Inhoud blog
 • Spectrum wijn veiling 2012 Lente Veiling
 • Lee’s een omzet van meer dan 200 miljoen dollar in de VS zwaar materieel veiling
 • Historische regering Veiling in beslag genomen activa Sale – Zaterdag, 10 maart, 7:30 AM PST
 • Veiling Genius ‘Product Launch op NADA Convention Resultaten in de verkoop te stimuleren
 • Charity Auction Basket Ideas
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  online veiling
  faillissement veiling
  13-02-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mensen, collectie schilderijen veiling goede doel veiling van vijf werken van mensen met een handicap
  Straat Metropolis Daily, 13 februari (Ying Huang) gistermiddag, "2012 Lantern mensen verzameling schilderkunst en kalligrafie veiling vindt plaats in Zhangzhou roddels vloer cultuur Chengerlou. Deelnemen aan de veiling site voor een totaal van 235 schilderijen en kalligrafie werken, de prijs is meer dan 2000 yuan, een hoop werk startprijs van de transacties, veel van de schilderkunst en kalligrafie liefhebbers pakken hem gewoon "de prijs van kool. De organisatoren ook de proppen te komen met vijf van hen werkt voor het goede doel veiling, de veiling de opbrengst voor gehandicapten.

  14:00, de veiling officieel begon, en 5 voor het werk van de liefdadigheid die door de organisatoren eerste veiling, zijn studenten van het beroemde schilderij meester Zhang Qi Gong Xindong in Running Script werkt Zhaoan professionele schilder en kalligraaf Shen Rui Zhong Kui en het schilderij figuur Fujian Provinciaal kalligrafen Association vice-voorzitter Wu Naiguang kalligrafische werken tolerant voor diversiteit, Wu Yongjiang olieverfschilderijen schilderijen van de 'wereldschokkende' en de Chinese Artists Association Lid Weichun Wu "een mooie toekomst succes". De vijf werken worden materieelveiling zonder veiling is grote belangstelling van de bieders gewekt, en uiteindelijk verkocht voor 4.700 yuan.

  Zhangzhou City, vice-president van cDPF de Wu Yancong uitgeschakeld via schilderkunst en kalligrafie veiling, aan de ene kant, kan helpen mensen met een handicap, aan de ene kant de verspreiding van de schilderkunst en kalligrafie kunst, twee vliegen in een klap meer activiteiten na de gehandicapten figuur.

  De veiling, de organisatoren verstrekte in totaal 235 werken, het grootste deel van de startprijs van 200 yuan, de laatst verhandelde prijs van meer dan 2000 yuan, een hoop werk en zelfs de startprijs of hoger dan de startprijs van de transactieprijs van drie of vierhonderd. Een eerste schilderij liefhebbers deel te nemen aan dergelijke veilingen, de transactie prijs dan hij had verwacht, kan meestal penseel en inkt kost meer dan dit worden gezegd dat de prijs van kool.

  Een van de organisatoren, schilderkunst en kalligrafie uitwisseling centrum van Hong-Wen Lin zei dat de omzet van 235 werken van zeventig tot tachtig procent, de totale transactieprijs is iets lager dan geraamd, maar nog steeds in het getolereerde bereik bevindt, "de veiling al de collectie, voornamelijk gelegen in de mensen, de prijs niet te hoog is voor de massa.

  13-02-2012 om 09:06 geschreven door yuehu202  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Follow These Incredible Steps to Make Your Used Car Auction A Success
  Opzetten van een tweedehands auto veiling vereist veel werk. Tweedehands auto veilingen kunnen op een fysieke locatie of online, en als het doel is dat een eenmalige veiling, is het best dat het gedaan op een fysieke locatie, eerder dan online. Om succesvol te maken uw veiling faillissement veiling ervoor zorgen dat het juridische is door het verkrijgen van alle moncler online de nodige vergunningen, en dat je je aan auto’s uw klantenbestand houdt zal kopen.
  Tips voor het succes van de veiling
  Locatie
  Kies een locatie die centraal staat in uw klantenbestand: als de veiling ontoegankelijk is, weinig mensen opdagen zal en dit gevolgen voor de totale verkoop hebben kan. Als een te besluit veiling gebruikte auto’s online, dan een kan iemands eigen veilingsite instelt of registreren met een van de populaire bieden sites.
  Reclame
  Zodra de locatie is verkregen dan beginnen met adverteren de veiling. Dit kan worden gedaan door affiches, krant en lokale radio- en televisie-advertenties. Uw persoonlijke online veilingsite heeft te zwaar worden geadverteerd naar direct verkeer zijn weg. In het geval van populaire online veilingsites hebben ze al een klantenbestand zodat het beter zou zijn op de korte termijn om ze te gebruiken.
  Ken uw klant
  Weet de klant baseren, en zet alleen populaire auto’s die in goede conditie voor veiling zijn. Herinner me dat elke koper is gewoonlijk toegestaan voor een periode van veiling auto twee weken grace in waarin de auto wordt geretourneerd als het defect is gevonden. Eventuele problemen te vermijden, hebben de auto’s uitgecheckt en doen een auto geschiedenis verslag indien nodig (dit zal zijn beschikbaar tegen een prijs en kan duur als gedaan voor meerdere auto’s).
  Wettelijke verplichtingen
  Ervoor zorgen dat alle veiling auto noodzakelijke vergunningen in te voeren van de veiling plaats. Titels van alle auto’s worden verkocht moeten worden in de naam van de verkoper. Zodra de auto’s zijn verkocht, bord boven de titel, en vul de kilometerteller lezing (dit is een wettelijke verplichting).
  Een succesvolle tweedehands auto veiling afkomstig is van de toewijding van de verkoper aan beide de set up en uitvoering van het proces. Bij het opzetten van deze veiling zorgen ervoor dat alle van de auto’s zijn grondig gecontroleerd door een monteur en geschikt zijn voor verkoop, zoals dit sterk uw business mee aanstuurt. Het is belangrijk te onthouden dat uw veiling met een goede locatie, kwaliteit auto’s en grote klantendienst met goed geïnformeerde mensen geven informatie over de auto’s, een succes zal worden.

  13-02-2012 om 09:05 geschreven door yuehu202  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Car Auction San Antonio
  Als je wilde een auto te krijgen voor een lange tijd, maar u niet zeker waar het te krijgen, moet dan je proberen online veiling autoveilingen San Antonio. Krijgen van een gebruikte auto is veel beter dan de uitgaven te veel op een nieuwe. U vindt leuke betaalbare auto’s in autoveilingen. Vindt u enkele van de grootste deals er.
  De veilingen van Texas de autoveiling San Antonio is een van de grootste veilingen van klassieke voertuigen. Ze oldtimers gelegd op de veiling, geven klanten een kans om zelf de auto van hun dromen. Duizenden geïnteresseerde bezoekers komen uit alle hoeken van de wereld. Meer dan een half miljoen mensen wonen de San Antonio auto veilingen. De Kruse International, een toonaangevende onderneming beroemde veiling, sponsort deze autoveiling.
  De internationale Kruse
  De internationale Kruse is online veiling een van de grootste auto veiling bedrijven vandaag. Hun verkoop veiling auto van klassieke auto’s zijn groter dan de verkoop van alle andere bedrijven combineert. Elk jaar, verkopen ze meer dan dertien duizend auto’s. Ze zijn eigenlijk de eersten die een auto verkopen voor een miljoen dollar (in contanten). De auto was een 1934 Duesenberg SJ La Grande. Ze verkopen ook particuliere oldtimer collecties eigendom faillissement veiling van beroemdheden. Dit bedrijf heeft nog steeds de top. Mensen die geïnteresseerd in de klassieke auto veilingen zijn zeker weet dat de reden hiervoor.
  Kruse International ook andere soorten auto’s, niet alleen vintage en klassieke auto’s van veilingen. Zij zijn gespecialiseerd in auto’s eigendom van beroemdheden, sportwagens en exotische auto’s. In steden zoals Auburn, Atlantic City, Las Vegas, San Antonio en Dallas houdt Kruse International 30 veilingen elk jaar.
  Als u op zoek bent voor een kans om te genieten van oldtimers, moet u bij te wonen van de San Antonio auto veilingen. Wie weet wat u zou kunnen vinden er. Misschien zult u de jackpot raakt.

  13-02-2012 om 09:03 geschreven door yuehu202  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)

  Archief per week
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  mopjesfabriekje
  www.bloggen.be/mopjesf
  Mijn favorieten
 • online veiling
 • faillissement veiling
 • veiling auto


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!