*1/4 komkommer (+een speciaal komkommermes, kan ook met gewoon mes) (*een halve tomaat) *een handje vol sla *basilicumblaadjes *Boursinbolletjes- of kirikaas *een kom & snijplankje *een kleine & grote lepel *een mes
Stappenplan;
1. Neem het 1/4 van de komkommer, snij die in schijfjes (met komkommermes of gewoon mes) > Soms is 1/4 te veel komkommer in je sla, hangt af van de grootte van je komkommer en je kom < Gooi de
(2. Snij de halve tomaat in blokjes, hierdoor zal de sla vochtiger zijn dus of je er tomaat bij doet of niet is eigen keuze, je kan er desnoods de pitjes uithalen en niet in je sla doen)
3. Snij de sla in kleine reepjes en voeg toe in de kom.
4. Gooi in je sla wat boursinbolletjes of gooi je kirikaasblokje in je kom.
5. Roer de groente en de kaas door elkaar zodat je bijna geen brokken kaas meer ziet.
6. Herhaal stap 1 & 3 als je dat nodig vindt.
7. Voor afwerking kunnen een paar basilicumblaadjes dienen.