het einde van mijn oude leven en begin van mijn nieuwe leven
het leven voor en na mijn gastic bypass
21-04-2011
nog 6 dagen
mijn dieet valt redelijk goed mee. Nu pas besef ik maar al te goed hoeveel vet ik op een dag binnenhad, op de boterham, bij het koken enz... Als ik nu boterham eet is het meestal magere smeerkaas of hesp met wat philadelphia erop om niet te droog te zijn. Tot vorige week was dat altijd een salaatje met mayonaise (krabsla enz..) Het valt mee, maar ik zal toch blij zijn als het gepasseerd is...
nog 2 dagen werken, morgen nog en dan 3dagen naar zee op weekend en dan nog een halve dag werken en dan ist zover. Ik ben al eens aan het denken geweest hoe ik dat aan Gilles ga uitleggen, waarom ik 3dagen niet thuis zal zijn. Ik denk dat ik zal zeggen dat ik buikpijn had en de dokter mij heeft beter gemaakt, maar dat ik nog veel moet rusten of zoiets.