Foto
Inhoud blog
 • Oksels bleken - de verschillende manieren
  Categorieën
 • Donkere oksels (0)
 • Gezondheid (0)
 • Huid Bleken (0)
 • Mijn oksels lichter maken (0)
 • Oksels bleken (1)
 • Oksels verlichten (0)
 • Uiterlijke verzorging (0)
 • Verzorging (0)
 • Oksels bleken
  Oksels bleken nu ook voor thuisgebruik
  18-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oksels bleken - de verschillende manieren
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  De verschillende manieren om de oksels te bleken

  Ondervindt u last van donker verkleurde oksels en wilt u daar wat aan doen? Dan zijn er een aantal mogelijkheden die u toe kunt passen. Zo kunt u gebruik maken van huisremedies zoals scrubben en door het gebruik van citroen en amandelolie, u zou het kunnen laten bleken, in een kliniek of gewoon fijn thuis. Dit zijn dus aardig wat mogelijkheden, maar eerst gaan we in op het vervelende aspect donkere oksels, hoe ontstaan die?

  Het ontstaan van donkere oksels kan te maken hebben met pigmentatie, ouderdom of een ruwe huid. Vaak wordt het met de jaren donkerder en had je er eerst helemaal geen last van. Het is vooral een vervelend aspect dat onzekerheid met zich meebrengt. Dit is gelukkig te verhelpen zonder veel moeite en tijd. Waarom men er graag van af wil komen is omdat men er zich vaak voor schaamt, zich niet op zijn gemak voelt of kledingstukken niet aantrekt om de donkere oksels te verdoezelen.

  Dit hoeft niet meer, er is nu gemakkelijk wat aan te doen! De snelste manier bied de mogelijkheid om er binnen drie weken vanaf te zijn. Deze manier is om de oksels te bleken, dit is niet schadelijk zolang u maar een goed merk koopt, bij ieder product die u van plan bent aan te schaffen, raad ik aan om eerst eens te googelen. Is de berichtgeving positief, dan is het een goede keuze. 

  10,- euro korting bij bestellen van twee tubes (klik hier)

  Het probleem met bleek producten is dat het merendeel ervan schadelijke stoffen bevat. Er is gelukkig één middel die niet schadelijk is en die is van het merk Sterwit, maar ook Intilight is een echte aanrader. Zelf heb ik Sterwit ook geprobeerd voor mijn oksels, ik had verder nergens last van en mijn gewenste resultaat had ik al bereikt binnen twee weken, nu onderhoud ik het alleen nog en ben ik eigenlijk wel heel tevreden over dit product. Natuurlijk heb ik veel research gedaan en dat raad ik u ook aan. Neem bij dit soort producten liever het zekere voor het onzekere!

  18-11-2015 om 00:00 geschreven door Nicole  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
  Categorie:Oksels bleken
  Tags:oksels bleken, manieren van oksels bleken, oksels lichter maken


  Archief per maand
 • 11-2015

  Foto

  Blog als favoriet !

  Willekeurig Bloggen.be Blogs
  frankloopt
  www.bloggen.be/franklo

  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!