Laat gerust berichtjes na op mijn blog!
Voor vragen en persoonlijke impressies etc kan je hier ook terecht! Ik antwoord op iedereen
Kisses and hugs
Laura <3
Laatste commentaren
Rondvraag / Poll
Waarover willen jullie meer informatie?
piercings.
& mode & tattoos...
24-07-2015
Nog een paar receptjes
Hey lieverds hier zijn nog een paar receptjes ;)
Willen jullie meer van dat, let me know! Willen jullie meer mode? Meer piercings? Let me knoooooooow ENJOY <3
Foccacia met geitenkaas en pesto
Voor 8 Personen:
- 8 stuks focacciabroodjes - 800 gr geitenkaas - 8 eetlepels Pesto - 200 gr veldsla - 400 gr gekookte, fijne prinsessenboontjes - 2 tomaten, in partjes gesneden - 400 gr geraspte wortel - Groenten ter garnering: radijs, olijf, preischeut, enz
Snij de focacciabroodjes open en bestrijk enkel de binnenkant van de onderste helft met de pesto.
De geitenkaas snij je in dunne plakjes en leg 2 stuks op elk broodje.
Verwarm de oven voor op 150° C. Plaats de broodjes met de geitenkaas in de oven gedurende 10 min. (of totdat de geitenkaas zacht geworden is.) Haal de broodjes uit de oven en plaats er de bovenste helft van het broodje bovenop.
Garneer een bordje met de beschikbare groentjes en schik de focaccia op het bord. Serveer warm.
Tip: De pesto kan eventueel vervangen worden door een tapenade.
Maak een mengsel van het vanille-ijs, geplette banaan en verkruimelde koek en plaats deze weer in de diepvries. Haal het klokhuis uit de ongeschilde appels en snij deze dan in plakken van ongeveer 1 cm dik. Voorzie 2 plakjes per persoon. De appelschijfjes lichtjes inoliën en op de grill langs beide zijden kort grillen. Neem een dessertbordje en leg dan het eerste schijfje appel mooi in het midden van het bord. Schep daarop een mooie bol van het ijs. Daarop het tweede schijfje appel zodat je een torentje krijgt. Bovenop het torentje een fris takje munt leggen. Eventueel nog afwerken met wat verse frambozen en/of aardbeien.
Een aanrader om vervlogen nostalgie eens op een smakelijke manier te eten.
Pompoen tomatensoep
Voor 4 Personen:
- 500 gram pompoen (in blokjes, zonder schil/zaadjes) - 1 ajuin (fijngesneden) - 3 stengels prei (in ringetjes gesneden) - 500 gram tomatenpuree - bakboter - peper en zout - 2 Liter water - 3 bouillonblokjes (kip)
Verwarm de boter in een soepketel en fruit hierin de ajuin. Voeg de prei en de pompoen toe en fruit alles nog even mee. Doe er het water, de tomatenpuree en de bouillonblokjes bij en breng aan de kook. Laat 20 minuutjes doorkoken en mix de soep. Breng op smaak met peper en zout.
Ik ben Laura Leemans
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 05/04/1997 en ben nu dus 28 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: Toneel & Vegetariër & Piercings & tattoos.