Cuyvers Ruben 1
    Voeten Stijn
    Own goal 1

U17 Zwarte Leeuw

Beste spelers, ouders en supporters, via deze site kun je alles volgen oa. verslagen van de wedstrijden, informatie, ... van de U17 van Zwarte Leeuw
    12-02-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Zwarte Leeuw - Merksem 1-3

Door de drukte heb ik geen tijd gehad om het verslag op onze blog te zetten maar hier is het uiteindelijk.

De wedstrijd begint slap, maar na 15 minuten krijgt Thomas de kans om er 1-0 van te maken maar hij wacht te lang. Na 17 minuten krijgt Merksem zijn kans en maakt ook meteen 0-1. En we proberen terug te vechten en nog geen minuut later geeft Lennert voor en Quinten zet er zijn hoofd tegen maar helaas. In de 22ste minuut knap één tweetje tussen Lennert en Seppe en Lennert geeft voor op Thomas maar en die trapt op doel maar mist. In de 32ste minuut grijpt Seppe zijn kans maar trapt te zacht en de doelman kan de bal pakken. In de 35ste minuut nog eens een mooi samen spel tussen Quinten en Seppe en zo geeft Seppe een pas op Lennert maar mist. 36ste minuut maakt Merksem 0-2. 37ste minuut krijgt Thomas de bal en gaat op doel af maar mist zijn kans. Zo zijn we al in de 13de minuut van de 2de helft bezig en vrije trap van Robin naar Ruben en die trapt op doel maar de doelman van Merksem houd zen netten schoon. 16de minuut maakt Merksem gemakkelijk 0-3. Maar we blijven alles geven zo krijgt Steff zijn kans in de 21 ste minuut maar mist ook. 30ste minuut krijgen we een penalty en Steff zet die knap om. 1-3. In de laatste minuut krijgen we nog een corner die getrapt word door Seppe en Jaimy komt de bal net over.

Eindstand 1-3.

Categorie:Wedstrijden
    17-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afgelast
    Er is een algemene afgelasting tot en met donderdag 24/01/2013.

Dus de training van vrijdag 18/01/2013, woensdag 23/01/2013, vrijdag 25/01/2013 zullen niet doorgaan.

Vanaf woensdag 30/01/2013 zullen de trainingen hervat worden naar gelang de omstandigheden van het weer.

Categorie:Informatie
    12-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Zwarte Leeuw - Merksem Antwerpen Noord

Na de goede wedstrijd vorige zondag tegen Antwerp hebben we goed getraint en zijn we weer klaar om de wedstrijd aan te gaan thuis tegen Merksem Antwerpen Noord.

2310 Rijkevorsel

Kern: Vermeiren Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Brossens Gilles, Van Dijck Lennert, VD Kinschot Joren, Vervecken Jaimy, Wens Seppe, Wuyts Thomas, Cuyvers Ruben, De Keyser Quinten, Stoffels Lode, Vermeiren Nick.

Categorie:Informatie wedstrijden
    10-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag R. Antwerp F.C. - KFC Zwarte Leeuw 3-2
    We hadden amper 1 week getraind en we moesten al naar de tweede geklasseerde R.A.F.C.
    Maar we hadden op woensdag en vrijdag goed en stevig getraind.

Voor de wedstrijd zijn we het terrein gaan keuren of het wel bespeelbaar was, de scheidsrechter besliste om te spelen op het vrij drassige veld dat zeer moeilijk bespeelbaar was, hij zei als het na een tijd niet meer bespeelbaar is leg ik de wedstrijd stil en dat vond ik als trainer al niet zo leuk , als we beginnen dan spelen we de wedstrijd uit.

Antwerp kwam sterk op in de aanvang, maar dan vingen we goed op.
    Na 8' knappe diepe pas van Jaimy naar Quinten en Quinten tikt door naar Lennert, die alleen voor de doelman komt maar helaas besluit Lennert naast.
    Na 20' krijgt Lode Vervoort de bal en word zeer hard onderuit gehaald en krijgt de speler van Antwerp terecht geel, vanaf dan was de trainer helemaal gepikeerd tegen ons en de scheidsrechter, maar helaas de jonge scheidsrechter luisterde teveel volgens ons naar hem. Vrije trap goed getrapt, valt pal ter hoogte van het penalty punt, maar niemand die kon afwerken.
    30' doorsteek pas van Stef naar Quinten, Quinten legt de bal terug op de opkomende Stef, maar de pas was te kort.
    31' vrije trap van Antwerp word prachtig uit het doel geseeft door Stijn Vermeiren.
    35' gaat Thomas door op links maar trap de bal recht op doel in de handen van de doelman, tot op heden hadden we al wat kansen gehad, maar nog geen enkele benut, vanachter uit was Nick, Joren, Kobe en Jaimy ook zeer sterk bezig.
    38' bal word in de baklijn gedropt door een speler van Antwerp, en in een geharrewar scoort Antwerp de 1-0, vlak voor rust een opdoffer.
    Onder de rust in de kleedkamer, heb ik men spelers terug moet ingesproken en gezegd dat we moesten blijven spelen zoals we bezig waren dat was zeer goed alleen dat doelpunt ontbrak.
    48' mooi schot van Quinten valt op de lat.
    56' nogmaals snelle tegenaanval en 2-0 voor Antwerp, OEI OEI .
    4 minuten later op de 60 ste minuut , kijken Stijn Voeten en Daan Adriaensen naar elkaar van wie gaat er achter, en daarbij word een fout gemaakt aan de baklijn , vrije trap Antwerp, ze droppen hem in de baklijn slecht verdedigd en helaas 3-0 , ik dacht het is voorbij, maar nee hoor, men mannen hadden nog de kracht om op de 65 ste minuut tegen te prikken met een mooie solo van Stef en trap in 3-1 binnen.
    De hoop was er terug want nog geen minuut later een voorzet van Thomas en Lode Vervoort komt net te laat.
    73' Stef probeert het nogmaals en 3-2., maar we bleven drukken maar konden niet meer scoren, spijtig want we hadden een punt dik verdiend.

Maar ja, volgende week thuis tegen Merksem Noord die staan op de 5de plaats.

Eindstand 3-2

Kern: Vermeiren Stijn, Vervecken Jaimy, Van Den Kinschot Joren, Vermeiren Nick, Vervoort Lode,  Jochems Stef, Bevers Robin, Wuyts Thomas, Van Dijck Lennert, De Keyser Quinten, Adriaensen Daan, Debeer Robbe en Voeten Stijn.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdcup
    De loting van de jeugdcup van het Nieuwsblad is getrokken.

We spelen meteen de halve finale tegen Lentezon.

Info volgt.

De ploeg die doorgaat speelt de finale in 't Kuipke van KVC Westerlo.

We gaan ervoor!!!

05-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R. Antwerp F.C. - KFC Zwarte Leeuw
    Zondag 6 januari 2013 staat de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma. Op en tegen R.A.F.C. We hebben deze week heel stevig en hard getraind en zijn zeer gemotiveerd om deze wedstrijd aan te gaan.

Informatie: R. Antwerp F.C. - KFC Zwarte Leeuw
    Begin: 09.30u
    Vertrek: 07.45u
    Locatie: Bredabaan 89A
    Plataandreef
    2930 Brasschaat

Kern: Vermeiren Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Van Dijck Lennert, VD Kinschot Joren, Vervoort Lode, Vervecken Jaimy, Wuyts Thomas, Debeer Robbe, Voeten Stijn, Adriaensen Daan, Dekeyser Quinten, Jochems Kobe, Vermeiren Nick.

29-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelukwens

Beste spelers, ouders, supporters, ...
    fijne feestdagen en een gelukkig 2013.

14-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag KFCO Wilrijk - KFC Zwarte Leeuw 5-1

Beginnen niet goed aan de wedstrijd en dat merken we al met een snel tegendoelpunt maar hoe dan nog. Lode St. speelt de bal terug op Stijn Vermeiren en in plaats van op de bal te trappen, trapt Stijn er naast. 1-0. We werden meteen op achtervolging gezet. En dat proberen we ook. Want na 11 minuten is Steff er met zijn eerste kans maar de bal gaat op de paal. In de 14de minuut knappe hoekschop Quinten en Robin zet er zijn hoofd tegen maar weet niet te scoren. In de 20ste minuut probeert Lode V. zijn kans maar ook hij krijgt de bal niet in doel. In de 28ste minuut maakt Steff en solo en komt zo met de bal in het backschopgebied maar weet niet te scoren. En wat bij ons niet lukte, lukt bij Wilrijk wel. In de 33ste minuut ziet een speler van Wilrijk dat Stijn Vermeiren ver uit zijn doel staat en lopt de bal zo in doel. 2-0. In de 36ste minuut probeerd Thomas de schade te herstelen door op een voorzet van Lode V. te trappen maar de doelman houd zijn netten schoon. Het lijkt er stilletjes aan op dat het onze zondag niet was. Tijdens de rust hebben we onze gedachten op nul gezet en wisten we dat we niet zomaar konden winnen dus moesten we hard spelen. En dat proberen we ook want in de 4de minuut van de eerste helft grijpt Robbe zijn kans maar trapt te zacht op doel. En ja het was echt onze zondag niet want na 5 minuten stond het al 3-0 voor Wilrijk. Maar we lieten ons hoofd niet hangen en wouden er toch alles voordoen om een punt mee naar Rijkevorsel te nemen. En we doen het goed. Want na 6 minuten grijpt Robbe zijn kans maar de bal komt uiteindelijk in de voeten van Robin en die zet een speler of 3 knap opzij en weet ook nog netjes te scoren. 3-1. We kregen terug moed. En we bleven maar drukken want na 7 minuten gaat Quinten op doel en hij schiet maar de doelman trapt de bal weg en uit herneming grijpt Robbe zijn kans nog eens maar hij weet ook niet te scoren. In de 14de minuut knappe vrije trap Steff maar gaat niet in doel. In de 14de minuut knappe vrije trap Robin deze keer maar niemand staat bij doel om de bal in doel te werken. Na die kansen weet je dat je het niet lang meer kunt volhouden en dat was ook zo. In de 18de minuut knap genomen vrije trap van Wilrijk 4-1. In de 25ste minuut knappe voorzet van Lode V. maar Robbe mist de bal. In de 37ste minuut valt er een gat in de achterlijn waardoor en speler van wilrijk vrij de bal in doel kan werken. 5-1. Dat is ook meteen de eindstand.

01-12-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFCO Wilrijk - KFC Zwarte Leeuw
    Zondag 2 december 2012 staat de eerste wedstrijd van de terug ronde op het programma.

Heenwedstrijd: 1-1

Kern: Vermeiren Stijn, VD Kinschot Joren, Vervecken Jaimy, Jochems Kobe, Vermeiren Nick, Bevers Robin, Jochems Stef, Wuyts Thomas, Vervoort Lode, De Keyser Quinten, Debeer Robbe, Stoffels Lode, Voeten Stijn.

27-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag heenronde
    Stand:
    # Ploeg GW W V G +/- PTN
    1 Ternesse 10 9 0 1 53-10 28
    2 St.-Job 10 7 1 2 46-12 23
    3 Antwerp 10 7 3 0 34-12 21
    4 'sGravenw. 10 6 3 1 41-19 19

Categorie:Klassement
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Sint-Lenaarts - Zwarte Leeuw 0-6
    Zondag stond er de laatste wedstrijd van de heenronde op het programma. Het weer om te voetballen viel wel tegen door de hevige wind waardoor het spel soms minder was.

Ziehier het verslag:

We beginnen zoals altijd goed aan de wedstrijd en na 5 minuten is Robbe er met de 0-1. In de 10de minuut hoekschop Seppe maar niemand kan er zijn hoofd tegen zetten. In de 12de minuut grijpt Seppe zijn kans en gaat alleen op doel af maar de doelman kan de bal stoppen. In de 18de minuut grijpt Stef zijn kans en weet ook te scoren 0-2. In de 20ste minuut krijgt Lode V. zijn kans maar de bal gaat over. In de 31ste minuut trapt Thomas op doel maar opnieuw kan de doelman de bal stoppen. 32ste minuut grijpt Seppe zijn kans en werkt de bal netjes in doel. 0-3. In de 37ste minuut trapt Stef op doel en de bal beland via het blok in de voeten van Robin die terug past naar Stef maar ze krijgen de bal niet in doel. In de 2de minuut van de 2de helft trapt Stijn Vermeiren de bal weg maar door de hevige wind gaat de bal bijna terug in eigen doel. In de 8ste minuut grijpt Robin zijn kans en werkt beheerst af 0-4. In de 14de minuut grijpt ook Quinten zijn kans en hij weet ook te scoren 0-5. In de 17de minuut gaat Stef op doel maar mist zijn kans. In de 34ste minuut grijpt Seppe nog eens zijn kans en werkt weer beheerst af. 0-6. Dat is ook meteen de eindstand na een lastige wedstrijd door de hevige wind.

Eindstand Sint Lenaarts - Zwarte Leeuw 0-6.

Kern: Vermeiren Stijn, VD Kinschot Joren, De Keyser Quinten, Vervecken Jaimy, Voeten Stijn, Wuyts Thomas, Bevers Robin, Jochems Stef, Vervoort Lode, Wens Seppe, Debeer Robbe, Vermeiren Nick, Fransen Olivier, Adriaensen Daan.

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Zwarte Leeuw - Sint Job

We beginnen heel goed aan de wedstrijd want nog geen minuut gespeeld en Sam schiet mooi op doel. 1-0. Zo blijven we goed voetballen en na 4 minuten probeerd Robin met een schot maar de bal gaat naast. In de 11 minuut speelt Sam, Seppe aan en die zet de bal voor op doel maar niet die er zijn hoofd of voet tegen kan zetten. 12 minuut probeerd Seppe weer een assist te geven en nu via een hoekschop en nu kan er Robin zijn voet tegen zetten maar de bal gaat niet in doel. In de 19de minuut grijpt Stef zijn kans maar de doelman kan de bal pakken. In de 24ste minuut probeerd Robin het nog eens maar nu gaat de bal ook weer naast. Dan probeerd Robin het nog maar eens maar nu via een vrije trap maar nu ook gaat de bal niet in doel. In de 35ste minuut hoekschop Seppe en weer kan Robin er zijn hoofd tegen zetten maar weer gaat de bal niet in doel. In de 38ste minuut geeft Sam de bal voor maar Ruben mist zijn kans op de 2-0. Na al die kansen krijg je met het voetbal het deksel op de neus en dat is ook nu het geval. In de 4de minuut van de extra tijd van de eerste helft is Sint Job daar met de 1-1. In de 2de helft nemen ook wij weer als eerste het spel in handen en maken we de eerste kans maar nu in de 6de minuut. Voorzet van Lode V. en Ruben werkt beheerst af. 2-1. En dan laten we Sint Job in de match komen en begin zij het spel te maken en in de 18de minuut brengen zij de stand weer op gelijke hoogte. 2-2. In de 25ste minuu Sam brengt de bal nog eens voor doel maar niemand kan afwerken. In de 29ste minuut komt de bal voor doel en Stef kan er zijn hoofd tegen zetten maar de doelman heeft de bal. In de 30ste minuut slechte communicatie van de verdediging waardoor Stijn Vermeiren de bal net van de lijn houd maar Nick die met veel snelheid af en zo de bal spijtig genoeg in eigen doel beland. 2-3. In de laatste minuut grijpt Lode V. zijn kans maar de bal gaat weer niet in doel. In de 2de minuut van de extra tijd brengt Sint Job nog een keer door en het was raak. 2-4. Dan probeerd Thomas nog in de allerlaatste minuut maar hij schiet de bal over doel.

Eindstand Zwarte Leeuw - Sint Job 2-4.

Kern: Vermeiren Stijn, VD Kinschot Joren, Vervecken Jaimy, Bevers Robin, Vermeiren Nick, Wuyts Thomas, Jochems Stef, Vervoort Lode, Van Beurden Sam, De Keyser Quinten, Wens Seppe, Van Dijck Lennert, Adriaensen Daan, Cuyvers Ruben, Lauryssen Laurens.

15-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelers foto's

12-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Mariaburg - Zwarte Leeuw 1- 9
    Na de knappe prestaties tegen Ternesse hebben we heel goed getraind en waren we klaar om terug naar boven te klimmen in het klassement. Zondag moesten we tegen Mariaburg. De ploeg stond voor begin 1 punt boven ons. Zien ofdat ze dat kunnen uitbouwen of dat we erover gaan.

Ziehier het doelpuntrijke verslag:

Na 10 seconden zit Quinten goed te jagen en krijgt zo de bal in zijn voeten en schiet op doel maar de doelman duwt de bal buiten. Dat is meteen een goed begin. Na 2 minuten krijgt Thomas de bal en maakt mooi af. 0-1. Na 7 minuten grijpt ook Lode Vervoort zijn kans met een knap afstand schot maar de bal gaat net over. In de 13de minuut begint Sam zijn kunsten te laten zien en dolt zo met de achterlijn van Mariaburg en weet ook te scoren 0-2. Na een kwartier spelen probeerd Lode Vervoort het weer van afstand en nu was het wel raak. Een knap schot beland lekker in de winkelhaak. 0-3. In de 20ste minuut probeerd Sam het weer en ja het lukt hem ook weer te scoren 0-4. In de 27ste minuut gaat Lode Vervoort op doel af maar de doelman pakt de bal. In de 31ste minuut probeerd Sam het deze keer met een knappe volley en de bal beland keurig in doel. 0-5. De forfait cijfers staan na een halfuur al op het scorenbord. Na 34 minuten vrije trap Seppe en Robin kopt de bal mooi in doel. 0-6. Dat is ook meteen de ruststand. In de 2de helft beginnen we ook goed aan de wedstrijd en laten we de bal mooi van voet naar voet gaan en na 49 minuten grijpt Robbe zijn kans maar de doelman heeft hem. Nog geen minuut grijpt Lennert zijn kans en hij maakt het ook af. 0-7. In de 53ste minuut probeerd Lennert het weer maar nu kan de doelman hem tegenhouden. In de 54ste minuut grijpt ook Robbe zijn kans en scoort ook 0-8. In de 58ste minuut is Mariaburg er met de eerreder. Door een voorzet die Stijn Vermeiren in het doel slaagt. 1-8. In de 60ste minuut knappe hoekschop van Seppe en Stef werkt knap af 1-9. Dat is ook meteen de eindstand. We hebben mooie voetbal gespeeld en hebben de bal het werk laten doen. We hebben de bal mooi van voet naar voet gaan.

Eindstand Mariaburg - Zwarte Leeuw 1-9

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Zwarte Leeuw - Ternesse

We begonnen heel goed tegen Ternesse en zetten ze meteen ook onderdruk. Het spel ging goed op en neer en werd mooie voetbal getoond aan de supporters. Maar de eerste corner was voor Ternesse maar konden het niet afwerken. In de 14de minuut was Ternesse er weer maar nu met een voorzet die op de deklat beland. Dan beginnen wij terug ons spel te spelen en creëren we toch kansen maar konden het niet afwerken. In de 23ste minuut komt Ternesse er dan toch 1 keer goed door en weet ook te scoren 0-1. Zo werden we op achtervolgen aangewezen en zo zetten we Ternesse serieus onderdruk maar weer was het tegen de paal of was de doelman er met een goede redding. In de 32ste minuut was Ternesse er weer. Stijn Vermeiren kan nog net de bal van de lijn houden maar Nick komt iets te snel aangelopen en beland zo de bal in eigen doel. 0-2. Maar daar lieten we het niet bij nog geen 2 minuten later trapt Sam op doel maar de bal beland eerst tegen de deklat en probeerd iets later weer maar nu beland de bal tegen de bal. In de laatste minuut van de eerste helft lage vrije trap van Stef die nog een voet van een speler in de muur raakt en zo de andere richting uit gaat maar de doelman van Ternesse houd de bal nog net uit doel. Het geluk zit ons echt niet mee vandaag. Dus moesten we de 2de helft alles geven en dat deden we ook. Nog geen 5 minuten bezig krijgt Thomas de bal aan de grote backlijn en werkt beheerst af. 1-2. We blijven druk zetten en maken het Ternesse erg lastig en in de 49ste minuut is daar Stef met een schot die de doelman kon pakken. Nog geen minuut later was daar Seppe met een schot maar weer zat de doelman er tussen. In de 54ste minuut knappe corner van Seppe die de bal lekker in een bos van spelers legt. En we weten zo de scoren op gelijke hoogte te brengen. 2-2. En we houden de 2-2 mooi vast en creëren we nog wat mooie kansen maar ook Ternesse probeerd nog wat maar dan is er een goede achterlijn.

We hebben een prachtige match gespeeld en hebben zo de eerste punten van Ternesse afgepakt.

Eindstand Zwarte Leeuw - Ternesse 2-2.

10-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariaburg - Zwarte Leeuw
    Na de zware topwedstrijd van zondag tegen Ternesse. Hebben we goed getraind en zijn we klaar om zondag het duel aan te gaan met Mariaburg en terug punten te pakken om terug bovenaan aan te sluiten.

Informatie:
    Mariaburg - Zwarte Leeuw
    Begin wedstrijd: 11u15.
    Vertrek terreinen Zwarte Leeuw: 9u30.
    K Mariaburg VK
    Zwemdoklei 1A

Kern: Vermeiren Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Van Dijck Lennert, Van Den Kinschot Joren, Van Beurden Sam, Vervoort Lode, Fransen Olivier, Vervecken Jaimy, Wens Seppe, Debeer Robbe, Wuyts Thomas, De Keyser Quinten, Vermeiren Nick, Stoffels Lode.

07-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag s'Gravenwezel - Zwarte Leeuw 6-2

De match begint goed over en weer en na 5min. maakte s'Gravenwezel na een snelle counter 1-0. Daarna was er een hele tijd veel middenveldspel tot in de 20ste minuut.Een goede corner van Seppe en Lennert kopt de bal naast. Even later weer een goede voorzet van Seppe in de 22ste minuut maar Thomas mist de controle over de bal. In de 25ste minuut vrije trap Sam, de keeper lost de bal en Robin trapt in de herneming op de doelman. 27ste minuut knappe redding van Stijn na een vrije trap. 30ste minuut voorzet s'Gravenwezel, Stijn kan er niet bij maar Robin kopt de bal weg voor de neus van een tegenstander. 32ste minuut schot Robin, doelman duwt de bal met de vingertoppen over de lat. 34ste minuut na een diepte pas die volgens onze achterlijn buitenspel was word de bal slecht weggewerkt, Stijn raakt de bal nog aan maar niet genoeg want de bal beland net onder de lat binnen. 2-0. 38ste minuut na en corner brengt Nick de bal terug voor maar Lennert werkt de bal naast. In de 42ste minuut kan Thomas net niet bij de bal na een voorzet. 45ste minuut troeft Sam zijn bewaker op snelheid af en probeert de keeper te lobben maar de bal gaat naast. Nog geen 3 minuten later probeert Sam de doelman weer te verschalken langs de korte hoek maar de bal gaat in het zijnet.
    49ste minuut verkijkt Stijn zich op een voorzet maar de bal beland tegen de paal. 55ste minuut na balverlies in het middenveld countert s'Gravenwezel heel goed en scoort 3-0. 60ste minuut diepte pas van Robbe, Sam trapt maar de keeper red. 61ste minuut voorzet van Robbe, de doelman bokst de bal weg en Nick trapt van buiten de grote backlijn knap binnen, 3-1. 64ste minuut vrije trap Sam in de muur, in hernemingschiet Robin naast. 66ste minuut 4-1 door een voorzet die goed achteruit word gelegd en de bal beland in doel. 69ste minuut balverlies na een vrije trap, speler komt alleen voor Stijn en werkt beheerst af. 5-1. 78ste minuut 6-1, na slecht uitverdedigen van de verdediging. 80ste minuut kan sam nog de zware nederlaag enigszins verminderen 6-2.

Eindstand s'Gravenwezel - Zwarte Leeuw 6-2

Kern: Vermeiren Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Vervoort Lode, Wuyts Thomas, De Keyser Quinten, Van Dijck Lennert, Van Beurden Sam, Wens Seppe, Vermeiren Nick, Jochems Kobe, Van Den Kinschot Joren, Debeer Robbe, Fransen Olivier, Stoffels Lode.

04-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ploegfoto
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

Van links naar rechts
    Bovenaan: Vermeiren Nick, Jochems Stef, Van Beurden Sam, Van Den Kinschot Joren, Bevers Robin, Van Dijck Lennert, Wuyts Thomas, Cuyvers Ruben, Vervecken David, Bevers Paul.
    Onderaan: Vervoort Lode, Vervecken Jaimy, Vermeiren Stijn, Wens Seppe, De Keyser Quinten, Brossens Gilles.

24-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijden en trainingen herfstvakantie
    In de bijlage vind je de brief met informatie hoe we het die week zullen doen.

Bijlagen:
    afspraken herfstvakantie.pdf (272.9 KB)

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Zwarte leeuw - Antonia
    Zondag stond er na 2 speeldagen vrij terug een competitie wedstrijd op het programma. Als we terug bovenin wilden komen moesten we deze wedstrijd winnen.

Hier het verslag:
    We begin heel goed aan de wedstrijd en pakken het spel meteen in handen en na 3 minuten krijgen we onze eerste vrije trap die door Robin gegeven word maar de doelman pakt hem. Na 10 minuten krijgt Seppe zijn kans via een vrije trap maar de bal gaat naast. Nog geen minuut verder mooie hoekschop en Seppe zet er zijn voet tegen maar de bal gaat niet in doel. In de 16de minuut is er een mooie vrije trap van Quinten en Seppe zet er zijn hoofd tegen maa de bal gaat nu over doel. Na 22 minuten zet Thomas zich knap door en brengt de bal laag voor doel en Quinten schiet maar de bal gaat over doel. In de 27ste minuut is daar weer Thomas met een knappe actie en nu schiet hij zelf maar nu gaat de pal tegen de paal. Nog geen minuut later een mooie hoekschop van Quinten de spelers van Antonia krijgen de bal niet weg en Stef kan zo op goal schieten maar de doelman houdt zijn netten schoon. In de 34ste minuut waagt Stef nog eens zijn kans maar nu schiet hij tegen een verdediger en Robin zorgt voor de herkansing maar hij besluit naast. Een minuut later is daar weer Robin met een schot van afstand maar nu gaat de bal er weer naast. Dat was ook de laatste kans van de eerste helft. We hebben vele kansen gemaakt maar afwerken zat er niet in. Hopelijk lukt het beter in de 2de helft.
    Na 4 minuten spelen in de 2de helft geeft Lode St. de bal voor doel maar de bal gaat net naast. Een minuut later mooie vrije trap van Robin maar de doelman houd de bal tegen. In de 8ste minuut slecht verdedigend werk van de achterlijn waardoor een speler van Antonia de bal op goal kan schieten en Stijn kan er niet bij en Jaimy probeert nog maar hij geraakt er ook niet aan. 0-1. Zo stonden we na al die kansen op achtervolging aangewezen. Na 13 minuten trapt Seppe op doel maar de doelman heeft hem. In de 21ste minuut mooie vrije trap combinatie tussen Robin en Seppe en Seppe schiet op doel maar de doelman heeft ook deze bal weer. In de 25ste minuut was het dan toch een keer raak. Thomas legt knap terug op Stef en die werkt knap af 1-1. In de 33ste minuut. Vrije trap genomen door Stef maar de doelman redt hem. 2 minuten later probeert Stef het weer maar nu gaat de bal naast.

Zo zie je dat je niet kunt scoren ook de wedstrijd niet kan winnen.
    Eindstand: Zwarte Leeuw - Antonia 1-1.

Kern: Vermeiren Stijn, Voeten Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Van Dijck Lennert, Van Den Kinschot Joren, Fransen Olivier, Adriaensen Daan, Vervecken Jaimy, Wens Seppe, Debeer Robbe, Wuyts Thomas, De Keyser Quinten, Jochems Kobe, Stoffels Lode.