Inhoud blog
 • De Plant van Onsterfelijkheid
 • Alternatieve geneeskunde
 • Chakras en Healing
 • Stoppen met roken
 • Geld verdienen bij Dokter On Line thuiswerk dat loont
 • Bewust positief denken en gedragen.
 • Stap een op weg naar meer gezondheid en geluk
 • Geluk is wat je er zelf van maakt introductie
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Categorieën
 • Alternatieve geneeskunde (1)
 • Chakra Healing (1)
 • De plant van onsterfekheid (1)
 • Gratis Cursus (0)
 • Introductie (4)
 • Stoppen met roken (1)
 • Dropbox

  Druk op de onderstaande knop om je bestand naar mij te verzenden.

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

  Laatste commentaren
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  cat4u_culi
  www.bloggen.be/cat4u_c
  Hoofdpunten blog kinderwereld
 • de beste baby multimedia gids van internet
 • LNW nieuws
 • de beste boekengids van internet
 • De beste computergids van internet
 • de beste electronicagids van internet
  Hoofdpunten blog sportactueel
 • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
 • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
 • Sportactueel
 • Turnen Headlines
 • CNN World sport
  Rondvraag / Poll
  Geluk
  ik ben vaak gelukkig met mijn leven
  ik ben soms gelukkig
  ik ben zelden gelukkig
  ik ben nooit gelukkig
  ik ben vaak depressief
  ik ben soms depressief
  ik ben altijd depresief
  ik heb geen idee wat geluk is
  ik heb altijd geluk
  ik heb altijd pech
  ik heb wel eens geluk
  ik ben een geluksvogel met af en toe pech
  geluk is blij en tevreden zijn met wat je hebt
  geluk zit in een klein hoekje
  geld maakt niet gelukkig
  geld maakt ongelukkig
  liefde is het grootste geluk
  ik ben gelukkig gezond
  ik ben gelukkig en al oud
  geluk kent geen tijden
  Bekijk resultaat

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  broedereverard
  www.bloggen.be/broeder
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  dierplezier
  www.bloggen.be/dierple
  Zoeken in blog

  Hoofdpunten blog kinderwereld
 • de beste baby multimedia gids van internet
 • LNW nieuws
 • de beste boekengids van internet
 • De beste computergids van internet
 • de beste electronicagids van internet
  Schep Geluk en Liefde met Positief Denken
  Begin Vandaag met gelukkiger en gezonder te leven
  Het ware geluk zit in jezelf als je er in gelooft
  14-05-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stap een op weg naar meer gezondheid en geluk

  Stap een

   

  Hopeloos? hervat de moed  en denk positief.

   

  Wat er ook aan de hand mag zijn,en dus in welke omstandigheden je je ook mag bevonden, dat maakt  even niets uit ,om te beginnen met de eerste stap naar een oplossing, beterschap, heling en geluk is het van essentieel belang dat je weet en gelooft  dat er een oplossing is voor vrijwel elk probleem en met vrijwel bedoel ik zo goed als voor elk denkbaar probleem en dan bedoel ik gelijk een oplossing zoals er op elk potje wel een deksel past.

  Bepaalde dingen kunnen nu eenmaal niet meer goed komen dat is een feit, maar wat is  "goed"  als u ervan overtuigd bent dat het nooit meer goed zal komen en U uitgaat van een negatief resultaat, ja dan zal inderdaad de uitkomst ook niet meevallen en zult u zichzelf bevestigen in de realiteit dat er inderdaad niets en dan ook niets meer te redden valt en "het nooit meer goed komt"

  Uw gedachten en alles wat u ervaart geven dan het beeld van een realiteit die u als waar en echt betracht en wat mogelijk of onmogelijk is .

   

  Stel U voor: U ziet uw huis in vlammen opgaan en denkt "ik ben alles verloren" en ja "dit komt nooit meer goed" inderdaad komt het nooit meer goed "uw oude huis is in vlammen opgegaan" maar in de toekomst zult u wel weer een nieuw huis bewonen en mischien een veel leuker gezelliger en mooier huis dan u ooit had kunnen dromen, wie zal het zeggen? Mischien ziet u later in dat alles een reden heeft  en niets zomaar gebeurd en alles uiteindelijk op zijn plaats zal komen.


  Elke dag is een geschenk en morgen ziet de wereld er weer anders uit, niets blijft voor altijd hetzelfde zoals het eens was.

   

  Misschien bent u een maand later zelf gelukkiger in een klein appartementje en beseft u  dat  "materieel bezit" niet het belangrijkste is op deze wereld, dit klinkt misschien onaardig... ik kan me  goed voorstellen hoe erg het is om een huis, en dierbare bezittingen te verliezen,maar een ding is wel zeker, uw leven is het meest kostbare dat u heeft en dat kan nu enmaal niet vervangen worden.

  Elk bezit van welke aard dan ook heeft zijn tijd en zal  eens verslijten, opgaan en verdwijnen.

   

  Materiele zaken zijn tijdelijk en meestal wel vervangbaar voor iets nieuws en beters.

   

  Tijd is relatief en alles heeft zijn tijd.

   

  Tijd? Welnu wat u nu op dit moment als "de realiteit" ervaart is morgen misschien ook heel anders, ja vandaag kan het regenen en morgen schijnt de zon, of niet, maar eens zal het zonnetje weer schijnen en wanneer, dat zal een verassing zijn.

   

  Besef dat tijd enerzijds relatief is, dat betekent dat alles een bepaalde tijd heeft, het koken van ei,het volgen van een opleiding,slapen, eten, en alle dingen die een mens kan doen hebben nu eenmaal een bepaalde tijd nodig, de oplossing van een raadsel, welke puzzel os vraag dan ook,en elk denkbaar probleem heeft tijd nodig om opgelost te worden maar  anderzijds is  "tijd" in feite een ilussie van de geest en zijn de meest essentiele dingen van het leven niet aan tijd gebonden. Vraag uzelf eens "wat heeft liefde met tijd te maken?

   

  Al voelt het misschien zo en is alles hopeloos verloren en zijn alle pogingen die je doet en hebt gedaan vergeefs gebleken, en denk je dat niets meer enige zin of effect heeft op de situatie en dat er geen redding of genezing  mogelijk is, de eerste en meest belangrijkste stap op weg naar heling,gezonheid en geluk  is dat je je ervan overtuigd dat alles wel mogelijk is in het leven , alles en dan bedoel ik ook echt alles en alles en nog meer dan dat je gelooft dat  er wel voor elk denkbare siutuatie een uitkomst is.

  Zeg nu niet "nooit van zijn  leven" of "ik geloof niet in sprookjes" of "het heeft toch allemaal geen enkele zin"


  Voor elk probleem is er een oplossing

   

  Stel u open voor de positieve gedachte "er is een oplossing voor elk probleem in elk denkbare situatie voor iedereen en ook voor mij"

  Dat geld voor relatieproblemen, financiele zorgen, emotionele problemen, een ziekte of aandoening en elk ander denkbaar probleem.

  Misschien  bent u ervan overtuigd dat een "wonder" nu eenmaal niet echt vaak voorkomt en slechts voorbehouden is aan een op de 15 miljoen mensen in de oveel tijd op deze wereldbol.

   

  Ga niet uit van een wonder maar geloof wel in een goede afloop


  Stap een


  Zag hardop of schrijf het op en plak het blaadje met deze tekst op enkele plaatsen waar u vaak komt.

  " voor elk probleem is er vroeg of laat wel  een oplossing,  komt tijd komt raad"

   

  Bedenk dat er niets zo erg is als valse hoop en beloftes van genezing of redding uit welke situatie dan ook die nu niet of zelfs over tien jaar of langer niet  waar worden of waar kunnen worden gemaakt."

  Realiseer u dat wat nu misschien onmogelijk is, dat het leven er morgen heel anders voor kan staan, zie de medische wetenschap en dat er dus ook een tijd zal komen en niemand weet wanneer en hoe, dat er net als de ziektes die alreeds met succes door atsen zijn bedwongen, er bv een medicijn zal worden  ontdekt of ontwikkeld waarmee een ziekte als "ongeneeslijke kanker" kan worden genezen of voorkomen.

  Wonderen bestaan wel degelijk maar niets is teleurstellender dan dat je erop hoopt en vertrouwd dat ze snel voor jou uitkomen en als dat niet geschied.


  Stap een: "word bewust dat er voor elk denkbaar probleem wel een oplosing is, al lijkt de situatie op het moment hopeloos verloren"

  Hou de moed erin, en koester uw verlangen naar een betere tijd , gezondheid en levensgeluk, want dat is de beste eerste stap  om de strijd aan te gaan tegen negatieve gedachtes en de spiraal van "er niet  in geloven"


  Tips en opdrachten

   

   Begin vandaag met stap 1  en houd een dagboekje bij waarin u alles opschrijft wat u aan negatieve gedachtes ervaart en wat uw veranderen wil.

  Schrijf uw wensen en verlangens op alsof alles  echt mogelijk is  hoe gek of onmogelijk uw verlangens en wensen ook mogen lijken.

  Stel u voor dat hetgeen u wenst mogelijk is !!!en een realiteit word waarin u gelukkig en tevreden bent met uzelf, uw dierbaren  en de wereld.

  Schrijf een lijstje op met de voor u meest waardevolle en belangrijkste dingen in het leven en kies daaruit de belangrijkste in de vorm van een top tien, ga hiermee naar vrienden famillie en vraag ook hen een lijste te maken en vergelijk en bespreek de verschillen en overeenkomsten gedurende een gezellige avond met elkaar.

   

  Veel succes!!

   

  De Blogmasters van 

  Positief Denken

   

   

   

  Bookmark and Share

  14-05-2011 om 00:00 geschreven door positiefdenken  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Introductie
  Tags:stap een
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluk is wat je er zelf van maakt introductie

  Introductie.

  Bent u gelukkig?

  Geluk? en wat heet geluk dat komt een en ieder mens toe.. en iedereen weet en voelt wel wat geluk is en wat pech is... en toch kan je het lot een beetje helpen door anders te gaan denken als je meent dat je voor het ongeluk bent geboren en alles tegenzit en je dan ook last hebt van negatieve gedachtes waardoor alles nog vele malen erger lijkt dan het in werkelijkheid is.

  Negativiteit betekent niets anders dan een deel van de realiteit dat onprettig en ziekelijk aanvoelt net als geluk een bep;aald gelukaligheidgevoel geeft. Het mag er allemaal zijn en heeft allemaal een natuurlijke menselijke functie en wel ...om uit te leren..immers is geen enkel mens perfect en zal een mens ook nimmer uitgeleerd  en perfect zijn.

  Doorgaans leiden negatieve gedachtes tot negatieve daden, mislukkingen, ziektes en kwalen en een neerwaartse spiraal

  Hierbij zij opgemerkt dat wat door de een als negatief of slecht word ervaren of betracht, dat dat voor een ander niet hoeft te zijn en sterker nog zelfs als het tegenovergestelde ervaren en beleefd kan worden..Essentieel is dat uzelf bepaald wat goed en of niet goed voor u is en u dat u uw eigen leven in de handen neemt en uw eigen keuzes maakt en wel doet waar u ook echt achter staat en u zich iet laat meeslepen of leven door een ander hoe goed.of kwaad deze het ook moge bedoelen met u persoon.

  De waarheid?  Er bestaat geen waarheid maar alleen realiteit, die jijzelf ervaart zoals je deze schept immers ben je zelf de schepper en
  persoon die de wereld en zichzelf zo ervaart zoals je je voelt en denkt en handelt en nog meer dan dat voor wie jij bent of denkt bewust te zijn.

  Geluk kan je wel degelijk afdwingen maar niet forceren en zoals met alles wat je doet heeft ook alles een tijd en wat je zaait zul je vroeg of laat oogsten. aai je geluk en liefde dan krijg je geluk en liefde,,ben je verkeerd beig en negatief, dan trek je daar steeds meer van aan en kom je in een neerwaartse spiraal. het is een feit dat energie .. zowel positief als negatief  de neiging heeft elkaar aan te trekken..anders gezegd...denk je positief dan trek je in de regel ook positiviteit en positieve blije mensen vol energie aan, mensen die gelukkig en gezond  zijn en succes hebben in hun leven.
  en ben je de hele tijd aan het piekeren en angstig  en negatief..dan trek je vaak weer mensen aan die je hierin alleen maar bevestigen of het nog erger maken dan het al is en je zelfs in een bepaald patroon doen blijven bevestigen waar je niet in thuis hoort.

  Stap eruit en maak een wonder waar.

  Beslis vandaag wat je wilt, wie je wil zijn en wat je wil bereiken, nou vrijwel alles kan en is mogelijk als je daar maar in gelooft..en dan .zijn de wonderen de wereld niet uit, verwacht geen wonderen die op je toekomen, een genezing van een ongeneeslijke ziekte? geloof niet in sprookjes
  en valse wonderdoeners en oplichters maar weet...waar dat in de toekomst er medicijnen zullen zijn die bv kanker zullen genezen of doen voorkomen..net zoals in het verleden er gen medicijn was tegen tbc en dat later toch werd uitgevonden zo ook medicijnen tegen allerlei  ziektes
  die de mensheid al eeuwen lang teisterden.

  Blijf optimistisch en laat je niet hangen


  Blijf hopen en vertrouwen op de toekomst .. en ga niet denken dat de wereld vergaan  in alle denkbare en ondenkbare ellende en oorlog  maar zie het leven als een geschenk en een uitdaging dus een oneindig avontuur waarin niets zo zeker is als de zon, de maan de sterren en het wonder dat jijzelf bent,op de lange weg naar morgen, weet dat jij de schepper bent van je universum, en je net als elke mens beschikt over fenomenale creatieve krachten die .sluimeren in de menselijke geest en wachten om ontwaken te worden en te groeien, dus open je geest en je hart
  en zeg hard op" ik stel mij open voor de universele wijsheid en helende kracht mij te leiden  en te doen genezen van alle ziektes en kwalen en negatieve leef en gedachte patronen"  en laat de creatieve krachten van het universum in je stromen en alle negativiteit die er is wegvloeien.

  In dit blog treft u een reeks nuttige  artikelen mbt het overwinnen van angsten, ziektes, en het tegengaan van depressies en negatieve gedachtes.
  Dit blog bevat geen fabels en nonsense maar ervaringen uit de realiteit en wat is nou mooier dan een levensecht verslag van een persoon die "het allemaal heeft meegemaakt en gezien en gevoeld, hoe je uit een zware depressie komt, kunt genezen,  en van je leven ondanks alle tegenslagen
  en gebrek aan geluk  toch een voorbeeldig succes weet te maken.

  Hierin wil ik u allen graag deelgenoot laten worden en inspireren dit blog te blijven volgen.

  Ik wens u een goede gezondheid liefde een geluk toe


  S R

  Happy Master be,

   

   

   

   

  Bookmark and Share

  14-05-2011 om 00:00 geschreven door positiefdenken  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Categorie:Introductie
  Tags:Introductie


  Archief per week
 • 09/05-15/05 2011

  Startpagina !

  Blog als favoriet !

  Medicijnen en Apotheek

  On Line Apotheek


  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Blog als favoriet !


  Hoofdpunten blog medicijnen
 • #Viagra vraag en antwoord #PFIZER
 • Stoppen met roken
 • Het 7 stappen afval plan #dieet #afvallen
 • Vermoeidheid en voorjaarsmoeheid weg met b12
 • Hoger libido meer zin in sex

  Hoofdpunten blog fietsplezier
 • Wielrennen Journaal Fietsplezier
 • Wielrennen NOS Sport Nieuws
 • NOS Sport Wielrennen nieuws
 • NOS Sport Wielrennen nieuws
 • Fiets Nieuws en Acties

  Hoofdpunten blog twitter
 • Gratis leuke films
 • Speciale acties en goed doel nieuws
 • Freelance zzp ondernemers nieuws
 • social media vacatures België
 • social media vacatures Nederland

  Zoeken in blog


  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  topfoot
  www.bloggen.be/topfoot
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  heiligerita
  www.bloggen.be/heilige
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  energiebesparing
  www.bloggen.be/energie
  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  hertenman
  www.bloggen.be/hertenm
  Hoofdpunten blog adverteren
 • #hosting #Domein naam ,nu.1 euro actie
 • Voordelige Hosting
 • Dieet Gezondheidsadvies
 • Facebook marketing infographics.
 • The New York Cornet

  Hoofdpunten blog liefdenetwerk
 • Belgie Websites over Gezondheid
 • Belgie Vertalen en Woordenboeken - online woordenboeken
 • Belgie Alles over dieren en huisdieren
 • Belgie Websites speciaal voor jongeren en kinderen
 • Belgie overzicht Naslagwerken Vraag en Antwoord

  Hoofdpunten blog nieuwsmedia
 • Freelancers gevraagd
 • Top 200 Shops
 • Freelance.nl deze blog is de marktplaats van Nederland! Met meer dan 235.000 gebruikers en 17.000 (en groeiend aantal) bezoeken per dag de grootste website voor zelfstandige ZZP-ers/ondernemers en werkzoekenden..
 • Gratis Af te Halen Categorien
 • KPN Actueel ICT is steeds meer een geïntegreerd proces.Internetten van e-mailen, data beheren en bellen:

  Hoofdpunten blog abbafanclub
 • ABBA Nieuws Alerts
 • Tip
 • Abba Plazza Eng News
 • ABBA Plazza Nieuws
 • ABBA News Headlines

  Hoofdpunten blog sportactueel
 • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
 • Belg wint 67,9 miljoen euro met Euromillions
 • Sportactueel
 • Turnen Headlines
 • CNN World sport

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  evertsuitlaatklep
  www.bloggen.be/evertsu

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!