In de namiddag kregen we de laatste proevertjes: eclairs, cupcakes, chocolademousse en mangotaart. Hopelijk worden we deze avond niet ziek van al ons proeven. Nog een welgemeende dank aan allen die hun steentje hebben bijgedragen aan al dat lekkers.
Donderdagmorgen, 18/2/2016 kwamen de tassen met de heerlijke proevertjes aan op school. Juf Dominique en juf Sophie zouden voor vandaag wel eens van klas willen veranderen, denk ik. Juwairia mocht de spits afbijten met haar typisch Marokkaanse pannenkoeken. We noemen dit wel "msemen". En die waren zelfs nog warm! Dezelfde morgen werden die gebakken om super vers te zijn. Na de lekkere pannenkoeken kregen we ook nog rijsttaart, chocoladecake en wraps. Die werden door kok Nils ter plaatse vervaardigd. Een echte kok in wording.
Ieder jaar komt het thema "Smik, smak, smullen" aan bod. In dit thema leren de kinderen wat ingrediƫnten, materiaallijst, werkwijze, ... allemaal betekenen. Ze mogen dan ook hun lievelingsgerecht voorstellen. Sommige gebruiken daarvoor een power point, foto's, proevertjes, ... Een jaarlijks gebeuren om naar uit te kijken.