Van Assche - Veloloft CT
WIELERSEIZOEN 2020
Foto
ASPIRANTEN 14 jaar

Ruben Eeckhout
Yentl Van Handenhove

NIEUWELINGEN

Thomas Willems

JUNIOREN

Senne Bloem
Sander Eeckhout

BELOFTEN
Bert Van Cleemput

DAMES JUNIOREN

Karo Aerts
Katrijn De Clercq
Ruth Decuypere
Maëlle Michotte
Nora Tveit
Jolien Van Coninckxloey

DAMES U23

Juliet Eickhof
Esmée Gielkens
Erin Hoefkens
Pam Schutten
Nele Van Assche
Inhoud blog
 • Wij verhuizen (21 juni 2020)
 • Oosterzele 14 juni groepstraining
 • Oosterzele 14 april
 • Outryve 8 maart
 • Brussel-Opwijk 1 maart
  30-12-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alkmaar 27-28-29 december NK piste

  In Nederland is het eveneens het seizoen van de pistekampioenschappen en daar is Juliet actief. Dit WE was Alkmaar de place to be. Op vrijdag gaat Juliet van start in de puntenkoers, hoewel Kirsten Wild dit keer niet van start gaat rest er in het deelnemersveld van 21 rensters nog ruim genoeg kwaliteit om er stevig in te vliegen. Wie Juliet kent weet dat ze staat voor aanvallen, dat doet ze ook nu weer verscheidene keren, maar tegen zo’n peloton is het kwaad kersen eten als eerstejaarsbelofte, tijdens één van die aanvallen weet ze wel de volle buit van 5 punten binnen te halen en dat blijkt op het einde voldoende voor de zesde plaats, een heel mooi resultaat boven de Moerdijk.
  Op zaterdag staat de achtervolging op het programma. Dat is ook iets voor Juliet, gewoon 3km snoeihard fietsen met niemand aan het wiel. Zij is die dag ijzersterk en kan in de kwalificaties de ganse wedstrijd beneden haar vooropgesteld schema rijden waardoor ze uitkomt in een mooie eindtijd van 3m45s, waarmee ze iedereen verrast. Enkel Amy Pieters rijdt met 3m41s nog sneller waardoor Juliet wat later tegen diezelfde Amy Pieters uitkomt in de finale voor goud en zilver. Een extra stunt zit er niet in, Juliet rijdt nu de “triple-kilometer” in 3m49s, dat is 7s trager dan haar tegenstandster, maar toch weer een mooie zilveren plak in haar eerste NK bij de dames elite, een mooie opsteker voor haar en extra eremetaal op de teller van het team.
  Hierna moet ze nog eens de baan op in de scratch, maar de benen voelen leeg en dus zit haar traditionele aanval er dit keer niet in, Juliet rijdt gewoon met het peloton mee, positioneert zich goed en komt als achtste van de 21 over de streep.
  Op zondag nog eens opladen voor het NK Madison waar Juliet koppel vormt met Kirstie Van Haaften, de nacht was evenwel onvoldoende om de tank nog eens helemaal te vullen en Juliet moet strijden met mindere benen, toch weet ze met Kirstie nog een vijfde plaats uit de brand te slepen.
  Mooie resultaten voor onze Nederlandse pistier, de teamleiding volgde het met veel plezier vanop het Gentse middenplein.

  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)
  Reacties op bericht (0)

  Begeleiding

  Serge Van Assche

  Jonas Van Hecke

  Bert Van Assche

  Ronny Broodcoren

  Benny De Vijlder
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  Foto
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Mijn favorieten
 • RIO
 • Blog als favoriet !

  Klik hier
  om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!