Banket S.B.C.O.
op woensdag 04 mei 2016
(donderdag 05 mei = Hemelvaart)
In restaurant Belair (luchthaven) vanaf 19u30
Menu
St.
Jacobsvruchten met spek en schaaldierensaus
* * *
Lamskroontje
met Bordelaise
Groentekrans
en aardappelgratin
Of
Kabeljauwhaasje met witte wijnsaus en grijze
garnalen
Hertoginneaardappelen
* * *
Flensje met
appeltjes en Calvados
* * *
Bij
dit menu drank all-in :
1 aperitief naar keuze
met hapjes
½ fles huiswijn (wit,
rosé of rood)
1 bron- of spuitwater
1 koffie of thee
De kostprijs van dit menu all-in bedraagt :
leden en hun partner : 40,00 euro, per persoon
niet-leden 57,00 euro, per persoon.
Inschrijven en betalen tegen ten laatste
maandag 25 april bij Nicole
14-04-2016 om 16:16
geschreven door Dany Lowyck 
Categorie:Mededelingen
|