Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eindevaluaties bovenbouw gaan door: Woensdag 23 April vanaf 18h

De eindevaluaties bovenbouw gaan door: Woensdag 23 April vanaf 18h

graag reeds vrijhouden in uw agenda!

02-04-2014 om 21:58 geschreven door Bart

29-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.uitslagen van het weekend 29/03

De provinciale ploeg speelde een verdienstelijke match tegen leider Meulebeke en verloor met 4 - 2.

De gewestelijke ploeg won alweer en nu op het veld van Anzegem met 1 - 3, Proficiat aan de spelers en de trainer!!

Verslag

Het was al de zoveelste keer dat we tegen Meulebeke mochten spelen en onze jongens en meisje hadden er zin in.   Onder een stralende lentezon begonnen we aan de match.  Na 7 minuten floot de scheidsrechter penalty na hands in onze 16.  Een eerste tegengoal.  Jammer, maar we lagen zeker niet onder en op het kwartier scoorden we de terechte gelijkmaker.  Vlak voor de pauze besloot de scheids om nog een penalty toe te kennen aan Meulebeke, die ook omgezet werd.  Tja, over de leiding zullen we het niet hebben, maar laat ons zeggen dat zelfs de trainer en de délégué van Meulebeke vonden dat het een zwakke scheids was.  Onze fans namen alles met de nodige sportiviteit en een zekere ironie op, proficiat daarvoor!
    De scheids liet redelijk wat overspelen en onze Oosterse spits voerde nog eens een nummertje op, met een goal tot gevolg.  2 - 2 aan de rust, een terechte tussenstand.
    Een beetje verwacht werd vanaf het begin van de 2e helft druk gezet door Meulebeke dat nadrukkelijk hun nummer 9 zocht, hun beste speler.  Dit resulteerde al vlug op een 3 - 2.  Ook onze keeper deed ferm zijn best met een aantal mooie reddingen. Mochten we balvoordeel gekregen hebben, was het misschien kort nadien 3 - 3 geworden, maar in de 53e minuut kregen we op corner de 4 - 2 binnen en toen was het over en uit.  Onze spelers hebben echt goed gevoetbald vandaag, veel beter dan de vorige weken en dat belooft voor de match tegen Kortrijk.  Ondanks het verlies toch een proficiat aan de spelers!

29-03-2014 om 00:00 geschreven door Bart

27-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.matchen van het weekend
    REF:JONCKHEERE PIETER(2)

verzamelen om 12h00 op de Poezelhoek   (op voorhand eten aub)

24-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woensdag 26/03 geen training wegens infomeeting voor ouders en spelers op de poezelhoek

Woensdag 26/03 geen training wegens infomeeting over het seizoen 2014-2015 voor ouders en spelers op de Poezelhoek in het clubhuis.

24-03-2014 om 08:04 geschreven door Bart

23-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat aan de eerste ploeg! Kampioen in 4e klasse

De miniemen van FC Gullegem wensen de eerste ploeg proficiat met het behalen van de kampioenstitel in 4e klasse.

Van 4e provinciale naar 3e klasse in 6 jaar tijd is een unicum in de voetbalgeschiedenis.

Zaterdag 5 april om 20h00 speelt FCG als kersvers kampioen tegen Ingelmunster.  Nadien is er party.

Iedereen is welkom.

Ook een ploeg van Extra Time komt filmen om deze unieke gebeurtenis vast te leggen en er een stuk aan te wijden tijdens het bekende voetbalprogramma op maandagavond.

23-03-2014 om 18:54 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    22-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslagen van het weekend 22/03

De gewestelijke ploeg won verdiend met 3 - 1 tegen Dottenijs Very Happy

De provinciale ploeg verloor verdiend met 2 - 5 tegen Staden. Sad

verslag

Provinciale ploeg

Opnieuw geen al te beste wedstrijd van de provinciale miniemen met alweer verlies.  Natuurlijk woog de afwezigheid van 2 sterkhouders door, maar er werd weinig voetbal gebracht.  Staden is een stugge, grote ploeg, maar voetballend niet zo sterk, en toch stonden we al na een kwartier 0 - 3 achter!  Onze 2 doelpunten werden gemaakt op stilstaande fases.  We zullen een tandje moeten bijsteken om in de volgende (zware) wedstrijden nog wat punten te pakken met veel beter voetbal.

Gewestelijke ploeg

Goede wedstrijd van de gewestelijke miniemen.  Alhoewel ze al vroeg in de wedstrijd op achterstand kwamen, lieten ze het hoofd niet zakken en probeerden voetballend naar de overkant te geraken.   Verdiend werd de gelijkmaker gemaakt na een goede voorzet vanop rechts en net voor tijd de voorsprong met een scherpe counter.   Dottenijs probeerde wel, maar onze jongens waren sterker in duel.  Toen in de 2e helft de verlossende 3 - 1 werd gescoord kon de match rustig worden uitgespeeld.   Verdiende overwinning dus, proficiat aan de hele ploeg.

22-03-2014 om 00:00 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    20-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden voor het weekend 22/03

REF:HAECK KRIS(3)

Verzamelen 1 uur voor het wedstrijdbegin   Vergeet uw identiteitskaart niet!

20-03-2014 om 13:22 geschreven door Bart

19-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden tegen de selectie 19/03

Prachtig voetbalweer, een lekkere grasmat, wat heb je meer nodig voor een leuke wedstrijd?

Onze spelers hebben dat allemaal zeer goed gedaan tegen de selectie van West-Vlaanderen.

De U13 verloren nipt met 3 - 4 en de U12 verloren met 0 - 2.

De uitslag is verder eigenlijk niet belangrijk.  Feit is dat de jongens en meisje zich geamuseerd hebben, dat we geen blessures hebben en dat we de FC Gullegem kleuren waardig verdedigd hebben.

Proficiat aan alle spelers!

19-03-2014 om 19:21 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van welke U13 is deze broek?

Van welke U13 is deze broek?

Te verkrijgen bij Wout, gewassen!

Ter herinnering:  De verloren rode sweater met kap van 1 van onze U13 ligt nog steeds bij mij.....

Is er nu echt niemand die deze mist?

19-03-2014 om 11:24 geschreven door Bart

17-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de provinciale miniemen deze avond 17/3 geen training maar gaan zwemmen.
    Voor de provinciale miniemen deze avond 17/3 geen training maar zwemmen, kwestie van eens geen bal te moeten zien na de vele wedstrijden van de afgelopen week.

17-03-2014 om 09:05 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe kleedkamers voor FC Gullegem Jeugd!

Beste vrienden,

eindelijk is de kogel door de kerk.  We krijgen nieuwe kleedkamers op FC Gullegem.

Zie onderstaande artikel.

Bijlagen:

17-03-2014 om 08:18 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd tegen de selectie nu woensdag 19/3
    OPGELET WIJZIGING IN DE UREN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

We spelen anders dan gewend met een ploeg U12 en een ploeg U13.

U12   aanwezig 15h30, wedstrijd 16h30   (eerstejaars miniemen)
    ploeg: WOUT, EMILIE, REMKO, NOA, Matthias NATHAN, MAXIME, JONA aangevuld met SANDER, RENS, XANDER, LUCAS, MATHIS, JARNE, EWOUT en CHARLES.

U13 : aanwezig 14h00, wedstrijd 15h00   (alle tweedejaars miniemen)

Iedereen moet aanwezig zijn. Indien geen grondige reden, legt de voetbalbond een sanctie op:  2 wedstrijddagen schorsing!

We spelen op het eerste veld. Very Happy

's avonds is er GEEN training meer voorzien.

17-03-2014 om 00:00 geschreven door Bart

15-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden van het weekend 15/03
    Opnieuw geen goed weekend voor onze miniemen.

De provinciale miniemen verloren met 3 - 0 van Roeselare Sad

De gewestelijke miniemen verloren met 5 - 0  van Deerlijk  Sad

verslag volgt.

Op het mooie complex  van Roeselare moesten we helemaal achteraan op een minipleintje gaan spelen.  De tegenstander bestond uit allemaal 2e jaars, maar niet al te groot.  Van bij de start hadden we het gevoel dat hier iets te halen was.  De keeper van  Roeselare speelde heel hoog en schoot zeer ver uit, waardoor we wel veel op de eigen helft speelden.  Na zo'n verre bal kwam de bal over onze  verdediging en kon Roeselare scoren.
    Onze jongens waren ondertussen niet zo goed aan het voetballen.  Was het de vermoeidheid, concentratie, het teveel aan matchen op korte tijd of gewoon een mindere dag?  Het liep niet zoals we gewend zijn van onze ploeg.  Te veel duels werden verloren, slechte passen werden gegeven en we speelden vooral met de lange bal waardoor op dit kleine veld, de keeper van Roeselare steeds de bal had.  Roeselare speelde ook op het randje, met zeer veel kleine venijnige foutjes en duwtjes.  De scheids had hier toch wat meer mee moeten doen, maar het is zoals het is.
    In de 2e helft kregen we na een kwartiertje voetballen ongelukkig een owngoal binnen.  We kregen nog een penalty tegen die na 2 minuten proberen, omdat de stip blijkbaar te veel opgeboend was, gemist werd, en een beetje later nog de 3 - 0.
    Op een uitbraak van onze spits haalde de keeper fors uit.  Rood was terecht geweest, ook volgens de trainer van Roeselare, maar de keeper kwam er vanaf met geel en onze eerredder werd ons niet gegund.   Matige match.  Volgende keer beter.

13-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag wedstrijd tegen Mouscron-Peruwelz voor de beker van België

Onze jongens en meisje verloren kansloos maar eervol tegen een zeer sterk Mouscron-Peruwelz met 9 - 0.

Op het mooie complex Futurosport en op een heerlijk kunstgrasveld werden we letterlijk overklast door deze Nationale 1 ploeg.

Maar we hebben ons toch geweerd en iedereen heeft zich 100% gegeven.  Zie het als een training, zie het als bijleren.  Deze ploeg was een paar klassen te hoog voor ons.  Ongetwijfeld zien we deze ploeg terug tijdens de finales in Gullegem in Mei.

Maar we zijn toch lekker tot in de 1/8e finales geraakt.

Proficiat aan alle spelers om zover te geraken in beide bekers en nu volop concentratie voor de competities om onze mooie plaats aan de top te houden!

13-03-2014 om 00:00 geschreven door Bart

12-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spoedig herstel Tuur!

Tuur heeft tijdens de match tegen Meulebeke zijn pols gebroken! Crying or Very sad

We wensen hem een spoedig herstel toe.

12-03-2014 om 22:18 geschreven door Bart

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Match beker van België
    DO 13/03 19:00 -13 ORG: R.MOUSCRON-PERUWELZ(00216)

graag voldoende chauffeurs aub!!

LET OP!!!    GEEN IJZEREN STUDS TOEGESTAAN!!!!!!!!!!!   kunstgras!!

12-03-2014 om 22:05 geschreven door Bart

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Match tegen Meulebeke

5 minuten voor tijd de 0 - 1 tegen en niet meer kunnen ophalen.  Verdienstelijk verloren heet dat.

Maar iedereen heeft zich enorm ingezet en dat is het belangrijkste!

12-03-2014 om 00:00 geschreven door Bart

11-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd jeugdcup Het Nieuwsblad voor de provinciale miniemen woensdag 12/3 19h00

Spannende wedstrijd tegen Meulebeke om bij de laatste 4 te geraken van de jeugdjup Het Nieuwsblad voor provinciale en nationale ploegen van West-Vlaanderen.

Geen goede resultaten dit weekend voor onze miniemen:

De provinciale miniemen gingen met 4 - 2 de boot in tegen de reuzen van Steenbrugge.

De gewestelijke miniemen verloren hun match met 5 - 1 tegen Bissegem.

Woensdag een tandje bij voor de beker tegen Meulebeke!

verslag provinciale miniemen

Verre verplaatsing naar Steenbrugge waar de kantine op volle toeren draaide en we gezellig buiten konden staan onder het eerste voorjaarszonnetje.
    Tot zover het goede nieuws.
    De ploeg van Steenbrugge leek precies 10 cm bijgegroeid sedert we ze de vorige keer partij gegeven hadden en het was dus een beetje David tegen Goliath.
    De thuisploeg kwam met veel spirit het veld op en onze jongens werden van bij de start weggedrukt.  Een onmogelijk te pakken goal viel dan ook al na 6 minuten.  Na het kwartier kwamen we er wat meer uit met betere combinaties en enkele kansen, waarvan er toch een paar binnen hadden gemoeten.  Kort voor tijd lukte het dan toch.  De bordjes gelijk.
    De 2e helft startte beter en we lukten het in de 36e minuut om op voorsprong te komen na een mooi uitgespeelde aanval.  We kregen echter onmiddellijk het deksel op de neus met de gelijkmaker.  Steenbrugge begon nu te drukken en we speelden meer achteruit dan vooruit.  De sterke beren van Steenbrugge, allemaal 2e jaars, wonnen meer duels en we kregen in de laatste 10 minuten nog 2 vermijdbare doelpunten tegen.  Jammer maar helaas.

08-03-2014 om 00:00 geschreven door Bart