Tegen µTubeke

27-03-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sw harelbeke - afc tubeke
SW Harelbeke - AFC Tubeke  3 - 1

SW kreeg Tubeke over de grasmat,verleden week werd er verloren in Deinze na een zwakke vertoning. SW nam van bij het begin het iniatief en zette met knap samenspel Tubeke met de rug tegen eigen doel. Het openingsdoelpunt bleef in de lucht hangen. Tubeke snakte naar adem maar probeerde op een voetballende manier de ratjes geleidelijk onder druk te zetten.Na een kwartier spelen nog 0-0 op het scorebord.Pas na 5minuten in het tweede kwart kwam SW verdiend op voorsprong. Op een perfect getrapte corner van Niels Vandermeulen kon Yentl Depoortere in één tijd binnen tikken.Steffan Soenens vondt dat zijn moment was aangebroken om even de puntjes op de i te zetten. Na een rush over de lengte van het veld liet hij elke tegenstander ter plekke. Eenmaal voor doel hieldt hij het overzicht en gaf Yassine Wostijn de 2-0 op een schoteltje.Tubeke liet het hoofd niet zakken en kon toch een paar keer Thibaut onder vuur nemen. In het begin van het derde kwart ging Tubeke op zijn elan verder en SW had het knap lastig om overeind te blijven. Na zwak ontzetten scoorde Tubeke de aansluitingstreffer zeker niet gestolen op dat moment. Nog geen minuut later was het Yentl Deloose die zich mooi wegdraaide en even knap overhoeks afwerkte 3-1.Het laatste kwart kwam SW niet meer in de problemen. Een zeer sterke wedstrijd van de ratjes waarbij nog maar 2 maal werd verloren op eigen veld. Een dikke proficiat voor de knappe collectieve prestatie. Laat ons zeggen dat we klaar zijn voor de match van woensdag tegen Club Brugge.

Speelden voor SW: Thibaut,Steffan,Niels, Jenci,Jetze,Yentl Dep,Aaron,Yassine,Yentl Del.

27-03-2008, 21:32 geschreven door jencivanhove