Foto
agenda

Belangrijke data in mijn agenda

Categorieën
  • Foto's (1)
  • Informatie (13)
  • Informatie wedstrijden (14)
  • Kalender (3)
  • Kern (1)
  • Klassement (3)
  • Ploegfoto + spelers foto's (2)
  • Trainingen (1)
  • Wedstrijden (29)
  • Topschutter:

    Van Beurden Sam 8
    Jochems Stef 7
    Wens Seppe 6
    VD Kinschot Joren 5
    Vervoort Lode 4
    Bevers Robin 4
    Wuyts Thomas 3
    Van Dijck Lennert 3

    Vermeiren Nick 2

    Debeer Robbe 2
    De Keyser Quinten 2
    Cuyvers Ruben 1
    Voeten Stijn
    Own goal 1

    U17 Zwarte Leeuw

    Beste spelers, ouders en supporters, via deze site kun je alles volgen oa. verslagen van de wedstrijden, informatie, ... van de U17 van Zwarte Leeuw
    02-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Merksem Antw-Noord - Zwarte Leeuw 0-2

    Zondag stond er een hele belangrijke wedstrijd op het programma. We moesten namelijk naar de eerste van het klassement. Als we mee bovenaan wilden blijven moesten we met 3 punten naar huis gaan. En dat hebben we ook gedaan. We hebben een goede wedstrijd gespeeld.

    Hier het verslag van de wedstrijd:
    We begonnen wisselvallig aan de wedstrijd maar de eerste kans is wel voor ons. In de 4de minuut krijgt Sam de bal en die neemt zijn kans maar de bal gaat naast doel. Dan laten we Merksem te veel voetballen en komen zij ook aan kansen toe maar in de 14de minuut komt Thomas knap naar binnen en weet ook te schieten maar de doelman kan hem pakken. In de 19de minuut moest Stijn Vermeiren en eerste echte keer goed uit zijn pijpen komen en weet de bal te stoppen. Nog geen 2 minuten later krijgt Nick zijn eerste gele kaart van het seizoen. En we blijven kansen creëren en in de 23ste minuut is het dan raak. Seppe die de bal knap op doel trapt en zo heerlijk scoort. 0-1. Na 23 minuten spelen krijgt ook Lennert zijn eerste gele kaart van het seizoen. Na 33 minuten spelen krijgen we een vrije trap mee die gegeven wordt door Sam maar de doelman weet de bal te stoppen. In de 37ste minuut krijgt Thomas nog eens zijn kans om te scoren maar hij besluit naast. Nog geen minuut later is Seppe daar weer maar nu gaat de bal net over doel. Zo staan we dan met de rust 0-1 voor. In de 2de helft is ook de eerste kans voor ons. Na nog geen 2 minuten spelen krijgen we een hoekschop die niet wordt uitverdedigt door Merksem en Sam is er als de kippen bij en scoort zo de 0-2. 10 minuten later krijgen we weer een hoekschop die getrapt wordt door Seppe en de bal komt recht op het hoofd van Lennert terecht en die kopt maar de bal gaat net over doel. 2 minuten later, een mooie vrije trap van Jaimy waar Seppe zijn hoofd netjes kan tegen zetten maar de bal gaat tegen de bal. Ondertussen is ook Merksem al een paar keer stevig komen opzetten maar dan is er onze sterke verdediging of anders Stijn die zijn netten schoon houd. In de 17ste minuut, vrije trap van Quinten en hier weet Sam zijn hoofd er tegen te zetten maar de bal gaat naast doel. Na 22 minuten gaat Lennert knap af op de doelman en probeerd het met een lob af te werken maar de bal gaat over doel. In de 24ste minuut trapt Seppe op doel maar de bal gaat naast. Na 70 minuten krijgt Sam nog een kans en die lobt de bal over de doelman maar de bal gaat naast.

    We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld en gevochten voor onze 3 punten.
    Eindstand Merksem Antw-Noord - Zwarte Leeuw 0-2.

    Kern: Vermeiren Stijn, Bevers Robin, Vervecken Jaimy, Wuyts Thomas, Jochems Stef, Wens Seppe, De Keyser Quinten, Vervoort Lode, Van Beurden Sam, Van Dijck Lennert, Adriaensen Daan, Vermeiren Nick, Jochems Kobe.


    Categorie:Foto's
    29-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merksem Antw-Noord - Zwarte Leeuw
    Zondag staat er een zware wedstrijd op het programma. We moeten namelijk tegen de leider van de competitie. Na de nederlaag thuis tegen Antwerp zijn we klaar om dit duel aan te gaan.

    Info: Merksem Antw-Noord - Zwarte Leeuw
    Begin: 10:45u.
    Vertrek parking Zwarte Leeuw: 9u.
    Merksem Antw-Noord
    Speelpleinstraat
    2170 Merksem

    Kern: Vermeiren Stijn, Bevers Robin, Vervecken Jaimy, Wuyts Thomas, Jochems Stef, Wens Seppe, De Keyser Quinten, Vervoort Lode, Van Beurden Sam, Van Dijck Lennert, Adriaensen Daan, Vermeiren Nick, Jochems Kobe.

                                                                                 Allen op post

    Categorie:Informatie wedstrijden
    27-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vriendschappelijke wedstrijd Zwarte Leeuw - Vacla
    Woensdagavond speelde we een vriendschappelijke wedstrijd tegen de vacla. Ik gebruikte al men spelers en kon zo nog eens iets proberen en iedereen zien spelen. En daarom is het moeilijk om een verslag te maken.

    Eindstand Zwarte Leeuw - Vacla 2-1.

    Doelpunten: 1-0 Jochems Stef
                      1-1
                      2-1 Van Den Kinschot Joren

    Vrijdag training om 19u.
    Zondag topper tegen nummer 1 Merksem Antw-Noord.

    Categorie:Wedstrijden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Zwarte Leeuw - R.A.F.C 2-3
    Zondag speelde we een topper tegen Antwerp. We hadden goed getraind en waren klaar om deze topper te spelen. Met de opwarming zag ik dat er een paar precies te laat gaan slapen waren omdat ze waren gaan feesten. Hopelijk heeft dit geen gevolg op de wedstrijd.

    Hier het verslag:

    We begonnen niet goed aan de wedstrijd en stonden ook meteen onderdruk. Want na 6 minuten moest Stijn Vermeiren al meteen uit zijn pijp komen met een goede redding te maken waardoor de bal zo op de paal gaat. In de 22ste minuut krijgen we onze eerste echte kans met een vrije trap die gegeven word door Sam en de bal blijft hangen in het strafschopgebied maar we kunnen niet scoren. In de 32ste minuut krijgt Jaimy de bal ongelukkig tegen zijn achterhoofd en de bal gaat zo over Stijn in doel. 0-1. Dat is ook meteen de ruststand na een slechte eerste helft. Na de rust komen we beter uit de kleedkamer en spelen we vele betere voetbal en pakken wij het spel in handen want na geen minuut spelen krijgt Sam een kans maar helaas. Nog geen 2 minuten spelen in de 2de helft krijgen we vanachteren de bal niet weg en weet Antwerp zo te scoren. 0-2. (own goal Robin) En nog geen 3 minuten later is Antwerp er weer en weet weer te scoren. 0-3. Nu zijn we helemaal op achtervolgen aan gewezen en pakken we het spel terug in handen want in de 9de minuut trapt Sam een vrije trap maar recht op de doelman. Na 13 minuten spelen geeft Robin een snelle vrije trap naar Joren en die schiet maar helaas. Nog geen 2 minuten later gaat Thomas alleen op de doelman af maar hij besluit over doel. In de 26ste minuut trapt Sam op doel maar de doelman van Antwerp houd zijn netten schoon. Maar dat kan niet blijven duren want in de 28ste minuut gaat Sam voorbij de doelman maar een speler van Antwerp kan de bal net wegtrappen. En zo hoekschop en die wordt getrapt door Sam en Lode V. kopt de bal netjes in doel. 1-3. In de 32ste minuut trapt Nick heel knap op een afvallende bal en die gaat mooi in doel. 2-3. Nog 5 minuten spelen en alles kan gebeuren. We blijven goede druk zetten en in de 36ste minuut geeft Jaimy een snelle vrije trap naar Joren en die trapt op doel maar de doelman kan hem pakken. In de laatste minuut trapt Sam nog een keer op doel maar helaas kan hij niet scoren en blijft zo de wedstrijd op 2-3.

    Na een slechte 1ste helft, hebben we een sterke 2de helft gespeeld.

    Eindstand K.F.C. Zwarte Leeuw - R. Antwerp F.C. 2-3

    Kern: Vermeiren Stijn, Vermeiren Nick, Vervecken Jaimy, Bevers Robin, Van Den Kinschot Joren, Jochems Stef, Wuyts Thomas, De Keyser Quinten, Van Beurden Sam, Wens Seppe, Cuyvers Ruben, Vervoort Lode, Van Dijck Lennert, Brosens Gilles.


    Categorie:Wedstrijden
    22-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KFC Zwarte Leeuw - Antwerp
    Na een weekend vrij staat er morgen een topper op het programma. Wij hebben heel goed getraint deze week en zijn er allemaal klaarvoor om het duel aan te gaan zondag tegen Antwerp.

    Info:
    Wedstrijd: Zwarte Leeuw - Antwerp
    Uur: 10u.
    Aanvang: 9u.
    KFC Zwarte Leeuw
    Kruispad 3
    2310 Rijkevorsel

    Kern: Vermeiren Stijn, Vervecken Jaimy, Van Den Kinschot Joren, Vermeiren Nick, Bevers Robin, Jochems Stef, Vervoort Lode, De Keyser Quinten, Wuyts Thomas, Wens Seppe, Van Beurden Sam, Van Dijck Lennert, Cuyvers Ruben, Brosens Gilles.

    Allen op post.


    Categorie:Informatie wedstrijden
    11-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olympic Deurne - Zwarte Leeuw 0-6

    Het was een heel zwaar weekend voor de meeste spelers want zaterdag hebben de eerste jaarse met een paar 2de jaarse van de U15 een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld tegen White Star en moesten er ook een paar 2de jaarse van onze ploeg meedoen met de Juniors. En zondag stond onze 2de wedstrijd van de competitie op het schema.

    Hier het verslag.

    Voor we aan de wedstrijd begonnen hadden we eerst nog 1 minuut stilte voor het overlijden van een grootmoeder van een speler van de tegenstanders. En daarna zijn we stevig aan de wedstrijd begonnen. Sam was er voor de eerste keer terug bij na zijn blessure en liet zich ook al meteen zien want na 4 minuten krijgt hij zijn eerste kans maar mist. Na 9 minuten grijpt ook Robin zijn kans maar de doelman pakt hem. Nog geen minuut later zijn we er weer met een aanval maar nu krijgt Thomas de kans om de openingstreffer te maken maar mist helaas. Zo blijven we maar zoeken om te scoren en zo krijgt Sam in de 11de minuut weer een kans maar de doelman houdt zen neten schoon. Zo valt de wedstrijd een beetje stil en begint Olympic Deurne meer druk te zetten maar na 26 minuten geeft Thomas de bal aan Sam en die trapt op doel maar de doelman heeft hem. In de 29ste minuut grijpt Lode V. zijn kans maar mist. In de 34ste minuut, knappe hoekschop van Seppe en Robin zet er zijn hoofd tegen maar gaat net langs. Zo kan het toch niet blijven duren en zat de 1ste helft er zo goed als op dat we in de laatste minuut van de 1ste helft krijgen we nog een vrije trap en die wordt knap genomen door Seppe en die beland recht in de voeten van Sam en die werkt in 1 tijd af. 0-1. In de 2de helft is het net het zelfde als in de 1ste helft we zetten meteen goede druk en kunnen nu wel scoren.Want we zijn nog geen 5 minuten bezig of Lode werkt heel beheers af. 0-2. Na 14 minuten spelen grijpt ook Robin nog eens zijn kans maar helaas kon hij niet scoren maar daar heeft Lode geen last van. Want nog geen minuut na het schot van Robin is Lode er weer en werkt weer beheerst af. 0-3. Zo zakt Olympic deurne helemaal weg en daar weet Seppe van te profiteren. Want nog geen minuut later door een slechte terug speel bal van de verdediger kan Seppe de bal net voor de doelman wegtikken en kan zo heel koelbloedig scoren. 0-4. En zo gaan we maar door want in de 17de minuut wist ook Thomas knap te scoren. 0-5. En dan denk je dat de wedstrijd gespeeld is maar het bleef toch even spannend omdat we de bal niet echt wegkregen vanachter door goede druk van de tegenstanders maar ze konden gelukkig niet scoren en zo begin we toch terug meer druk te zetten en kon Lode V. in de 23ste minuut zijn hattrick scoren maar mist helaas. Maar in de 29ste minuut wist Sam wel zijn 2de te scoren. 0-6. En we blijven maar steeds druk zetten en spelen we goede voetbal en na 37 minuten geeft Quinten knap naar Robin maar de doelman kon hem pakken. in de Laatste minuut grijpt ook Robbe zijn kans maar mist net.

    Eindstand Olympic Deurne - Zwarte Leeuw 0-6.

    We hebben een hele goede wedstrijd gespeeld.

    Kern: Vermeiren Stijn, Van den Kinschot Joren, Jochems Kobe, Vervecken Jaimy, De Keyser Quinten, Wuyts Thomas, Bevers Robin, Van Beurden Sam, Vervoort Lode, Wens Seppe, Adriaensen Daan, Debeer Robbe.


    Categorie:Wedstrijden
    03-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speeldag 1
    Uitslaggen speeldag 1:

    R. Antwerp FC - Sint Lenaarts   13 - 0
    KFC Zwarte Leeuw - KFCO Wilrijk    1 - 1
    Merksem ANTW.NOORD - Sint Job   2 - 2
    Antonia - sGravenwezel    ...-...

    Klassement:

    1 R. ANTWERP FC 1 1 0 0 13 0 13 3
    2 MERKSEM-ANTW.NOORD 1 0 1 0 2 2 0 1
    2 ST. JOB 1 0 1 0 2 2 0 1
    2 KFC ZWARTE LEEUW 1 0 1 0 1 1 0 1
    2 KFCO WILRIJK 1 0 1 0 1 1 0 1
    6 ANTONIA 0 0 0 0 0 0 0 0
    6 K TERNESSE VV 0 0 0 0 0 0 0 0
    6 KVC OLYMPIC DEURNE 0 0 0 0 0 0 0 0
    6 MARIABURG 0 0 0 0 0 0 0 0
    6 SGRAVENWEZEL 0 0 0 0 0 0 0 0
    6 ST. LENAARTS 1 0 0 1 0 13 -13 0

    Categorie:Klassement
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte Leeuw - KFCO Wilrijk 1-1
    Zondag stond onze eerste wedstrijd van de competitie op het programma. Na een lange voorbereiding waren we klaar om de strijd aan te gaan om bovenin te eindige dit seizoen.

    Hier het verslag:

    We beginnen heel goed en stevig aan de wedstrijd en eisen ook al meteen het balbezit op. En na 9 minuten krijgen we onze eerste echte kans. Seppe geeft een knappe hoekschop die terecht komt op het hoofd van Robin en die kopt heel krachtig op doel maar door een hele goede reflex van de doelman van Wilrijk gaat de bal niet binnen. Nog geen 2 minuten later wordt Stef onderuit gehaald voor de backlijn en Robin geeft de vrije trap maar helaas. Na 23 minuten greep ook Thomas zijn kans maar schiet recht op de doelman. Nog geen 2 minuten later was Thomas daar weer maar nu geeft hij de bal voor maar helaas was er niemand die er zijn hoofd of voet tegen zette. Na 34 minuten geeft Seppe een vrije trap maar helaas te hard. In de 37ste minuut bouwen we een knappe aanval op en komt de bal bij Robbe die alleen aan de backlijn staat en die nog een keer terug kapt en zo met zen linkse kan schieten maar de doelman kan de bal nog stoppen. Zo hebben we toch weer veel kansen bij elkaar gespeeld maar konden we steeds niet scoren maar in de 38ste minuut was het dan toch raak. Seppe zet een stevige druk op de verdediger van Wilrijk en die speeld hard terug op de doelman en die controleerd de bal slecht en de bal gaat via de paal in doel. 1-0. Dat is ook meteen de ruststand. Na 8 minuten spelen in de tweede helft grijpt Lennert zijn kans en gaat recht op het doel af maar die besluit recht op de doelman te trappen. Na 18 minuten wordt Stef onderuit gehaald voor de grote backlijn en krijgt zo een speler van Wilrijk een eerste gele kaart van de wedstrijd. Seppe zet zich klaar om de vrije trap te nemen en die vrije trap beland op het hoofd van Lennert die krachtig naar doel kopt en de bal tegen de deklat gaat en zo terug in spel komt en ineens voor Ruben zijn voete komt maar die besluit naast. Nog geen 2 minuten later geeft Seppe een diepe pas op Lennert en die schiet kei hard op doel maar helaas naast. Na 24 minuten krijgen we onze zoveelste corner maar Robin kopt naast. Na 26 minuten pakt Lode St. zijn eerste gele kaart door het te laat zijn in een duel. In de 30ste minuut krijgen we weer een grote kans. Lennert geeft een knappe pas naar Robin die centraal alleen liep en die zo alleen richting het doel kan gaan maar schiet recht op de doelman. Na 35 minuten trapt Robin een vrije trap maar die gaat er naast. Zo hebben we heel veel kansen gekregen maar wisten we ze niet af te werken. En in blessure tijd maakt Wilrijk dan uiteindelijk 1-1.

    Eindstand Zwarte Leeuw - KFCO Wilrijk: 1-1.

    Kern: Vermeiren Stijn, Vermeiren Nick, Jochems Kobe, Vervecken Jaimy, Van Den Kinschot Joren, Wuyts Thomas, Bevers Robin, Jochems Stef, De Keyser Quinten, Wens Seppe, Debeer Robbe, Cuyvers Ruben, Van Dijck Lennert, Stoffels Lode.

    Categorie:Wedstrijden
    30-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trainingsuren
    De training zullen doorgaan op woensdag en vrijdag.

    Woensdag om 19u30.
    Vrijdag om 19u.

    De trainingen zullen ongeveer 1u30 duren.

    Categorie:Informatie
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vosselaar - Zwarte Leeuw 1-3

    Woensdagavond stond onze laatste wedstrijd van de voorbereiding op het programma op en tegen Vosselaar. Ook een ploeg dat provinciaal speelt dus dat was de grote test om te zien dat we klaar zijn voor het seizoen.

    Hier het verslag.

    We beginnen niet echt stevig aan de wedstrijd en hebben regelmatig bal verlies waardoor Vosselaar goede druk kon zetten maar na 6 minuten pakken we stilletjes de match in onze handen en krijgt Lode V. de eerste kans voor ons maar mist. Nog geen 2 minuten later grijpt ook stef zijn kans maar de bal gaat net naast doel. Zo hebben we de wedstrijd terug in handen en spelen we goede voetbal en na 13 minuten geeft Seppe een knappe voorzet maar niemand zet er zijn hoofd tegen. Na 20 minuten trapt Stef op doel maar de doelman pakt hem. Zo blijven we steeds meer kansen creëeren en proberen maar te scoren maar lukt telkens niet en na 24 minuten grijpt ook Thomas zijn kans en komt knap met de bal naar binnen maar besluit hard op de doelman. Nog geen 2 minuten later grijpt ook Lennert zijn kans maar ook weer recht op de doelman. Maar de doelman van Vosselaar kon zijn ploeg niet recht houden want na 29 minuten breekt Stef knap door en beheerst netjes af. 0-1. Na 38 minuten geeft Lennert een pas naar Thomas maar die besluit over. Na nog geen 2 minuten spelen in de 2de helft onderschept Robin de bal in het middenveld en die speelt knap naar Lode V. en die steekt de bal mooi diep op Stef en die lopt de bal netjes over die doelman. 0-2. Na dat doelpunt valt de wedstrijd een beetje in slaap en lieten we Vosselaar terug meer voetballen en na 22 minuten breekt Vosselaar door maar Nick houd de bal netjes uit het doel. Na 27 minuten lukt het toch eens voor Vosselaar en zo staat de stand 1-2. Maar we pakken het spel meteen weer op en nog geen 2 minuten later zet Thomas knap de bal voor doel en Lennert kopt de bal netjes in doel. 1-3.

    Eindstand wedstrijd: Vosselaar - Zwarte Leeuw 1-3.

    Kern: Vermeiren Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Vermeiren Nick, Jochems Kobe, Vevecken Jaimy, De Keyser Quinten, Wuyts Thomas, Vervoort Lode, Wens Seppe, Cuyvers Ruben, Fransen Olivier, Debeer Robbe, Van Dijck Lennert, Stoffels Lode.

    Vrijdag 31/08/2012: training om 19u.
    Zondag 02/09/2012: eerste competitie wedstrijd: Zwarte Leeuw - KFCO Wilrijk.


    Categorie:Wedstrijden
    29-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vosselaar - Zwarte Leeuw
    Woensdag 29/08/2012 spelen we onze allerlaatste oefenwedstrijd van de voorbereiding.

    Gegevens:
    Wedstrijd: Vosselaar - Zwarte Leeuw
    Uur: 19u.
    Aanvang: 17.40u.
    Voor degene die rechtstreeks rijden om 18u. aan de terreinen van Vosselaar.
    KVV Vosselaar
    Bergakker 10A
    2350 Vosselaar.

    Allen op post.

    Categorie:Informatie wedstrijden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nijlen - Zwarte Leeuw 3-5
    Zaterdag moesten we onze voorlaatste wedstrijd spelen van de voorbereiding. Om 13u. stond de wedstrijd Nijlen - Zwarte Leeuw op het programma. Na de knappe wedstrijd thuis tegen Lille waren we klaar om deze wedstrijd te spelen.

    Hier het verslag van de wedstrijd.

    We beginnen zoals gewoonlijk heel goed aan de wedstrijd en creëeren we al meteen kansen. Na 3 minuten trapt Stef op doel maar de bal gaat net naast doel. Nog geen minuut later waren we weer met een knappe aanval. Seppe geeft knap voor en Lode V. kopt net over. We hadden al een paar kansen gecreëerd maar wisten niet te scoren en het kon niet blijven duren want na 6 minuten kwam Nijlen er voor de eerste keer door en wist te scoren. 1-0. We werden meteen op achtervolgen aangewezen. Maar we zakte meer weg en zo wist Nijlen in de 8ste minuut een 2de keer te scoren. 2-0. We wisten wat we nu moesten doen en we pakte het spel meteen terug op en zo wist Laurens in de 15de minuut te scoren. 2-1. En na dat doelpunt hadden we het spel terug in handen en Robin wist zo in de 33ste minuut knap door te breken en gaat de doelman voorbij maar die haalt Robin neer in de grote backlijn en zo kregen we een penalty. En die wist Stef knap om te zetten en stond de stand terug gelijk. 2-2. Dat was ook meteen de stand met de rust. En we begonnen heel goed aan de 2de helft en wist Robbe al na 3 minuten te scoren. 2-3. Nijlen begon terug meer druk te zetten maar de verdediging let goed op en zet zo een speler van Nijlen buitenspel maar de scheidsrechter fluit niet en Nijlen kan zo terug gelijk maken 3-3. Na 18 minuten spelen krijgt Stef een knappe kans maar besluit naast.  In de 32ste minuut trapt Seppe knap op doel en de bal gaat heel netjes in het doel. 3-4. Nog geen 4 minuten later wist Robbe zijn 2de van de dag te maken en bracht te stand zo op 3-5.

    Eindstand wedstrijd: Nijlen - Zwarte Leeuw 3-5.

    Kern: Vermeiren Stijn, Voeten Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Brosens Gilles, Van Den Kinschot Joren, Vervoort Lode, Adriaensen Daan, Vervecken Jaimy, Wens Seppe, Debeer Robbe, Wuyts Thomas, De Keyser Quinten, Vermeiren Nick, Lauryssen Laurens.

    Categorie:Wedstrijden
    24-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nijlen - Zwarte Leeuw

    Na een goede wedstrijd woensdag tegen Lille hebben we vandaag nog eens goed getraint en zijn we klaar om morgen naar Nijlen te gaan.

    Gegevens: KFC Nijlen
    Goorstraat
    2560 Nijlen

    Kern: Vermeiren Stijn, Voeten Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Brosens Gilles, Van Den Kinschot Joren, Vervoort Lode, Adriaensen Daan, Vervecken Jaimy, Wens Seppe, Debeer Robbe, Wuyts Thomas, De Keyser Quinten, Vermeiren Nick, Lauryssen Laurens.

    Allen op post.


    Categorie:Informatie wedstrijden
    23-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag Zwarte Leeuw - Lille
    Woensdag moesten we een vriendschappelijke wedstrijd spelen tegen Lille. We hadden daar al tegen gespeeld op het tornooi in White Star en hadden we er toen 0-0 tegen gespeeld dus hopelijk konden we nu wel scoren.

    Hier het verslag van de wedstrijd.

    We begonnen zoals altijd heel sterk aan de wedstrijd en begonnen Lille meteen onderdruk te zetten. Waardoor ze vanachter een beetje stress begonnen te krijgen en slordig de bal wegtrapten en we konden er natuurlijk van profiteren want na 3 minuten onderschept Seppe de bal maar mist helaas. Na 5 minuten grijpt Lode zijn kans maar gaat helaas naast. We bleven veel druk zetten en bleven zo kansen creëeren en na 22 minuten is het dan uiteindelijk zover. Quinten krijgt de bal in zijn voeten en wist knap overhoeks te scoren. 1-0. Na 28 minuten krijgt Lille zijn eerste vrije trap maar door slechte comunicatie vanachter wist een speler van Lille te scoren 1-1. In de 34 minuut knappe aanval op links via Thomas die knap de bal diep speelt op Seppe en die knap voorzet maar Lode V. besluit naast. Nog geen minuut later voorzet van Thomas op Seppe maar die tikt juist over. Na 37 minuten schiet Lode V. knap op doel maar de doelman kon de bal stoppen. Na 9 minuten spelen in de 2de helft grijpt Lode V. zijn kans met een knappe bal maar weer kon de doelman de bal stoppen. In de 52ste minuut wisten we dan toch weer op voorsprong te komen. Knap schot van Ruben en zo staat het 2-1. Na 54 minuten grijpt Seppe weer zijn kans maar helaas. Ook Olivier grijpt zijn kans na 63 minuten trapt hij mooi op doel maar wist niet te scoren en nog geen 5 minuten later probeert hij het weer maar gaat net tegen de paal. Na 72 minuten wist Lille weer gelijk te maken 2-2. Maar we gaven de moed niet op en wisten uiteindelijk toch nog een laatste keer te scoren via Stef. 3-2. Dat was ook meteen de eindstand.

    Eindstand Zwarte Leeuw - Lille 3-2.

    Kern: Vermeiren Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Van Den Kinschot Joren, Vervoort Lode, Fransen Olivier, Vervecken Jaimy, Wens Seppe, Wuyts Thomas, Cuyvers Ruben, De Keyser Quinten, Jochems Kobe, Vermeiren Nick.

    Categorie:Wedstrijden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag tornooi White Star
    Zondag moesten we een tornooi spelen op White Star. Het was stralend weer en heel warm maar we moesten maar 3 wedstrijden spelen. Onze eerste wedstrijd moesten we om 10u. al spelen. De organisatoren hadden uiteindelijk beslist vanwege het warme weer dat we maar 2 x 15min. moesten spelen.

    Hier volgt het verslag van het tornooi.

    1ste wedstrijd: Zwarte Leeuw - White Star.
    We beginnen heel sterk en goed aan de wedstrijd en ziet Robin na 3 minuten zijn kans om een afstandschot te doen maar helaas. Na 6 minuten probeert stef ook zijn kans te wagen maar komt niet tot scoren. Maar in de 8ste minuut is het dan toch zo ver. Lode V. werkt beheerst af 1-0. We bleven goede voetbal spelen en creëerde nog een paar kansen maar wisten niet te scoren. Na 14 minuten spelen wordt er een diepe bal gespeeld op een speler van White Star maar onze verdediging let goed op en loopt zo de speler van White Star in buitenspel maar de scheidsrechter laat doorgaan en zo moest Stijn Ve. nog goed uitkomen en kon zo de bal stoppen. Ondertussen zijn we al in de 2de helft en blijven we toch goede voetbal spelen en proberen we toch kansen te maken en dat lukt soms ook want na 7 minuten probeert Daan zijn kans maar de bal gaat uiteindelijk naar Olivier maar de kieper kon hem pakken. In de 14de minuut probeert Daan nog een laatste keer maar de bal gaat naast het doel.
    Einde wedstrijd: Zwarte Leeuw - White Star 1-0.

    2de wedstrijd: Oosthoven - Zwarte Leeuw.
    Voor de wedstrijd begint beslist de scheidsrechter dat we na 6 á 7 minuten een kleine drink pauze krijgen door het warme weer. De eerste 6 minuten blijft de wedstrijd gesloten. We probeerde kansen te maken maar kwamen nooit tot een goed eind. Na de kleine drink pauze begonnen de wedstrijd stilletjes aan open te gaan en lieten we heel mooi voetbal zien. De bal ging goed van voet naar voet. Na 9 minuten knappe vrije trap van Stef maar gaat naast. In de 11de minuut grijpt Lode V. zijn kans maar de doelman kon hem pakken. Na 12 minuten geeft Quinten knap voor maar er was niemand die kon afwerken. In de laatste minuut van de eerste helft was het zover knappe aanval van ons en Thomas zet goed door en werkt koel bloedig af. 0-1. In de tweede helft blijven we mooie voetbal spelen en gaat de bal nog steeds van voet naar voet en creëeren we zo kansen en in de 11de minuut was het dan weer zover. Quinten zet knap voor en Ruben kopt de bal heel netjes in doel. 0-2. Vanwege het warme weer hebben we toch de bal het werk laten doen en mooie voetbal laten zien. Normaal gezien moesten we tegen Vorselaar spelen maar die waren er niet en was onze tegenstander uiteindelijk Oosthoven die met een gemende ploeg was namelijk, Juniors, Scholieren en Knapen.
    Einde wedstrijd: Oosthoven - Zwarte Leeuw 0-2.

    Laatste wedstrijd: Lille - Zwarte Leeuw.
    Als we deze wedstrijd wonnen of gelijk speelde waren we 1ste en dus gingen we er alles voordoen om te winnen of gelijk te spelen. En we beginnen goed aan de wedstrijd. Na 1 minuut spelen krijgen we al een vrije trap die werdt getrapt door Joren maar gaat helaas naast. Vanwege het warme weer was het een zware wedstrijd maar we bleven goede voetbal spelen en na 15 minuten past Daan naar Stef en die trapt maar gaat net naast het doel. Na een halve minuut spelen in de 2de helft geeft Quinten voor maar niemand kon afwerken. Na 1 minuten probeert Quinten het weer maar dan met een corner maar nu ook weer weet niemand af te werken. Na 10 minuten geeft Joren een hoekschop maar die gaat te ver en Lode V. geeft hem terug voor maar weer weet niemand er zijn hoofd tegen te zetten. In de Laatste minuut probeert Lode V. nog een laatste keer maar besluit naast.
    Eindstand wedstrijd: Lille - Zwarte Leeuw 0-0.

    Na dit gelijk spel waren we winnaar van onze groep.

    Kern: Vermeiren Stijn, Voeten Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Brosens Gilles, Van Den Kinschot Joren, Vervoort Lode, Fransen Olivier, Adriaensen Daan, Vervecken Jaimy, Wuyts Thomas, Cuyvers Ruben, De Keyser Quinten, Jochems Kobe, Lauryssen Laurens. 

    Categorie:Wedstrijden
    22-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwarte leeuw - Lille
    Na het tornooi op White Star waar we knap eerste werden spelen we woensdag 22/08/2012 thuis tegen Lille.

    Gegevens: KFC Zwarte Leeuw
    Kruispad 3
    2310 Rijkevorsel

    Begin wedstrijd: 19u.
    Aanvang terrein: 18u.

    Kern: Vermeiren Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Van Den Kinschot Joren, Vervoort Lode, Fransen Olivier, Vervecken Jaimy, Wens Seppe, Wuyts Thomas, Cuyvers Ruben, De Keyser Quinten, Jochems Kobe, Vermeiren Nick.

    Allen op post

    Categorie:Informatie wedstrijden
    17-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ploeg voorstelling
    Voor de bekerwedstrijd Zwarte Leeuw - Meer van zaterdag 25/08, zullen alle jeugdploegen voorgesteld worden aan het publiek.
     
    Bedoeling is :
     
    - dat iedereen om 17.45 uur aanwezig is in trainingspak
    - dat de ploegen één voor één worden voorgesteld
    - dat er vervolgens een groepsfoto wordt genomen (die een speciale plek zal krijgen bij Zware Leeuw ;-)
     
    Voor deze wedstrijd mogen ouders gratis binnen na vertoning van de lidkaart van hun speler.

    Wedstrijd begint om 18.30 uur.

    Categorie:Informatie
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoogstraten - Zwarte Leeuw
    Dinsdag speelden we tegen de nationale U16 van Hoogstraten. Na een goede prestatie op Sint Job de zondag hadden we niet meer getraint maar dat was niet te merken tegen Hoogstraten. We speelden een goede wedstrijd. Hier het korte verslag.

    We begonnen goed aan de wedstrijd en na 2 minuten krijgen we onze eerste kans al door Robin maar de bal gaat juist over doel. Na 4 minuten spelen kwam ook Hoogstraten er eens goed door maar Lode St. kon juist de meubelen redden en schopt de bal in corner. Na 5 minuten wist Hoogstraten dan toch te scoren 1-0. Maar we bleven toch druk zetten en bleven kansen maken maar zonder goed eind. Maar in de 14de minuut was het toch ook voor ons raak. Joren trapt een vrije trap richting de eerste paal waar Jaimy met zijn tegenstander heen liepen maar de tegenstander krijgt de bal op zijn hoofd en ging de bal zo in doel 1-1. 16de minuut Robin geeft een diepe bal naar Jaimy maar de keeper van Hoogstraten doet ook goed mee en kan de bal wegtrappen. Ook Stijn Vo. grijpt zijn kans maar de bal gaat uiteindelijk over doel.
    Ondertussen zijn we in de 2de helft. Het was een vermoeiende wedstrijd want wij probeerde kansen te maken maar ook Hoogstraten. Maar dan moesten we niet echt bang zijn want de achterlijn hield alles goed dicht of anders was er nog Stijn Vermeiren die optijd kon ingrijpen. Na 13 minuten spelen zag Stef zijn kans maar kon niet scoren. In de 15de minuut probeerd Stef het nog eens met een mooie actie maar de keeper kon er nog juist aan. Na 28 minuten spelen creëren we een mooie aanval Ruben past op de juiste moment naar Jaimy die net geen buitenspel stond maar de scheidsrechter dacht er anders over en floot voor buitenspel. In de 31ste minuut krijgen we de bal niet weg vanachter en kon zo Hoogstraten voor de 2-1 zorgen. We bleven maar druk zetten maar konden helaas niet meer scoren.

    Eindstand: Hoogstraten - Zwarte Leeuw 2-1.

    We hebben een goede wedstrijd gespeeld.

    Vrijdag 17/08/2012: Training om 19.00u.
    Zondag 19/08/2012: Tornooi White Star, eerste wedstrijd om 10u.

    Kern: Vermeiren Stijn, Voeten Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Van Dijck Lennert, Van Den Kinschot Joren, Vervecken Jaimy, Wuyts Thomas, Cuyvers Ruben, Jochems Kobe, Stoffels Lode, Vermeiren Nick

    Categorie:Wedstrijden
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Kalender
    Er is een kleine wijziging gebeurt in de kalender.
    In de bijlage vind je de nieuwe kalender.

    Alleen het uur van de wedstrijd KVC Olymic Deurne - Zwarte Leeuw is aangepast.
    Het begin van de wedstrijd is 09u30 geworden.

    Bijlagen:
    2012-2013_U17_Prov._Scholieren goed.pdf (93.9 KB)   


    Categorie:Kalender
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tornooi White Star

    Na de wedstrijd dinsdag tegen Hoogstraten hebben we alleen vrijdag maar getraind en zijn we klaar voor het tornooi op White Star.

    Gegevens: FC White Star Schorvoort
    Schorvoortberg 63
    2300 Turnhout

    Begin eerste wedstrijd 10u.
    Vertrek terreinen Zwarte Leeuw: 8u45.
    Voor de gene die rechtstreek rijden: 9u15 aan de terreinen van White Star.

    Kern: Vermeiren Stijn, Voeten Stijn, Bevers Robin, Jochems Stef, Brosens Gilles, Van Den Kinschot Joren, Vervoort Lode, Fransen Olivier, Adriaensen Daan, Vervecken Jaimy, Wuyts Thomas, Cuyvers Ruben, De Keyser Quinten, Jochems Kobe, Lauryssen Laurens.

    Allen op post.


    Categorie:Informatie wedstrijden


    Foto


    Links
  • Zwarte Leeuw
  • Belgische voetbal bond
  • Provinciale Knapen Zwarte Leeuw
  • Provinciale PréMiniemen Zwarte Leeuw
  • Stand en uitslaggen onze reeks
  • Afgelastingen

  • Contact

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Seizoen!

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs