Hetgeen ik nog doe om geld te besparen is om een menuplanning op te stellen per week.
Voorlopig doe ik dit enkel voor het avondeten.
Het onderstaande menu heb ik vooral gebaseerd op hetgeen ik in mijn vriezer had steken. Wat zeer voordelig is, hierdoor moest ik maar een aantal kleine dingen aankopen.
Maandag
Dinsdag
Woensdag
donderdag
Vrijdag
stoofvlees + appelmoes + rijst
schnitzel + patatjes + prei met room
spaghetti met mosselen
notenburger of kabeljauwhaasje + bloemkool + melksausje + patatjes
erwtjes + pasta + rode ajuin
Zaterdag en zondag zijn er voorlopig nog niet bij. Zaterdag en zondag kijk ik meestal wat we nog over hebben van die week. En dan eten we de restjes op. Zijn er geen restjes dan is het puur improvisatie met wat er in huis is.
Op vrijdag begin ik al na te denken over wat we de week erna gaan eten. En zaterdag worden dan de boodschappen gedaan.