Beste ouders, beste voetballertjes
Vorig jaar zijn we met de U6 naar Nieuwpoort geweest om er te voetballen en er nadien nog een fijne dag van te maken. Vele ouders en ook spelers vonden dit een zeer geslaagd initiatief (het middagmaal uitgezonderd). Daarom willen we dit seizoen terug naar Nieuwpoort trekken om deze dag nog eens over te doen. Voor de reis wordt er ook weer een bus ingelegd. Wanneer gaat dit door?
Zaterdag 24 mei 2014
Wat staat er op het programma?
7u30: Vertrek met bus in Vorselaar
9u45 - 10u00 Aankomst in Nieuwpoort
10u00 - 12u00 Wedstrijd(jes)
12u00 - 13u15 Douchen + iets drinken
13u15 - 13u30 Verplaatsing naar restaurant
13u30 - 14u45 Middagmaal
15u00 - 18u00 Namiddagactiviteit (eventueel in kleinere groepjes)
18u00 - 19u00 Pick Nic
19u00 Vertrek bus naar Vorselaar (is richt uur vorig jaar zijn we vroeger vertrokken)
21u00 Aankomst in Vorselaar
Kostprijs
- Volwassene: 25,00
- Kind onder de 12 jaar 16,00
- Kind onder de 3 jaar 10,00
Inbegrepen
- Verplaatsing met de bus
- 3 gangen-menu in buffetvorm in vakantiepark Floréal te Nieuwpoort
- Pick nic 's avonds
Niet inbegrepen
- Dranken ter plaatse
- Namiddagactiviteit
Hoe inschrijven?
Iedereen kan inschrijven, ook broertjes, zusjes, ... en andere supporters zijn van harte welkom.
Klik hier om je in te schrijven.
Schrijf per volwassene en per kind onder de 12 jaar 10,00 over op rekeningnummer BE15 0632 0637 6730 (op naam van Sven Guns) en 5,00 per kind onder de 3 jaar. Vermeld bij de mededeling duidelijk de naam van de speler. Omdat we zelf een voorschot voor het eten moeten betalen, moeten we dit jaar dus ook vragen om dit voorschot vooraf te storten.
GELIEVE IN TE SCHRIJVEN VOOR 15 FEBRUARI'14
Voor zij die zich na het culinaire fiasco van vorig jaar zorgen maken, hieronder een aantal voorbeeld gerechten die in het buffet mogelijks aangeboden kunnen worden (samenstelling buffet wordt gedaan door keuken van Floréal afhankelijk van het aantal deelnemers)
Voorgerechtenbuffet
- Kip met ananas en cocktailsaus
- perziksalade
- Russisch eitje
- Pastasalade met ham en paprika
- Scampi met kerrie en appel
- Hesp met meloen
- Uitgebreide saladbar
- Verse soep
|
Hoofdgerechtenbuffet
- Varkenshaasje met champignonroomsaus
- Kabeljauwhaasje met Nantua saus
- kipfilet
- gehakballetjes in tomatensaus
- terrine van zeetong op Provencaalse wijze
- schorseneren in roomsaus
- rode kook
- gepersileerde aardappelen
- puree
- rijst
- frietjes
|
Dessert
- Gebak
- Chocolademousse
- Flan Catalan
- Verse fruitsalade
- Mokkamousse
- Speculoosdessert
- Vanilleflan
|
Deze uitstap wordt georganiseerd samen met de U6 van OG Vorselaar. We hopen zoveel mogelijk spelertjes te mogen verwelkomen op deze uitstap. Indien er nog vragen zijn, kan u steeds bij de trainers terecht voor meer informatie of bij sven.guns1@pandora.be
|