Elk dieet programma gaat zijn fans en zijn tegenstanders te hebben. Ook kunnen velen dieet plannen hebben goede punten en slechte punten, en de lage koolhydraten dieet is geen uitzondering.
Allereerst ga je een heleboel dingen genaamd "lage koolhydraten", de meest bekende daarvan is het Atkins-dieet te horen. Andere
programma's die geen aanspraak op low carb, zoals de nutrisystem
gewichtsverlies programma, en het South Beach dieet kan verkeren gedumpt
in de "low carb" categorie, omdat hun eten plannen ofwel controle carb
inname of concentreren op het "goede" koolhydraten ...
dat is, koolhydraten dat in essentie niet alleen het lichaam brandstof,
waardoor het verstrekken van energie, maar die ook minder kans om op de
wind als vetophopingen in het lichaam.
In
de regel, en zoals de naam al zegt, koolhydraatarme diëten over het
algemeen adviseren een hogere consumptie van eiwit en vet, met dalingen
in de consumptie van koolhydraten. Nogmaals,
in de regel worden deze plannen gaan eten aan te bevelen maar liefst
70% van de dagelijkse calorie-inname uit vet, met slechts 5% tot 10% uit
koolhydraten. Daarnaast zullen de meeste raden het eten tot je vol, zolang je de hoge carb voedingsmiddelen te vermijden.
DE lichaam nodig heeft KOOLHYDRATEN
Het belangrijkste doel van koolhydraten is om brandstof van het lichaam. Ze leveren de energie die nodig om het te maken door middel van de dag. Voor
sporters, ze zijn de brandstof om het te maken door middel van
marathons, wielerwedstrijden, basketbal spelen, en elke andere soort van
sportieve inspanning. Koolhydraten zijn ook noodzakelijk voor de goede werking van sommige organen. Echter, er zijn 'goede' koolhydraten en 'slechte' koolhydraten.
Twee soorten koolhydraten:
Terwijl er geen carb is inherent slecht, of "slecht", zijn er vele die niet "goed" voor de meesten van ons.
Als
we het hebben van slechte koolhydraten, zijn we over het algemeen te
verwijzen naar zaken als een hoge suiker, geraffineerd meel
voedingsmiddelen die snel worden verteerd en die snel kunnen worden
omgezet in vet. Dit
komt omdat de overvloed van koolhydraten signalen het lichaam om het
aanbod van insuline die op zijn beurt vertelt het lichaam op te slaan de
koolhydraten als vet. Helaas,
uw ontbijt bagel en de zak van de chips moest je met je vette hamburger
opgenomen in de 'slechte' koolhydraten categorie.
Goede
koolhydraten, aan de andere kant meer geneigd zijn tot
"nutriënt-dichte", en de vraag naar meer vertering en verwerking door
het lichaam. Zoete
aardappelen, bruine rijst, grapefruit, vet-vrije melk, appels en andere
vruchten, groenten en volkoren granen waardoor de bloedsuikerspiegel
minder snel stijgen, dus het vermijden van insuline "instructies" om de
calorieën op te slaan als vet. In plaats daarvan worden ze geleidelijk gebruikt worden als energie. Bovendien
zijn deze soorten voedsel hebben de neiging om meer voedingswaarde
hebben in termen van vitaminen, mineralen, fytochemicaliën, en vezels. Ze
lijken ook mogelijk worden aangegeven als zijnde betrokken bij een
betere algehele gezondheid en levensduur, alsmede het voorkomen, althans
tijdelijk, van dergelijke ernstige aandoeningen zoals hart-en
vaatziekten en sommige kankers.
terwijl
vele diëten en gewichtsverlies programma's raad in het voordeel van het
gebruik van 'goede' koolhydraten, zijn er nog low carb diëten die eisen
dat alle koolhydraten slecht zijn en moeten worden vermeden.
Nadelen van een koolhydraatarm dieet
Waarschijnlijk
de meest evident nadeel is dat het ontkennen van jezelf een hele klas
van voedingsmiddelen de dieter een risico van het missen van essentiële
voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en fytochemicaliën, die
aanwezig kan zijn geweest in die voedselbronnen. Bovendien,
"goede" koolhydraten hebben de neiging om vaak rijk aan vezels waarvan
is aangetoond dat aan zijn eigen waarde voor de gezondheid hebben. Uiteraard
zou het beperken van alle koolhydraten ontnemen het lichaam van de
vezel is het misschien nodig hebben om gezond te blijven.
LANGE TERMIJN effecten van een koolhydraatarm dieet
Een ding om te onthouden is dat ieder individu zal reageren op hun dieet gebaseerd op een reeks van factoren. Erfelijkheid,
opvoeding, sociale klasse, levensstijl, religieuze overtuiging,
etnische afkomst kunnen alle van invloed zijn op hoe men reageert op
dieet gebeurtenissen of wijzigingen. Net
zoals een eenvoudig voorbeeld, het ijs in de vriezer gaat minder gevolg
zijn aan iemand die oefeningen regelmatig en is fysiek fit is dan is
het voor de gemiddelde, sedentaire, TV kijken, chips kauwend lid van
onze moderne samenleving. Terwijl
de fysiek fit persoon kan vaststellen, een grote kom met ijs zonder
duidelijke ziek raakt, kan zijn of haar sedentaire buren gewoon toe te
voegen aan het vet dat al heeft opgelopen op hun lichaam.
Aangezien
de meeste koolhydraatarme diëten hebben de neiging om grote
hoeveelheden van de eiwitten en vetten adviseren, is het Dieter zal
worden blootgesteld aan grotere kans op problemen, zoals jicht, of zelfs
nier-of hart-en vaatziekten. Om
deze reden, low carb dieet soms adviseren dat zij alleen worden
gebruikt voor een beperkte periode en dat de dieter eraf gaan van tijd
tot tijd.
DE BESTE programma van het gewichtsverlies
Het
is al lang begrepen dat de basisvergelijking van gewichtsverlies en
gewichtstoename is: in meer calorieën dan je verbrandt, je vet te
krijgen ... verbranden meer calorieën dan u nemen, verlies je vet. Ieder individu is anders, maar er zijn enkele fundamentele tips waarmee iedereen te komen tot een betere gewichtsbeheersing.
Als je een "gewicht probleem" is het bijna zeker dat je nodig hebt om uw activiteit te verhogen. Het
moet niet nodig zijn om een kampioenschap atleet te worden, en het
kan een tijdje duren om "trein up" op het niveau van fitness die u zal
helpen effectief te branden van de calorieën, maar de toenemende
activiteit is vrijwel zeker een stap.
Als je een "weight Problem", dan ben je bijna zeker ook een eet probleem. Het doel is echter niet aan het eten van stoppen of om grote stukken voedsel gesneden uit uw dieet. In
plaats daarvan moet u zich concentreren op het verkrijgen van een
balans in je leven, en knip die lege koolhydraatrijke voedingsmiddelen
als suiker, geraffineerd meel brood, aardappels, chips en dergelijke. Snacking
op "goede" koolhydraten kan energie om de dag door, terwijl het
beteugelen van het lichaam verlangen naar meer koolhydraten. Het eten van meer maaltijden per dag, maar liefst zes, maar zich uitstrekt ze over de hele dag helpt vaak. Zware maaltijden worden eerder op de dag, met een ontbijt van groot belang.
IN PLAATS VAN DE koolhydraatarm dieet
Voor
een goede gezondheid, een evenwichtige voeding (aangevuld met een
multivitamine en mineralen supplement als u twijfelt) te eten, je
dagelijkse activiteit te verhogen, krijgt de rust die u nodig hebt (die
eigenlijk moet ten minste acht uur slaap om de effecten van cortisol te
voorkomen ), en probeer het leven te genieten meer. Je bent een goede, lieve, de moeite waard persoon ongeacht wat uw gewicht of uiterlijk. Begin met dat en je kunt niet fout gaan.