Kris Van de Walle

Afgevaardigde
    Frank Simaeys
    17-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Kampioenenteam!
    _DSC0030.JPG wordt weergegeven

Op de foto het kampioenenteam met op de foto boven van L naar R: De Beck Kyani, Moreels Maarten, Simaeys Maarten, Vercleyen Brecht onder van L naar R: Van de Walle Kenley, Van Israel Jasper, Bogaert Angelo, De Beck Robin.

17-11-2014, 18:29 geschreven door Coach
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U17 Real Geraardsbergen kampioen eerste ronde!

Voor de laatste speeldag van de eerste ronde stond er een topper van formaat op het programma. In de D-Reeks stonden de twee leiders tegenover elkaar met als inzet de titel. Al snel werd duidelijk dat Oudenaarde naar de oudenbergstad was afgezakt om de volle buit mee te nemen. Een gedreven en volwassen Real was bij de les vanaf de eerste minuut en zou dit niet zomaar laten gebeuren. Een eerste kwart met enkele kansen langs beide zijde leverden enkel wat hoekschoppen op. Real mocht een eerste keer scheppen maar de bal ging voorlangs. Enkele minuten later was het de beurt aan de bezoekers die hun kans wel wisten te verzilveren 0-1. Real op achtervolgen aangewezen schakelde een versnelling hoger en liet Oudenaarde niet meer in hun spel komen. Oudenaarde moest achteruit en kon de 1-1 na een knappe aanval niet meer vermijden. Onze Reallers gingen op hun elan door en konden 2-1 binnenprikken. De bezoekers waren niet bij machte om dit sterk blok uit verband te spelen en kwamen niet verder dan enkele schoten vanuit de tweede lijn. Oudenaarde moest risico's nemen en ook ruimte weggeven waar wij wisten van te profiteren en 3-1 na alweer een fraaie aanval over rechts. De bezoekers mochten een tweede keer scheppen maar mistten de kans op de aansluiting. Real mocht op zijn beurt nog 1 keer scheppen en zette de 4-1 eindstand op het bord. De bezoekers raakten nog een paar keer het doelhout en een  attente doelman konden slechter voorkomen. Een spannende wedstrijd waarin Real vroeger afstand had kunnen nemen met een verdiende winnaar. Onze U17 speelden verdiend kampioen in een sterke reeks met volwassen voetbal en herhalen zo hun prestatie van twee jaar geleden. Proficiat mannen met deze nieuwe titel!

Speelden voor Real: Kenley, Jasper, Brecht, Maarten Moreels, Maarten Simaeys en De Beck Kyani.

msg,

Coach.

17-11-2014, 18:26 geschreven door Coach
    15-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 16/11 RG - DT Oudenaarde
    Beste Reallers

Komende zondag spelen we thuis tegen DT Oudenaarde om 17u. Volgende spelers aanwezig om 16u30: kenley, Jasper, Brecht, Kyani, Maarten M&S.

msg,
    Coach.

15-11-2014, 10:09 geschreven door Coach
    08-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 8/11 Zwalm II - RG

Komende zondag spelen we om 11u tegen Zwalm. Volgende spelers aanwezig om 10u30: Kenley, Robin, Jasper, Brecht, Kyani, Maarten M&S.

26-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.26/10 RG - AZ 14 Assenede
    Beste Reallers,

Komende zondag spelen we om 17u voor de BVB tegen Assenede. Volgende spelers aanwezig om 16u30: Kenley, Jasper, Kyani, Brecht, Maarten M&S, Angelo.

msg,
    Coach.

26-10-2014, 00:05 geschreven door Coach
    17-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 19/10 RG - Oudenaarde

Komende zondag spelen we thuis om 17u thuis tegen Oudenaarde. Volgende spelers aanwezig om 16u30:
    Angelo, Kenley, Kyani, Jasper, Brecht, Robin, Maarten M&S.

Nu zondag worden de kaarten afgerekend met Frank!

Vanavond is er derby van de eerste ploeg thuis tegen San Siro om 21 uur. Supporters allen op post!

msg,

Coach.

17-10-2014, 18:15 geschreven door Coach
    03-10-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merelbeke - RG 05/10

Komende zondag spelen we op Merelbeke om 10 uur. Volgende spelers aanwezig om 9u30 ter plaatse: Kenley, Angelo, Maarten M&S, Brecht, Kyani en Jasper.

26-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RG - Zwalm I 28/09

Komende zondag spelen we in de veldmuis om 16 uur tegen Zwalm I. Volgende spelers worden verwacht om 15u30 in de kleedkamer:
    Jasper, Maarten M., Maarten S., Robin, Angelo, Brecht, Kenley en de jarige Kyani.

Het lidgeld dit seizoen 40 euro kan worden afgerekend met Frank. Voor enkele spelers is dit reeds in orde.

msg,
    Coach.

26-09-2014, 18:31 geschreven door Coach
    20-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.San Siro - RG 21/09

Komende zondag spelen we op San Siro om 12 uur. Volgende spelers aanwezig om 11u30:
    Angelo, Kyani, Brecht, Maarten M., Maarten S., Jasper, Kenley.

10-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste wedstrijd Real - Merelbeke

Komende zondag spelen we onze eerste wedstrijd van het seizoen in de veldmuis om 17u30.
    Volgende spelers worden verwacht om 16u30: Robin, Angelo, Maarten M. Maarten S., Kenley, Kyani, Brecht, Jasper.

msg,
    Coach.

10-09-2014, 19:10 geschreven door Coach
    11-04-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd 13/04/2014

Komende zondag wedstrijd op Assenede 09 I de wedstrijd wordt gespeeld op zon. 13.04 om 10u00 te ASN.
    Volgende spelers aanwezig om 9u30: Kenley, Michiel, Lowie, Maarten M&S, Brecht, Jasper

30-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nacht van Real

Op zaterdag 26 april gaat de “Nacht van Real” door.

45 euro per volwassene

20 euro per kind tot 12 jaar: kaaskroket, balletjes in tomatensaus met frietjes en een ijsje.

Dranken zijn inbegrepen tot het dessert.

Inschrijven voor 20 april via mail aan Frank  frank.simaeys@live.be

Iedereen graag bevestigen ook indien je niet komt!

Msg,

Kris

30-03-2014, 13:15 geschreven door Coach
    28-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wedstrijd verplaatst!

Volgende wedstrijd werd verplaatst naar een latere datum:

-De wedstrijd van 30.03 (ASN) Assenede 09 I – Real Geraardsbergen wordt gespeeld op zon. 13.04 om 10u00 te ASN.

msg,

Coach.

28-03-2014, 17:19 geschreven door Coach
    15-03-2014

Op zondag 16 maart spelen we om 13u tegen Drongen. Volgende spelers aanwezig om 12u30: Kenley, Michiel, Brecht, Maarten M&S, Jasper, Kyani.

Mvg,
    Coach.

15-03-2014, 21:03 geschreven door Coach
    28-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pannenkoeken

Real Geraardsbergen richt voor de 2de maal een pannenkoeken verkoop in ten voordele van de jeugdwerking op zaterdag 15 en zondag 16 maart.

Ambachtelijk gebakken pannenkoeken worden aangeboden aan 6€ /pakket. Eén pakket is gelijk aan 1kg pannenkoeken.

Mensen die onze jeugdwerking willen steunen, kunnen ook via onderstaand formulier een bestellling plaatsen.

28-02-2014, 18:35 geschreven door Coach
    21-02-2014

Op zondag 23/02 spelen we op Appels om 12u. Volgende spelers aanwezig om 11u30 ter plaatse: Lowie, Néhémie, Kenley, Michiel, Kyani, Jasper, Maarten S.

16-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Real - Zelzate 8 - 6

Voor de wedstrijd tegen Zelzate konden we terug beroep doen op Michiel en Brecht. Real nam met wervelend voetbal in het eerste kwart onmiddellijk de wedstrijd in handen en knalden in enkele minuten een 3-O voorsprong op het bord.  Zo werden de bezoekers op achtervolgen aangewezen. Zelzate wist enkele individuele fouten af te straffen en kon naderen tot op 3-2. Onze mannen hielden de partij in handen en konden opnieuw een voorsprong uitbouwen. Op het einde van het derde kwart gingen we gaan rusten bij een 7-3 voorsprong. Real kon het secure spel van het eerste kwart niet aanhouden en lieten zo de bezoekers weer wat hoop krijgen. Zelzate wist een schepcorner te verzilveren en ook nog een mooie aanval af te ronden 7-5. Het moment voor onze mannen was aangebroken en knalden de 8-5 tegen de netten, tegenstander KO. De bezoekers vonden nog één maal de weg naar de netten maar de buit was binnen voor Real. Eindstand 8-6. Real speelde een goede wedstrijd en wisten 8 mooie doelpunten te scoren. dit steeds na prachtige combinaties.
    Speelden voor Real: Kenley, Michiel, Brecht, Jasper, Maarten M&S, Néhémie.

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    16-02-2014, 20:29 geschreven door Coach
    15-02-2014

Op 16/02 spelen we thuis tegen Zelzate om 16u. Volgende spelers aanwezig om 15u30: Kenley, Jasper, Maarten M&S, Brecht, Michiel, Néhémie.
    msg,
    Coach.

15-02-2014, 14:13 geschreven door Coach
    10-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U17 Verslag Waregem - Real 2 - 4

Voor de vijfde wedstrijd van de tweede ronde mochten we de verplaatsing naar Waregem maken. Noodgedwongen moesten we deze wedstrijd aanvatten met slechts vijf spelers. Waregem nam deze wedstrijd onmiddellijk in handen en speelden op balbezit. Dit resulteerde na een tiental minuten in een openingstreffer 1-0. Real kon nog voor de eerste pauze de schade herstellen en wist via een mooie vrije trap de 1-1 op het bord te prikken. Enkele tactische bijstellingen en opnieuw vertrokken. Real liet het voetbal niet meer toe en de thuisploeg vond geen opening. Onze mannen voerden het tempo op en wisten de 1-2 voorsprong te scoren. Vol euforie en concentratieverlies liet toe de tegenstander terug te laten komen tot 2-2. Het waren onze jongens die op de helft van de tegenstander speelden en wisten op korte tijd acht hoekschoppen te verzamelen, wat resulteerde in twee schepcorners. Slechts eentje wisten ze hiervan om te zetten en 2-3 voorsprong. Met deze stand het laatste kwart in en Waregem had nog één hoekschop nodig om te scheppen. Vijf minuten voor tijd mocht de thuisploeg scheppen, maar misten ook op hun beurt. Real duwde hierop nog één maal het gaspedaal in en zette zo de verdiende 2-4 eindcijfers op het bord. Real doseerde en recupereerde met vijf spelers goed waardoor de eerste punten een feit zijn.

Speelden voor Real: Kenley, Maarten M&S, Jasper, Kyani

10-02-2014, 18:32 geschreven door Coach
    08-02-2014

Op zondag 9/2 spelen we tegen Waregem om 14u. Volgende spelers aanwezig om 13u30: Kenley, Michiel, Jasper, Kyani, Maarten M&M, Brecht.

Sporthal Leiestadion Desselgem
    Georges Coornaertdreef 9
    8792 Desselgem

9/02/2014 Sporthal Leiestadion Desselgem 14 : 00 Al Azhar Waregem - Real Geraardsbergen