Nimai paar dagen met ons ma mee naar mijn familie in Walonie. Dit weekend er dan ook even tussen uit geweest in Hasselt. Leuk gezellig stadje waar het aangenaam shoppen is. We verbleven in het Hassotel. Hoogtepunt was het etentje in het restaurant Aan tafel bij Luc Bellings, een topchef met Michelin *. We hadden de chefstable aan de open keuken waar je alles van op de eerste rij kan volgen en toch aangenaam en rustig kan tafelen. Prachtig 5 gangen menu met champagne, aangepaste wijnen en koffie was geweldig lekker en voor herhaling vatbaar. Op zondag hadden we een verzorgde brunch in het hotel waarna we op ons gemak weer naar huis gegaan zijn.
Dit uitje was als geschenk voor Sabine haar Valentijn. Ik kreeg van haar een profetionele hoofdtelefoon voor de pc en een koffertje met parfum en verzorgingsproducten van Azaro.
0
1
2
3
4
5
- Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen) Categorie:het leven zoals het is bij ons thuis