Categorieën
  • dagboek (0)
  • haartrends (3)
  • lichaam (0)
  • mode (13)
  • muziek (1)
  • recepten (3)
  • tips (2)
  • websites (0)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Zoeken in blog

    myn eigen blog

    07-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolade recept

    Ingrediënten :

    190 g chocolade Truffé
    1/4 liter melk
    2 eidooiers
    50 g poedersuiker
    1 dl room
    1 takje tijm

    Bereiding :

    Breek de chocolade in stukjes. Klop de suiker en de eidooiers tot een bijna witte crème. Breng de melk aan de kook, samen met de tijm. Giet beetje bij beetje de hete melk al roerend door het eimengsel. Verwarm het geheel op een laag vuur en al roerend met een houten lepel tot een crème. De crème is klaar wanneer je een streep door de crème op de lepel kunt trekken. Los de chocolade op in de crème. Giet ze in potjes en laat het opstijven in de koelkast.

    Gebruik eventueel crème anglaise uit de handel. Zo vermijdt u het deel van het recept in kleur.

    07-08-2009 om 00:00 geschreven door music_girl  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 chocolade recepten

    Ingrediënten :

    300 g suiker
    275 g gesmolten boter
    6 eieren
    100 g bloem
    400 g (16 stukjes) Côte d’Or Culinaire chocolade
    50 g verbrijzelde noten en enkele hele noten
    Een vierkante of rechthoekige bakvorm

    Bereiding :

    De oven voorverwarmen op 160-180°C.

    Vermeng de suiker en de gesmolten boter.

    Voeg er de dooiers bij en het tot sneeuw geklopte eiwit. Dan de bloem. Blijf mengen tot u een romige bereiding hebt.

    Laat de Côte d’Or chocolade smelten (16 stukjes) in de micro wave (met wat water) of au bain-marie.

    Voeg de gesmolten chocolade bij het mengsel (suiker, boter, eieren, bloem) en doe er wat verbrijzelde noten bij.

    Giet het mengsel in de beboterde vorm (niet helemaal vullen !) en laat het deeg ongeveer 40 minuten bakken. Let er op dat er zich een mooi korstje vormt terwijl de rest smeuïg blijft.

    Om op te dienen : laat de brownie afkoelen, snijd hem in vierkante porties en serveer ze in papieren vormpjes. Leg er wat opgeklopte room overheen. Werk af met brokjes donkere chocolade en verbrijzelde noten.

     

     

     

    Ingrediënten :

    200 g Puur Hazelnoten
    125 g boter
    125 g poedersuiker
    1 ei
    150 g zelfrijzende bloem
    1 snuifje zout

    Bereiding :

    Vermeng de op kamertemperatuur gebrachte boter met de suiker en roer er het hele ei door. Vermeng het geheel met de gezeefde bloem, het zout en de in stukjes gebroken chocolade. Laat het deeg minstens 1 uur rusten in de koelkast. Verdeel het deeg in kleine hoeveelheden (1 theelepel) op een ovenplaat bekleed met bakpapier. Laat voldoende afstand tussen de hoopjes deeg, het zal voor een deel uitzetten. Bak het deeg gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 175°. Laat de koekjes afkoelen op een rooster waar ze krokant zullen worden.

    07-08-2009 om 00:00 geschreven door music_girl  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chocolade recept

    Ingrediënten :

    200 g (8 stukjes) Côte d’Or Culinaire chocolade
    70 g opgeklopte platte kaas
    (bijvoorbeeld Fjord)
    4 eiwitten
    60 g poedersuiker

    Bereiding :

    Laat de chocolade au bain-marie smelten.

    Klop de eiwitten stijf.

    Meng de gesmolten chocolade met de platte kaas en de suiker.

    Roer dit mengsel voorzichtig onder het stijfgeklopte eiwit.

    Verdeel het over kleine glaasjes en laat het 1 uur in de koelkast opstijven. 

    en daarna smakelyk eten

     

    07-08-2009 om 00:00 geschreven door music_girl  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:recepten
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de mooiste haarkleuren

    links-bruin met blond
                    rechts-zwart met paars

    zwart

    links-blond
                    rechts-lichtbruin
    donkerbruin

    07-08-2009 om 00:00 geschreven door music_girl  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:haartrends
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.haaraccesoires

    een mooie grote strik is mooi om met een skinny jeans,een neutraal topje en mooie balerinna's te dragen  

    een hippie-bandje is mooi om met kleedjes,tuniekjes,een broek met een t-shirt en jumpsuits te dragen

    kleine strikjes zyn mooi met een kleedje

    een diadeem is mooi met alles

    07-08-2009 om 00:00 geschreven door music_girl  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:haartrends
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de nieuwste haartrends van 2009/2010

    De bob is al een tydje in de MODE.
                            het is mooi,je lykt er volwassener door en hy laat je helemaal stralen
                            Maar hy is nogaltyd niet myn favoriet


    Een beetje krullen zyn altyd mooi meegenomen.
                            ik vindt dit prachtig,mooie golvende lokken
                           


    dit kapsel vindt ik gewoon FAN-TAS-TISCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                         een kort krachtig kapsel!



    Mijn favoriet is het laatste kapsel,en welke de jouwe?

    07-08-2009 om 00:00 geschreven door music_girl  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    Categorie:haartrends
    06-08-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat!
    Proficiat!

    Uw blog is correct aangemaakt en u kan nu onmiddellijk starten! 

    U kan uw blog bekijken op http://www.bloggen.be/music_kim

    We hebben om te starten ook al een reeks extra's toegevoegd aan uw blog, zodat u dit zelf niet meer hoeft te doen.  Zo is er een archief, gastenboek, zoekfunctie, enz. toegevoegd geworden. U kan ze nu op uw blog zien langs de linker en rechter kant.

    U kan dit zelf helemaal aanpassen.  Surf naar http://www.bloggen.be/ en log vervolgens daar in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Klik vervolgens op 'personaliseer'.  Daar kan u zien welke functies reeds toegevoegd zijn, ze van volgorde wijzigen, aanpassen, ze verwijderen en nog een hele reeks andere mogelijkheden toevoegen.

    Om berichten toe te voegen, doet u dit als volgt.  Surf naar http://www.bloggen.be/  en log vervolgens in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.  Druk vervolgens op 'Toevoegen'.  U kan nu de titel en het bericht ingeven.

    Om een bericht te verwijderen, zoals dit bericht (dit bericht hoeft hier niet op te blijven staan), klikt u in plaats van op 'Toevoegen' op 'Wijzigen'.  Vervolgens klikt u op de knop 'Verwijderen' die achter dit bericht staat (achter de titel 'Proficiat!').  Nog even bevestigen dat u dit bericht wenst te verwijderen en het bericht is verwijderd.  U kan dit op dezelfde manier in de toekomst berichten wijzigen of verwijderen.

    Er zijn nog een hele reeks extra mogelijkheden en functionaliteiten die u kan gebruiken voor uw blog. Log in op http://www.bloggen.be/ en geef uw gebruikersnaam en wachtwoord op.  Klik vervolgens op 'Instellingen'.  Daar kan u een hele reeks zaken aanpassen, extra functies toevoegen, enz.

    WAT IS CONCREET DE BEDOELING??
    De bedoeling is dat u op regelmatige basis een bericht toevoegt op uw blog. U kan hierin zetten wat u zelf wenst.
    - Bijvoorbeeld: u heeft een blog gemaakt voor gedichten. Dan kan u bvb. elke dag een gedicht toevoegen op uw blog. U geeft de titel in van het gedicht en daaronder in het bericht het gedicht zelf. Zo kunnen uw bezoekers dagelijks terugkomen om uw laatste nieuw gedicht te lezen. Indien u meerdere gedichten wenst toe te voegen op eenzelfde dag, voegt u deze toe als afzonderlijke berichten, dus niet in één bericht.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken over de actualiteit. Dan kan u bvb. dagelijks een bericht plaatsen met uw mening over iets uit de actualiteit. Bvb. over een bepaalde ramp, ongeval, uitspraak, voorval,... U geeft bvb. in de titel het onderwerp waarover u het gaat hebben en in het bericht plaatst u uw mening over dat onderwerp. Zo kan u bvb. meedelen dat de media voor de zoveelste keer het fout heeft, of waarom ze nu dat weer in de actualiteit brengen,... Of u kan ook meer diepgaande artikels plaatsen en meer informatie over een bepaald onderwerp opzoeken en dit op uw blog plaatsen. Indien u over meerdere zaken iets wil zeggen op die dag, plaatst u deze als afzonderlijke berichten, zo is dit het meest duidelijk voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken als dagboek. Dagelijks maakt u een bericht aan met wat u er wenst in te plaatsen, zoals u anders in een dagboek zou plaatsen. Dit kan zijn over wat u vandaag hebt gedaan, wat u vandaag heeft gehoord, wat u van plan bent, enz. Maak een titel en typ het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks naar uw blog komen om uw laatste nieuwe bericht te lezen en mee uw dagboek te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met plaatselijk nieuws. Met uw eigen blog kan u zo zelfs journalist zijn. U kan op uw blog het plaatselijk nieuws vertellen. Telkens u iets nieuw hebt, plaats u een bericht: u geeft een titel op en typt wat u weet over het nieuws. Dit kan zijn over een feest in de buurt, een verkeersongeval in de streek, een nieuwe baan die men gaat aanleggen, een nieuwe regeling, verkiezingen, een staking, een nieuwe winkel, enz. Afhankelijk van het nieuws plaatst u iedere keer een nieuw bericht. Indien u veel nieuws heeft, kan u zo dagelijks vele berichten plaatsen met wat u te weten bent gekomen over uw regio. Zorg ervoor dat u telkens een nieuw bericht ingeeft per onderwerp, en niet zaken samen plaatst. Indien u wat minder nieuws kan bijeen sprokkelen is uiteraard 1 bericht per dag of 2 berichten per week ook goed. Probeer op een regelmatige basis een berichtje te plaatsen, zo komen uw bezoekers telkens terug.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met een reisverslag. U kan een bericht aanmaken per dag van uw reis. Zo kan u in de titel opgeven over welke dag u het gaat hebben, en in het bericht plaatst u dan het verslag van die dag. Zo komen alle berichten onder elkaar te staan, netjes gescheiden per dag. U kan dus op éénzelfde dag meerdere berichten ingeven van uw reisverslag.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken met tips op. Dan maakt u telkens u een tip heeft een nieuw bericht aan. In de titel zet u waarover uw tip zal gaan. In het bericht geeft u dan de hele tip in. Probeer zo op regelmatige basis nieuwe tips toe te voegen, zodat bezoekers telkens terug komen naar uw blog. Probeer bvb. 1 keer per dag, of 2 keer per week een nieuwe tip zo toe te voegen. Indien u heel enthousiast bent, kan u natuurlijk ook meerdere tips op een dag ingeven. Let er dan op dat het meest duidelijk is indien u pér tip een nieuw bericht aanmaakt. Zo kan u dus bvb. wel 20 berichten aanmaken op een dag indien u 20 tips heeft voor uw bezoekers.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken dat uw activiteiten weerspiegelt. U bent bvb. actief in een bedrijf, vereniging of organisatie en maakt elke dag wel eens iets mee. Dan kan je al deze belevenissen op uw blog plaatsen. Het komt dan neer op een soort van dagboek. Dan kan u dagelijks, of eventueel meerdere keren per dag, een bericht plaatsen op uw blog om uw belevenissen te vertellen. Geef een titel op dat zeer kort uw belevenis beschrijft en typ daarna alles in wat u maar wenst in het bericht. Zo kunnen bezoekers dagelijks of meermaals per dag terugkomen naar uw blog om uw laatste belevenissen te lezen.
    - Bijvoorbeeld: u wil een blog maken uw hobby. U kan dan op regelmatige basis, bvb. dagelijks, een bericht toevoegen op uw blog over uw hobby. Dit kan gaan dat u vandaag een nieuwe postzegel bij uw verzameling heeft, een nieuwe bierkaart, een grote vis heeft gevangen, enz. Vertel erover en misschien kan je er zelfs een foto bij plaatsen. Zo kunnen anderen die ook dezelfde hobby hebben dagelijks mee lezen. Als u bvb. zeer actief bent in uw hobby, kan u dagelijks uiteraard meerdere berichtjes plaatsen, met bvb. de laatste nieuwtjes. Zo trek je veel bezoekers aan.

    WAT ZIJN DIE "REACTIES"?
    Een bezoeker kan op een bericht van u een reactie plaatsen. Een bezoeker kan dus zelf géén bericht plaatsen op uw blog zelf, wel een reactie. Het verschil is dat de reactie niet komt op de beginpagina, maar enkel bij een bericht hoort. Het is dus zo dat een reactie enkel gaat over een reactie bij een bericht. Indien u bvb. een gedicht heeft geschreven, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze het heel mooi vond. Of bvb. indien u plaatselijk nieuws brengt, kan een reactie van een bezoeker zijn dat deze nog iets meer over de feiten weet (bvb. exacte uur van het ongeval, het juiste locatie van het evenement,...). Of bvb. indien uw blog een dagboek is, kan men reageren op het bericht van die dag, zo kan men meeleven met u, u een vraag stellen, enz. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.

    WAT IS DE "WAARDERING"?
    Een bezoeker kan een bepaald bericht een waardering geven. Dit is om aan te geven of men dit bericht goed vindt of niet. Het kan bvb. gaan over een bericht, hoe goed men dat vond. Het kan ook gaan over een ander bericht, bvb. een tip, die men wel of niet bruikbaar vond. Deze functie kan u uitschakelen via "Instellingen" indien u dit niet graag heeft.


    Het Bloggen.be-team wenst u veel succes met uw gloednieuwe blog!

    Met vriendelijke groeten,
    Bloggen.be-team

    06-08-2009 om 18:49 geschreven door  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - ( Stemmen)


    Archief per week
  • 14/09-20/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs