Inhoud blog
 • Poefaka en het strijkijzer {Deel 2}
 • Poefaka en het strijkijzer
 • Het ontstaan van Poefaka
  Foto
  Mijn favorieten
 • Netlog van CHCK en poefaka
 • Poefaka
  Love's a special game
  13-12-2009
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ontstaan van Poefaka
  Het ontstaan van poefaka!

  Er was eens een meisje, Elly, en ze hield van een jongen met schattige krulletjes, Ricci. Maar Ricci hield niet van Elly.. En dus om Ricci te helpen, creëerden 2 raare kwieten, Coco Hoepelt & Cola Koen, Poefaka..


  De 2 kwieten zaten in de bibliotheek op zoek naar inspiratie in allerlei soorten verhalen, over ruzies, liefde en bedrog. En zo tekende Coco H. een konijn.. Een paars konijn met roze oortjes, een ontdeugend konijn met de naam 'Poefaka'. Het konijn ging Ricci helpen duidelijk maken aan Elly dat hij helemaal niet verliefd was op haar..

  Maar Elly wist niet wie of wat poefaka was.. dus ze ontweek het konijn. Poefaka moest lachen, heel hard lachen omdat Elly niet wist wat ze zich op de hals had gehaald. Poefaka zou niet (zal niet) opgeven tot hij zijn doel heeft bereikt! Elly moest en zou Ricci met rust laten, daarvoor was poefaka in de eerste plaats onstaan. Pas als Poefaka's taak volbracht is zal hij weggaan. Of toch voorlopig, want Poefaka zal altijd bestaan om diegenen te helpen die hem nodig hebben..

  Maar dus zal Poefaka er écht alles aan doen om Ricci te helpen, al moet hij Elly daarvoor in 1.000 stukken scheuren en  verbranden. Poefaka moet en zal Ricci helpen. Pas dus maar op met op wie je verliefd wordt, of wie je stalkt. Want Poefaka zou wel eens aan jouw deur kunnen staan met zijn kettingzaagje in de hand (;
  Muahahaha..

  The end for now :).

  13-12-2009 om 00:00 geschreven door CHCK  


  >> Reageer (0)

  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  forum

  Hier heb je het forum ;)
  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!