Deze morgen een héél intensieve skiles gehad van bijna 3 uur. Wel een fijne groep, iedereen heeft zo hetzelfde niveau en dezelfde wensen. Na het skiën staat een aperitiefje en een toastje met gerookte zalm ons te wachten, jammie dat gaat er goed in. We gaan nog op het gemakje iets eten en binden onze latten aan rond 14 u om nog een beetje het gebied te verkennen. Mijn vermoeide benen zorgen er voor dat we vandaag wat vroeger stoppen en nog van de jacuzzi en hamam gaan genieten. Zalig die warmte. Terug op de kamer ligt een uitnodiging voor alle gasten van de Lodge om een glaasje te komen drinken in de bar. Het wordt een gezellig onderonsje met enkele andere "Insiders"
Bij onze ontvangst in the lodge kregen we de kans om te reserveren in
het specialiteitenrestaurant "la Laiterie". Na onze zwempartij begint
onze maag toch wel te knorren.
Het menu voor de avond: een krokantje van foie gras met confit van vijg
en een beetje peperkoek, daarna tartaar van rundsvlees of een taartje
van mozarella en tomaat. Het hoofdgerecht: vis met rijst en groentjes of
ravioli van basilicum met kipfilet. Daarna nog een stukje kaas en een
chocolade- of aardbeiengebakje. Begin al maar te watertanden!