Geef je e-mail adres op en klik op onderstaande knop om je in te schrijven voor de mailinglist.
16-01-2011
Jeugdwerker
Positie: Jeugdwerker
Positie Samenvatting: Organiseert en leidt de activiteiten van jongeren, leeftijd 3-17 jaar, in een aangewezen activiteit centra, toegewezen gebieden en door het hele schip door het uitvoeren van de volgende essentiële taken en verantwoordelijkheden.
ESSENTIËLE taken en verantwoordelijkheden: Alle taken en verantwoordelijkheden moeten worden uitgevoerd in overeenstemming met het bedrijfsbeleid normen, SQM normen, USPH richtlijnen, milieu, veiligheid en beleid.
Elke werknemer aan boord kan worden verplicht om alle functies op verschillende plaatsen dienst en door het hele schip uit te oefenen.
In overeenstemming met de bedrijfsnormen, iedere werknemer dient zich ten allen tijde op een professionele en hoffelijke wijze te gedragen. Dit bestaat uit fysieke en verbale interactie met gasten of collega's aan boord werknemers en / of in de aanwezigheid van het contact en de bemanning gebieden.
Participeert in inschepingsplaatsen procedures door het verspreiden van informatie over dejeugd programma's , jeugd Evacuatieprocedures en het leiden en begeleiden van gasten naar staterooms.
Bepaalt de activiteiten en het leiden op basis van de leeftijd en de behoeften van de kinderen die deelnemen aan de geplande activiteit. Organiseerd en leidt een aantal van de vastgestelde leeftijd passende activiteiten.
De vastgestelde programma's zijn als volgt:
Regisseert de kinderen in het eten, rust, en toileting. Helpt kinderen ontwikkelen gewoonten van de zorg voor eigen kleding en afhalen en weg brengen van speelgoed en boeken.
Handhaaft discipline binnen de groep om de veiligheid te garanderen voorzorgsmaatregelen worden genomen. Serveert maaltijden en verfrissingen aan kinderen en regelt rusttijden.
Communiceert met de ouders in een tactvolle en hoffelijke manier voor het genereren van een hoog niveau van comfort. Treedt op als verbindingspersoon tussen de activiteiten van jongeren Manager en de ouders.
Houdt de kinderen op de hoogte van huidige trends met betrekking tot muziek, dans crazes, FAD's, computer games, het lezen van materialen en fysieke activiteiten.
Organiseert tiener-gerelateerde activiteiten. Voert Disc Jockey rechten voor tiener partijen. Opereert audio-apparatuur om muziek af te spelen en houdt de inventaris van de muziekbibliotheek bij.
Helpt jongeren van alle leeftijden met computer operatie, instructie-en navigatiesystemen, enz.
Participeert in het behoud van een schone werkomgeving, met inbegrip van de inventaris van apparatuur en benodigdheden. Meldt de Jeugd Activiteiten Manager bij reparatie of vervanging wanneer noodzakelijk is.
Ondersteunt de activiteiten van jongeren Managed bij het plannen, organiseren en uitvoeren van ludieke en educatieve programma's voor alle leeftijden, 3-17.
Volgt de gedetailleerde veiligheid maatregelen van het Jeugd evacuatieplan in het geval van een noodsituatie, terwijl kinderen onder toezicht van de Jeugd Staff blijven. Maakt gebruik van gezond verstand en besteedt veel aandacht aan alle details bij het begeleiden van kinderen aan de ouders of voogden in de toegewezen verzamelplaatsen.
Bereidt een groot aantal rapporten en brieven met behulp van een personal computer systeem en de apparatuur.
Woont de vergaderingen, opleidingen, cursussen en alle andere werk-gerelateerde activiteiten, zoals vereist bij.
Functie overzicht: Mengt en serveert alcoholische en alcoholvrije dranken aan de gasten in de verschillende bars, lounges en service gebieden aanboord door het uitvoeren van de volgende essentiële taken en verantwoordelijkheden.
Taken en verantwoordelijkheden
Elk bar boordpersoneel medewerker rapporteert aan hun werkstation op tijd en goed verzorgd en gekleed volgens de ondernemings normen.
Spreekt met gasten om vragen te beantwoorden, door het verstrekken van informatie, het bevorderen van drank specials en / of up-sell van premium merken. Doet suggesties voor alternatieven als drank verzoek niet beschikbaar is in de huidige inventaris.
Neemt bestellingen van gasten of Bar-servers. Vraagt om een passende identificatie om de minimale drink leeftijd te bepalen .
Bereidt alle dranken volgens bedrijvs normen voor mixology inclusief recepten, garnituren. Mixed ingrediënten zoals drank, frisdrank, water, suiker en bitters om cocktails te bereiden en andere dranken. Maakt gebruik van een Jigger voor een goede meting en serveert drankjes in het passende glas..
Schikt flessen en glazen voor het creëren van een aantrekkelijke display. Onderhoudt een bewustzijn van inventaris voorraad en de locatie om werk prestaties te bevorderen.
Stelt, beveiligt en reinigt de bar. Zorgt dat de stations en / of tafels schoon zijn, ordelijk en correct ingesteld, schone asbakken en drink menu's, enz. Verwijdert lege of vuile glazen en flessen en retourneert deze naar de bar of keuken. Demonstreert servet vouw technieken en mechanica.
Werkt onafhankelijk en zonder direct toezicht. Bevordert teamwerk en biedt on-the-job-training aan Bar-servers en / of Bar personeel voor de versterking van hun huidige prestaties.
Handhaaft nauwkeurige bar niveau en draait voorraad volgens normen. Handhaaft inventaris van de liquor, mixers en andere objecten die gebruikt worden in de bar. Bestellingen van likeuren vorderingen en voorraden. Voert inventaris bestelt zoals gepland en ongepland.
Functie overzicht: Biedt service aan de gasten in het Restaurant, Lido Cafe, Room Service en / of andere plaatsen waar die essentiële taken en verantwoordelijkheden liggen.
Alle taken en verantwoordelijkheden moeten worden uitgevoerd in overeenstemming met de bedrijfs normen, USPH en HACCP-richtlijnen. Terwijl het volgen van de veiligheid en beleids procedures. Participeert in wekelijkse Reddingsbootstation oefeningen die door de Amerikaanse kustwacht worden opgelegd Elke werknemer aan boord kan worden verplicht om alle functies in verschillende outlets te vervullen. Doet zich voor in een professionele en hoffelijke wijze te allen tijde, fysiek en verbaal in het bijzijn van de gasten en de collega-bemanningsleden.
Wekt op rotatie in het formele restaurant evenals in andere outlets.
Biedt on-the-job-training tot assistent-obers ter versterking van hun huidige prestaties en de voorbereiding voor een mogelijke promotie naar een kelner positie.
Leert en maakt gebruik van geschikte voedsel en wijn terminologie en uitspraak om de diner ervaring van gasten te verbeteren.
Haalt linnen, bestek, glaswerk en serviesgoed.
Presenteert zowel voedsel en drank menu's aan de gasten; suggereert diner keuzes, adviezeerd passende wijnen, en beantwoordt vragen met betrekking tot het menu en wijn selecties.
Handhaaft het toegewezen station, met inbegrip van tafels en stoelen.
Anticipereert op de behoeften van de gasten en beantwoordt aan alle aanvullende verzoeken.
Participeert in dining room entertainment (alleen op dubbel seating schepen).
Het schrijven van een goede C.V is het belangrijkste om de baan te geraken waarvoor je solliciteert.
Hier beneden zijn Guidelines, zorg er altijd voor dat de C.V. in het Engels is en dat je een professionele foto toevoegd.
Writing a good C.V. / Resume
Probably the most important part of applying for a position with a cruiseline will be writing a professional resume/ C.V.
There will be 1000's of ways to make a good resume, so below we explain the main criteria of a good resume to apply for a cruiseline job as well as any other job.
All need to be in English without any grammer or spelling mistakes!
When submitting your CV/Resume save it in.Docor .pdf
Make sure you include all your contact details: First name: Middle name: Last name: Address: Postal code: Town/City: Country: Age: Landline tel. nr: Mobile phone. nr: Messenger id: Skype, Msn, yahoo, google talk, other.
A professional picture: Make sure you include insite your CV a professional passport sizepicture. Preferably face front or a picture in uniform.
Application and motivation letter. In the subject you need to write which Position that your applying for.
The Curriculum Make sure your CV is updated(including the job that your doing rightnow)
Start with your education - Include the years of the studies/courses
Employment history; Begin with your latest job and work towards your first job. Make sure you give a brief description of what your responsibilities where and include the dates from when to when.
Languages; Since more people travel from different countries languages start to becomeincreasingly important. Make sure you include your language skills if any and your level off proficiency.
Let us know from when your available, remember to get onboard a cruiseship can take between 1 and 6 months depending on the demand of the cruiseindustryand the position that your applying for.
Applying through our agency doesn't guarentee a position onboard
You need to be phisical fit and have a clear criminal record.
Functie overzicht: Biedt eten service aan de gasten in het Restaurant, Lido Cafe, Room Service en / of andere plaatsen waar die essentiële taken en verantwoordelijkheden liggen.
Alle taken en verantwoordelijkheden moeten worden uitgevoerd in overeenstemming met de bedrijfs normen, U.S.P.H. en H.A.C.C.P.-richtlijnen. Terwijl het volgen van de veiligheid en beleids procedures.
Participeert in wekelijkse Life boat drill oefeningen die door de Amerikaanse kustwacht worden opgelegd
Elke werknemer aan boord kan worden verplicht om alle functies in verschillende outlets te vervullen.
Doet zich in een professionele en hoffelijke wijze te allen tijde, fysiek en verbaal in het bijzijn van de gasten en de collega-bemanningsleden.
Wekt op rotatie in het formele restaurant evenals in andere outlets.
Biedt on-the-job-training tot assistent-obers ter versterking van hun huidige prestaties en de voorbereiding voor een mogelijke promotie naar een kelner positie.
Leert en maakt gebruik van geschikte voedsel en wijn terminologie en uitspraak om de diner ervaring van gasten te verbeteren.
Haalt linnen, bestek, glaswerk en serviesgoed.
Presenteert zowel voedsel en drank menu's aan de gasten; suggereert diner keuzes, adviezeerd passende wijnen, en beantwoordt vragen met betrekking tot het menu en wijn selecties.
Handhaaft het toegewezen station, met inbegrip van tafels en stoelen.
Anticipeert op de behoeften van de gasten en beantwoordt aan alle aanvullende verzoeken.
Participeert in diningroom entertainment (alleen op dubbel seating schepen).
Minimum eisen om aangenomen te worden
Twee jaar ervaring als ober, bij voorkeur in een 4 of 5 sterren restaurant of eerdere scheeps ervaring.
Klantenservice vaardigheden, en te werken in een multiculturele omgeving.
Afronding van de middelbare school of het basisonderwijs.
Taal Eisen
Vermogen om duidelijk Engels te spreken , en van harte met de gasten.
Alle onboard-opleidingen kunnen volgen.
Voorkeur zal worden gegeven aan kandidaten die een extra taal spreken.