De Streekreporter

06-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUG OUT- VDK SPAARBANK
Dug Out trekt meteen ten aanval maar het is V.D.K. dat in de 5de min. de score opent 0-1. 9de min. Tim net naast en een minuutje later besluit Raffa ook naast. V.D.K. is gevaarlijk op de counter en Timo zorgt er voor dat V.D.K. niet met O-2 voor komt. 12de min. mooie aktie van David en 1-1.V.D.K. heeft ook kansen maar Timo pareert gevat. Dug Out mist weer te veel kansen en in de 20ste min. scoren de bezoekers de 1-2.In de 22ste min. scoort onze doelman Timo de 2-2. 23ste min. V.D.K. net naast en in de 24ste minuut treffen ze de paal.In de 25ste min. scoort David de 3-2 meteen ook de ruststand. Tweede helft V.D.K. dringt aan maar scoort niet. In de 6de min. mist Tim maar net. In een dolle vijf minuten nemen onze jongens afstand 12de min. Tim 4-2. 13de min. alweer Tim met de 5-2. 17de min. mooi driehoekje Tim naar Michken en die schotelt David de 6-2 voor. 20ste min. V.D.K. mildert tot 6-3. De bezoekers spelen goed mee en ze komen zelfs terug tot 6-4. In de 22ste min. scoort Tim zen derde van de avond  7-4. V.D.K. geef niet op en scoren kort erna de 7-5. In de laatste min. scoort Tim nog een vierde keer 8-5, meteen ook de eindstand. Geen gemakkelijke maar wel verdiende overwinning met een secure Timo in doel. proficiat aan spelers en coach.

06-03-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
05-03-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

Onze volgende wedstrijd:

The Chaplin Aalst - ZVC DUG OUT

vrijdag 16 maart 2007
om 20 uur

sporthal Affligem Supporters allen op post !!!!!!!!

05-03-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
28-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FORZA - DUG OUT
Dug Out trekt meteen in de aanval en in de 2de min.is het raak na een mooie combinatie van de broertjes Romero 0-1. Het spel gaat goed over en weer en in de 8ste min.mist Forza de kans om gelijk te maken. 9de min. Kristof ziet zen poging gered  door de doelman. 12de min. knappe redding Timo.13de min. vrije trap Forza en 1-1. In de 15de min. maakt El Bertino er met een oorverdovende knal 1-2 van.Onze jongens missen de kans om uit te lopen en in de 21ste min. staan de bordjes weer gelijk 2-2.Net voor de rust gaat Michken door op snelheid en werkt prachtig af 2-3, meteen ook de ruststand.1ste min. tweede helft en Dug Out neemt het heft in handen, Tim mooi naar Glenn en 2-4. Forza reageert en in de 5de min.scoren ze de 3-4.Dan vinden onze jongens het welletjes en in de 8ste min.prachtige solo van Tim en 3-5. In de 12de min. weer een mooi uitgespeelde aktie en Kristoff maakt er 3-6 van. In de 14 de min. het mooiste doelpunt van de avond gescoord door David Romero en 3-7. Forza probeert wel maar een goede verdediging en een sterk spelende Timo voorkomen dat Forza nog scoort. In de 22ste min.Tim breekt uit en legt knap af naar Raffa en die legt de eindstand vast 3-8. Mooie wedstrijd en een verdiende overwinning voor onze jongens.Collectief sterke prestatie. Proficiat aan spelers en coach.

28-02-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
26-02-2007

ZVC DUG OUT  -  VDK SPAARBANK
maandag 5 maart 2007
om 19 uur

sporthal Faluintjes  Supporters allen op post !!!!!!!!!!!!!

26-02-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
21-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volgende wedstrijd

FORZA - ZVC DUG OUT
vrijdag 2 maart 2007
om 22 uur

sporthal Faluintjes Supporters allen op post !!!!!!

21-02-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
19-02-2007
Dug Out  5-0 KoK Aalst  forfait

19-02-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
17-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terjoden 04 - Dug Out
Onze jongens gaan in de aanval maar de kansen worden niet benut,wat ons nog zuur zou opbreken. In de 10de min. komt Terjoden op 1-0. In de 12de min. Michken scoort de verdiende gelijkmaker.Het spel gaat over en weer en Terjoden neemt weer de leiding in de 16de min.Kansjes over en weer maar er komen geen doelpunten meer bij. Ruststand 2-1.Tweede helft 3de min. Tommy naar Tim en 2-2. De wedstrijd gaat goed op en neer maar het verschil ligt hem er in dat de tegenpartij de kansen wel benut en wij niet. 16de min. 3-2 en twee min. later zelfs 4-2. Met de moed der wanhoop gaan we nog op zoek naar de aansluitingstreffer en in de 20ste min. scoort Michken de 4-3.Verder komen onze jongens niet meer en zo verliezen we naar mijns inziens ietwat onverdiend maar tegen een gemotiveerde tegenstander die ons absoluut niet ligt.Het dient gezegd dat we een van onze mindere wedstrijden speelden en het verlies vooral aan onszelf te danken hebben.Volgende keer beter he mannen en hou de moed er in.

17-02-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
06-02-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUG OUT - DOORDRIJVERS HAALTERT

De wedstrijd start zoals we het gewoon zijn,Dug out in de aanval met een poging van Glenn net naast.3de min. mooie aktie van Tim maar de paal staat in de weg.4de min. David net naast.Doordrijvers loert op de counter maar een secure verdediging en een alerte Timo houden de bordjes op nul.8ste min. Glenn gaat door op rechts, zet voor en de bal in eigen doel gewerkt door Haaltert 1-0. In de 10de min. knappe redding van Timo en een minuutje later brengt de paal redding.13de min.knap doelpunt van Tommy en 2-0. Haaltert probeert wel maar slaagt er niet in te scoren. Onze jongens krijgen weer veel kansen maar hun doelman kan de score beperken.In een dolle twee minuten die volgen nemen onze jongens een geruststellende voorsprong. 22ste min.knappe aktie van Tommy die Tim bediend en 3-0. Een minuutje later de kwikzilveren Tim op snelheid en mooi binnengetrapt 4-0. Tweede helft kansjes langs beide kanten maar de doelmannen zijn bij de pinken.Het is wachten tot in de 15de min. wanneer El Bertino de bal van de doelman ontfutselt en knap binnenschuift met links 5-0. Haaltert gaat op zoek naar een eerreddend doelpunt maar kan niet scoren want de paal en een zeer goed keepende Timo staan in de weg. Er verandert niets meer aan de score en Dug Out wint verdiend. Eindstand 5-0.Proficiat aan spelers en coach.Ook nog vermeldenswaardig een goed leidende scheidsrechter die wel in de kosten valt want zijn horloge werd van zijn pols getrapt en belande onder de tribune.

06-02-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
01-02-2007

Terjoden 04 - ZVC DUG OUT
vrijdag 9 februari 2007     Supporters allen op post !!!!!

om 19 uur

sporthal Faluintjes     SUPPORTERS ALLEN OP POST !!!!

19-01-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.F.O.I.N - DUG OUT

Een verzwakt Dug Out met slechts zes spelers en daarbij dan nog een zieke David Romero kiest meteen voor de aanval.1ste min. Tommy trapt voorlangs.3de min. Tim net naast.Een resem kansen doen zich voor maar of wel staat de paal in de weg of wel net naast het doel.Het is dan ook wachten op het eerste doelpunt tot de 21ste min.,dan scoort Tommy de bevrijdende 0-1.In de 23ste min. Glenn alweer op de paal,maar David is goed gevolgd en kan teruggeven aan Glenn die de 0-2 binnenschuift.Eenrichtingsvoetbal en een 0-2 ruststand,waar vooral F.O.I.N tevreden mee kon zijn.Tweede helft zelfde scenario,Dug Out trekt ten aanval en in de 4de min. Tommy naar Tim en 0-3.6de min. Steven mikt net over.7de min. tegenaanval F.O.I.N maar net naast.Dug Out laaat F.O.I.N komen,maar die zorgen niet voor het minste gevaar.11de min. Steven alweer net naast.12de min. knappe redding van Timo. In de 13de min. moet hij zich toch gewonnen geven en F.O.I.N mildert tot 1-3.In de 16de min. mooie aktie van David,maar de bal van de lijn gekeerd. 17de min. 1-4 door Tommy.19de min. klasseflits van Timo die prachtig red.Dug out speelt nog een hoop kansen bijeen,maar er verandert niets meer aan de stand in deze pot eenrichtingsvoetbal.Veel te lage score voor onze jongens volgens onze kansen.Het dient gezegd dat we ook 8 maal de paal troffen op onze weg.Voeg daarbij nog de slecht leidende scheidsrechter en dan is de uitslag toch positief te noemen. Oververdiende overwinning voor onze jongens. Proficiat aan spelers en coach.

18-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beek City - Chaplins
Beek City wint de topper tegen Chaplins met 3-2.

18-01-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
16-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DUG OUT - KLEIN OFFER
2demin. goeie redding van Timo.3de min. Michken besluit op de keeper.Het spel gaat voorlopig heen en weer zonder echt doelgevaar.8ste min.David haalt uit maar de bezoekende doelman is bij de pinken.Aan de overkant dwingt Klein Offer Timo tot een uitstekende safe,zo blijft het voorlopig 0-0.In de 10de min.is het raak met een fraai doelpunt van Christof.Dug Out heeft de smaak te pakken want amper een minuutje later is het 2-0 door David na een mooie aktie met Tommy.12de min.alweer Tommy die Christof aanspeelt en die maakt er 3-0 van.Nu is het even windstil,maar toch keept Timo een secure wedstrijd en kan hij voor ons de nul houden.In de 21ste min Raffa naar Tim en 4-0,meteen ook de ruststand.Tweede helft,Michken ziet zijn schot gestopt door een verdienstelijk spelende doelman.Klein Offer voetbalt wat halve kansjes bijeen, maar stuit telkens op een sterke verdediging of op de sterk spelende Timo.Dug out mist voorlopig de kansen om de score op te drijven.7de min.David op de paal.10de min.Tommy speelt mooi naar El Bertino en onze Italiaanse volbloed maakt er 5-0 van.12de min.Christof op de paal.15de min.alweer Tommy nu met een mooie dubbelpas naar Tim en 6-0.21ste min.mooi driehoekje Tommy naar Steven en die geeft hem aan Glenn 7-0.In de 24ste min.maakt de man van de match Tommy er met een schitterende solo 8-0 van.Eindstand 8-0.Gemakkelijke overwinning voor een sterk spelend Dug Out.Proficiat aan spelers en coach.

10-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.volgende wedstrijd

TMPE AALST -  ZVC DUG OUT

vrijdag 12 januari 2007
om 21 uur

Supporters allen op post !!!

10-01-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
09-01-2007
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Terug
Hallo vrienden,na een korte onderbreking wegens technische problemen ben ik er weer.

09-01-2007, 08:00 geschreven door De sjoe
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T.M.P.E - DUG OUT

Onze jongens trekken meteen ten aanval en Michken krijgt de eerste kans maar de doelman brengt redding.De kansen worden gemist in het begin maar dit is grootendeels tewijten an een sterk spelende doelman.T.M.P.Emaakt er in de 7de min 1-0 van op counter.13de min Tommy voorlangs en in de 16de min. alweer voorlangs.17de min. prachtige knal van Tim en de 1-1 op het bord.De voorsprong is van korte duur want in de 19de min.scoort de thuisploeg 2-1.Beide doelmannen zorgen er voor dat er niets aan de stand verandert tot in de 21ste min. een sterk spelende Mich de bordjes in evenwicht schiet 2-2.Met deze stand gaan we rusten.Tweede helft Dug Out grijpt de thuisploeg meteen bij de nek en in de 1ste min. scoort Glenn prachtig de 3-2.2de min. mooie aktie Glenn naar David en de 2-4 staat.T.M.P.E probeert wel maar onze jongens verdedigen knap uit,Dug Out graaft zich niet in en krijgt nog de meeste kansen.In de 23ste min.mooie verre pas van David naar Tommy die mooi aanneemt en de doelman voor een vijfde keer te grazen neemt.2-5.Oververdiende zege voor de mannen van Dug Out die daarmee oprukken naar een derde plaats.Proficiat aan de spelers en de coach en hopelijk zijn we vertrokken voor een mooie reeks overwinningen.

09-01-2007, 00:00 geschreven door De sjoe
12-12-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verslag

Dug Out - T.M.P.E.    Onze jongens kiezen meteen de aanval en in de 4de min.trapt Tommy op de paal.Een counter van T.M.P.E maar Timmo red in de 5de min.In de 7de min.goeie aktie van Michken maar alweer tegen de paal.Dug Out mist alweer de kansen en dit zou ons nog zuur opbreken.8ste min. goed samenspel tussen de broertjes Romero en David maakt er 1-0 van.We blijven aanvallen maar de afwerking ontbreekt,we missen dat tikkeltje geluk om de score op te drijven.In de 17de min. een goeie safe van Timmo op een van de weinige kansen van T.M.P.E.,David treft in de 21ste min. alweer de paal en dus gaan we rusten bij een 1-0,volgens onze kansen een te kleine ruststand.Tweede helft een uitsekende parade van Timmo op een schot van T.M.P.E.8ste min. goeie solo van Tim en verdiend 2-0.10de min.vrije trap Steven net naast.Dug Out blijft de kansen missen en het is T.M.P.E dat in de 14de min.de aansluitingstreffer scoort.Dug out is wat van slag en Timmo kan ons eerst nog behoeden voor de gelijkmaker maar in de 20ste min. is het zover 2-2.Onze mannen weten niet wat hen overkomt en 2min.voor tijd krijgen we het deksel op de neus 2-3.Laatste min. vloeiende aktie van de Romeros en David kan de gelijkmaker binnentrappen.Eindstand 3-3.Dug Out laat een uitstekende kans liggen om zich vast in de top drie te nestelen,maar al de gemiste kansen en de paal deden ons de das om.Toch hopen we dat onze jongens zich in de terugronde weer naar de top zullen knokken,wij geloven in hun kunnen en zien het vervolg van de competitie dan ook hoopvol tegemoet,succes mannen.

12-12-2006, 00:00 geschreven door De sjoe