Inhoud blog
  • project: fruit juice
  • project: fruit juice
  • project: fruit juice
  • project: fruit juice
  • project: fruit juice
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Noë's bloggie

    20-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.project: fruit juice

    hoe word metaal verwijderd uit glasscherven? door magneten

    geef 2 voorbeeldjes van ondoorzichtige deeltjes verwijderd tussen de klasscherven? porselein, keramiek

    hoe worden die ondoorzichtige deeltjes verwijderd van tussen de glasscherven? door luchtdruk

    BESLUIT: na onderzoek blijkt dat fruitsap het best bewaard word tegen licht en lucht, want warmte veroorzaakt bederfd en lucht verlaagt het suikergehalte waardoor het fruitsap een oxidatiesmaak krijgt en verkleurd. licht samen met lucht, versterkt al deze effecten.

    dus brik verpakking is de beste oplossing.

    20-05-2015 om 17:33 geschreven door oilyisthebest  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.project: fruit juice

    wat mag er wel of niet in de glasbol:


    wel: ovenschalen                 niet: medicijn flessen

    kruidenpotjes                       parfumflesjes

    waterflessen                        borden en oililampen

    kristallen glazen                  potjes van dagcreme

                                                 gebroken ruiten               

    20-05-2015 om 17:29 geschreven door oilyisthebest  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.project: fruit juice

    de meest ideale verpakkingen voor fruitsap zijn

    1. glas

    2.plastic

    3.brik

    waarom? alle 3 recycleerbaar en het goedkoopst

    20-05-2015 om 17:25 geschreven door oilyisthebest  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.project: fruit juice

    voor een bepaalde beroepen is smaakherkenning heel belangerijk.Noteer bij onderstaande beroepen waarom het zo is:

    huismann/huisvrouw: berieden van maaltijden

    kok/kokkin: samenstellen van nieuwe gerechten

    Sommelier: proven van wijnen

    verkoopster van voeding: kennis bij verkopen



    20-05-2015 om 17:23 geschreven door oilyisthebest  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.project: fruit juice

    hallo lieve bloggers,

    we hebben geproefd:

    vloeistof1) water+suiker= SMAAKT ZOET

    vloeistof2) water+citroensap= SMAAKT ZUUR

    vloeistof3) water+zout= ZOUT

    vloeistof4) pompelmoessap= BITTER

    20-05-2015 om 17:21 geschreven door oilyisthebest  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)


    Archief per week
  • 18/05-24/05 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 24/11-30/11 2014

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs