Inhoud blog
 • donderdag 11 juli
 • woensdag 10 juli
 • dinsdag 9 juni
 • zaterdag 6juli en zondag 7 juli
 • maandag 8 juli
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Yannicks herstel na zijn motorongeval
  onze kanjer kan het !!
  09-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zondag 9 juni

  zondag 9 junixml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

  je hebt ook vannacht weer een redelijk rustige nacht gehad . de verpleegste begon aan de telefoon dat je vandaag nog niet naar een gewone kamer zou gaan omdat het zondag is maar in de loop van de week waarschjinlijk . hmmm volgens mij heeft ze het over een andere patient want zo goed ben je nog niet in mijn ogen . straks maar ff navragen .

  om half 3 kwam Eric mee. Hij heeft je ook gezien de vlak op de dag van je ongeval na je operatie . hij stond ervan versteld hoe snel je al vooruit bent gegaan .toen de verpleegster binnekwam , kwan svea ook ff binnen maar omdat ze zag da je al bezoek had is ze weer vertrokken.  De verleegster wist te vertellen dat je vanmiddag een boke me confituur hebt gegeten en soep en thee gedronken . je krijgt nog wel sondevoeding bij omdat je nog geen 3 maaltijden kan eten . toen vroeg ik over  de verhuis naar een gewone kamer en ze zei dat het wel degelijk over jou gaat !!!! enkel je koorts moet nog onder controle gebracht worden en dan verhuis je . super dit had ik nooit zo snel verwacht !!! die koorts weten ze nog steeds niet vanwaar die komt . je krijgt nu 2 soorten antibiotica maar hier reageer je niet op. toch ook maar even vermeld dat je in afrika bent geweest . hopelijk heb je daar niks opgelopen.

  Ik vraag of je weet hoe het ongeluk is gebeurd waarvoor je hier ligt . hetgeen jij verteld klopt niet helemaal in de tijdlijn .

   jouw verhaal :’ ik reed smorgens met mijn rugzak naar het werk en savonds zijn we met allemaal naar zaventem gegaan om de vlieger te pakken naar afrika, deze had vertraging . in afrika hebben we gewerkt en als dat klaar was zijn we naar marokko gegaan’ ( vanaf hier klopt het niet meer) ik zeg je dat je niet in marokko bent geweest maar in kaapstad . ‘jawel’ zeg je’ ik heb daar zelfs fotos van, van budrum en daar heb ik een ongeval gehad met een vrachtwagen ‘

  je was idd van 24 tot 28 mei in kaapstad

  dan vraag ik of je nog weet wat ayla voor haar verjaardag heeft gekregen van jou (op 2 juni) dat wist je nog wel . een laptop maar het wachtwoord was je vergeten , je  weet dus nog wel flarden maat de tijdslijn klopt niet helemaal. Maar heb er alle vertrouwen in dat dat nog wel komt.

  We hebben de mooie collage beetje dichterbij je gehouden zodat je kon zien wie er allemaal opstond en je noemde wat namen op ( diegene die ik ken waren juist dus waarschijnlijk de andere ook wel )

  Het volle half uur van de bezoektijd was je wakker en rustig .  een mooie vooruitgang dus weeral

  Tijdens het bezoek van savonds is Eric nogmaals meegekomen en ook Ayla was erbij , maar nu sliep je meer dan je wakker was .toch een paar keer kunnen praten met elkaar

  Fijne nacht jongetje en tot morgen he xxxx  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Reacties op bericht (1)

  10-06-2013
  't gaat goed vooruit!
  Hoi Yannick!
  Ook opt werk was het een pak schrikken toen we hoorden van je ongeval! en elke keer we je mama hoorden, was er al een chance een stuk opluchting. Ongelooflijk hoe goed je het doet! Het is nog maar bijna een week geleden en je mag al bijna naar een eigen kamer, terwijl de dokters dachten je misschien een paar weken in coma te moeten houden!
  Je hebt ons natuurlijk wel wat werk bijgegeven (ik om alles in te vullen vr verzekering, de mannen vr de installaties) mr we hopen uiteraard in eerste plaats dat je int zelfde tempo blijft genezen. dan kunde rap terug de groep vervolledigen!

  Groetjes van ons allemaal!
  Kim, Els, Dimi, Paul, Roel, Nick, Sander, Denis, Geert & Wim

  10-06-2013 om 14:59 geschreven door Kim
  Archief per week
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !

  Laatste commentaren
 • 't gaat goed vooruit! (Kim)
      op zondag 9 juni
 • Blijhheid (Sasha (De spanjaard van het Jeugdhuis))
      op vrijdag 7 juni
 • yannick (Stien)
      op vrijdag 7 juni
 • .......... (Peter)
      op maandag 3 juni 2013 19.50u
 • Super (Jaimy)
      op donderdag 6 juni

 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!