• Startgpagina
 • Foto
  Rondvraag / Poll
  Vindt u het project van de nieuwe markt een succes?
  Ja
  Nee
  Geen mening
  Bekijk resultaat

  Bestuursakkoord 2007-2012
 • bestuursakkoord Turnhout CD&V & Sp.a
 • Verslag gemeenteraad
 • Foto
 • Lid worden
 • VLOTT Turnhout

  06-05-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLOTT zoekt ook in Turnhout kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen VLOTT zoekt ook in Turnhout mannen en vrouwen die willen opkomen voor de gemeenteraadsverkiezingen in Oktober van dit jaar. Heeft u interesse? Click dan op de foto of mail naar vlott.turnhout@hotmail.com

  06-05-2012 om 19:33 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  07-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plots overlijden Raf Liedst
  Via deze weg wil VLOTT Turnhout zijn medeleven betuigen aan familieleden, vrienden en kennissen van Raf Liedts. Raf Liedst werkte op het scretariaat van het Vlaams Belang in Turnhout. Raf was fractieleider in de gemeenteraad in herentals en in de provincieraad van Antwerpen voor het Vlaams Belang.

  Raf liedts laat 5 kinderen en een vrouw achter.

  07-01-2012 om 13:01 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  24-12-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige feestdagen!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Prettige feestdagen vanwege VLOTT Turnhout

  24-12-2011 om 11:25 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  03-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groen! depanneerd Turnhoutse meerderheid
  2 maanden na de breuk in de Turnhoutse meerderheid, is de kogel door de kerk. Wat we al vermoedde na de gemeenteraad van 4 april wordt nu bevestigd. Groen! stapt in het Turnhoutse schepencollege en Astrid Wittebolle wordt schepen.

  Eigenaardig

  Deze ontwikkelingen zijn zeer eigenaardig. Astrid Wittebolle verkondigde voor de camera's van RTV dat groen! de Turnhouste meerderheid niet zou depanneren. 2 maanden later moet de groene politica haar woorden inslikken ten voordelen van een schepenmandaat.

  De fractieleidster van Groen! (die nota bene in december nog haar ontslag overwoog), zwicht voor een schepenmandaat. De kritiek die zij in het verleden gaf, zal morgen door diezelfde partij beantwoord worden in een "positieve samenwerking".

  Het merkwaardige aan dit verhaal is, dat de partijen die de verkiezingen verloren (CD&V en Groen!) de plak mogelijk zwaaien in Turnhout.

  16 mei wordt er een extra gemeenteraad georganiseerd, waar Astrid Wittebolle aangesteld zal worden als nieuwe schepen van de stad.

  03-05-2011 om 17:35 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  22-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stadsbestuur zoekt meerderheid

  Na het afvoeren van het mobiliteitsplan, zijn er diepe wonden geslagen binnen de turnhoutse meerderhederheid. Eerder deze week, gaf schepen Dimitri Gevers (Sp.a) zijn bevoegdheid mobiliteit terug, vandaag raakte bekend dat 2 gemeenteraadsleden van CD&V uit de fractie worden gezet.

   

  Het gaat hier om Toon Otten en An Van Tornout. Hierdoor is er geen meerderheid meer binnen de Turnhoutse gemeenteraad.

   

  Wie depanneert de meerderheid?

   

  Vlaams Belang en VLD hebben al te kennen gegeven dat zij de meerderheid niet zullen depanneren. Daarom wordt er nu volop gekeken in de richting van Groen!. Groen!, die nota bene de verkiezingen van 2006 in Turnhout verloren, krijgen nu misschien de kans om deel uit te maken van de meerderheid. Of deze hypothese werkelijkheid wordt, is verre van zeker.

   

  De factieleidster van Groen! voerde de voorbije jaren meermaals hevige oppositie over o.m. het mobiliteitsplan.

   

  Om anderhalf jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen deze meerderheid (die al meerdere malen zijn onkunde liet blijken) nog te depanneren zou dan ook onlogisch zijn.

   

  Benieuwt wat de volgende gemeenteraad met zich meebrengt! Afspraak maandag 4 april 2011.

   

  22-03-2011 om 00:00 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  01-03-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turnhoutse coalitie staat op springen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De gemeenteraad van 28 februari 2011 zorgde weer voor ophef binnen de meerderheid.

  De samenwerking tussen de coalitiepartners CD&V en SP.a, werkt al geruime tijd niet naar behoren. Ook binnen de CD&V worden de interne twisten steeds groter, dat werd gisteren tijdens de gemeenteraad maar duidelijker dan ooit.

  Punt 15 de definitieve goedkeuring van het Mobiliteitsplan voor de stadsregio.

  De gemeenteraad debatteerde over dit moeilijke dossier, waarna Paul Meeuws (Vlaams Belang) een hoofdelijke stemmening vroeg.

  Deze hoofdelijke stemming legde een pijnlijke breuk binnen de meerderheid bloot. Maar liefst 3 raadsleden van CD&V onthielden zich. Dit gaf als resultaat: 15 ja stemmen, 15 nee stemmen en 3 onthoudingen, waardoor het mobiliteitsplan verworpen werd (conform artikel 34 van het gemeentedecreet).

   

  De interne twisten binnen de CD&V zullen nog een staartje krijgen, benieuwd of deze meerderheid nog “werkbaar” is in de toekomst.

  01-03-2011 om 00:00 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  27-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsreceptie VLOTT
  VLOTT Turnhout wenst u prettige feestdagen!!!

  En om het jaar goed in te zetten organiseert VLOTT (nationaal) een nieuwjaarsreceptie op vrijdag 28 januari

  27-12-2010 om 23:12 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  16-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrotingsdebat 2011
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In tegenstelling tot vorig jaar, was de begroting dit jaar wel op tijd in orde. Zodoende kon de gemeenteraad hierover debatteren.

   

  Het schepencollege bij monde van schepen Suzy Maes (CD&V) beklemtoonde dat haar financieel beleidsplan gekenmerkt wordt door het “evenwicht waarnaar gestreefd werd” (een sluitend meerjarenplan) en door de kracht (om als centrumstad de regionale functies te blijven vervullen).

   

  Open VLD en vooral Vlaams Belang haalden scherp uit naar het voltallige schepencollege.

   

  Paul Meeuws (Vlaams Belang) vindt het meerjarenplan twijfelachtig en vindt dat er slecht wordt omgesprongen met het reservefonds. Paul Meeuws kon nog wel even doorgaan over het wanbeheer van onze stad, maar de fractieleider van het Vlaams Belang moest later moedeloos toekijken hoe deze begroting door de meerderhied werd goedgekeurd.

   

  Na het betoog van Pierre Gladiné (open VLD) schrokken wij op de publieke banken. Het gat in de Turnhoutse begroting. Het schepencollege laat in de Turnhoutse begroting maarliefst een gat van 6,52 miljoen euro. Het schepencollege ontkent dit nog niet eens. Burgermeester Stijnen (CD&V) zei dat ze op dezelfde beleidslijn blijven surfen.

   

  Dat na het verdwijnen van een monument als Marcel Hendriks het slechter gaat in het Turnhoutse college, weet de Turnhoutse burger al langer. Maar, dat men het 2de jaar op rij zo’n zootje maakt van de Turnhoutse begroting gaat wat ons betreft te ver.

   

  Het Turnhoutse schepencollege zou met het belastingsgeld van zijn burgers zorgvuldig moeten omspringen en een begroting in evenwicht afleveren, zodat we geen putten voor de volgende generaties nalaten.

  bron: gemeenteraad 15 december 2010 en gazet van turnhout

   

  16-12-2010 om 00:00 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
  29-05-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingen 2010

  Op 13 juni 2010 gaan we met zijn allen naar de stembus. Leterme heeft gefaald, de man van 800 000 voorkeurstemmen kon zijn beloftes niet waarmaken. VLOTT treket in alliantie met het Vlaams Belang naar de kiezer. Onze VLOTT kandidaten zullen als onafhankelijken (dit wil zeggen dat zij op de lijsten van het VB staan, maar lid zijn van VLOTT) kandideren op de lijsten van het Vlaams Belang

  VLOTT Turnhout trekt mee de campagne op gang en wil onze VLOTT kandidaten extra ondersteunen in deze moeilijke verkiezingen.

  Verkiezingssite VLOTT: http://www.vlott2010.be  29-05-2010 om 21:36 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
  09-03-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Begrotingsdebat 2010

  Afgelopen gemeenteraad werd er gedebatteerd over de begroting 2010. De oppositiepartijen waren niet mals voor het Turnhoutse stadsbestuur. Terecht werd er opgemerkt dat de begroeting rijkelijk te laat werd ingediend. Normaal werd hier eind december over gedebatteerd.

  Het Vlaams Belang loofde de stedelijke diensten "Het blijkt duidelijk wie er echt wél heeft nagedacht bij de opmaak van dit budget. Dat zijn zonder twijfel onze stedelijke diensten die als goede huisvaders de tering naar de nering hebben gezet, alles tegen het licht hebben gehouden en willens nillens afgeroomd hebben wat kon afgeroomd worden. Er wordt zelfs bespaard op personeel. Met minder mensen hetzelfde werk blijven doen. Als dat geen inspanning is in een centrumstad waar de dienstverlening alleen maar groter wordt."

  LDD stelde de vraag of het stedelijk onderwijs wel een kerntaak is voor het stadsbestuur. Verder stelde de oppositie ook de stadstelevisie (dat niet afgeschaft wordt, er wordt enkel wat op bespaard) in vraag,

  De Turnhoutse vrijdagen gaan in 2010 en 2011 niet door. Merkwaardig genoeg gaan ze in het verkiezingsjaar 2012 wel door. Uiteraard is dit een beslissing met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen in 2012.

  VLOTT Turnhout vindt dat een begroting op tijd klaar moet zijn. Dat de begrotingsoefening een moeilijkere oefening is dankzij de economische crisis, mag niet als excuus gebruikt worden. Dit had men beter kunnen inschatten.

  Ook pleit VLOTT Turnhout ervoor om een begroting in evenwicht af te leveren, wij zijn van mening dat het stadsbestuur haar schulden moet afhouwen en niet moet laten stijgen. De reserves van onze stad waren al gezakt van 31 miljoen naar 19 miljoen euro door "het historische verlies van het ziekenhuis in 2007".

  Wij beseffen dat onze stad op enkele vlakken mindere inkomsten heeft gegenereerd, daarom moeten er keuzes gemaakt worden en dient ons stadsbestuur ook in moeilijke tijden een duidelijke en krachtdadige visie te ontwikkelen.

  09-03-2010 om 23:26 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  12-01-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLOTT leden kiezen nieuw dagelijks bestuur (nationaal bestuur)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op 9 januari j.l. hield VLOTT interne verkiezingen voor zijn dagelijks bestuur.
  Binnen VLOTT is het dagelijks bestuur het orgaan dat de nationale leiding over de beweging waarneemt. Het dagelijks bestuur wordt uit en door de leden van VLOTT verkozen bij geheime stemming voor een periode van 4 jaar.

  Werden op 9 januari verkozen tot lid van het dagelijks bestuur:

  -    Hugo Coveliers (voorzitter);
  -    Etienne Vlaminck (secretaris);
  -    Karina Leys (penningmeester);
  -    Philip Maes (politiek secretaris)
  -    Steven Hoedemakers (communicatieverantwoordelijke);
  -    Hendrik Boonen (organisatieverantwoordelijke).

  12-01-2010 om 13:06 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
  23-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige feestdagen
  De Turnhoutse afdeling van VLOTT wenst u en uw familie een vreugdevol kerstfeest en een aangenaam 2010 toe!!!

  23-12-2009 om 00:19 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
  11-07-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen feest!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen 11 juli is onze nationale feestdag. VLOTT Turnhout wenst dan ook elke Vlaming een prettige feestdag.

  11-07-2009 om 00:00 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  11-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams en Europese verkiezingen
  Op 7 juni 2009 trekt de kiezer weer naar de stembus. Ook VLOTT neemt deel aan deze Vlaamse en Europese verkiezingen. VLOTT doet dit in alliantie met het Vlaams Belang. VLOTT komt zowel in Antwerpen als in West en Oost-Vlaanderen op.

  Voor de provincie Antwerpen schuift VLOTT Philip Maes (10de plaats effectieven), Suzy Lismont (20ste plaats effectieven en Hugo Coveliers (laatste plaats opvolgers) naar voor. VLOTT Turnhout trekt mee de campagne op gang en wenst onze kandidaten veel succes toe.

  Stem op 7 juni lijst 7, Vlaams Belang/VLOTT!!!  11-05-2009 om 23:11 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
  07-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PMD zakken wekken stof op tot discussie.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Afgelopen gemeenteraad (die in sereniteit verliep, wegens het overleiden van gemeenteraadslid Walter van Houtven (Sp.a)) werd er gedebateerd over de afval ophaling in Turnhout. Met namen over PMD.

  Wat blijkt nu, dat de Turnhoutenaar het moeilijk heeft met het juist sorteren van "de blauwe zak". IOK, heeft aan Sita (onderaanneming) gevraagd om een nultolerantie toe te passen op de PMD ophaling in Turnhout. Wat blijkt nu, dat heel wat zakken in Turnhout blijven staan. Tot frustratie van de burger. Dit leidt tot verbaal geweld en bedreigen ten aanzien van de vuilnisman.

  Zelfs de raadsleden van Groen! weten niet wat er wel en wat er niet in deze zak mag. Nochthans zou je denken dat een milieubewuste partij als Groen! op de hoogte zou zijn over afvalbeheer. Groen! beschuldigd ten onrechte de vuilnismannen van Sita dat ze de blauwe zakken niet eens controleren en deze met een rode stikker laten liggen. Niets is minder waar. Ook het gemeentebestuur schaart zich achter deze discour.

  VLOTT Turnhout denkt hier anders over. Het is inderdaad moeilijk om te weten wat er allemaal in mag. Ookal staat dit op de blauwe zak zelf en op de afvalkalender. PMD staat namelijk voor Plastic flessen, Metalen verpakkingen en Drankkartons. De meeste mensen maken dezelfde "fouten", met name: botervlootjes, plastic verpakkingen en plastic zakjes, deze mogen niet in de blauwe zak, deze moetne bij de rode zak (restafval).

  Wij menen dat het gemeentebestuur een fout maakt in de communicatie. Men zou beter op een duidelijke efficiënte manier de burger inlichten. Dit zou heel wat frustratie kunnen wegwerken. Ook de nultolerantie van IOK gaat wat ons betreft iets te ver. Dat men het sorteren controleert begrijpen wij wel, een absolute nul tolerantie gaat wat ons betreft net iets te ver.

  Bron foto : http://www.interrand.be/Logo%20%20PMD%20NL.JPG 

  07-05-2009 om 23:44 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
  01-05-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
  Vandaag is Sp.a gemeenteraadlid Walter Van Houtven om het leven gekomen in een auto-ongelukt te Turnhout. VLOTT Turnhout biedt zijn oprechte medeleven aan nabestaanden, vrienden en de familie van Walter Van Houtven. Hij werd amper 43 jaar oud.

  01-05-2009 om 22:55 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-03-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gemeenteraad zoals het is.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Afgelopen gemeenteraden, (januari en maart) bleken geen succes te zijn voor de meerderheid. Zo konden schepen Gevers en Van de Poel niet antwoorden op vragen van de oppositie. Vragen over het Gecoro-dossier en de visie van de nieuwe schepen over het onderwijs in Turnhout. (gemeenteraad van 26 januari 2009).

   

  Op de gemeenteraad van 2 maart 2009, kon de CD&Vfractie zich niet inhouden om straffe uitspraken te doen over de economische crisis. Na de mondelinge vraag van Groen! en het antwoord van de schepen kon een jong raadlid van de CD&V zich niet inhouden om tussen te komen en op zen mist gezegd straffe uitspraken te doen.

   

  “Turnhout heeft historisch gezien een lage schuldenlast, wij moeten als gemeente durven schulden maken”. De oppositie reageerde hierop verbolgen. Het raadlid repliceerde “hier heb je economisch doorzicht voor nodig”.

   

  Open VLD reageerde dat hier op en vindt dat Turnhout geen schulden moet maken. VLOTT Turnhout weet dat open VLD Turnhout liberaler is dan de open VLD nationaal. Als liberalen volgen wij die stelling. Wij vinden dat een bestuur (zowel lokaal provinciaal als nationaal) nooit schulden moeten maken, en dat een begroting in evenwicht moet zijn.

   

  Elk bestuur (en vooral ex premier Guy Verhofstadt) speelt graag Sint-Nicolaas en wil de bevolking alles geven en beloven. Iedereen die gezond verstand heeft, weet dat dit niet mogelijk is. Wij als liberalen vinden dat we verstandig met belastinggeld moeten omspringen. Dat wil zeggen geen schuldenberg opbouwen en elk jaar een begroting in evenwicht trachten te realiseren.

  05-03-2009 om 12:14 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  05-01-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwjaarsreceptie
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Vooraleerst, beste wensen voor het nieuwe jaar 2009 vanwege VLOTT Turnhout. In dit verkiezingsjaar hopen wij dat VLOTT sterk zal scoren.

  VLOTT (nationaal) nodigt u uit voor een aangenaam samenzijn en een glaasje bubbels op vrijdag 16 januari 2009 vanaf 19.30u in hotel - en congrescentrum Ter Elst (ter elsstraat 310, 2650 Edegem, ingang via Prins Bouwdewijnlaan).

  VLOTT vraag wel om uw aanwezigheid te bevestigen voor 10 januari 2009 op secretariaat@vlott.be.

  bron foto : http://svhoutenzat3.web-log.nl/svhoutenzat3/images/champagne.jpg


  05-01-2009 om 22:52 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
  24-12-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prettige feestdagen!!!!!
  Klik op de afbeelding om de link te volgen Prettige feestdagen vanwege VLOTT Turnhout
  bron foto : http://www.leukedingenshop.eu/images/kerst%252D1.gif

  24-12-2008 om 15:05 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
  30-10-2008
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Congres
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Op 15 November houdt VLOTT een congres onder de naam "de liberale visie op een onafhankelijk vlaanderen" te Berchem.

  Dit gaat door in Vergadercentrum ALM, Filip Williotstraat 9 2600 te Berchem. Zaal 0.07

  programma
  09.00 uur ontvangst met koffie en gebak
  09.30 uur start congres
  11.30 uur slottoespraak Hugo Coveliers
  12.30 uur einde congres

  Allen daar heen zou ik zeggen. VLOTT vraagt wel om op voorhand te bevestigen op : secretariaat@vlott.be

  30-10-2008 om 17:41 geschreven door VLOTT Turnhout  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

  Foto

  Foto

  Nieuwsbrief

  Vul als onderwerp in: "Nieuwsbrief". Vermeld ook je persoonlijke gegevens: - Naam - Adres - E-mail. Dank u!


  Zoeken in blog


  Hoofdpunten blog vlottturnhout
 • Bedankt Kiezers!
 • Stem 14 oktober op Peter Caers!
 • Peter Caers als VLOTT-kandidaat op de lijst van het Vlaams Belang in Turnhout
 • Actie tegen algemeen rookverbod op café ook in Turnhout een groot succes!
 • VLOTT zoekt ook in Turnhout kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen

  Archief per jaar
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007
 • 2006

  Links
 • VLOTT Nationaal
 • VLOTT Antwerpen

 • VLOTT lokaal
 • VLOTT Lokeren
 • VLOTT Tienen
 • VLOTT Schoten
 • VLOTT Zottegem

  Verkiezingssite VLOTT
 • Verkiezingssite VLOTT


 • Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!