Twelve Points...Douze Points...Kiev 2017...

Deze website wordt niet meer geüpdatet! Volg ons via https://twitter.com/12_TPDP_12.....

10-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'TMF AWARDS 2009' : wijlen Yasmine krijgt postuum een award.

 Vanavond vindt in het Antwerpse Sportpaleis de jaarlijkse uitreiking plaats van de 'Win For Life TMF Awards'. Tijdens deze drie uur durende live-show werd er ook een 'We Will Never Forget You'-award uitgereikt en die was voor de eind juni jongstleden overleden Yasmine (voorzitter vakjury 'Eurosong 2006', woordvoerster ESF 2006).

 De diepbetreurde Yasmine was naast zangeres, presentatrice en omroepster tussen 1998 en 2000 ook VJ op de Vlaamse muziekzender.

 Tijdens de show bracht de Leuvense groep Andes een gepast eerbetoon. Zij brachten hun versie van "Porselein", één van haar bekendste nummers. Andes nam in het voorjaar deel aan de vierde en tevens laatste reeks van 'Zo is er maar één', het programma dat werd gepresenteerd door Yasmine. (foto's Yasmine en Andes : Eén)

10-10-2009 om 22:25 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'David' : dochtertje Jan Verheyen speelt rol in vtm-telenovelle.

 Anna, het vierjarige dochtertje van Jan Verheyen en Lien Willaert, speelt een rolletje in de telenovelle 'David' op de commerciële zender vtm.

Mama Lien Willaert is een van de regisseurs van de reeks. Anna speelt Romanie, het dochtertje van tuinman Maarten, die gespeeld wordt door Kürt Rogiers. "Ze heeft het op haar eerste draaidag schitterend gedaan", aldus Lien Willaert vandaag in Het Nieuwsblad. Anna is voor het eerst te zien in aflevering 63, die midden december op het scherm komt.

Afgelopen woensdag, 07 oktober, raakte al bekend dat ook Stan Van Samang (winnaar eerste reeks 'Steracteur sterartiest') binnenkort zijn opwachting zal maken in de serie. Hij kruipt in de huid van kunstkenner Steven Verhoett en wordt een vaste bezoeker van de galerij van Lotte. Hij is geïnteresseerd in haar werk, maar misschien ook wel een beetje in haar ... wat jaloezie en wrevel opwekt bij Sander.

Stan Van Samang zal de rol van Steven vertolken tot het einde van de serie in juni. (foto : vtm)

10-10-2009 om 18:45 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Vers van de pers' (10-10-2009).

 Ook deze week zijn we weer van de partij met een nieuwe aflevering van 'Vers van de pers'. We hebben de nieuwigheden op muzikaal gebied alvast op een rijtje gezet en beginnen doen we zoals vanouds in eigen land. 

 Sinds vorige week zaterdag is, met de komst van de Nederlandse Josje Huisman, de meidengroep K3 (Eurosong 1999) weer helemaal compleet. Een eerste single in de nieuwe bezetting is "MaMaSé!" en dat het een grote hit gaat worden staat nu al vast. In eigen land komt het nummer dit weekend de hitparade binnen op een derde plaats en in Nederland bezet het drietal deze week de vijfde plaats. En dat allemaal dankzij de downloads want het nummer komt pas overmorgen, maandag 12 oktober, uit op single.

 Aanstaande dinsdag, 13 oktober, verschijnt in Canada het nieuwe album van de Kempense zangeres Kate Ryan (ESF 2006). "French connection" bevat enkel Franstalige nummers waarvan er een aantal reeds eerder op single werden uitgebracht. De Vlaamse fans moeten nog eventjes geduld oefenen want in eigen land komt het album pas op vrijdag 23 oktober uit. Een nieuwe single is sinds gisteren, vrijdag 09 oktober, beschikbaar en opnieuw koos Kate voor een nummer van oud-Songfestivalwinnares France Gall (ESF 1965). Na "Ella, elle l'a" en "Babacar" is het nu de beurt aan "Evidemment".

 De Vlaamse zanger Jo Vally (Eurosong 1981) viert dit jaar zijn 30-jarige carrière en dat doet hij onder meer met een boek en twee verjaardagsconcerten. Sinds gisteren, vrijdag 09 oktober, ligt er ook een nieuw album in de winkelrekken. Op "Recht uit het hart" staan in totaal twaalf Nederlandstalige nummers.

 Afgelopen woensdag, 07 oktober, verscheen in Finland een nieuw album van Jari Sillanpää (Finse selectie 1998-2009, ESF 2004, woordvoerder ESF 2005-2009, lid vakjury 'Eurolaul 2006'). Het is een dubbelalbum geworden en "Kuin elokuvissa" werd samen met het London Philharmonic Orchestra opgenomen in de legendarische Abbey Studio's in de Britse hoofdstad Londen. In totaal staan er twaalf nummers op het album met op het tweede schijfje de Engelse versie van die nummers.

 Tot slot eindigen we zoals steeds met een paar korte berichten. Van Udo Jürgens (ESF 1964-1965-1966) verscheen gisteren, vrijdag 09 oktober, de dvd "Einfach ich - Live 2009". "Einfach ich" verscheen begin vorig jaar en dit voorjaar kwam het live dubbelalbum reeds op de markt. Op deze dvd vinden we een registratie van zijn concertreeks die nog steeds loopt. Begin dit jaar waagde Damien Flood zijn kans tijdens 'You Country Needs You', de Britse selectie voor het Eurovisie Songfestival. Hij was de eerste afvaller maar bleef niet bij de pakken zitten. Op donderdag 01 oktober jongstleden verscheen zijn debuutalbum "Lucky 7". Pentti Hietanen, die volgend jaar zijn kans waagt tijdens de Finse nationale selectie voor het Eurovisie Songfestival, bracht op woensdag 30 september jongstleden zijn nieuwe album "Rakastan elämää" op de markt. Het is meteen ook het tiende album van de zanger waarop in totaal elf nummers prijken.

Een nieuwe afspraak maken we voor aanstaande zaterdag. Ondertussen wensen we je alvast heel veel luisterplezier !

10-10-2009 om 17:28 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Vlaamse rockgroep Nailpin last rustperiode in.

 De Oost-Vlaamse rockgroep Nailpin geeft op vrijdag 11 december eerstkomende haar - voorlopig - laatste optreden. De band werd acht jaar geleden opgericht door Sean D'hondt (coach 'Junior Eurosong 2009'), Dave Colman, Shaun Van Steen en Christophe Todts. 

In totaal bracht het viertal drie albums op de markt : "12 to go" (2004), "White lies & butterflies" (2006) en "III" (2008). Twee van hun singles, "Movin' on" en "They don't know", wisten in Vlaanderen de 
Ultratop 50 te bereiken.

De voorbije acht jaar heeft de groep hard gewerkt, de wereld rondgereist en heelwat optredens gegeven. Dat werk hield hen weg van hun gezinnen en kostte sommigen ook hun relatie. Afgelopen donderdag raakte nog bekend dat het huwelijk tussen Sean en An Lemmens, momenteel presentatrice van 'So You Think You Can Dance', na iets meer dan een jaar was afgelopen (archief).

Daarom heeft het kwartet besloten om, als band, een pauze in te lassen, zodat ze wat meer tijd kunnen doorbrengen met hun families en hun te richten op andere dingen, zoals bands (Shaun en Dave's As You Like It bijvoorbeeld) en verschillende (solo/songwriter) projecten.

Hoe lang deze pauze zal duren is momenteel niet bekend maar zodra de drang hen besluipt om nieuwe nummers te schrijven voor Nailpin, zullen ze het zeker laten weten. Een allerlaatste concert geeft de groep op vrijdag 11 december eerstkomende in hun thuisstad Sint-Niklaas. Daar zullen ze zich een laatste keer voor de volle 110% geven. Meer nieuws hierover volgt later. (bron : MySpace Nailpin)

10-10-2009 om 15:16 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'So You Think You Can Dance' : Rubiën Vyent (Rotterdam).

 'So You Think You Can Dance' is al vier seizoenen een grote hit in Amerika. Het programma heeft er drie Emmy Awards op zijn naam staan en in de zomer van 2006 was het de best bekeken show van de States. Snel volgden lokale versies, onder andere in Nieuw Zeeland, Turkije, Duitsland, Polen, Noorwegen, Maleisië, Australië, Zweden, Denemarken, Griekenland en Israël.

Vorig jaar bracht ook Nederland een eigen versie van dit succesvolle entertainment-programma. Ook bij onze Noorderburen werd het concept bijzonder goed gesmaakt. Maar ook in ons land zit danstalent. Sinds woensdag 02 september gaat 'So You Think You Can Dance' daarom op zoek naar de meest favoriete danser van Vlaanderen én Nederland !

Morgenzondag 11 oktober, gaan de liveshows van 'So You Think You Can Dance' van start. De voorbije weken kon je de audities en het bootcamp volgen en sinds afgelopen zondag, 04 oktober, zijn de achttien finalisten (9 uit Vlaanderen en 9 uit Nederland) bekend.

 Sinds maandag, en dit tot en met vandaag, zaterdag 10 oktober, stellen wij dagelijks drie van de kandidaten wat uitgebreider voor. We doen dit in alfabetische volgorde en de achttiende en meteen ook laatste kandidaat die we voorstellen is de Nederlandse Rubiën Vyent.

 Rubiën is 20 jaar en woont in Rotterdam.

Geboortedatum : 23 november 1988.
Leeftijd : 20.
Woonplaats : Rotterdam.
Opleiding/werk : Albeda College Rotterdam.
Dansstijl : Hiphop/Modern.
Relatie : ja.

Motivatie : Als ze danst, voelt ze zich goed en vrij. Dansen helpt haar te realiseren dat we het in dit leven toch wel goed hebben, welke tegenslag je ook te verwerken krijgt.

'So You Think You Can Dance'', de eerste liveshow morgen, zondag 11 oktober, op
vtm en RTL 5. (bron, logo en foto's : vtm)

10-10-2009 om 00:28 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'So You Think You Can Dance' : Lorenzo Van Velzen (Rotterdam).

 'So You Think You Can Dance' is al vier seizoenen een grote hit in Amerika. Het programma heeft er drie Emmy Awards op zijn naam staan en in de zomer van 2006 was het de best bekeken show van de States. Snel volgden lokale versies, onder andere in Nieuw Zeeland, Turkije, Duitsland, Polen, Noorwegen, Maleisië, Australië, Zweden, Denemarken, Griekenland en Israël.

Vorig jaar bracht ook Nederland een eigen versie van dit succesvolle entertainment-programma. Ook bij onze Noorderburen werd het concept bijzonder goed gesmaakt. Maar ook in ons land zit danstalent. Sinds woensdag 02 september gaat 'So You Think You Can Dance' daarom op zoek naar de meest favoriete danser van Vlaanderen én Nederland !

Morgenzondag 11 oktober, gaan de liveshows van 'So You Think You Can Dance' van start. De voorbije weken kon je de audities en het bootcamp volgen en sinds afgelopen zondag, 04 oktober, zijn de achttien finalisten (9 uit Vlaanderen en 9 uit Nederland) bekend.

 Sinds maandag, en dit tot en met vandaag, zaterdag 10 oktober, stellen wij dagelijks drie van de kandidaten wat uitgebreider voor. We doen dit in alfabetische volgorde en de zeventiende en voorlaatste kandidaat die we voorstellen is de Nederlander Lorenzo Van Velzen.

 Lorenzo is 19 jaar en woont in Rotterdam.

Geboortedatum : 21 juni 1990.
Leeftijd : 19.
Woonplaats : Rotterdam.
Opleiding/werk : Media & Entertainment management.
Dansstijl : Hiphop.
Relatie : nee.

Motivatie : Lorenzo doet mee voor leerzame ervaring, omringd door toptalenten, dansers, de beste choreografen en vakkundige juryleden : de perfecte aanloop voor het waarmaken van zijn dromen (Entertainen Through Movement).

'So You Think You Can Dance'', de eerste liveshow morgen, zondag 11 oktober, op
vtm en RTL 5. (bron, logo en foto's : vtm)

10-10-2009 om 00:22 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'So You Think You Can Dance' : Saartje Van de Casteele (Kortrijk).

 'So You Think You Can Dance' is al vier seizoenen een grote hit in Amerika. Het programma heeft er drie Emmy Awards op zijn naam staan en in de zomer van 2006 was het de best bekeken show van de States. Snel volgden lokale versies, onder andere in Nieuw Zeeland, Turkije, Duitsland, Polen, Noorwegen, Maleisië, Australië, Zweden, Denemarken, Griekenland en Israël.

Vorig jaar bracht ook Nederland een eigen versie van dit succesvolle entertainment-programma. Ook bij onze Noorderburen werd het concept bijzonder goed gesmaakt. Maar ook in ons land zit danstalent. Sinds woensdag 02 september gaat 'So You Think You Can Dance' daarom op zoek naar de meest favoriete danser van Vlaanderen én Nederland !

Morgenzondag 11 oktober, gaan de liveshows van 'So You Think You Can Dance' van start. De voorbije weken kon je de audities en het bootcamp volgen en sinds afgelopen zondag, 04 oktober, zijn de achttien finalisten (9 uit Vlaanderen en 9 uit Nederland) bekend.

 Sinds maandag, en dit tot en met vandaag, zaterdag 10 oktober, stellen wij dagelijks drie van de kandidaten wat uitgebreider voor. We doen dit in alfabetische volgorde en de zestiende kandidaat die we voorstellen is de Vlaamse Saartje Van de Casteele.

 Saartje is 22 jaar en woont in Kortrijk.

Geboortedatum : 11 juni 1987.
Leeftijd : 22.
Woonplaats : Kortrijk.
Opleiding/werk : The Dance Factory.
Dansstijl : Hiphop/Modern/Jazz/... .
Relatie : ja.

Motivatie : "Dansen is mijn grootste passie en het is mijn leven. Ik dans elke dag en het is mijn droom er ooit mijn beroep van te kunnen maken."

'So You Think You Can Dance'', de eerste liveshow morgen, zondag 11 oktober, op
vtm en RTL 5. (bron, logo en foto's : vtm)

10-10-2009 om 00:21 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'TMF AWARDS 2009' : wie gaat er vanavond met de prijzen aan de haal ?

 Vanavond vindt de jaarlijkse uitreiking plaats van de 'Win For Life TMF Awards'. Deze inmiddels elfde editie zal als vanouds plaatsvinden in het Antwerpse Sportpaleis.

Voor spektakel zorgen De Jeugd Van Tegenwoordig, Bob Sinclar, Big Ali, Theory Of A Deadman, September, Clouseau (Eurosong 1989, ESF 1991), Natalia (Eurosong 2004), Milk Inc. (met Regi Penxten, componist "My music", Eurosong 2008), Jay-J, Jasper Erkens, Sylver, Lasgo, Das Pop en Hadise (ESF 2009). Op het laatste ogenblik werd Sidney Samsom nog toegevoegd aan het rijtje van artiesten die vanavond hun opwachting zullen maken.

Wij geven hieronder nogmaals een overzicht van alle genomineerden in de verschillende categorieën : 

- Best Video Nationaal :

* "Fast life" - Hadise (ESF 2009).
* "Waiting like a dog" - Jasper Erkens.
* "Blackout" - Milk Inc. (met Regi Penxten, componist "My music" - Eurosong 2008).
* "Real love" - Ellektra.

- Best Video Internationaal :

* "21 guns" - Greenday.
* "Paranoid" - Jonas Brothers.
* "Poker face" - Lady Gaga.
* "Bonkers" - Dizzee Rascal.

- Best Urban Nationaal :

* Hadise (ESF 2009).
* Jay-J.
* Brahim (Eurosong 2006-2008).
* Leki.

- Best Urban Internationaal :

* Black Eyed Peas.
* Beyonce.
* Akon.
* Kanye West.

- Best Album Nationaal :

* "Sacrifice" - Sylver.
* "Wise girl" - Natalia (Eurosong 2004). 
* "The brighter story" - Jasper Erkens.
* "Fast life" - Hadise (ESF 2009).

- Best Album Internationaal :

* "The E.N.D." - Black Eyed Peas.
* "21st century breakdown" - Green Day. 
* "Lines, vines and trying times" - Jonas Brothers.
* "The fame" - Lady Gaga.

- Best Male Artist Nationaal :

* Jay-J.
* Jasper Erkens.
* Milow.
* Brahim (Eurosong 2006-2008).

- Best Male Artist Internationaal :

* Akon.
* Justin Timberlake.
* Enrique Iglesias.
* Bill Kaulitz (Tokio Hotel).

- Best Female Artist Nationaal :

* Natalia (Eurosong 2004).
* Ellektra.
* Lady Linn.
Hadise (ESF 2009).

- Best Female Artist Internationaal :

* Beyonce.
* Lady Gaga.
* Britney Spears.
* P!nk.

- Best Pop Nationaal :

* Kate Ryan (ESF 2006).
* Natalia (Eurosong 2004).
* Clouseau (Eurosong 1989, ESF 1991).
* Ellektra.

- Best Pop Internationaal :

* Britney Spears.
* Katy Perry.
* Jonas Brothers.
* Lady Gaga.

- Best Rock Nationaal :

* Freaky Age.
* dEUS.
* The Black Box Revelation.
* Nailpin (met Sean D'hondt, coach 'Junior Eurosong 2009').

- Best Rock Internationaal :

* Placebo.
* Kings of Leon.
* Green Day.
* Fall Out Boy.

- Best Dance Nationaal :

* Sylver.
* Milk Inc. (met Regi Penxten, componist "My music" - Eurosong 2008).
* AnnaGrace.
* Lasgo.

- Best Dance Internationaal :

* Bob Sinclar.
* Dizzee Rascal.
* David Guetta.
* Cascada.

- Best Live Nationaal :

* Clouseau (Eurosong 1989, ESF 1991).
* Natalia (Eurosong 2004).
* Jasper Erkens.
* Milk Inc. (met Regi Penxten, componist "My music" - Eurosong 2008).

- Best Live Internationaal :

* Beyonce.
* Coldplay.
* Britney Spears.
* Placebo.


- Best New Artist Nationaal :

* Jasper Erkens.
* Jay-J.
* Ellektra.
* Tom Dice.

* Best New Artist Internationaal :

* Lady Gaga.
* Aloha from Hell.
* Esmée Denters.
* Metro Station.

TMF brengt het ganse spektakel rechtstreeks op het scherm tussen 20.00 en 23.00. Voor wie de uitzending vanavond om één of andere reden moet missen, krijgt morgenavond een tweede kans. Dan wordt de uitreiking van de 'TMF Awards 2009' herhaald en dit tussen 19.00 en 22.00.

De zender start deze namiddag om 13.00 met 'Win For Life TMF Awards Moments', gevolgd om 16.00 door 'Very Important Chat' en om 17.00 'A-Day Live!'. Meer informatie krijg je op de website van
TMF.
(bron : TMF)

10-10-2009 om 00:03 geschreven door Redactie  


09-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Een avondje uit'.

 We sluiten deze vrijdag af met een nieuwe aflevering van 'Een avondje uit'. Fans die eens een concert willen bijwonen of op zoek zijn naar een plaats in de buurt waar hun favoriete artiest zal optreden zitten bij ons op de eerste rij.

 Pippilotta Victualia Rolgordijnia Kruizemuntina Tafelkledia Langkous heet ze, maar iedereen noemt haar Pippi. Haar oranje vlechten staan haaks op haar hoofd. Haar paard tilt ze met het grootste gemak van de veranda. En haar trouwste vriend heet Meneer Nilsson en is een aap. In 2004 kreeg het meisje met de langste naam uit de kinderliteratuur een eigen musical. Het werd de allersterkste musical ooit en was goed voor maar liefst vijf Musical Awards en vier Vlaamse Musical-prijzen. Na zo'n groot succes kon een vervolg niet uitblijven, want Astrid Lindgren liet haar immers nog veel meer avonturen beleven dan in de eerste musical te zien waren.

Voor alle kleine en grote fans is er nu 'Pippi zet de boel op stelten', een daverende voorstelling vol swingende liedjes. Met Pippi in de buurt wordt het leven nooit saai. Ze zet Villa Kakelbont op z'n kop en sleept de buurkinderen Tommie en Annika mee in een woest avontuur. En wie denkt dat het niet gekker kan, heeft het mis. Bij Pippi kan het áltijd gekker.

Regisseur Stany Crets verpakt een humoristisch en wervelend verhaal in een verrassende raamvertelling waarin verwachtingspatronen worden doorbroken en de fantasie triomfeert. Want één ding is zeker : in iedereen schuilt een Pippi Langkous, als je maar durft om anders naar de dingen te kijken.
 
De pakkende liedteksten zijn van Ivo de Wijs, de swingende muziek werd gecomponeerd door Ronny Mosuse (lid vakjury 'Eurosong for Kids 2006').

Sinds zaterdag 19 september is de voorstelling te zien in heelwat Vlaamse en Nederlandse theaterzalen. Voor een volledig overzicht verwijzen we je naar de websites van Sherpa en Nationale Theaterkassa alwaar je meteen ook tickets kan bestellen.


 Eind oktober vorig jaar berichtten we reeds dat cabaretière Els de Schepper (Eurosong 2006) dit najaar van start gaat met haar nieuwe one-womanshow 'Els de Schepper roddelt'. Sinds midden vorige maand trekt ze Vlaanderen rond met deze inmiddels tiende theatertournee en de aftrap werd op donderdag 17 september jongstleden gegeven in het Cultureel Centrum Jan Tervaert in het Oost-Vlaamse Hamme.

Tijdens 'Els de Schepper roddelt' zal het publiek een antwoord krijgen op vragen als waarom mensen roddelen, welke communicatieweg we vandaag moeten kiezen om met elkaar in aanraking te komen en te blijven, hoe je dat contact legt, waarom we al eens vrolijk onze vuilnisbak leegkieperen over de hoofden van anderen, wat de impact van onze woorden zijn, of vrouwen meer roddelen dan mannen, of holbewoners het ook al deden, of we elkaar in feite wel begrijpen, hoe je iemand op 30 seconden voor je kan winnen, en zoveel meer. Roddelen is kunst. Roddelen is gezond. Roddelen is vooral plezant !

Eerder was al bekendgemaakt dat de première van deze nieuwe voorstelling doorgaat op vrijdag 13 november in de Antwerpse Lotto Arena. Intussen vliegen de kaartjes voor deze voorstelling de deur uit en werd er beslist om een tweede voorstelling in te lassen en dit op zaterdag 14 november. Tickets voor één van beide voorstellingen kunnen besteld worden via de website van het Sportpaleis.

Intussen zijn er tot eind april 2010 heelwat voorstellingen gepland en een aantal daarvan zijn nu reeds helemaal of zo goed als helemaal uitverkocht. Wij zetten haar optredens voor deze maand hieronder alvast op een rijtje.

'Els de Schepper roddelt' : speellijst :

* vrijdag 16 oktober : Gemeenschapscentrum Spikkerelle - 8580 Avelgem (aanvang 20.15).
* zaterdag 17 oktober : Gemeenschapscentrum Spikkerelle - 8580 Avelgem (aanvang 20.15 - UITVERKOCHT).
* donderdag 22 oktober : Cultuurcentrum Achterolmen - 3680 Maaseik (aanvang 20.15).
* vrijdag 23 oktober : Cultuurcentrum Achterolmen - 3680 Maaseik (aanvang 20.15 - UITVERKOCHT).
* zondag 25 oktober : Cultuurcentrum Het Bolwerk - 1800 Vilvoorde (aanvang 20.30 - UITVERKOCHT).
* donderdag 29 oktober : Cultuurcentrum - 3600 Genk (aanvang 20.15).
* vrijdag 30 oktober : Cultuurcentrum - 3600 Genk (aanvang 20.15 - UITVERKOCHT).
* zaterdag 31 oktober : Cultuurcentrum - 3600 Genk (aanvang 20.15 - UITVERKOCHT).

 Op vrijdag 18 en zaterdag 19 december eerstkomende wordt in Kortrijk Xpo de tweede 'Nacht van de Schlagers' georganiseerd. De presentatie van het geheel is dit jaar in handen van oud-Songfestivaldeelneemster Micha Marah (Eurosong 1971-1975, ESF 1979) en opnieuw maken een aantal artiesten er hun opwachting.

Zo staat nu al vast dat De Romeo's (Davy Gilles - De Gouden Zeemeermin 1996 en Eurosong 1999, Gunther Levi - De Gouden Zeemeermin 1996, Chris Van Tongelen - Eurosong 1993 en De Gouden Zeemeermin 1996), Vader Abraham (componist en tekstschrijver Nederlandse inzending ESF 1973), Laura Lynn, Paul Severs, Dennie Christian, Luc Steeno, Willy Sommers, Christoff (Eurosong 1993-2002) en zijn zus Lindsay, Bart Kaëll (Eurosong 1983-1987) en Luc Caals van de partij zullen zijn.

Het geheel zal nog worden opgefleurd door een 'special guest' wiens naam later wereldkundig zal worden gemaakt. Na afloop van de optredens van de twaalf artiesten is er, net als vorig jaar, een afterparty en ook dit jaar wordt die verzorgt door Sven Ornelis (Q-Music).

De show gaat van start om 20.00 (deuren gaan open om 18.00) en het einde is voorzien omstreeks 23.30. Er is een pauze voorzien van 40 à 45 minuten.

Tickets voor deze tweede 'Nacht van de Schlagers' kosten 25,00 (staanplaatsen) en 35,00 € (zitplaatsen) en kunnen nog steeds worden aangekocht via de website van Sherpa of telefonisch via 070 25 20 20. Voor een VIP-arrangement tel je 106,00 € neer en alle prijzen zijn exclusief reserverings- en verzendingskosten. Ook in alle filialen van Mediamarkt kan men terecht voor tickets. Meer informatie krijg je op de website van het festival.

09-10-2009 om 23:54 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'So You Think You Can Dance' : Marleen Suurmeijer (Leeuwarden).

 'So You Think You Can Dance' is al vier seizoenen een grote hit in Amerika. Het programma heeft er drie Emmy Awards op zijn naam staan en in de zomer van 2006 was het de best bekeken show van de States. Snel volgden lokale versies, onder andere in Nieuw Zeeland, Turkije, Duitsland, Polen, Noorwegen, Maleisië, Australië, Zweden, Denemarken, Griekenland en Israël.

Vorig jaar bracht ook Nederland een eigen versie van dit succesvolle entertainment-programma. Ook bij onze Noorderburen werd het concept bijzonder goed gesmaakt. Maar ook in ons land zit danstalent. Sinds woensdag 02 september gaat 'So You Think You Can Dance' daarom op zoek naar de meest favoriete danser van Vlaanderen én Nederland !

Overmorgenzondag 11 oktober, gaan de liveshows van 'So You Think You Can Dance' van start. De voorbije weken kon je de audities en het bootcamp volgen en sinds afgelopen zondag, 04 oktober, zijn de achttien finalisten (9 uit Vlaanderen en 9 uit Nederland) bekend.

 Sinds maandag, en dit tot en met morgen, zaterdag 10 oktober, stellen wij dagelijks drie van de kandidaten wat uitgebreider voor. We doen dit in alfabetische volgorde en de vijftiende kandidaat die we voorstellen is de Nederlandse Marleen Suurmeijer.

 Marleen is 23 jaar en woont in Leeuwarden.

Geboortedatum : 02 september 1986.
Leeftijd : 23.
Woonplaats : Leeuwarden.
Opleiding/werk : opleiding maatschappelijk werk.
Dansstijl : Ballroom/Latin.
Relatie : ja, woont samen met Omar die ook deelnam maar afviel op bootcamp in Amsterdam.

Motivatie : "Ik wil in dit programma ervaring opdoen in andere dansstijlen dan mijn eigen stijl. Ik vind het leuk om van andere dansers te leren en om andere dansers mijn stijl aan te leren. Later wil ik terugkijken op mijn leven en denken : Goh, dat heb ik toch maar mooi gedaan !"

'So You Think You Can Dance'', de eerste liveshow aanstaande zondag11 oktober, op
vtm en RTL 5. (bron, logo en foto's : vtm)

09-10-2009 om 23:29 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitparade : ultratop week 41 - 09 oktober 2009.

Ultratop We kunnen best stellen dat de 'nieuwe' K3 opnieuw een dikke hit heeft te pakken. Karen, Kristel en nieuwkomer Josje komen deze week met hun nieuwe single "MaMaSé!" meteen de hitparade binnen op een derde plaats. Dennie, Mieke, Christoff & Lindsay moeten met de nieuwe versie van "Zaterdagavond" één plaatsje prijsgeven en staan deze week op zes.

Het album met daarop de nummers voor 'Junior Eurosong 2009', de nationale selectie voor de komende editie van het Junior Eurovisie Songfestival, stijgt van een vierde naar een eerste plaats. Laura, de winnares van de nationale selectie, stijgt met "Zo verliefd (yodelo)" meteen van een vierentwintigste naar een zevende plaats. 

In Vlaanderen was het jongste album van Lara Fabian na twee weken notering reeds verdwenen maar in Wallonië staat ze met "Toutes les femmes en moi" deze week opnieuw op een negentiende plaats. Zowel in Vlaanderen als Wallonië staat het "Best of"-album van de vorig jaar overleden Marc Moulin voor de derde week op rij in de hitparade.

VLAANDEREN

Ultratop 50 singles :03. (NW) "MaMaSé!" - K3 (Eurosong 1999).
06. (05) "Zaterdagavond" - Dennie, Mieke (Eurosong 1993, De Gouden Zeemeermin 1996), Christoff (Eurosong 1993-2002) & Lindsay (2 weken).
07. (24) "Zo verliefd (yodelo)" - Laura (2 weken)(JESF 2009).
08. (04) "De Zeppe & Zikki song" - Zeppe & Zikki (6 weken).
10. (12) "Blackout" - Milk Inc. (14 weken)(met Regi Penxten, componist "My music", Eurosong 2008).
40. (29) "Donder en bliksem" - Bart Kaëll (7 weken)(Eurosong 1983-1987).
49. (40) "Vliegtuiglied" - Guustje (6 weken)(Junior Eurosong 2008).

Ultratip 30 singles :

05. (09) "Song that makes me laugh" - Ingrid Mank (4 weken).
10. (22) "Een echte revelatie" - Juniors 2009 (3 weken).

Verdwenen : "MaMaSé!" - K3 (1 week)(Eurosong 1999).

Ultratop 100 albums :001. (004) "Junior Eurosong 2009" - Diversen (5 weken).
034. (049) "Wisegirl" - Natalia (24 weken)(Eurosong 2004).
036. (040) "Best of" - Marc Moulin (3 weken)(ESF 1980).
056. (030) "1001 nachten" - Christoff (13 weken)(Eurosong 1993-2002).
088. (065) "Gelukkig zijn - het allerbeste van Ann Christy op 2 cd" - Ann Christy (8 weken)(Chansons Euro '70 - 1970, Canzonissima 1971-1973, ESF 1975).
095. (064) "Zingt Ann Christy - Een beetje anNders" - Free Souffriau (27 weken).

Ultratop 10 DVD :

06. (06) "Studio 100 TV Hits" - Various Artists (8 weken)(met o.m. K3, Eurosong 1999).
08. (12) "Musical Daens" - Diversen (44 weken)(met onder meer Jelle Cleymans, Eurosong 2004, en Anne Mie Gils, Eurosong 1989).
09. (08) "K3 en het toverhart" - K3 (43 weken)(Eurosong 1999).

WALLONIE

Ultratop 40 singles :17. (26) "Bruxelles-Toulouse" - Léopold Nord & Mader (12 weken).

Verdwenen : "Release me" - Agnes (21 weken)(MF 2009).

Ultratop 100 albums :019. (019) "Toutes les femmes en moi" - Lara Fabian (20 weken)(ESF 1988).
027. (026) "Les n°1 de ABBA" - ABBA (5 weken)(MF 1973, ESF 1974).
042. (032) "Best of" - Marc Moulin (3 weken)(ESF 1980).
096. (071) "Seul... ou presque" - Patrick Bruel (17 weken)(componist Franse inzending ESF 2002).

Ultratop 10 DVD :

07. (08) "Live à Québec" - Céline Dion (20 weken)(ESF 1988). 

Meer nieuws over de verschillende hitparades kan je zoals steeds terugvinden op de website van Ultratop. (bron : Ultratop)

09-10-2009 om 23:23 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'So You Think You Can Dance' : Els Smekens (Aalst).

 'So You Think You Can Dance' is al vier seizoenen een grote hit in Amerika. Het programma heeft er drie Emmy Awards op zijn naam staan en in de zomer van 2006 was het de best bekeken show van de States. Snel volgden lokale versies, onder andere in Nieuw Zeeland, Turkije, Duitsland, Polen, Noorwegen, Maleisië, Australië, Zweden, Denemarken, Griekenland en Israël.

Vorig jaar bracht ook Nederland een eigen versie van dit succesvolle entertainment-programma. Ook bij onze Noorderburen werd het concept bijzonder goed gesmaakt. Maar ook in ons land zit danstalent. Sinds woensdag 02 september gaat 'So You Think You Can Dance' daarom op zoek naar de meest favoriete danser van Vlaanderen én Nederland !

Overmorgenzondag 11 oktober, gaan de liveshows van 'So You Think You Can Dance' van start. De voorbije weken kon je de audities en het bootcamp volgen en sinds afgelopen zondag, 04 oktober, zijn de achttien finalisten (9 uit Vlaanderen en 9 uit Nederland) bekend.

 Sinds maandag, en dit tot en met morgen, zaterdag 10 oktober, stellen wij dagelijks drie van de kandidaten wat uitgebreider voor. We doen dit in alfabetische volgorde en de veertiende kandidaat die we voorstellen is de Vlaamse Els Smekens.

 Els is 23 jaar en woont in Aalst.

Geboortedatum : 21 juli 1986.
Leeftijd : 23.
Woonplaats : Aalst.
Opleiding/werk : Diëtiste/Danseres.
Dansstijl : Modern/Jazz.
Relatie : nee.

Motivatie : "Dansen is mijn passie en het is mijn droom om ooit voor een professionele compagnie te kunnen werken."


'So You Think You Can Dance'', de eerste liveshow aanstaande zondag11 oktober, op
vtm en RTL 5. (bron, logo en foto's : vtm)

09-10-2009 om 23:22 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Redwan El Bakkali, ex-deelnemer 'Temptation Island', opnieuw in de cel.

 Het gerecht in Turnhout heeft Redwan El Bakkali, ex-deelnemer aan het VT4-programma 'Temptation Island', vijf maanden na zijn voorwaardelijke invrijheidstelling opnieuw opgepakt. Hij wordt samen met een vriend, een Congolese muziekproducer uit Antwerpen, verdacht van een inbraak in Kasterlee.

Muzikant El Bakkali belandde in april van dit jaar in de cel op betichting van afpersing, belaging, cybercriminaliteit, diefstal met geweld, misbruik van vertrouwen en lasterlijke aangifte. Bijna alle feiten speelden zich af in de relationele sfeer. Zo was hij het paswoord van zijn ex-vriendin te weten gekomen en had hij met haar e-mailadres belastende mails naar zichzelf gestuurd en vervolgens klacht tegen haar ingediend. Een andere ex wilde hij dan weer afpersen met beelden die hij tijdens hun relatie gemaakt had. Hij dreigde ermee ze openbaar te maken (
archief).

Redwan gaf zowat alle feiten toe en werd twee weken na zijn verschijning voor de raadkamer vrijgelaten door de KI in Antwerpen. Afgelopen dinsdag, 06 oktober, werd hij echter opnieuw opgepakt, deze keer samen met Gael N.B. Ze worden verdacht van een zware diefstal in een woning in Kasterlee op 21 oktober vorig jaar. Ze kenden de code van het alarmsysteem. De raadkamer in Turnhout heeft hun aanhouding bevestigd.

 Eind maart van dit jaar liet hij in
Dag allemaal nog optekenen dat er ook plannen waren om een single op te nemen met Songfestivaldeelneemster Hadise. De manager van de Molse zangeres met Turkse roots was tot begin dit jaar ook de manager van Redwan maar die had hij intussen buitengegooid. "Ik heb nu een veel betere manager, die echt in mij gelooft" zei hij toen in het interview. (bron : Belga ; foto Redwan : VT4)

09-10-2009 om 22:33 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'So You Think You Can Dance' : Noi (Pakon) Schuijffel (Ninove).

 'So You Think You Can Dance' is al vier seizoenen een grote hit in Amerika. Het programma heeft er drie Emmy Awards op zijn naam staan en in de zomer van 2006 was het de best bekeken show van de States. Snel volgden lokale versies, onder andere in Nieuw Zeeland, Turkije, Duitsland, Polen, Noorwegen, Maleisië, Australië, Zweden, Denemarken, Griekenland en Israël.

Vorig jaar bracht ook Nederland een eigen versie van dit succesvolle entertainment-programma. Ook bij onze Noorderburen werd het concept bijzonder goed gesmaakt. Maar ook in ons land zit danstalent. Sinds woensdag 02 september gaat 'So You Think You Can Dance' daarom op zoek naar de meest favoriete danser van Vlaanderen én Nederland !

Overmorgenzondag 11 oktober, gaan de liveshows van 'So You Think You Can Dance' van start. De voorbije weken kon je de audities en het bootcamp volgen en sinds afgelopen zondag, 04 oktober, zijn de achttien finalisten (9 uit Vlaanderen en 9 uit Nederland) bekend.

 Sinds maandag, en dit tot en met morgen, zaterdag 10 oktober, stellen wij dagelijks drie van de kandidaten wat uitgebreider voor. We doen dit in alfabetische volgorde en de dertiende kandidaat die we voorstellen is de Vlaamse Noi (Pakon) Schuijffel.

 Noi is 30 jaar en woont in Ninove.

Geboortedatum : 06 september 1979.
Leeftijd : 30.
Woonplaats : Ninove.
Opleiding/werk : Fontys dansacademie vooropleiding en HBO.
Dansstijl : Modern/Jazz.
Relatie : ja ... én een zoontje.

Motivatie : "Eindelijk is er een veelzijdig programma voor dansers. Ik dans al heel mijn leven, nu is er de kans om het te laten zien aan iedereen !"

'So You Think You Can Dance'', de eerste liveshow aanstaande zondag11 oktober, op
vtm en RTL 5. (bron, logo en foto's : vtm)

09-10-2009 om 22:18 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hitparade : Zweden - 09 oktober 2009 : Martin Stenmarck houdt het maar één weekje vol aan de top.

 Oud-Songfestivaldeelnemer Martin Stenmark debuteerde vorige maand met "1000 nålar" op een bescheiden eenenvijftigste plaats en stond vorige week, na vijf weken notering, op een eerste plaats. Het is meteen ook zijn vijfde nummer één-hit in de Zweedse hitparade maar toch wist hij die koppositie maar één weekje vol te houden. Deze week daalt hij naar een zevende plaats. Nanne stijgt in de vijfde week notering met "Otacksamhet" opnieuw een paar plaatsen en ze staat nu op acht.

In de albumhitparade komt Christer Sjögren met zijn nieuwe album "Schlagerminnen" binnen op een zesde plaats en Sarah Dawn Finer daalt met "Moving on" in de zesde week notering van een zevende naar een elfde plaats. De Deense groep Aqua boekt in de vierde week notering met hun "Greatest hits"-album zes plaatsen verlies en komt nu op tweeëndertig terecht.

SINGLES TOP 60 :

06. (12) "Om gud var jag" - Nordman (2 weken)(MF 2005-2008).
07. (01) "1000 nålar" - Martin Stenmarck (6 weken)(ESF 2005).
08. (10) "Otacksamhet" - Nanne (5 weken)(ESF 1996, MF 1986-1987-1998-2003-2005-2007, SFE 2001).
14. (11) "Escape" - Andreas Johnson (5 weken)(MF 2006-2007-2008).
33. (RE) "Is it true ?" - Yohanna (19 weken)(ESF 2009).
40. (23) "Kitchy kitchy" - Pandora (MF 2003-2004) feat. Bloom 06 (2 weken).

Verdwenen : "Standing strong" - Sarah Dawn Finer (5 weken)(MF 2007-2009) en "Release me" - Agnes (14 weken)(MF 2009).

ALBUMS TOP 60 :06. (NW) "Schlagerminnen" - Christer Sjögren (MF 2008).
11. (07) "Moving on" - Sarah Dawn Finer (6 weken)(MF 2007-2009).
26. (22) "La voix du Nord" - Malena Ernman (14 weken)(ESF 2009).
30. (30) "Så gör jag det igen"- Caroline af Ugglas (29 weken)(MF 2007-2009).
32. (24) "Greatest hits" - Aqua (4 weken)(intervalact ESF 2001).
48. (NW) "Plommon" - Niclas Wahlgren (MF 2006).
54. (35) "Fairytales" - Alexander Rybak (18 weken)(ESF 2009).

Verdwenen : "Disco defenders" - Alcazar (17 weken)(MF 2003-2005-2009) en "Längtan" - Scotts (9 weken)(MF 2009).

DVD TOP 20 :

04. (01) "Melodifestivalen 2009" - Blandade Artister (20 weken).(bron :
Sverigetopplistan, Swedish charts)

09-10-2009 om 22:12 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Peter Live' : vanavond gaat Peter Van de Veire van start met de tweede reeks van zijn muziektalkshow.

 Vanavond gaat het tweede seizoen van 'Peter Live', de muziektalkshow van showbeest Peter Van de Veire, van start op Eén. Het nieuwe seizoen van 'Peter live' is meer dan alleen een muziekshow. De gasten zullen niet meer uitsluitend muzikanten zijn, maar alle mogelijke mensen, van topmodellen over topsporters tot tv-koks. Iedereen die iets interessants over muziek te vertellen heeft, is welkom. Het studiopubliek mag op zijn beurt meer doen dan op en neer springen; het wordt af en toe gewoon deel van de show. De band onder leiding van Miguel Wiels slaat aan het dansen, er duikt een gloednieuwe interviewer op en nietsvermoedende kijkers krijgen al eens een verrassingsconcert.

Kortom, Peter live blijft het programma dat gasten en kijkers verrast met muzikale topacts, ontroerende momenten en spectaculaire stunts.

Voor de eerste aflevering kon Peter meteen de twee strafste stemmen van de Lage Landen strikken. Vooraleer ze Vlaanderen doorkruist met een intimistische show, trekt Natalia (Eurosong 2004) voor de laatste keer alle registers open. Ze blijkt over een flink pak duelkracht te beschikken.

Dat ook Anouk haar mannetje kan staan, is bekend, maar bij Peter legt ze haar gevoelige kant bloot. Ze vertelt heel open over haar leven als rockmoeder, maar op het podium haalt Anouk – letterlijk – verwoestend uit met haar nieuwe single.

Piet Huysentruyt houdt wel van stoere madammen met punch, maar ook van show. En dat heeft Peter goed begrepen. Piet gaat aan de slag met vliegende paprika's, rolschaatsende assistenten en een wandelend kookvuur, en hoopt stiekem dat dat bij Natalia in de smaak zal vallen...

Naar bekend recept maakt 'Peter Live' ook plaats voor jong talent. Het album van Absynthe Minded ging al 17.000 keer over de toonbank en hun single "Envoi" prijkt hoog in zowel de Ultratop als de Afrekening. Vanavond mag u zelf oordelen of het Gentse vijftal, zoals sommigen beweren, nu al de CD van het jaar afgeleverd heeft.

Vorig jaar liet Peter voor het eerst Jasper Erkens los op televisiekijkend Vlaanderen. Sindsdien gaat het heel hard voor Jasper. Gillende tienermeisjes verdringen elkaar op de eerste rij, hij trad op in een nokvol Sportpaleis en hij stond als jongste artiest ooit op het podium van Rock Werchter. Peter blikt terug op het jaar van Jasper en geeft hem geestige tips om om te gaan met zijn sterrenstatus.

De Rode Duivels beginnen morgenavond tegen Turkije hopelijk aan hun wederopstanding. Sergio (ESF 2002) weet dat Dick Advocaat nog wel wat hulp kan gebruiken en biedt hem zijn eigen oplossing aan voor de malaise in het Belgische voetbal.

Het huzarenstuk van de avond komt van de meest geboekte artiest van Vlaanderen. Op vraag van Peter waagt Danny Fabry himself zich aan een resem weerzinwekkende stunts. Ben je benieuwd hoe Danny achtereenvolgens een wervelstorm, een kogelregen en een vlammenzee doorstaat, kijk dan vanavond om 20.40 naar 'Peter Live' op Eén.
(bron en logo : Eén)

09-10-2009 om 00:06 geschreven door Redactie  


08-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : An Lemmens en Sean D'hondt uit elkaar.

 Vtm- en 2BE-presentatrice An Lemmens en JIM-gezicht Sean D'hondt (coach 'Junior Eurosong 2009') hebben besloten om als vrienden voortaan hun eigen pad te bewandelen. Dat nieuws heeft de commerciële zender uit Vilvoorde eerder vandaag wereldkundig gemaakt.

Zowel An als Sean wensen niet te reageren op het nieuws. Het koppel trouwde op 24 mei 2008. Tijdens de recentste 'Nacht van de Vlaamse Televisiesterren' bracht echtgenoot Sean nog een speciale versie van "Anne" voor An, die tijdens dezelfde awardshow in de bloemetjes werd gezet als 'Rijzende Ster'.

Dit najaar presenteert Lemmens, samen met De Nederlandse presentator Dennis Weening de tweede reeks van 'So You Think You Can Dance'. Aanstaande zondag, 11 oktober, vindt de eerste liveshow plaats met achttien kandidaten, negen uit Vlaanderen en negen uit Nederland. (bron en foto : vtm)

08-10-2009 om 23:38 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oslo 2010 : Bulgaarse kandidaat bekend op zondag 18 oktober.

 Volgende week zondag, 18 oktober, komen we te weten wie de Bulgaarse kandidaat zal worden tijdens de 55e editie van het Eurovisie Songfestival. Eerder dit najaar berichtten we reeds dat de Bulgaarse omroep BNT het geweer van schouder verandert in de hoop om volgend jaar in de Noorse hoofdstad Oslo een beter resultaat te behalen dan de voorbije jaren.

De Bulgaarse kandidaat zal worden gekozen door mensen uit de Bulgaarse muziekindustrie (een totaal van 51). Degene die als winnaar uit die poll komt zal dan het aanbod krijgen om het land te gaan vertegenwoordigen. Volgt er een weigering, dan krijgt de nummer twee in de lijst de kans om naar de Noorse hoofdstad af te reizen. Daarnaast zal er worden bepaald met welk genre de artiest het land zal gaan vertegenwoordigen en de winnaar zal bekend worden gemaakt via de nationale televisie.

De nationale omroep laat dan vijf nummers componeren en die zullen begin volgend jaar voor de eerste maal te horen zijn. Dat gebeurt in een speciale tv-show zodat de kijkers thuis kennis kunnen maken met het aanbod. Daarna zijn de nummers gedurende drie weken te horen op radio en televisie en dan ligt het lot van die nummers in handen van de kijkers. Zij zullen via televoting gaan bepalen welk nummer zal worden gezongen eind mei volgend jaar op het Songfestivalpodium.
(bron : Darik)

08-10-2009 om 23:26 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Newsroom : Clouseau strijkt met '10x10' voor tiende concertreeks neer in Sportpaleis.

 In december werkt Clouseau (Eurosong 1989, ESF 1991) voor de tiende keer een concertreeks af in het Antwerpse Sportpaleis. De tiende reeks kreeg toepasselijk '10x10' als naam mee. Vandaag deden de broertjes Wauters hun plannen uit de doeken.

Ze beloven met '10x10' opnieuw een uniek concert, met de grote hits en liedjes uit de nieuwe cd "Zij aan zij", hun tiende Nederlandstalige studioalbum dat vrijdag 16 oktober in de winkels ligt. Daarnaast mogen de concertgangers zich verwachten aan een totaal andere productionele setting.

"Het podium komt in het midden van de zaal, en rondom in het
Sportpaleis zal een 301 meter lange videowand te zien zijn", verklapten de broers. Dankzij de vele catwalks komen Koen en Kris op plaatsen "waar ze nog niet geweest zijn".

Door de centrale opstelling van het podium en met een extra tribune zullen per avond meer dan 17.000 fans uit de bol kunnen gaan. Voorlopig telt de reeks vijf concerten. Het eerste staat geprogrammeerd op vrijdag 04 december. Kaartjes kosten tussen 18,00 en 38,00 € en worden te koop aangeboden door 
Tele Ticket Service (070 345 345 of via de website). (bron : Belga)

08-10-2009 om 22:56 geschreven door Redactie  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'So You Think You Can Dance' : Pablo Sanchez Garcia (Breda).

 'So You Think You Can Dance' is al vier seizoenen een grote hit in Amerika. Het programma heeft er drie Emmy Awards op zijn naam staan en in de zomer van 2006 was het de best bekeken show van de States. Snel volgden lokale versies, onder andere in Nieuw Zeeland, Turkije, Duitsland, Polen, Noorwegen, Maleisië, Australië, Zweden, Denemarken, Griekenland en Israël.

Vorig jaar bracht ook Nederland een eigen versie van dit succesvolle entertainment-programma. Ook bij onze Noorderburen werd het concept bijzonder goed gesmaakt. Maar ook in ons land zit danstalent. Sinds woensdag 02 september gaat 'So You Think You Can Dance' daarom op zoek naar de meest favoriete danser van Vlaanderen én Nederland !

Aanstaande zondag, 11 oktober, gaan de liveshows van 'So You Think You Can Dance' van start. De voorbije weken kon je de audities en het bootcamp volgen en sinds afgelopen zondag, 04 oktober, zijn de achttien finalisten (9 uit Vlaanderen en 9 uit Nederland) bekend.

 Sinds maandag, en dit tot en met aanstaande zaterdag, 10 oktober, stellen wij dagelijks drie van de kandidaten wat uitgebreider voor. We doen dit in alfabetische volgorde en de twaalfde kandidaat die we voorstellen is de Nederlander Pablo Sanchez Garcia.

 Pablo is 20 jaar en woont in Breda.

Geboortedatum : 19 augustus 1989.
Leeftijd : 20.
Woonplaats : Breda.
Opleiding/werk : Geen.
Dansstijl : Latin.
Relatie : nee.

Motivatie : Hij heeft vorig jaar ook meegedaan en haalde toen net de liveshows niet. Nu is hij extra gemotiveerd !

'So You Think You Can Dance'', de eerste liveshow volgende zondag11 oktober, op
vtm en RTL 5. (bron, logo en foto's : vtm)

08-10-2009 om 00:06 geschreven door Redactie  
VOLG ONS OOK OP TWITTER & FACEBOOK.Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!