Laat gerust wat achter en geef ons desnoods een paar tips!!!
Die zijn altijd welkom :)
een blog om van te smullen!!!
nog nooit eerder uitgevonden!!!
24-05-2008
Italia pizza!
Heeeem!!!! Pizza is overheerlijk als je ze gaat eten bij de italiaan maar het smaakt altijd beter als je het zelf maakt! Pizza is niet zo moeilijk om te maken maar als je het met geduld en liefde doet is het overheerlijk!
INGREDIENTEN
ingrediƫnten pizzadeeg
gezeefde tomatensaus
120 gr ham
120 gr ananas
50 gr rode peper
100 gr mozzarella
basilicum
rozemarijn
tijm
olijfolie
peper en zout
BEREIDINGSTIJD : 90 minuten
BEREIDING
Maak het pizzadeeg
Verwarm de oven voor op 220 graden.
Bedek de bodem met tomatensaus.
Snijd de ham in blokjes.
Snijd de ananas in stukjes.
Beleg met peper en ananas.
Snijd de mozzarella in plakjes en beleg de pizza ermee.
Bestrooi met peper eb zout.
Verdeel de basilicumblaadjes over de pizza.
Bak de pizza in de voorverwarmde oven gedurende 20 minuten.
En klaar is kees!!! Ik verzeker je dat dit een heerlijke eetmaal is voor het hele gezin!!!
24-05-2008 om 13:13
geschreven door smulvarkentjes
Confituur is heerlijk! Maar je eigen confituur is nog veel lekkerder!
je kan confituur ook gebruiken in ons kaasconfituur recept!
Respecteer nauwgezet de aangegeven hoeveelheden vruchten en suiker!
Gebruik een wijde kookpan.
Maak de vruchten schoon met zuiver en roestvrij materiaal.
Roer de confituur om met een houten lepel.
Schep met een schuimspaan het schuim af dat zich tijdens het koken vormt.
De confituur heeft genoeg gekookt als ze rekkend van de houten lepel loopt, of als een druppel die men laat vallen op de rand van een bord spoedig opstijft.
Was de potten in heet sodawater, spoel ze in heet water en keer ze om op een zuivere handdoek. Droog ze niet af.
Vul de potten terwijl de confituur nog warm is. Laat eerst een lepel confituur in het glas lopen, opdat dit niet zou springen.
Voorzie de potten van een etiket met de datum en het soort confituur.
Bewaar de confituur op een droge en koele plaats.
Aan tafel!!!!!!
21-05-2008 om 15:33
geschreven door smulvarkentjes
Misschien ken je wel iemand die dol is op kaas met confituur! Of misschien ben je er zelf dol op! Allesinds: dit is het recept van confituur en kaas samen! Dan hoef je nooit meer naar de kaas of de confituur te zoeken want je hebt er twee in een!
recept:
Maak zelf je cofituur bij het recept 'confituur' of doe dit met gekochte! Ehm...Dit kan ook met gelei. Aarbeiƫn, kersen, abrikozen,frambozen,... Welke confituur?Wel, dat maakt niet uit! Je lievelingssmaak!
1) plet de kaas. 2) doe de kaas in een kom. 3) doe er veel confituur (of gelei) bij. 4) mix ze (zorg er voor dat je mama blij is en niet boos voor de keuken) 5) doe er veel suiker er bij en mix nog eens. 6) SMULLEN MAAR!!!
Je kan dit op je boterham, toostjes en nog veel meer doen en je zal zien...dit wordt een wereldrecept!!!
21-05-2008 om 15:23
geschreven door smulvarkentjes
Neen, uw blog moet niet dagelijks worden bijgewerkt. Het is gewoon zoals je het zélf wenst. Indien je geen tijd hebt om dit dagelijks te doen, maar bvb. enkele keren per week, is dit ook goed. Het is op jouw eigen tempo, met andere woorden: vele keren per dag mag dus ook zeker en vast, 1 keer per week ook.
Er hangt geen echte verplichting aan de regelmaat. Enkel is het zo hoe regelmatiger je het blog bijwerkt, hoe meer je bezoekers zullen terugkomen en hoe meer bezoekers je krijgt uiteraard.
27-09-2005 om 16:32
geschreven door smulvarkentjes
Het maken van een blog en het onderhouden is eenvoudig. Hier wordt uitgelegd hoe u dit dient te doen.
Als eerste dient u een blog aan te maken- dit kan sinds 2023 niet meer.
Op die pagina dient u enkele gegevens in te geven. Dit duurt nog geen minuut om dit in te geven. Druk vervolgens op "Volgende pagina".
Nu is uw blog bijna aangemaakt. Ga nu naar uw e-mail en wacht totdat u van Bloggen.be een e-mailtje heeft ontvangen. In dat e-mailtje dient u op het unieke internetadres te klikken.
Nu is uw blog aangemaakt. Maar wat nu???!
Lees dit in het volgende bericht hieronder!
27-09-2005 om 16:32
geschreven door smulvarkentjes