03-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    06-03-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 14-15 21
    Cuisinetje Wetteren - La Doce Overmere: 7-6 (heenronde 4-4)

    De nummer 12 op bezoek bij het nummer 4, maar deze wetterse ploeg ligt ons het best. In de heenronde werd het een verdiend gelijkspel. Voor één keer niet in de nieuwe hal, waar we er dit jaar altijd al telkens 9 rond de oren kregen, maar in de oude hal.

    Kansen voor beide ploegen van in het begin en via Bjorn kwamen wij op voorsprong, 0-1. Niet veel later iets teveel ruimte en de thuisspits ontving de bal met de rug naar doel... huppaké, draai en vlam in de hoek, 1-1. We organiseerden de boel terug en via Fré Van Zele kwamen we zelf weer op voorsprong, 1-2. De derde lukte net niet en op de tegenaanval weer hetzelfde, beetje teveel ruimte en kanon in de hoek, 2-2. Enkele minuten later kwam de thuisploeg zelf voor het eerste op voorsprong, 3-2. Ben achte zijn moment gekomen, dribbel door het midden en fijn afgewerkt, 3-3 na leuke slalom. Met nog een 7tal minuten op de klok verloren we een beetje de greep. De thuisploeg ging er voor en met nog 2 ballen netjes in het hoekje gingen zij dan toch met voorsprong rusten, 5-3.

    Even de koppen bij elkaar en het bracht direct resultaat. We grepen de thuisploeg bij de keel en via Bjorn en Tom hingen we de bordjes snel terug gelijk, 5-5. De match ging verder over en weer, en het waren de Wetteraars die weer op voorsprong kwamen, 6-5. Gelukkig kon onze captain redelijk snel terug gelijk maken, 6-6. Met nog 5 minuten te spelen waren wij de sterkste ploeg, maar het lukte niet om de 7de te maken. In de allerlaatste minuut prachtaanval van ons, geen doelpunt en dan weet je wat er kan gebeuren... fastbreak en hupla 7-6. Jammer, maar zeer goeie match!

    La Doce: Piet, Tom, Freek, Fré vz, Bjorn, Ben en Steven VP
    doelpunten: Tom, Bjorn (2), Fré vz en Ben

    06-03-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    27-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 14-15 20
    La Doce Overmere - Volkskring Lede: ff
    elk seizoen hebben we het wel eens vlaggen, teveel zieken, teveel gekwetsten, teveel vakantiegangers... op woensdag gaven we al forfait. op naar de volgende match.

    27-02-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    23-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.7de La Doce Quiz

    Op zaterdag 21 februari 2015 was Zaalvoetbalclub La Doce Overmere toe aan hun 7de algemene kennisquiz. De feestzaal en refter van Vrije Basisschool Sint-Jozef Overmere was voor het tweede jaar op rij een heuse kwistempel!

    De 47 aanwezigen ploegen deden allemaal hard hun best, maar er kon er maar 1 de beste zijn. Proficiat aan de Excitable Boys!

    De volledige eindstand kan je onderaan dit bericht als bijlage terugvinden.

    De foto's komen binnenkort op onze Facebookpagina http://www.facebook.com/ladoceovermere

     

    Archief Quiz La Doce

    maximaal te behalen score: 148

    2009

    1) fortis shuffle 127

    2) Tabbasckom 121

    3) Under Pressure 116

    12) Bobby Solo 102

    31) la Doce femina 68

    Gemiddelde score 93,87

     

    2010

    1) bolwerk 125

    2) fortis shuffle 117

    3) R van Door 115

    12) GoeBeezig 100

    36) De onbekenden 61

    gemiddelde score 93,3

     

    2011

    1) de legen bokal 115

    2) bedankt voor de vragen 113

    3) Bwana kitoko 113

    12) Litriwie? 99

    32) XXXXXXX 49

    gemiddelde score 93,25

     

    2012

    1) de legen bokal 110

    2) de braindusters 109

    3) Lieves team 104

    12) vrienden van de kanibaal 94

    36) Pink ladies 61

    gemiddelde score 86,59

     

    2013

    1) Ward de bever 123

    2) Iegem Simple Minds 110

    3) Bedankt voor de vragen 109

    12) Panel Zero 101

    37) squadra Overmere 62

    gemiddelde score 93,35

     

    2014

    1) Waalweters 119

    2) De Legen Bokal 114

    3) Ward De Bever 111

    12) GoeBezig 101

    47) Vageco 40

    gemiddelde score 90,17

     

    2015:

    1) Excitable boys 127

    2) Fortis Shuffle 127

    3) De Botte Bijl 125

    12) Blackout 118

    47) Kweetetni 52

    gemiddelde score 98,77

    Bijlagen:
    LaDoceQuiz_2015_eindstand.pdf (537.6 KB)   

    23-02-2015 om 16:30 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:fun
    >> Reageer (0)
    07-02-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 14-15 18
    La Doce Overmere - Golazo Wetteren: 4-10 (heenronde 9-3 verlies)

    De wei in tegen één van de twee competitieleiders, nooit een cadeau. We gingen het van achter goed dicht houden, maar we kwamen net als de meeste bussen enkele minuten te laat... na 8 minuten stond het al 0-3. Het ging zelf na 0-4. We bleven de bal rondtikken en na een heerlijke combo tikte Tom binnen, 1-4. Kort voor de pauze waren we iets te enthousiast en lieten we 1-5 nog toe.

    Na de pauze grote dekkingsfout, 1-6. We speelden voor wat we waar waren, maar elke balverlies in de aanval werd vakkundig weggecounterd... ineens 1-8. Vlotter spel en iets meer stevigheid in de duels zorgden terug voor een beetje animo.Via Tom en na een heerlijke kopballetje van Steven D stond het 3-8. Na de 3-9 en de 3-10 maakte Steven D er met zijn tweede definitief 4-10 van. Volgende week maandag tegen de andere leider, Giezeveld.

    La Doce: Piet, Tom, Freek, Ben, Steven D, Steven VP en Koen
    Doelpunten: Tom en Steven D (2)
    deleguer: Timo en Karen

    07-02-2015 om 20:17 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)
    29-01-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Matchverslag 14-15 17
    Les Bleus Wetteren - La Doce Overmere: 9-4 (heenronde 5-8 verlies)

    totale offday! Slechte passen, slechte controles, slechte aanpak...

    La Doce: Renaat, Tom Steven VP, Joeri, Fre vz, Koen en Bjorn
    doelpunten: Thomas (2), Koen en Bjorn
    deleguer: Steven D

    29-01-2015 om 00:00 geschreven door P.  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:matchverslagen
    >> Reageer (0)


    Teamsponsors 2022-2023
  • BRICO Overmere
  • Bouwonderneming Eveaert Cooreman
  • Bloemen Myosotis
  • De Nul Michael - accountant
  • Belair Fun
  • Marc Everaert Immo bvba
  • Pizza Heat Berlare
  • Wondercar Wieze
  • VW/Audi/Skoda/Seat Aalst-Hofstade-Zottegem-Wieze

    Teamsponsors 2022-2023
  • Grondwerken A&VP
  • Papershop Mieke
  • Café Parking
  • Groenonderneming Donny De Wilde
  • Point Final
  • Bistrot Ma Tu Vu

    Blog als favoriet !

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Categorieën
  • extra sportief nieuws (64)
  • fun (30)
  • matchverslagen (312)

  • Archief per week
  • 12/06-18/06 2023
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 18/12-24/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 14/12-20/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 30/12-05/01 2014
  • 22/12-28/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 06/12-12/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs