www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
26-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sekstape Kim Kardashian net op tijd gered
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De video ligt opgeborgen in een speciale kluis in het bedrijfspand van Vivid Entertainment en daar woedde afgelopen weekend een flinke brand.Dat meldt TMZ.Toen de brand uitbrak was de eigenaar van het bedrijf niet in de buurt. Maar toen hij het telefoontje kreeg van de politie maakte hij zich onmiddellijk zorgen.In de kluis liggen namelijk ook de originele versies van andere sekstapes, zoals die van Kendra Wilkinson, Pamela Anderson en Tommy Lee, Jimi Hendrix, Vince Neil en Tom Sizemore. Gelukkig voor hem was hij op tijd en kon hij de inhoud van de kluis redden.Eerder dit jaar werd bekend dat de verkoopcijfers van de video flink zijn gestegen sinds de hoofdpersoon zwanger is.


26-02-2013 om 18:37 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nintendo lanceert Wii Mini op 22 maart
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Consolefabrikant Nintendo brengt op 22 maart een nieuwe console op de markt. De Wii mini is een kleinere versie van de Wii, verpakte in rode en zwarte kleuren.De nieuwe console is compatibel met bijna alle accessoires die vandaag al verkrijgbaar zijn en wordt geleverd met een rode Wii Remote-controller, een rode Nunchuk-controller, sensorbalk en AV-kabel.In tegenstelling tot zijn grote broer, die wereldwijd 100 miljoen verkocht werd, heeft de Wii Mini geen internetmogelijkheden en is er geen componentaansluiting. De focus ligt volledig op de games.De Wii Mini werd eind vorig jaar al in Canada op de markt gebracht voor de prijs van 100 Canadese dollar (75 euro). Over de prijs werd in ons land nog niet gecommuniceerd. Vermoedelijk zal de richtprijs rond de 100 euro schommelen, maar het zijn de winkeliers die in Europa de prijs van de Nintendo-hardware bepalen.Om de lancering van het systeem te ondersteunen, voegt Nintendo twee nieuwe titels toe de Nintendo Selects-serie: 'Mario Party 8' en 'Wii Sports Resort'.

26-02-2013 om 18:35 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als eerste aflevering van 'Wat Als?' een half miljoen kijkers lokte?
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Op 2BE is gisteren het tweede seizoen van het populaire comedyprogramma 'Wat Als?' in première gegaan. De televisiezender laat vandaag tevreden weten dat maar liefst een half miljoen kijkers afstemde op het programma, een verdubbeling van het gemiddelde van het eerste seizoen.
Bijna een half miljoen Vlamingen (490.000 kijkers) volgde de eerste aflevering van het tweede seizoen, dat leverde 2BE een marktaandeel van 26,6% op. Het is daarmee het hoogst scorende eigen 2BE-programma sinds jaren in de belangrijke doelgroep van kijkers tussen 18 en 44 en laat hiermee het hoogst aantal kijkers noteren sinds de lancering van de nieuwe zendernaam op 29 januari 2008, live sportuitzendingen niet meegerekend.Tim Van Aelst van productiehuis Shelter reageert: 'We zijn uiteraard zeer blij dat steeds meer kijkers de comedy van 'Wat Als?' kunnen smaken. Maar cijfers zijn ook maar cijfers en de vele reacties die we krijgen los daarvan zijn voor ons zeker even belangrijke graadmeters.'

26-02-2013 om 18:34 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson in het geniep getouwd
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Janet Jackson is vorig jaar getrouwd. De 46-jarige zangeres heeft in het diepste geheim haar jawoord gegeven aan zakenman Wissam Al Mana, heeft ze maandag onthuld naar aanleiding van geruchten over een op handen zijnde grootse bruiloft.De geruchten over een extravagante bruiloft zijn simpelweg niet waar. Vorig jaar zijn we getouwd tijdens een kleine, besloten en prachtige ceremonie", laat het echtpaar in een verklaring weten aan het showbizzprogramma Entertainment Tonight."Onze huwelijkscadeaus aan elkaar waren een donatie aan onze favoriete kinderorganisaties", aldus Jackson en Al Mana, die vragen om privacy.


26-02-2013 om 08:30 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film over Natasha Kampusch in wereldpremière
Klik op de afbeelding om de link te volgen
In aanwezigheid van Natasha Kampusch zelf, is gisterenavond de film '3.096 Dagen' in premiere gegaan in Wenen. De film vertelt het onwaarschijnlijke verhaal van de intussen 25-jarige Oostenrijkse, die op tienjarige leeftijd ontvoerd werd en meer dan acht jaar opgesloten zat in een kelder in de buurt van Wenen.De hoofdrol in de film wordt vertolkt door de Noord-Ierse actrice Antonia Campbell-Hughes. De regie is in handen van Sherry Hormann en de rol van ontvoerder Wolfgang Priklopil ging naar de Deense acteur Thure Lindhardt. De film is gebaseerd op de gelijknamige biografie.
Kampusch, in een zwart-rode jurk en met rode schoenen, liet zich bij de premiere gewillig fotograferen maar legde geen verklaring af. Eerder zei ze in een interview met Bild dat de film herkenbaar is, maar de realiteit nog vele malen erger. "Maar dat kan men niet tonen, het was niet bedoeld als een horrorfilm". Kampusch werd in 1998 ontvoerd en pas op 28 augustus 2006 slaagde ze erin het huis van Priklopil te ontvluchten. Haar ontvoerder pleegde dezelfde avond zelfmoord.
'3.096 Dagen' komt deze week in de zalen in Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland.


26-02-2013 om 08:28 geschreven door Medialand  


25-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook tepels Anne Hathaway hebben eigen Twitter-account
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Na het blote been van Angelina Jolie vorig jaar hebben sinds afgelopen nacht ook de tepels van Anne Hathaway een eigen Twitter-account.Nadat de 'Les Miserables'-actrice, die later op de avond de Oscar voor beste actrice in een bijrol mocht ontvangen, in een wel erg gewaagde jurk op de rode loper verscheen, dook vrijwel meteen de account AnnesNipples op. Die was al snel goed voor enkele honderden volgers. Ter vergelijking: AngiesRightLeg heeft nog steeds 41.500 volgers!

25-02-2013 om 18:46 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Justin Bieber heeft een nieuwe vlam'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Justin Bieber is na zijn breuk met Selena Gomez alweer vrijgezel af. De Canadese tieneridool zou de Britse zangeres Ella-Paige Roberts-Clarke aan de haak hebben geslagen.Dat meldt Hollywood Life. Volgens een ingewijde gingen de twee na de Brit Awards afgelopen woensdag naar een concert van Justin Timberlake.Blijkbaar hadden Bieber en zijn nieuwe vlam het gezellig, want de volgende dag nodigde Bieber Roberts-Clarke uit op zijn hotelkamer.Volgens een ingewijde kennen de twee elkaar al een tijdje. "Ze hebben elkaar ontmoet in LA. Ella weet dat miljoenen meisjes nu jaloers op haar zijn, maar ze doet het rustig aan. Zij en Justin hebben het gewoon leuk met elkaar."

25-02-2013 om 09:01 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgen grijpen weer naast Oscarbeeldje
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Weer geen geluk voor de Belgen vannacht in Hollywood, bij de 85ste Oscaruitreiking. De Belgische kortfilm 'Dood van een Schaduw', van Tom Van Avermaet met Matthias Schoenaerts, greep naast het beeldje voor de Beste Kortfilm. De winnaar in deze categorie is 'Curfew'. De documentaire 'The Gatekeepers', van Israëlische makelij maar met Belgische hulp gemaakt, gaat ook met lege handen naar huis.Schoenaerts speelde in de kortfilm de rol van Nathan Rijckx, een soldaat die stierf tijdens de Eerste Wereldoorlog. Een vreemde verzamelaar heeft zijn schaduw gevangen, en geeft hem een nieuwe kans tot leven in ruil voor het vangen van 10.000 schaduwen. Van Avermaet was aanwezig bij de oscaruitreiking, maar moest dus geen prijs in ontvangst nemen. Eén troost: de regisseur tekende onlangs al een contract bij Creative Artists Agency (CAA), één van de bekendste talentagentschappen van Hollywood. De andere genomineerden in de categorie Beste Kortfilm waren 'Asad', 'Buzkaski Boys' en 'Henry'.De documentaire 'The Gatekeepers' viel dus ook naast de prijzen. In de categorie Beste Documentaire haalt 'Searching for Sugarman' het felbegeerde beeldje naar huis. 'The Gatekeepers' werd gecoproduceerd door Anna Van der Wee en haar Brusselse productiehuis Wild Heart Productions. De docu laat zes voormalige leiders van Shin Beth, de Israëlische binnenlandse veiligheidsdienst, aan het woord over het Israëlisch-Palestijns conflict. De zes zijn verrassend openhartig over de methodes die ze hanteerden en de geheime acties die ze ondernamen.
bron:De Morgen

 

25-02-2013 om 08:58 geschreven door Medialand  


24-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DJ Da Boy Tommy overleden
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Tommy Debie, die eind jaren 90 als DJ Da Boy Tommy enkele jumphits als 'Halloween' had, is overleden. Debie lag sinds november in coma nadat hij betrokken was bij een verkeersongeval. Zijn collega en goede vriend Flor 'DJ Da Rick' Theeuwes, deelde op zijn Facebookpagina mee dat de West-Vlaamse dj vanochtend overleden is in het AZ Brugge.De Adinkerkenaar verloor in november op de afrit van de E40 in Nieuwpoort de controle over het stuur van zijn wagen en knalde op een verlichtingspaal.Hij werd met levensbedreigende verwondingen aan het hoofd en ledematen naar het AZ Sint-Jan in Brugge overgevlogen. Sinds het ongeval lag hij in een coma. Eind jaren 90 werd DJ Da Boy Tommy immens populair met zijn hits Halloween, Candyman en Full Moon. De man stond ook geregeld achter de draaitafels met Da Rick. Tommy Debie werd 36 jaar. Hij laat een vrouw en twee zoontjes na.

24-02-2013 om 19:08 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twilight uitgeroepen tot slechtste film 2012
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De nieuwste film uit de reeks The Twilight Saga is in Hollywood uitgeroepen tot slechtste film van 2012. Met zeven Golden Raspberry Awards was 'Breaking Dawn - Part 2' zaterdagavond de grote 'winnaar' van de negatieve tegenhanger van de Oscars, die de dag erna worden uitgereikt.Het afsluitende deel van de reeks vampierenfilms sleepte de belangrijkste Razzies in de wacht: slechtste film, slechtste actrice en slechtste regisseur. De 'frambozen' voor slechtste acteur en slechtste script gingen naar Adam Sandler voor zijn komedie That's My Boy. Sandler was vorig jaar met tien awards de grote winnaar van de Razzies.
De Razzies worden sinds 1980 uitgereikt als reactie op de Acadamy Awards, beter bekend als de Oscars. Ongeveer 60.000 bezoekers van de website Rotten Tomatoes en 650 leden van de Golden Raspberry Award Foundation wezen samen de winnaars aan. Die werden bekendgemaakt tijdens een ceremonie in een hotel in Hollywood, niet ver van de plek waar zondag de Oscars worden uitgereikt.
Ondanks de kritiek waren de vijf Twilight-films zeer lucratief. Alleen al met het laatste deel werd wereldwijd ruim 628 miljoen euro opgehaald.

24-02-2013 om 19:03 geschreven door Medialand  


22-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Nieuwe Xbox in april onthuld'
Klik op de afbeelding om de link te volgen

De nieuwe Xbox zou ergens in april worden onthuld door Microsoft, melden verschillende mensen aan CVG.En dat zijn niet zomaar mensen; sommige werken bij zelfs bij Sony en eentje stelt dat Microsoft redelijk verrast was door de vroege aankondiging van de PS4. Volgens de geruchten gaat ook de nieuwe Xbox een eigen evenement krijgen, waarop het apparaat uitgebreid uit de doeken wordt gedaan. Dat lijkt inmiddels vrijwel een zekerheidje, omdat zojuist de domeinnaam XboxEvent.com geregistreerd is. Toch hoeven we misschien niet tot april te wachten op de eerste informatie. Eind maart vindt namelijk de Game Developer Conference plaats, waarop al uitgebreid gepraat wordt over de technieken die de volgende generatie gaan voortstuwen. Het apparaat zelf krijgen we dan natuurlijk niet te zien, maar dat gebeurde bij de PS4 ook niet.


22-02-2013 om 17:40 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox in nieuwe Turtles film
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Megan Fox krijgt een rol in de nieuwe film over de Teenage Mutant Ninja Turtles."We are bringing Megan Fox back into the family", schrijft producer Michael Bay op zijn website.De actrice speelde al eerder mee in de eerste twee Transformersfilms van Bay.Het is nog niet bekend wie verder in de film over de vechtende schilpadden spelen. Ninja Turtles is in 2014 in de bioscopen te zien.


22-02-2013 om 17:39 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marcske krijgt rol in ‘De Kotmadam'
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Binnenkort kan je op VTM kijken naar het 21ste seizoen van ‘De Kotmadam' en daarin doet een bekend gezicht zijn intrede. Herman Verbruggen, beter bekend als Marcske uit ‘F.C. De Kampioenen' zal een nieuwe vriend van Jef (Mark Verstraete) vertolken. Na het overlijden van acteur Odilon Mortier in 2012, die Odilon Bonheur vertolkte in ‘De Kotmadam', was het voor de makers van de reeks tijd om een aantal nieuwe personages te introduceren. In het 21ste seizoen maken we dan ook kennis met drie nieuwe vrienden van kotbaas Jef, die vertolkt zullen worden door Herman Verbruggen, Fred Van Kuyk en Ivan Pecnik.Het personage van Verbruggen, nog steeds Marcske voor de vrienden, heet Gijs. Verder doen ook twee nieuwe studenten hun intrede in het kot. Volgens VTM blijven de belangrijkste ingrediënten van de reeks echter ongewijzigd: vriendschap, onderlinge conflicten en grappige misverstanden.‘De Kotmadam is vanaf 10 maart te zien op VTM.



22-02-2013 om 17:34 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film 'Fifty Shades of Grey' komt er in juli 2014
Klik op de afbeelding om de link te volgen
'Fifty Shades of Grey', het erotische boek van de Britse schrijfster E.L. James wordt verfilmd door Universal Pictures. Het filmconcern wil de prent in juli van volgend jaar al in de zalen krijgen."Ik geloof niet dat James er belang bij had naar een studio te stappen die supersnel in productie wilde gaan. Dergelijke strategie zou niet goed zijn voor een tweede of derde film", zegt Universal-baas Adam Fogelson in het filmvakblad The Hollywood Reporter."Bovendien moet diep nagedacht worden over wat dit boek als film kan voorstellen. In elk geval is het onze absolute prioriteit. We kunnen er tegen de zomer van volgend jaar klaar mee zijn".Mila Kunis (foto) lijkt alvast op weg om de hoofdrol van naïeve studente Anastasia Steele binnen te rijven. Haar personage wordt in een SM-relatie gelokt met miljardair Christian Grey. Henry Cavill of Ian Somerhalder zou hem gaan vertolken. De regisseur is nog niet bekend.Fogelson wuift de geruchten over een rol voor Angelina Jolie nu voorgoed weg. Jolie zou gesprekken voeren met Universal voor een andere film, 'Unbroken'. Die gaat over de Tweede Wereldoorlog.

22-02-2013 om 17:32 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Scheire en de Schepping' met (pdw) wordt toch uitgezonden
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De aflevering van 'Scheire en de Schepping' met de betreurde Patrick De Witte (pdw) zal op donderdag 28 februari toch uitgezonden worden. Dat meldt de persvoorlichter van VIER vrijdag. De aflevering werd op donderdag 21 februari niet uitgezonden uit respect voor de nabestaanden en de omgeving van Patrick De Witte.'De aflevering met (pdw), Alex Agnew, Thomas Smith en Regi Penxten is een eresaluut aan de peetvader en onvervangbare inspirator van de stand-up comedy in Vlaanderen', luidt het bij VIER. In overleg met de familie De Witte werd dan ook beslist om de aflevering toch uit te zenden.Patrick De Witte, de hoofdredacteur van het mannenblad P-magazine, overleed dinsdag onverwacht aan een hartaderbreuk. Hij werd 54 jaar oud.

22-02-2013 om 17:29 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna en Kate Moss in naaktshoot
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Twee notoire 'bad girls' hebben de handen in elkaar geslagen voor een opmerkelijke fotoshoot. 'V Magazine' pakt op 28 februari uit met een dubbele cover, waarbij ofwel Kate Moss ofwel Rihanna naakt te bewonderen valt. Binnenin zijn nog meer plaatjes van het tweetal te bewonderen.

22-02-2013 om 17:28 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk heeft vertrouwen in songfestivallied Birds
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Gisteren kwam naar buiten dat Anouk Nederland vertegenwoordigt op het Eurovisie Songfestival met het lied Birds (niet Birds falling down). Volgens producer Torre Johansson is het lied prachtig, maar kansloos voor de overwinning. Anouk denkt dat de Zweed daarover ongelijk heeft.De zangeres reageerde op Facebook op de ontstane commotie. 'Tore denkt dat het nummer te goed is om het Eurovisie Songfestival te winnen. Is zoiets mogelijk? Heb vertrouwen, jonge Skywalker. The force is strong in dit geval.'
Anouk heeft in het verleden al vaker met Torre samengewerkt en nu dus ook voor het Eurovisie Songfestival. Birds staat eveneens op haar te verschijnen album Sad Singalong Songs.Tore was sceptisch over het lied: 'Het is een prachtige song, maar kansloos voor de overwinning. Het is mooi en groots, het is geavanceerde muziek met veel akkoorden. Het was Anouk zelf die met het plan kwam om het voor het Songfestival te gebruiken.'

22-02-2013 om 17:26 geschreven door Medialand  


20-02-2013
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Holly Peers 72 keer op een foto,jammie!
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Holly Peers duikt zowat elke week op in een zinderende fotoshoot en dat meestal voor het Engelse Nuts Magazine en ook nu is dat terug het geval. Puur genieten dus met deze 72 foto’s.Klik op de link!

20-02-2013 om 19:05 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bouwt Samsung een Belgacom-decoder in tv's?
Klik op de afbeelding om de link te volgen

Belgacom voert gesprekken met Samsung over de integratie van decoders in hun smart-tv's. Dat zou een aparte decoder overbodig maken en zorgen voor meer gebruiksgemak en minder kosten voor Belgacom.
Het verhaal stond in de krant De Tijd. De samenwerking kan dit jaar nog van start gaan. Verdere details zijn er nog niet maar die volgen ongetwijfeld snel.

20-02-2013 om 18:59 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jessica Simpson wil baby Ace noemen'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Jessica Simpson weet al hoe zij het broertje van dochter Maxwell gaat noemen: Ace moet het worden.Dat beweert althans een anonieme bron in Us Weekly. In kleine kring zouden Simpson en haar verloofde Eric Johnson al hebben verteld dat ze aan de naam Ace denken.Simpson kondigde eind december via Twitter haar tweede zwangerschap aan. Ze beviel vorig jaar mei van Maxwell Drew.Maxwell is de tweede naam van Eric en de voornaam van zijn oma. Drew, de tweede naam van het 10 maanden oude meisje, is de meisjesnaam van Tina, de moeder van Simpson.
 

20-02-2013 om 18:56 geschreven door Medialand  






Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs