Gemarineerde lamskotelet met gnocchi en pittige snijbonen met wortelen
Ingrediƫnten
Voor 2 personen
1 ui 1 teentje knoflook 250 g snijbonen 150 g wortelen Margarine 2 theelepels shoarmakruiden
Australische marinade (iut de reeks Vloeibare kruiden van de Delhaize) 2 maal 3 lamskoteletten
250 g Gnocchi
Bereiding
De dag ervoor de lamkoteletten insmeren met de vloeibare Australische marinade en een nachtje laten trekken in de ijskast.
We beginnen met de groenten klaar te maken. Pel en snipper de ui, pel de teentjes knoflook. Was de worteltjes en snij ze in plakjes. Verhit de margarine in een braadpan en fruit de ui. Pers de teentjes knoflook erboven uit. Schep de snijbonen, worteltjes, shoarmakruiden en1 dl water erdoor. Laat met het deksel op de pan de snijbonen en wortel in ongeveer 10 minuten gaar worden.
Breng nu het water aan de kook voor de gnocchi's in te koken. Na vijf minuutjes doe je de gnocchi's in het kokende water. Braad ondertussen de lamskoteletten in de pan.
Neem de voorverwarmde borden uit de warmhoudla en serveer het vlees, de groenten en de gnocchi.