• Soccer online kalender voor de trainingen en wedstrijden van de Gewestelijke miniemen
  • Zoeken in blog

FC Gullegem Provinciale en Gewestelijke Knapen

24-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag wedstrijd 24/09/11: Deerlijk Sport - FC Gullegem

De ploeg  : Kobe (doel), Rens , Mauro , Milan D. , Milan W. , Xander , Mathis , Laendon en Jona.

Ondanks de afwezigheid van Jarne (gekwetst), Sander (op weekend) en Charles (polsbreuk) speelde FCG zijn beste eerste helft van het nog prille seizoen. Dit kwam ook mede door de versterking van Jona op het middenveld. Waar we vorige week nog een zwak FCG zagen klopte het plaatje perfect. Kobe stond secuur in doel en de verdediging met Mathis, Rens en Milan W. bouwde rustig op en kwam gevat tussen waar nodig. Op het middenveld dirigeerde Jona gesteund door Xander en Mauro en vooraan hield Milan D. de verdediging aan de praat.

Dit alles bezorgde ons mooi combinatievoetbal en Mauro sloop op links keer op keer als een venijnige sidderaal door de plaatselijke achterlinies. Drie doelpunten scoorde hij en mits wat meer kalmte en overzicht konden dit er enkele meer zijn. Deerlijk stond erbij en keer ernaar en kon op de weinige doorbraken 1 maal Kobe verschalken (rust 1-3)

Centraal verloren we na de rust de strijd en de thuisploeg kwam meer en meer oprukken. Na 2 min lukten ze al de aansluitingstreffer(2-3) .Milan D. kon wel nog eens mooi uithalen maar de thuisgoallie redde met de voet en op het kwartier kwam Deerlijk op gelijke hoogte na corner(3-3).  Amper 120 sec scoorden ze weer maar de scheidsrechter  keurde het doelpunt onterecht af. Het was slechts uitstel van executie want nadat Mauro na een listig pasje van Nathan nipt naast besloot counterde Deerlijk vlijmscherp om de 4-3 eindstand boven Kobe te plaatsen.

Langs deze weg wensen we Jarne en Charles  een spoedig herstel toe en we hopen ze vlug terug op het veld te zien. Tijdens de match werden door persfotografe Trui foto's getrokken maar die verschijnen later nog op deze blog.

Eindstand : 4-3 (rust 1-3)

Doelpunten : Mauro (3)

24-09-2011 om 00:00 geschreven door Bart

De ploeg: Robbe (doel), Wout, Remko, Emilie, Victor, Nathan (2de helft Jona), Maxime en Noa

Vandaag de verplaatsing naar Deerlijk waar onder een heerlijke septemberzon de aftrap gegeven werd. FCG dook voor een eerste keer gevaarlijk voor het doel van Deerlijk op na 4 minuten: Robbe die met een verre uittrap Maxime diep stuurde, maar zijn schot ging naast. Een minuut later viel het eerste doelpunt: Victor die goed stoorde en de bal kon afnemen van een verdediger van Deerlijk, de assist gaf op Maxime die niet twijfelde en scoorde: 0-1 na 5 minuten. In de 8ste minuut werd het opnieuw warm voor het doel van Deerlijk: een schot van Maxime op doel die de keeper kon afweren, en Noa die in de rebound zijn schot opnieuw tegen de keeper ziet stranden. Dat waren dus de eerste tien minuten, de rest van de eerste helft konden we niet meer gevaarlijk zijn. Onze preminiemen vergaten waar ze de voorbije weken zo goed in waren: te voetballen. Maar ook Deerlijk kon geen kansen creëren zodat we met een 0-1 voorsprong de rust ingingen.
    De trainer probeerde tijdens de rust het één en ander recht te zetten, en onze jongens en meisje gingen er toch een betere tweede helft van proberen te maken. In de 4de minuut een eerste keer gevaar voor het doel van Deerlijk: Remko met een doorbraak langs de flank, maar Maxime kan zijn voorzet net niet genoeg controleren om af te werken. In de 9de minuut probeert Noa vanuit de 2de rij, maar zijn schot spat uiteen op de vuisten van de keeper. In de daaropvolgende minuten komen we 2 keer goed weg: eerst duiken opeens twee spelers van Deerlijk vrij voor Robbe op, maar die verzuimen af te werken en trappen de bal gewoon in zijn armen. Even later is Robbe geklopt maar brengt Emilie redding op de lijn. Het blijft zo 0-1, en in de 13de minuut wordt het dan 0-2: Jona die doorgaat en zijn schot afgeweerd ziet van de keeper, maar Victor staat goed geplaatst om in de rebound de 0-2 tegen de netten te prikken. In de 18de minuut hebben we het geluk wat aan onze zijde als het schot van Victor afwijkt tegen de hiel van een Deerlijkse verdediger en zo in doel belandt: 0-3. En in de 21ste minuut Maxime met zijn tweede van de dag op assist van Jona: 0-4 en tevens de eindstand. Proficiat aan allen!

Eindstand: 0-4 (rust: 0-1)
    Doelpunten: Maxime (5'), Victor (38'), Victor (43'), Maxime (46')

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    22-09-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tegenstander komend weekend
    Komend weekend nemen onze preminiemen het op tegen VC Deerlijk. Vertrek stipt om 8u vanop de Poezelhoek! Vergeet ook uw kidsID niet mee te brengen.
    Adres waar we moeten zijn:
    Guido Gezellelaan, 8540 Deerlijk

Gelieve ook dit weekend de trainer te verwittigen indien uw zoon/dochter niet aanwezig kan zijn voor één van de wedstrijden in de herfstvakantie (geplande vakantie, KSA weekend...). Zo kan tijdig een regeling getroffen worden om eventueel wedstrijden te verplaatsen of te vervroegen.
    Binnenkort worden ook de indoortornooien gepland. De meest voorkomende data zijn 26,27,28,29 en 30/12/11, 7/01/12 en 8/01/12. Indien je één van deze data afwezig zult zijn, gelieve ook dit zo snel mogelijk laten weten aan de trainer.