Inhoud blog
 • Western collectie: John Wayne.
 • Lucky Luke.
 • Shanghai Noon.
 • For a few dollars more.
 • 3.10 to Yuma.
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Western op DVD / BLU-RAY
  Mijn verzameling western films.
  30-07-2020
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Western collectie: John Wayne.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Lucky Texan (1934): Jerry Mason (Wayne), een jonge Texaan en Jake Benson (Hayes), een oude rancher gaan samen werken in een oude goudmijn, om daar hun geluk te beproeven.

  The man from Utah (1934): Marshal stuurt John Weston naar een rodeo om te zien of kan hij te weten komen wie de rodeo ruiters doodt die op het punt staan het prijsgeld te winnen. Barton heeft de rodeo georganiseerd en is van plan om met al prijsgeld weg te gaan dat door de stadslui beschikbaar wordt gesteld. Wanneer het blijkt dat Weston de ruiter van Barton zal verslaan, geeft hij zijn mensen opdracht het zelfde lot voor hem voorbereiden dat de andere ruiters overkwam.

  McLintock (1963): Veebaron George Washington McLintock (Wayne) heeft alles wat zijn hartje begeert; land, aanzien, een grote boerderij en veel geld. Het enige wat er ontbreekt is zijn vrouw die hem een paar jaar daarvoor heeft verlaten. George zal hemel en aarde moeten bewegen om zijn vrouw terug op de boerderij te krijgen.

  His Private Secretary (1933): Dick Wallace wil trouwen met de kleindochter van een dominee, maar zijn vader die wil dat zijn zoon in zijn bedrijf gaat werken is tegen het huwelijk. Zij neemt een job in het bedrijf om te bewijzen dat ze wel goed is voor zijn zoon.

  Hurricane Express (1932): The Wrecker overvalt treinen van de L & R Railroad. Een van de slachtoffers is Larry Baker's vader. Baker wil de booswicht vinden tussen een hele hoop verdachten maar het zal niet simpel zijn aangezien de Wrecker een meester is in vermommingen.

  Lawless frontier (1934): Zanti vermoordt de vader van John Tobin en probeert de mooie Ruby te ontvoeren. John Tobin weet dit te voorkomen, maar de sheriff denkt dat John één van Zanti's mannen is. John wil zijn onschuld bewijzen door Zanti en zijn bende op te sporen.

  Angel & the badman (1947): Quirt Evans, een slechte revolverheld, komt gewond en doodop aan op de boerderij van de familie Worth. Tegen het advies van de dokter in besluit de dochter des huizes, Penelope, hem te verzorgen. Zij legt hem het credo en de geweldloze manier van leven van haar familie uit. Het meisje wordt zelfs verliefd op hem. Als twee desperado's arriveren op zoek naar Quirt, moet hij kiezen tussen zijn eigen wereld of haar wereld.

  Blue steel (1934): John Carruthers, een sheriff in dienst van de regering, is op weg naar Yucca City om de stad te bevrijden van Danti, de 'stippen'-bandiet. Deze bandiet werd ingehuurd door Malgrove, een schijnbaar respectabele burger van de stad. Danti steelt alle voorraden die de stad binnenkomen teneinde de bewoners van hun land te verjagen. Onder het land zit namelijk de rijkste goudmijn die ooit werd gevonden.

  The dawn rider (1935): John Mason is geraakt door een kogel. Wanneer hij verzorgd wordt door de knappe zuster Alice wordt John verliefd op haar. Maar wanneer John erachter komt dat Alice de zus van zijn vaders moordenaar blijkt te zijn, komt hij voor een dilemma te staan.

  + 21 afleveringen van 'Bonanza'.

  30-07-2020 om 18:29 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:John Wayne, Marion Burns, Eleanor Hunt, Gail Russell, Harry Carey, Sheila Terry, Jack Rockwell, Conway Tearle, Tully Marshall, Evalyn Knapp, Reginald Barlow, Maureen O'Hara, Patrick Wayne, Barbara Sheldon, Lloyd Whitlock, Polly Ann Young, Anita Campillo
  >> Reageer (0)
  26-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Lucky Luke.

  2009,jean dujardin,melvil poupaud,sylvie testud

   Cowboy Lucky Luke moet in opdracht van de president vrede brengen in Daisy Town, waar hij zelf is opgegroeid. Daisy Town wordt, in tegenstelling tot vroeger, nu bewoond door bandieten en schurken als Billy the Kid. De thuiskomst van Lucky Luke brengt bij hem verschillende herinneringen uit het verleden terug.

  2009

  26-09-2011 om 01:16 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-04-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Shanghai Noon.

  shanghai noon

  Prinses Pei Pei (Lucy Liu) wordt ontvoerd en overgebracht naar Amerika. Chon Wang (Jackie Chan), een Chinese Keizerlijke Bewaker, wil per sé de prinses redden en slaagt erin om samen met het 'reddingsteam' de tocht over de plas te maken. Eenmaal gearriveerd in het Wilde Westen raakt hij echter betrokken bij een brutale overval. Wang raakt geconfronteerd met de levenstijl van het woelige Westen en komt in aanraking met Roy O'Bannon (Owen Wilson), een derderangs cowboy en treinrover. Samen slagen ze de handen in elkaar om problemen op te lossen, maar of dit wel zo'n geslaagde combinatie is, valt sterk te betwijfelen. Jackie Chan raast bijna als een wervelwind doorheen deze film, en raakt in enkele benarde situaties verzeild hetgeen best wel leuke en hilarische momenten oplevert.

  2000

  03-04-2011 om 14:43 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-09-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. For a few dollars more.

  Vervolg op 'A fistfull of dollars' uit 1964.

  2 dollar

  De psychopathische moordenaar Indio ontsnapt uit de gevangenis en begint samen met zijn bende aan een plan om een zwaarbewaakte bank te beroven. Twee rivaliserende premiejagers, de 'man zonder naam' en kolonel Douglas Mortimer, besluiten hun krachten te bundelen om samen de bende op te rollen. Terwijl de 'man zonder naam' infiltreert in de bende houdt Mortimer van buitenaf de bende in de gaten. Nadat de bank is beroofd, vlucht Indio samen met zijn bende naar een spookstadje bij de Mexicaanse grens. Daar weten de 'man zonder naam' en Mortimer, in een spectaculair vuurgevecht de hele bende uit te schakelen.

  1965

  13-09-2009 om 17:56 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. 3.10 to Yuma.

  Deze DVD werd gratis aangeboden bij de krant DE MORGEN op 31/10/2008.

  3.10

  Ben Wade (Russell Crowe) en zijn bende dieven overvallen een stagecoach die op weg is naar Bisbee. Tijdens deze overval schieten ze de bestuurder dood. Dit alles voor de ogen van de boer Dan Evans (Christian Bale) en zijn twee zonen. Om de plaatselijke sheriff van Bisbee op het verkeerde been te zetten gaat Ben met zijn bende juist naar dit dorpje toe om aldaar aangifte te doen van de overval.. Terwijl zijn mannen daarna elk hun weg gaan om op een afgesproken plek weer bij elkaar te komen, blijft Ben plakken bij de mooie barvrouw Emmy in de plaatselijke saloon. Ondertussen heeft de sherrif niet stil gezeten en komt er door Dan Evans achter dat hij is misleid. Evans helpt de sheriff om de nietsvermoedende Ben te arresteren. Evans is een boer die gekweld wordt door droogte op zijn land. Zijn gezin verkeerd in geldnood, en hij moet $200 ophoesten om zijn waterrechten voor de komende 6 maanden te betalen. De sheriff van Bibee biedt hem $200 aan wanneer hij Ben Wade overlevert aan de autoriteiten. Evans moet Ben hiervoor eerst naar Contention vervoeren, om aldaar de de trein van 3 uur 10 te pakken die naar de staatsgevangenis in Yuma gaat.

  2008

  31-10-2008 om 18:42 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-02-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Bandidas.
  banditas
  Sara Sandoval (Salma Hayek) en Maria Alvarez (Penélope Cruz) zijn elkaars tegenpolen. Het enige dat ze gemeen hebben is hun Mexicaanse afkomst. Sara is de keurig opgevoede dochter van een rijke Mexicaanse bankier en Maria is de dochter van een arme Mexicaanse boer. Als Tylor Jackson (Dwight Yoakam), vertegenwoordiger van de bank van New York, Sara's vader vermoordt en het land van Maria's vader inpikt, hebben de dames ineens iets gemeen: ze willen wraak. Ze vertrouwen elkaar eigenlijk niet, maar worden wel gedwongen tot samenwerking in hun strijd tegen Jackson en zijn moordlustige bende. Ze besluiten alle banken te beroven die Jackson heeft ingepikt en geven het geld terug aan de arme bevolking. Sara en Maria worden de schrik van het Wilde Westen. In een poging om hen tegen te houden, huurt Jackson de politie inspecteur Quentin Cooke (Steve Zahn) in. Quentin bezwijkt al snel voor de charmes van de Bandidas en met zijn politiekennis helpt hij hen het onrecht in Mexico te herstellen.

  2006

  23-02-2008 om 09:31 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)
  30-07-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Blueberry.
  Blueberry

  In deze langverwachte verfilming van de legendarische westernstrip krijgt sheriff Mike Blueberry het aan de stok met zijn oude rivaal Wally Blount. Blount en zijn bende ontvluchten het stadje en gaan op zoek naar een legendarische goudschat, die zich ergens in de bergen zou bevinden. Blueberry zet de achtervolging in. Dat is het begin van een gevaarlijke reis, waarbij bloeddorstige premiejagers, vijandige indianen en onderling verraad slechts een voorproefje zijn van wat er in de mysterieuze bergen op hen wacht...

  2004

  30-07-2007 om 20:20 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)
  03-03-2005
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dances with wolves.
  Met: Kevin Costner.
  Luitenent John Dunbar wordt op een eenzame missie gestuurd naar een verafgelegen Amerikaanse legerpost. Hij moet door de eenzame en dorre prairie reizen. Als hij aankomt op zijn post, lijkt het verlaten te zijn. Hij blijft en sluit vrienschap bij de plaatselijke indianenstam. Maar dan komt het Amerikaanse leger ter plaatse en staat Dunbar voor een zware keuze...
   
  1990

  Bekijk de trailer:
  http://videodetective.com/home.asp?PublishedID=1231

  03-03-2005 om 19:18 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (1)
  30-06-2004
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Tombstone.
  Met: Kurt Russell, Val Kilmer, Bill Paxton, Billy Zane, Michael Biehn, Powers Boothe, Sam Elliott, Charlton Heston.
  In het stadje Tombstone heeft een bende gewelddadige bandieten het wettelijk gezag aan zich onderworpen en terroriseert de onschuldige bewoners. Dan rijdt Wyatt Earp het stadje binnen. Wyatt is van plan om een rustig leven te leiden als gepensioneerde sheriff in Tombstone, maar wordt gedwongen stelling te nemen tegen de bandieten. Hij heeft geen andere keus dan zijn badge weer op te spelden en zijn holster om te gespen. Samen met zijn vriend, de onvoorspelbare Doc Holiday en de broers Morgan en Virgil rijdt hij uit om het stadje te bevrijden uit de wrede greep van de bandieten....
   
  1993

  Bekijk de trailer:
  http://www.movie-list.com/t/tombstone.html

  30-06-2004 om 03:22 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (2)
  08-07-2003
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. The outlaw Josey Wales
  Met: Clint Eastwood, Sondra Locke, John Vernon.
  Na de brutale moord op zijn familie te hebben gewroken, wordt Wales achterna gezeten door een bende moordenaars. Hij reist het liefst alleen, maar enkele outcasts kruisen zijn pad en hij kan zichzelf er niet toe brengen ze onbeschermd achter te laten....

  1976
   
  Bekijk de trailer:
  http://videodetective.com/home.asp?PublishedID=1320&VideoKbRate=300&AltID=&CustomerID=14817&WM=False&Ads=True&Play=True&Shorten=False

  08-07-2003 om 10:47 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (3)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Unforgiven
  Met: Clint Eastwood, Gene Hackman, Morgan Freeman, Richard Harris.
  Nu ze 'in ruste' zijn, zit het leven van twee premiejagers niet bepaald mee. Noodgedwongen gaan ze in op een aanbod van enkele op wraak beluste prostituees uit Big Wishkey, Wyoming. Maar dan loopt de kleurrijke huurmoordenaar English Bob hen voor de voeten. Hij krijgt steun van de sluwe en brutale sheriff wiens interpretatie van de wet ergens tussen onconventioneel en meedogenloos in hangt...

  1992
   
  Bekijk de trailer:
  http://videodetective.com/home.asp?SpeedTestResults=2400&PublishedID=4146&AltID=&CustomerID=14817&WM=False&Ads=True&Play=True

  08-07-2003 om 10:39 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Young guns
  Met: Emilio Estevez, Kiefer Sutherland, Lou Diamond Phillips, Charlie Sheen, Jack Palance, Terence Stamp.
  1878. Lincoln County. John Tunstall huurt zes rebellen in om zijn ranch te beschermen tegen de uiterst gewelddadige Santa Fé Ring. Als Tunstall gedood wordt bij een vuurgevecht, verklaart Billy the Kid de oorlog aan de Ring. Als de wraakactie uitloopt op een bloedbad, komt er een prijs op hun hoofd te staan, en volgt de grootste klopjacht uit de geschiedenis van het Wilde Westen....

  1988
   
  Bekijk de trailer:
  http://videodetective.com/home.asp?SpeedTestResults=2880&PublishedID=697&AltID=&CustomerID=14817&WM=False&Ads=True&Play=True

  08-07-2003 om 10:32 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Boots Hill
  Met: Terence Hill, Bud Spencer.
  Als een circus het kleine mijnwerkersplaatsje Liberty Ville aandoet, lijkt het alsof er een golf van geweld losbarst. Mijnwerkers komen in opstand tegen hun landheer en de jacht op één van de mijnwerkers, Cat, is geopend. Het circus lijkt een prima schuilplaats, maar niet voor lang...

  08-07-2003 om 10:14 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Silverado
  Met: Kevin Kline, Kevin Costner, Scott Glenn, Danny Glover, Brian Dennehy, Roseanna Arquette, Jeff Goldblum.
  Silverado is een oud stadje aan de grens van het Wilde Westen. Het is in de greep van een machtige en corrupte sheriff. Vier mannen, de broers Emmett en Jake, de avonturier Paden en een revolverheld, vormeneen groepje onverwachte bezoekers waar de sheriff duidelijk niet op zit te wachten...

  1985
   
  Bekijk de trailer:
  http://videodetective.com/home.asp?SpeedTestResults=2400&PublishedID=547&AltID=&CustomerID=14817&WM=False&Ads=True&Play=True

  08-07-2003 om 10:08 geschreven door Helliwood  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 27/07-02/08 2020
 • 26/09-02/10 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 07/09-13/09 2009
 • 27/10-02/11 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 30/07-05/08 2007
 • 28/02-06/03 2005
 • 28/06-04/07 2004
 • 07/07-13/07 2003

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!