• Verslag voetbalwedstrijd 26 maart 2011 SC Zonnebeke - SC Dadizele
  • Verslag voetbalwedstrijd 19 maart 2011 te Houthem
    U8 SC Zonnebeke
    website U8 SC Zonnebeke
    Dit is een website voor de U8 spelers van SC Zonnebeke. Op deze site kunnen de spelers allerlei informatie terugvinden ivm hun wedstrijden, trainingen en tornooien.
    01-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag voetbalwedstrijd 26 maart 2011 SC Zonnebeke - SC Dadizele
    Ploeg 1:
    Onderleiding van trainer Sebastien: Keeper Laïs, Maxim, Jaron, Justin, Ethan, Maxim D en Louis

Sterke match met als eindscore: 15 - 0 voor SC Zonnebeke

Doelpunten gemaakt door:
    Maxim D 6
    Ethan 6
    Maxim 3

Ploeg 2:
    Onderleiding van trainer Arne: Keeper Devon, Alex, Vic, Siebe, Milan I en Milan V

Wat we ook probeerden het wilde maar niet lukken Dadizele was een hele sterke ploeg. Vic was nochtans in topconditie want die heeft de sterren van het terrein gespeeld. Al speelden ze met zijn allen in teamsport we kregen de kans niet om het mooi af te ronden. Vele gemiste kansen bracht ons tot dit eindresultaat 6 - 16 voor SC Dadizele.

Vic 3
    Siebe 1
    Milan V 1

Verslag geschreven door Connie

01-04-2011 om 23:20 geschreven door trainer Luc

26-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag voetbalwedstrijd 19 maart 2011 te Houthem
    Ploeg 1:
    Onderleiding van trainer Sebastien: Keeper Laïs, Maxim, Jasper D, Justin, Ethan, Jasper, Maxim en Louis.

Houthem bleek van in de begin al de betere ploeg te worden want we moesten de rust in gaan met een score van 7 - 1. Die ene goal voor de rust werd gemaakt door Jasper. Na de rust probeerden we alles op alles maar konden maar een doelpunt meer neerzetten zodat de eindstand 15-2 werd met een verlies voor Zonnebeke.

Jasper 1
    Maxim 1

Ploeg 2:
    Onderleiding van trainer Arne: Keeper Devon, Alex, Jaron, Vic, Siebe, Milan V en Milan I.

De match was nog geen 3 min begonnen en Houthem scoorde. Zonnebeke gaf zich niet zomaar gewonnen en 2 min later was het 1-1. Tijdens de rust stonden we met 4 - 3 voor op Houthem. In de tweede helft was het Zonnebeke die domineerde en kon zo een eindstand op het scorebord plaatsen van 8 - 5 voor Zonnebeke.

19-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2de Voetbalstage & Keeperstage SC Zonnebeke 22 april 2011
    2de Voetbalstage & Keeperstage SC Zonnebeke 22 april 2011

Leeftijd: Debutantjes, Duiveltjes, Preminiemen, Miniemen, Knapen, Scholieren (zowel jongens als meisjes zijn welkom)
    Waar: Terrein SC Zonnebeke, Langemarkstraat
    Uurregeling: Start 8u30 Einde 15u45 (Opvang vanaf 07u30 tot 17u00 voorzien)
    Kostprijs deelname: 20 €
    Inschrijvingen: Gelieve de som over te schrijven op rekeningnummer 461-2351781-35 met vermelding naam, geboortejaar, club, speler of keeper, en dit voor 15 april 2011. (inschrijvingen beperkt tot 80)
    Luc Titeca
    tel: 0497/61.81.59
    e-mail: luc.titeca@telenet.be

Geschreven door Connie

19-03-2011 om 00:00 geschreven door trainer Luc

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opgelet: maandag 21 maart 2011 extra training U8
    Opgelet!
    Aan beide ploegen U8 Zonnebeke een extra training is er voorzien op maandag 21 maart 2011 om 18u30.
    Wees allen op post!

Trainer Sebastien en Arne

18-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag voetbal wedstrijd op 12 maart 2011 te Poperinge
    Ploeg 1
    Onder leiding van trainer Sebastien: Keeper Laïs, Maxim, Jasper D, Justin, Ethan, Jasper B en Louis

Sterke match van SC Zonnebeke, zonder twijfel en mooi samenspel van gans de ploeg. SC Zonnebeke kon een eindscore neerzetten van 18 - 9.

Ploeg 2
    Onder leiding van trainer Arne:  Keeper Devon, Alex, Vic, Siebe, Jaron, Milan I en Milan V

Hele zware wedstrijd een wedstrijd waar we niet meer willen op terugblikken.
    Eindscore 13 - 4 voor SC Poperinge

Vic 3
    Siebe 1

Verslag door Vandeputte Connie

18-03-2011 om 23:25 geschreven door trainer Luc

Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijziging uur wedstrijd zaterdag as Houthem
    Opgelet wijziging uur Zaterdag as!

Beide ploegen vertrekken op 19 maart 2011 om 9.30 u aan de club. Wedstrijd start om 10.30 u te Houthem.

Connie Vandeputte

18-03-2011 om 07:51 geschreven door trainer Luc

23-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag voetbalwedstrijd 19 februari 2011 te Bissegem

Ploeg 1

Onderleiding van trainer Sebastien: Keeper Laïs, Justin, Maxim D, Ethan, Louis, Jasper en Maxim Deblauwe

De toeschouwers hadden nog niet allemaal hun plaats opgezocht of het stond al 0 – 1 op het scorebord voor Zonnebeke. De eerste helft werd volledig gedomineerd door Zonnebeke. Ze kwamen ook verdiend op voorsprong via Maxim Demeulenaere die 5 van de 10 goals in de eerste helft wist te scoren. Met pracht van verdedigingswerk konden we de rust in gaan met een score van 10 – 1 voor Zonnebeke.

De tweede helft werd krachtiger door de thuisploeg. Bissegem kon wel weerwerk bieden en had ook betere kansen maar werkte ze niet af. We konden de wedstrijd afsluiten met een prachtige 14 – 4 score voor Zonnebeke.

Doelpunten door: Maxim Demeulenaere 7, Justin 3, Louis 2, Ethan 1 en Jasper 1

Ploeg 2

Onderleiding van trainer Arne: Keeper Devon, Alex, Vic, Siebe, Jaron, Milan I en Milan V

Van bij de aanvang nam Zonnebeke de teugels in handen en knalde Milan Verkinderen de bal als eerst in de goal. Enige tijd later vond Siebe de weg naar de goal en trapt hem fantastisch binnen. We konden de rust in gaan met 2 – 0 voor Zonnebeke.

In het begin van de tweede helft controleerde Bissegem de partij en konden ze er vlug een 2 – 1 van maken. Na enkele wissels in de ploeg kregen we terug de wedstrijd in handen. Jaron en Milan I leverden fantastisch verdedigingswerk. Alex had zijn moment en dribbelde voorbij 2 man, paste naar Siebe en Siebe maakte het af 3 – 1. In de slotminuten was er mooi teamwork tussen Vic en Siebe. Vic kon zich knap doorzetten op rechts en bediende Siebe die de 4 – 1 tegen de netten trapte. Devon stond echter goed te keepen en maakte enkele kansen van de thuisploeg ongedaan. Eindstand 4 – 1 voor Zonnebeke.

Doelpunten door: Siebe 3 en Milan Verkinderen 1

Verslag geschreven door Vandeputte Connie

23-02-2011 om 00:00 geschreven door trainer Luc

12-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verslag voetbalwedstrijd 12 februari 2011 te Zonnebeke
    Ploeg 1

Onderleiding van trainer Sebastien: Keeper Laïs, Ethan, Louis, Maxim, Jasper, Justin en Maxim Deblauwe

Zonnebeke startte snel en sterk voetballend aan de wedstrijd en nog maar enkele minuten gespeeld en Louis kon Zonnebeke al op het scorebord plaatsen. Halfweg de eerste helft kwamen we op achterstand, maar op karakter vochten we terug met als resultaat een 3 - 5 stand aan de rust.
    In de tweede helft kwamen we terug wat meer aan het voetballen toe. Het juiste ritme leek terug gevonden en een paar prachtige acties werden dan ook heel mooi afgerond.
    De stand bleef gelijk opgaand. Het zag ernaar uit dat de punten verdeeld gingen worden maar na enkele moeizame gecreëerde kansen kon Ieper in de laatste minuten de winst naar zich toe halen. Het werd een 5 - 6 score voor Ieper.

Doelpunten: Louis 2, Maxim 2 en Jasper 1

Ploeg 2

Onderleiding van trainer Arne: Keeper Devon, Vic, Milan I, Siebe, Milan V, Alex en Jaron.

Er was veel inzet, veel gewonnen duels, een pracht van een match. Een match met teamwork waar het niet werd gekeken van wie er scoorde maar dat het de ploeg was die scoorde.
    Het resultaat van de eerste speelhelft was gelijk opgaand. Waarbij we met de rust een voorsprong kenden van 6 - 5 voor Zonnebeke.
    In de tweede helft werd er nog harder gewerkt en werden de posities nog beter gehouden zodat er voor de bezoekers niet veel ruimte was.
    We konden de wedstrijd afsluiten met 10 - 6 voor Zonnebeke.

Doelpunten: Siebe 4, Milan I 3, Vic 1, Alex 1, en MilanV 1

Verslag gemaakt door Connie Vandeputte

12-02-2011 om 00:00 geschreven door trainer Luc

10-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag voetbalwedstrijd 5 februari 2011 SC Zonnebeke - SC Lauwe
    Op zaterdag 5 februari 2011 speelden we onze wedstrijd met beide ploegjes tegen SC Lauwe.

Ploeg 1:
    Onder leiding van Trainer Sebastien : Keeper Lais, Maxim, Justin, Jasper, Ethan, Louis en Jaron
    De eerste helft was nogal rommelig want Lauwe domineerde. We kwamen met 2 - 0 achter toen Maxim voor de openingstreffer zorgde. We gaven niet op maar moesten de rust in gaan met een achterstand van 4 - 1 voor Lauwe.
    In de tweede helft speelde SC Zonnebeke heel mooi voetbal met knap passen spel kon SC Zonnebeke na  amper 3 min in de tweede helft een treffer maken. Het tij was gekeerd en SC Zonnebeke kon de wedstrijd met een 6 - 8 score afsluiten dit voor SC Zonnebeke.
    Doelpunten: Maxim 4, Louis 2, Ethan 1 en Justin 1

Ploeg 2:
    Onder leiding van Trainer Arne: Keeper Devon, Milan I, Vic, Siebe, Milan V, Alex en Maxim Deblauwe
    Onze jongens begonnen niet zo sterk aan de wedstrijd en stonden al snel met 2 - 0 achter. We bleven knokken voor de bal en konden de rust in gaan met een 2 - 0 achterstand.
    De tweede helft begon met een aanval van SC Lauwe maar werd onderschept door Vic. Al gauw kwamen we 4 - 0 achter. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Milan Verkinder 4 - 1 maar direct kregen we een goal tegen 5 - 1 en het werd door een schoon samenspel op een 5 - 2 gebracht door Vic. SC Lauwe bleef hard terug slaan en we moesten de duimen leggen met  2 - 7.
    Ik heb ondanks het verlies toch momenten genoten van het goeie samenspel van Vic en Alex die ook verdedigend goed hun mannetje stonden, het goede spel van Milan V en Maxim Deblauwe die vele passen gaven, Siebe en Milan I met sterk verdedigingswerk alsook het sterke keeperswerk van Devon.
    Doelpunten: Milan V en Vic

10-02-2011 om 22:31 geschreven door trainer Luc

01-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalender terug ronde
    Very HappyHallo jongens,Very Happy
    de kalender van de terugronde staat erop met alle vertrekuren.
    Ook de tornooien, er volgt nog een tornooi na 1 mei.(nog in te vullen)

LaughingLaughingLaughingAllen tot morgen woensdag op den frietenbak.LaughingLaughingLaughing

01-02-2011 om 20:22 geschreven door trainer Luc

31-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag voetbalwedstrijd Houtem 31 januari 2011

Door de vele afzeggingen en ziektes van onze spelers konden we slechts met 3 van onze spelertjes (Jaron,Maxime en Milan )aangevuld door 2 tweedejaarsduivels(Robin & Yasim)afzakken naar Houtem waar we een 2-tal matches gingen spelen
    de 1ste wedstrijd was de derby tegen moorslede waar we vlug toonden dat we de sterkste ploeg waren
    we kwamen dan ook op voorsprong door een mooie steal van Milan die daarna ook handig afwerkte,doch bij de eerste kans van moorslede viel de gelijkmaker,we bleven verder mooie combinaties op de mat leggen en dat resulteerde in een prachtige bom van maxime,verdiend op 2-1,maar jammer genoeg kregen we in de kluts nog het deksel op de neus,aan 100% afgewerkt door moorslede,eindstand 2-2
    2de match was tegen het sterke lauwe waar we al vlug 2-0 in het krijt stonden maar onze duivels vochten voor elke bal en na mistasten in de Lauwse verdediging lag Milan op de loer en konden we de aansluitingstreffer scoren,lauwe wist niet meer van welk hout pijlen maken,en we kwamen verdiend langszij toen Jaron heel beheerst en subtiel binnen tikte . Eindstand ook 2-2
    Ook bedankt aan de keper van Houtem die we tot beschikking kregen.

Verslag geschreven door Vandeputte Connie io van Angelo Indevuyst

31-01-2011 om 00:00 geschreven door trainer Luc

26-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste training
    Hallo jongens,
    de eerste training start weer op woensdag 2 februari. Van 18u tot 19u15.
    We maken kennis met onze nieuwe trainer Sebastien Leenknegt.
    Na de training trakteert Luc met een bakje friet en een frikandel voor iedere speler.
    Tot dan.
    groeten
    Luc

26-01-2011 om 12:18 geschreven door trainer Luc

16-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dexia Cup 2011

Verslag van zaterdag 15 januari 2011

Dexia Cup 2011

Op afgesproken tijdstip verzamelde we aan de club.  Onder begeleiding van trainer Luc reden we richting Comines-Warneton, ongelooflijk maar waar het vlotte vrij goed, maar eens in Comines City aangekomen begonnen de probleempjes. Luc was het noorden kwijt, een rond punt maakte dat de trainer geheel gedesoriënteerd was.  Al gauw nam Luc terug het voortouw en reden we op hobbel de bobbel baantjes naar Instituut Pièrre Joseph om de Dexia cup 2011 te verdedigen.

Een kwartier voor de eerste match kwamen we zonder stress op de bestemming aan.

Het tornooi bestond uit 3 poules waarin in iedere poule  3 teams.

Zonnebeke A onderleiding van Lais (keeper), Ithan, Louis, Jaron, Jasper,Maxim Demeulenaere en Maxim Deblauwe mochten het opnemen tegen Jespo en Quesnoy.

Zonnebeke B onderleiding van Devon(keeper), Alex, Milan I, Siebe, Vic en Milan V mochten het opnemen tegen Wervik en Wevelgem.  Zonnebeke B moest als eerste de spits afbijten en kregen we niet minder dan voetbalclub Wervik als eerste voorgeschoteld.

Al onze Duiveltjes U8 en dit van beide ploegen stonden vanaf de eerste seconde klaar om hun aanvallend spel naar voor te brengen. De druk bij beide teams was vrij hoog, maar onze Duiveltjes U8 konden door hun collectieve inzet de druk beperken. Er waren mooie combinaties die zorgden dat we toch konden scoren.  De manier waarop de doelpunten gemaakt werden voorspelt veel moois voor de toekomst. Gelukkig konden we vandaag ook rekenen op de sublieme doelmannen en doelvrouw die toch prachtige reddingen uit hun mouw wisten te schudden.

Onze spelertjes toonden een goed samenspel, veldpositie, degelijk passenspel en vooral veel inzet.

Uitslagen:

Zonnebeke A: Lais (keeper), Ithan, Louis, Jaron, Jasper, Maxim Demeulenaere en Maxim Deblauwe.

1.       Quesnoy – Zonnebeke  A        0 - 2   Goals gemaakt door Jasper en Maxim Demeulenaere

4.       Zonnebeke B – Poperinge       0 - 0

Doelpunten saldo:  Jasper 2, Maxim Demeulenaere 1, Louis 1, Laïs 1 en Milan Indevuyst 1

In het algemeen klassement behaalde Zonnebeke A een welverdiende  5de plaats en Zonnebeke B de 9de plaats.

De mooiste trofee dat de club die dag in ontvangst mocht nemen  is de trofee van “Fairplay” die hebben de spelertjes met hun trainer dik verdiend . Als ook dank aan beide déligéés Andy en Greg die zo intensief en vol spanning hun ploeg leiden tot in het uiterste. Tijdens de wedstrijd leven beide mannen zich uitbundig mee met hun teams.

Dank aan alle supporters!

Verslag geschreven door Connie Vandeputte

16-01-2011 om 19:09 geschreven door trainer Luc

09-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag De Gouden bal te Geluwe
    Onder leiding van trainer Luc trokken we zaterdag 8 januari 2011 omstreeks 8.30 u richting Geluwe waar we De Gouden bal gingen spelen.
    Ieder team moesten er elk 4 wedstrijden gaan spelen.

Beide ploegjes hebben er sterke matchen gespeeld. Bijna alle spelertjes konden hun goaltje meepikken, wat ook aantoont dat er als ploeg gespeeld wordt. De inzet was groot en vele duels werden dan ook gewonnen. Beide ploegjes bewezen alzo dat een mindere wedstrijd toch nog kon gewonnen worden.

Spanning, inzet, sfeer en fairplay waren de voornaamste ingrediënten van deze pittige wedstrijden.

De sterke keepers Laïs en Devon konden vele aanvallen ongedaan maken. Beide keepers hebben intensief en vol overgave hun doel verdedigd.

Dat SC Zonnebeke ook over een sterk team supporters beschikte werd al vlug duidelijk na de eerste wedstrijden.
    Bedankt aan de vele supporters voor beide ploegjes jullie waren een meerwaarde en steun voor de teams.

Aan alle spelertjes: Doe zo verder, doch let op het wordt niet altijd even makkelijk!

Goal door: Jasper 1

Niet te vergeten Alex (SCZ 1) en Jaron (SCZ 2) hebben pracht van verdedigingswerk geleverd binnen hun ploeg. Sterke en snelle mannen!

Doelpunten saldo:

Siebe 7,  Milan V  6,  Milan I  4,  Maxim 3, Vic 1,  Ethan 1,  Jasper 1 en Justin 1

09-01-2011 om 21:10 geschreven door trainer Luc

20-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.training dinsdag 21/12/2010
    Crying or Very sad Er is GEEN TRAINING op dinsdag 21/12/2010.Crying or Very sad
    Zoals afgesproken volgende week maandag 27/12/2010 balbaldag voor alle duivels U8.
    Degene die gaan is er opvang van 8u30 en de training gaat van start om 9u tot 16u. Er is opvang tot 16u30.
    Er is GEEN TRAINING meer tot na nieuwjaar.
    Eerstvolgende training op 4/1/2011 om 18u in de sporthal te Beselare.

groeten
    Luc en Arne

20-12-2010 om 18:17 geschreven door trainer Luc

13-12-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaterdag 18/12/2010
    Duiveltjes,
    om ons al wat te wennen aan het spelen in de zaal zullen we nu zaterdag een wedstrijdtraining af werken in de sporthal van Beselare.
    Allen daar aanwezig om 8u45 stipt. We trainen van 9u tot 10u.