• Wat kunnen we van FC Putte verwachten? Wedstrijd op 21 januari 2007!!!
  • Gegevens voor zondag 14 januari 2007

Scholieren KGRK

07-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gegevens voor zondag 10 december 2006

Jullie kunnen lekker uitslapen, want alle wedstrijden van jeugd en reserven zijn afgelast.
    Op naar de laatste wedstrijd voor de winterstop ... tegen Tisselt.
    Goe studeren he manne!!!

07-12-2006 om 00:00 geschreven door Trainer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    04-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat kunnen we van Heikant verwachten? Wedstrijd op 10 december 2006!!!
    4-2 ... die score moet volgend weekend van de kaart geveegd worden. We speelden zwak, kwamen bij elk duel te laat en werden koud gepakt op de counter. Zo kan ik deze ploeg ook omschrijven ... een counterploeg. De overschakeling van verdediging naar aanval verliep bij momenten bijzonder goed en dat is waar we nu extra aandacht moeten voor hebben.

We zullen ook eens bekijken wat ze de vorige wedstrijden deden (met uitzondering van het voorbije weekend):

13 RAPID LEEST 12 1 9 2 -40 17 57 5

Dit weekend was Rijmenam vrij. En op de website van Hooikt stond te lezen dat ze 0-0 gespeeld hebben tegen Katelijne. We komen dus op 3 punten van de 2de plaats, weliswaar met een wedstrijd meer en stijgen alvast een plekje naar nr.4 door het gelijke spel van Katelijne (mede door beter doelpuntensaldo).

Over dat doelpuntensaldo moet ik ook een woordje kwijt. In de laatste 4 wedstrijden scoorden we 25 keer en lieten we slechts 2 keer tegenscoren. Toch vermeldenswaardig denk ik. De terugronde moet van ons zijn mannen!!!

04-12-2006 om 20:17 geschreven door Trainer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doelpuntenfestival
    We hebben ons doelpuntensaldo weer eens lekker aangedikt. We scoorden 9 keer en lieten niet tegenscoren, wat ook al een hele prestatie is. Iedereen weet dat KGRK over een sterke aanval beschikt, maar ook de verdediging staat er nu. Zonder onze geschorste 'zwarte parel' kon onze verdediging terugblikken op een voortreffelijke wedstrijd. Helaas was er voor de wedstrijd weer een akkefietje, waardoor een speler in laatste instantie naar de bank verhuisde. Hopelijk krijg ik de volgende trainingen en wedstrijden voor de winterstop nog een positieve en sportieve revanche.

Over de wedstrijd:
    Het was een stevige, maar nooit echt vuile wedstrijd. Het veld en de stevige rukwinden lieten helaas hoogstaand voetbal niet echt toe. Hierdoor werden veel passen net niet juist gegeven of waren de controles net niet goed genoeg. Toch hielden de spelers het hoofd koel en konden we op de juiste momenten scoren. Tijdens de rust stond het al 0-5 na doelpunten van Tim V., Jonathan en Junior. Helaas zochten sommigen iets te veel zelf het succes, want anders had de score groter kunnen zijn. Tijdens die eerste helft kon de tegenploeg slechts 2 keer dreigen voor het KGR-doel. De gevaarlijkste poging kwam er uit een slechte controle van Sasha die in de handen van de keeper belandde. Resultaat was een vrije trap in de grote baklijn. Deze onrechtstreekse vrije trap werd echt rechtstreeks gegeven, maar de keeper stond op de juiste plaats ... weg gevaar!
    De 2de helft beloofde een pak moeilijker te worden. Veel tegenwind zorgde voor steriele druk van de tegenstander. Maar ook nu kon de verdediging het hoofd koel houden en de 0 op het bord houden. De spitsen zorgden nog voor een mooie eindscore na goals van Miguel, Tim V. en Jonathan.

De trainer kon dus terugblikken op een geslaagde wedstrijd en een opsteker naar de wedstrijd van volgende week toe.
    Dan wacht ons Heikant. Deze wedstrijd werd toen verloren met 4-2. Nog 2 keer goed trainen en we zijn klaar om revanche te nemen op de toch wel zwakke wedstrijd.

04-12-2006 om 19:10 geschreven door Trainer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (4 Stemmen)
    01-12-2006

1) Wedstrijd op het veld van Rapid Leest.
    2) Wedstrijd start om 11 uur.
    3) Uur van vertrek aan terreinen in Pasbrug = 9u45
    4) Wie rechtstreeks gaat wordt om 10u15 ten laatste verwacht.

01-12-2006 om 17:48 geschreven door Trainer

24-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat kunnen we van Rapid Leest verwachten? Wedstrijd op 3 december 2006!!!
    Ik kan het me nog goed herinneren, de eerste wedstrijd van het seizoen. 7-1 tegen , voor mij toch, de zwakste tegenstander uit de reeks. Ondanks de ruime winst en een goeie seizoensstart, was ik niet zo tevreden over de meer dan talloze kansen die we gemist hebben. Als het toen 15-1 was dan had je daar niemand over horen zagen, want de feiten waren toen duidelijk merkbaar op het veld.

Wat mij nu vooral opvalt, en dan spreek ik niet over de prestaties van onze volgende, maar over onze eigen prestaties is dat we de laatste wedstrijden maar 2 tegendoelpunten moesten slikken. We speelden 2 van de 3 wedstrijden tegen beter geklasseerde ploegen. Dat wil toch zeggen dat, na een hele reeks verdedigende tegenslagen, we op de goeie weg zijn. Houden zo he mannen!!!

Ook positief is dat we de best scorende ploeg van de reeks zijn. Dat bewijst toch dat onze aanval tot de beste van de reeks hoort. Dat had ik ook al van in het begin gezien. Jonathan beschikt over de nodige snelheid, Miguel combineert vooral zijn kopkracht en techniek en niet te vergeten in Tim V. met zijn duelkracht en tomeloze inzet. Natuurlijk moet een aanvaller goed 'gevoeierd' worden en daar zorgt onze 'Nest' perfect voor. Veel ploegen zijn jaloers op dit geheel. Dat hebben de tegenstanders al meerdere keren laten weten.

12 RAPID LEEST 11 1 8 2 -36 17 53 5

We kunnen besluiten dat deze match gewonnen MOET worden, en dat we gewoon ons eigen spel moeten spelen.
    Maar nu ... rust (allé, de manne zullen waarschijnlijk wel een stevig stapje in de wereld gaan zetten zeker?). In ieder geval geniet, geniet, geniet!!!

24-11-2006 om 00:00 geschreven door Trainer

22-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekendje rust na een knappe 9 op 9!!!
    Na de wedstrijd tegen Katelijne zaten we in een zwaar dipje. Tot vervelens toe hebben we, Eric en ik, de kopjes terug in de juiste richting proberen te krijgen. Maar ... dat behoort nu gelukkig tot de verleden tijd.
    De storm is gaan liggen na een turbulente week door een stevige overwinning tegen SK Berlaar (10-1). De tegenstander verweet ons van 'vuil' te spelen, maar niets is minder waar. We waren gewoon gretiger en steviger op de bal, maar nooit met de bedoeling om een speler te raken. Kortom het gepaste antwoord op de kritiek die er gekomen is.

De week erop stond ons de (op papier toch) moeilijke verplaatsing te wachten naar de buren van Elzestraat. Ook hier waren we heer en meester over onze tegenstander. Eerste helft hadden we ongeveer 75% balbezit. De 2de helft creerden we nog een reeks mooie (open) kansen, maar verzuimden het af te maken. Op 5 minuten voor het eindsignaal en met een 0-2 score op het bord, sloeg het hart van de trainer, afgevaardigde en de meegereisde supporters toch even over. Na een corner kon Elzestraat tegenscoren. Het beloofde dus nog een spannend einde te worden. Gelukkig lukte na die goal wel wat ons voordien niet lukte, en dat was de score uitdiepen. Het werd uiteindelijk 1-4, en terecht.

Het voorbije weekend stond er, althans weer op papier, een hoger geklasseerde en 'betere' ploeg ons te wachten. Na hun toch wel schandelijk 1-2 verlies tegen FC Putte (speelde met 8 man), waren we toch op onze hoede voor de tegenstander, VK Hooikt. Ze hadden bovendien voor de verrassing in de reeks gezorgd, door te winnen tegen de onbetwiste leider, FC Duffel.
    De wedstrijd ging, na onderling overleg met de knapen A, op terrein D door. Bij KGR weten we ondertussen dat, als het gedurende een bepaalde tijd regent, het veld er nogal 'waterachtig' bij ligt. Het werd al van de eerste minuut duidelijk dat dit veld ons en Hooikt parten zou spelen bij het voetballend spel. Het werd een potje moddervoetbal, waarbij de bal bleef steken of doorschoof voorbij de voeten van de spelers. Controles waren moeilijk, dribbels mislukten, ... alles zat wat tegen. Daar we de 2de helft naar de 'betere' kant mochten spelen, wist ik dat, als we bij een 0-0 stand de rust in mochten gaan, we de betere kaarten hadden op de overwinning. Miguel scoorde de 1-0 vlak na de rust. Even leek het erop dat we alles uit handen zouden geven, maar de tegenstrever raakte niet voorbij onze verdediging en vooral niet voorbij het modderige stuk. Op één van de snelle aanvallen kon Jonathan na een uitstekende solo de 2-0 binnentrappen, wat ook meteen de eindstand was.
    Voor het eerst dit seizoen konden we de 0 op het bord houden, wat ook een noemenswaardige prestatie is.

Stilaan raken de spelers meer en meer op elkaar ingspeeld, wat natuurlijk positief is voor de terugronde. De ambitie van trainer, afgevaardigde en spelers is niet meer de top 5, of zelfs top 3 ... wij willen naar plaats 2 (om te beginnen he )!!!!!

In ieder geval ... mannen, geniet van een weekendje rust, want nadien wordt er toch (hopelijk) een 9 op 9 verwacht!!!

22-11-2006 om 00:00 geschreven door Trainer

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (17 Stemmen)