Het leven zoals het is in Pattaya
22-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Driewerf helaas :-)
Klik op de afbeelding om de link te volgen Dieren van de vrijdagavond, wat uw plannen zijn weet ik niet, maar onze man in Pattaya meldde mij zojuist dat hij vanavond een bezoekje zou brengen aan de Peppermint Palace. En hoe de vrouwtjes er daar uitzien ziet u op bijgaande foto. Doch, ook in Pattaya kan het noodlot onverwacht toeslaan, vijftien minuten later kwam de nieuwe melding dat er een lokale verkiezing gepland was en bijgevolg hadden een paar bars en go go's (waaronder de Peppermint ) hun deuren gesloten. Tot zondag laat op de middag zou "de ellende", (er mag géén alcohol geschonken worden) aanhouden. Ik vermoedt nu dat er het hele weekend door een kat en muis spelletje zal volgen tussen de bareigenaars en politie.


Reacties (0)
19-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nong Nooch Tropical Gardens
Klik op de afbeelding om de link te volgen Nog zo'n gezellig uitje dat te overwegen valt, is Nong Nooch. De voormalige fruitplantage, die omgebouwd werd tot tropische plantentuin nadat de eigenares op buitenlandse trips geïnspireerd werd door allerhande mooie tuinen, werd in 1980 opengesteld voor het grote publiek. Je bereikt de tuinen na een kort ritje vanuit Pattaya. Vooral orchideeën en cactussen sieren de tuinen. Een ritje op een Aziatische olifant behoort ook tot de mogelijkheden of je kan je gewoon vergapen aan de kunsten van deze grote dieren. Een partijtje voetbal of zelfs basketten, het kan allemaal! Uiteraard mag een foto met een tijger niet ontbreken. Meer info op: http://www.nongnoochtropicalgarden.comReacties (0)
16-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.X-Zone
Klik op de afbeelding om de link te volgen Wie eens wat anders wil wassen dan zijn wagen , dient eens een bezoekje te brengen aan de X-Zone A go go (Walking Street, Soi 16, Covent Garden Complex).
Het is een ruim uitgevallen go go bar waar achteraan in de zaak de jongedames assistentie vragen bij het nemen van hun dagelijkse wasbeurt . Ook de glazen douche is een leuke ingeving van Ivan, de Belgische uitbater. Afgaande op de volgende editie van Pattaya After Dark, waarin Eve, één van hun danserressen afgebeeld staat (zie foto), hebben ze er leuke meiden rondlopen. Wie een feestje wil bouwen met de aanwezige hostessen & en de nodige ladydrinks, kan misschien gebruik maken van hun "special offer", een fles Tequila aan 1000 Baht. En, Oh ja, achter de spiegel (met éénrichtingsglas) bevindt zich een ST kamer van waaruit je zicht hebt op de rest van de go go


Reacties (1)
14-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn
Klik op de afbeelding om de link te volgen Valentijnsdag is dixit de Wikipedia, een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen of kaarten. Het is een belangrijke dag in het leven van een barhostess. Op die dag doet haar sponsor maar best iets speciaals zodat ze haar vriendinnen kan tonen hoe goed ze haar zaakjes voor elkaar heeft. Ik ken zo'n sponsor, die speciaal voor die gelegenheid het vliegtuig ingestapt is op vrijdagmiddag 16u, om zaterdag op het middaguur in Pattaya aan te komen en reeds 's anderdaags 20 u alweer de taxi te nemen naar de luchthaven in Bangkok. Deze maal heeft de brave ziel meer geluk, de jongedame is nu drie maanden te gast in België.


Reacties (0)
12-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2008, het jaar van de rat, ook in Pattaya
Image Hosted by ImageShack.us.Reacties (0)
10-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koh Chang (olifanteneiland)
Klik op de afbeelding om de link te volgen Naar het einde van de tweede week vakantie slaat de vermoeidheid al een beetje toe. Dan kan een uitstapje naar één van de naburige eilanden een optie zijn. Koh Lan is de topper wanneer het ééndagsuitstapjes betreft maar voor een meerdaagse raden we liever Koh Chang aan. Vanuit Pattaya, bereik je Si Ratcha, vanwaar de veerboot (om het uur) naar Koh Chang vertrekt, na een gezapige rit van ± 3u. De overtocht kost zo'n 150 Baht en een gemiddelde overnachting kost je naargelang de gekozen prijsklasse tussen de 1200 en 2500 Baht. Wie persé van enig vrouwelijk gezelschap wil genieten, doet het best aan BYO, Bring Your Own!  


Reacties (1)
07-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vroem...
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het eerste wat je in Pattaya leert, is traag stappen. De tropische temperaturen remmen zelfs de meest energieke wandelaars onder ons stevig af. Het hoeft dan ook géén verwondering te wekken dat al diegenen die het zich kunnen veroorloven, zich gemotoriseerd door de stad bewegen. De voor zijn eigen goed te zware toerist, de opa die het noodgedwongen wat rustiger moet aan doen (leuke chauffeur trouwens), de administratieve hulp in het lokale ziekenhuis en de go go girl die zich een weg baant naar Walking Street. Allemaal zetten ze het gashendel open als ze zich verplaatsen.


Reacties (0)
05-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Club Blu
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het aantal nieuwe clubs dat zijn deuren opent is haast niet meer bij te houden. Op 1 februari ll. werd er opnieuw ééntje boven de doopvont gehouden. Clu Blu op de hoek van Soi LK Metro en Soi Buakhao. Op het gelijkvloers tref je een coyote-dansclub en op de 1 ste verdieping een lounge met short-time kamers. De openingsavond was volgens onze man een groot succes, het was er met de ellebogen werken om een plaatsje te bemachtigen. Belgen zullen er alvast 1 bekend gezicht tegen het lijf lopen.


Reacties (0)
02-02-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vindegij mijn gat...
Klik op de afbeelding om de link te volgen ...niet te dik voor deze rok . Mijn gedacht, en nog niet eens zo'n klein beetje! Onze man in Pattaya, die zo nu en dan wel van een spelletje pool houdt, kwam op één van nachtelijke tochten deze volledig uit de kluiten gewassen ladyboy tegen. Deze laatste had duidelijk niet teveel geld gespendeerd bij het aankopen van de katoenen stof om zijn rokje mee te maken. In mijn zakdoek van 40 bij 40 cm zit meer stof dan in de bewuste ladyboy zijn rokje. Indien gewenst, kan onze man in Pattaya u de naaipatronen bezorgen opdat uw echtgenote of vriendin u tegen uw volgende verjaardag kan verrassen. Doen! 


Reacties (0)
31-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.een FLB Bar party...
Klik op de afbeelding om de link te volgen ...verloopt volgens een vast stramien. Vanzelfsprekend slaat iedereen na de begroeting uitvoerig aan het aperitieven en tequila boem boem voor de meiden is daarbij zelfs een must. Met een licht hoofd trotseer je nu éénmaal makkelijker een horde hitsige mannen. Daarna stort iedereen zich op het buffet dat geheel aangepast is aan de noden van de klanten al mag het typische Thaise varken aan het spit natuurlijk niet ontbreken. Hoogtepunt van de avond is "de beste stripact" wedstrijd waarbij "sit on my face and tell me that you love me" wel het motto lijkt.


Reacties (0)
29-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotties Club
Klik op de afbeelding om de link te volgen De woorden gesofistikeerd en Pattaya zijn moeilijk in één zin te gebruiken wanneer we het over het nachtleven in funtown hebben. Dat gaan we dan ook niet doen en dat zou trouwens teveel eer zijn voor de pas geopende Hotties Club in het eveneens nieuwe beer bar complex tegenover Mike's Shopping Mall. Geheel in glas opgetrokken (enkel het plafond ontsnapt eraan) biedt het zijn klanten een stilaan vertrouwd concept. Airco,  coyote-danseressen, een live-band en daarna een ietwat bedrijvige dj. Het lijkt wel het nieuwe recept hedentendage in Pattaya. Voorlopig met matig succes wat de Hotties Club betreft, al zit de niet echt denderende lokatie er allicht voor veel tussen...


Reacties (0)
27-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kever
Klik op de afbeelding om de link te volgen Insecten roepen bij de meeste Europese vrouwen alleen maar angstgevoelens en walging op. Niet zo bij de Thaise jongedames. Die beschouwen een goed gebakken of gefrituurde insect als een lekkernij. Niet zelden gebeurt het 's nachts, dat uw verovering een zakje kevers koopt bij haar vertrouwde handelaar. Wedden dat u haar desondanks toch gewoon tongzoent wanneer de kans zich voordoet?


Reacties (0)
25-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De gang
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Dat de jongedame dezelfde opwinding voelt als wij, wanneer ze zich door de donkere gang naar een achterkamertje begeeft, durf ik sterk te betwijfelen. Wat voelt ze dan wel vraag ik me wel eens af? Denkt ze daarbij aan de laatste nieuwe Nokia die ze wil kopen of aan de inkopen die ze nog moet doen voor het avondeten? Het antwoord denk ik, is mogelijk nog banaler. Ze heeft volgens mij net dezelfde wensen als een doorsnee vrouw in Europa. Een aardige man, leuke kinderen, een huisdier en een confortabel huis waarin ze nog lang en gelukkig leven. Door omstandigheden is het echter anders gelopen. Niet iedereen krijgt dezelfde kansen in het leven. Wanneer u haar of één van haar collega's door de gang volgt, wees dan a.u.b. een heer...
Reacties (0)
22-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amuzing Thai Cartoons - Easy shot

 

Image Hosted by ImageShack.us
.


Reacties (0)
20-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beer
Klik op de afbeelding om de link te volgen Het was Beers eerste avond in de U-Too Bar, hoog tijd om me te bewijzen moet ze gedacht hebben. Uitdagend ging ze voor mij staan, spreidde haar benen en waaide met haar rechterhand de overbodige warmte weg onder haar minuscule rokje dat amper haar lichtblauwe slip bedekte. "Too horny today" lachtte ze. "Als je me een tequila betaald, dans ik voor jou" zei ze vlak daarna. Vijf seconden later wist ik waar ze voordien gewerkt had, een go-go bar. Ze was er uit gegooid vanwege haar drankprobleem. Maar dansen kon ze nog als de beste, als een volleerd acrobaat gleed ze, hoofd naar beneden, van de paal in de U-Too Bar. De andere meiden keken haar act bewonderend aan. Na de tweede tequila, toen ze wat te dicht kwam, deed ik wat me het meest zinnige leek, me uit de voeten maken. Afgaande op deze foto (gepost op een Pattaya-forum) ligt haar werkterrein nog steeds in Pattaya. De drank heeft haar stevig in een wurggreep en ze heeft niemand om haar daar uit te halen vrees ik... 


Reacties (0)
18-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.You Tube - Falang stripper
.Reacties (0)
16-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dutje
Klik op de afbeelding om de link te volgen Je komt onverhoeds een paar drinkebroers tegen. Meteen worden er rondjes besteld en het ene sterke verhaal, volgt het andere op. Je tijdelijke vriendin die géén Nederlands verstaat, en eigenlijk in het geheel niet geinterresseerd is in die indianenverhalen, rest niks anders dan er het beste van te maken. Bij ons zou zo'n vriendin ons vlug (en zonder overbodige franjes) duidelijk maken dat het tijd is om huiswaarts te keren. Hier niet, de jongedame wacht geduldig tot het baasje beslist dat het mooi geweest is en doet gewoon een dutje...


Reacties (0)
14-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Insomnia Gentlemans Club
Klik op de afbeelding om de link te volgen Is de naam van deze nieuwe go-go in Soi Diamond. Zoals uit de naam kan afgeleid worden, zijn de eigenaars (of investeerders) dezelfde mensen die Club Insomnia uitbaten. Elke gogo probeert zich van de andere te onderscheiden en de gimmick van deze is dat er op de 2de verdieping, 3 private (éénrichtings) doorkijkcellen ter beschikking gesteld worden van de klanten. Zo'n cel kost je 500 Baht + tip voor de dame naar keuze De dames zelf zijn, in tegenstelling tot de andere go go's, gekleed in avondkledij en ontdoen zich daarvan naarmate de avond (nacht) vordert. Iets voor jou Max?


Reacties (1)
12-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sluitingsdag
Klik op de afbeelding om de link te volgen Een sluitingsdag kennen ze niet in Pattaya. De meeste beerbars en A-go-go's houden hun winkel 7 dagen op 7 draaiende. Sluiten is uit den boze denkt de modale bareigenaar, de show must go on, gelukkig maar! Toch is het niet ondenkbaar dat je op een mooie avond in een lege Walking Street staat. Meestal zit de verjaardag van de koning er voor iets tussen maar ook op een verkiezingsdag wordt Pattaya (en heel Thailand) drooggelegd. Hoe de meest levendige straat van Pattaya er dan uitziet, zie je op bijgaande foto's. Géén felle neonlichten, géén naar je aandacht schreeuwende barmeiden en luide muziek. Ik hoop dat ik ervan bespaard blijf


Reacties (0)
10-01-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miskleunen
Klik op de afbeelding om de link te volgen Als een vrouw in Pattaya zichzelf kan opkleden, en door Walking Street kan zweven als ware het een catwalk in Milaan, dan is het meestal een ladyboy.  Het overkomt dus weleens de grootste macho's onder ons, dat we met een bewonderende blik een gracieus uitgedoste ladyboy nakijken. Dat er ook uitzonderingen zijn bewijzen deze drie heerschappen, wanneer deze miskleunen door Walking Street huppelen, maken we graag en veel plaats


Reacties (1)
E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

Archief per maand
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007
 • 08-2007
 • 07-2007
 • 06-2007
 • 05-2007
 • 04-2007
 • 03-2007
 • 02-2007
 • 01-2007
 • 12-2006
 • 11-2006
 • 10-2006
 • 09-2006

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!