www.dance4u.be
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Medialand dankt volgende bronnen voor het medianieuws dat je op deze blog kan lezen:

Allemaal Digitaal.be
De Morgen
De Standaard
De Redactie.be
Gazet Van Antwerpen
Het Laatste Nieuws
Het Nieuwsblad
Radiovisie.be
Showbizzsite.be
Zangtalent.be
De Telegraaf
Algemeen Dagblad
VTM
VT4
Eén
2BE
RTL
Nu.nl
MSN Entertainment
Metro Nieuws
Vandaag.be
Clint.be
Bruno.nl
Scarlet Gossip
Nieuws.be
Tv Facts.nl
The top of music
Showbizznieuws

Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Medialand
Medialand:Al het medianieuws op één website!
tv,radio,film,muziek,showbizz,fashion en lifestylenieuws én Dance4U.be!
11-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Economische crisis leidt tot 8 ontslagen bij ROB-tv
Klik op de afbeelding om de link te volgen
ROB-tv heeft acht van zijn in totaal dertig vaste medewerkers ontslagen. De regionale tv-zender moet naar eigen zeggen besparen door de economische crisis. Dat maakt de regionale omroep voor Oost-Brabant donderdagochtend bekend.ROB-tv kiest voor een nieuwe aanpak en wil voortaan een gebalde programmatie met lokaal nieuws, klein nieuws en lifestyle brengen. Dat gaat gepaard met een aantal organisatorische aanpassingen. Zo wordt het interne productiehuis gesloten en moeten acht medewerkers afvloeien. Die werden donderdagochtend ontslagen.Net als andere regionale zenders, voelt ROB-tv naar eigen zeggen de druk van de economische crisis. Dat is de reden waarom de zender werk wil maken van een meer wendbare organisatie.ROB-tv moet besparen, maar is er tegelijk van overtuigd dat een grotere efficiëntie zal leiden tot meer dynamiek op antenne. Hiervoor doet ROB-tv in de toekomst beroep op externe facilitaire- en productiehuizen die flexibel kunnen worden ingezet. Onder meer op het vlak van live-verslaggeving biedt dit bijkomende technische en inhoudelijke mogelijkheden, luidt het.De ploeg van ROB-tv kan begin 2012 ook beschikken over een grotendeels vernieuwd technisch platform in een nieuwe studio in de Remy-toren in Wijgmaal. "Deze verhuizing luidt de start van een nieuw hoofdstuk in. We willen onze toekomst immers veiligstellen in een snel evoluerend medialandschap. De focus zal liggen op relevante informatie met grote toegevoegde waarde voor iedereen die in Oost-Brabant leeft, woont of werkt."



11-11-2011 om 09:33 geschreven door Medialand  


09-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Madonna online gelekt
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De nieuwe single van Madonna 'Gimme All Your Love', is op het internet gelekt en klinkt meer dancepop-achtig dan het hardere, door hiphop beïnvloede geluid van haar laatste album, 'Hard Candy' uit 2008. Hoewel het nummer gepolijst klinkt, is het waarschijnlijk dat de gelekte versie een demoversie is. Verwacht wordt dat Madonna (53) haar nieuwe single zal presenteren tijdens de Superbowl op 5 februari volgend jaar.Zangeres M.I.A. en rapper Nicki Minaj zouden daar met Madonna op het podium staan, wat het gerucht versterkt dat de twee ook gastrollen krijgen op Madonna's nieuwe album. Ook dj Martin Solveig en producer William Orbit werkten mee aan het twaalfde studioalbum van Madonna.



09-11-2011 om 20:29 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen nemen Studio Brussel over
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Op 11 november is het Nationale Vrouwendag en daarom verandert Studio Brussel die dag in 'Studio Brusselle'. De hele dag komen alleen vrouwen aan bod met als motto 'Wife is music'.De hele dag krijgen we alleen vrouwelijke Studio Brussel-presentatoren te horen. Ze draaien plaatjes van vrouwelijke artiesten en gaan op zoek naar de 'topwijven' van 2011. Via stubru.be kunnen luisteraars stemmen voor categorieën als 'het Slimste Wijf', 'het Grappigste Wijf' en 'het Politiekste Wijf'.’s Avonds is er opnieuw de Top Wijftig van de strafste vrouwelijke artiesten. Vorig jaar voerden Anouk, Janis Joplin en PJ Harvey die lijst aan.

09-11-2011 om 20:27 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thuismatchen van vier tweedeklassers op Belgacom TV
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Belgacom zendt vanaf zaterdag de thuiswedstrijden van de tweedeklassers Royal Antwerp FC, KV Waasland-Beveren, Sporting Charleroi en AS Eupen van het seizoen 2011-2012 exclusief uit op Belgacom TV. Het telecombedrijf heeft een sponsoringovereenkomst afgesloten met deze vier clubs, zo maakt Belgacom bekend in een persbericht.
Vanaf zaterdag 12 november kunnen Belgacom-klanten elk weekend de thuiswedstrijden van deze vier clubs gratis volgen op televisie, pc of Mac, tablet of smartphone.Verder zal Belgacom TV een reality-programma over de vier clubs uitzenden. De wekelijkse uitzendingen starten in het voorjaar van 2012 en moeten een kijk achter de schermen bieden van de vier clubs en van hun streven om promotie naar eerste klasse. Spelers, fans, trainers, vrijwilligers en clubdirectie worden van nabij gevolgd. De productie van de serie is in handen van Eyeworks, aldus Belgacom.

09-11-2011 om 20:25 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Heavy D (44) dood
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De Amerikaanse rapper Heavy D is dinsdag op 44-jarige leeftijd overleden. Dat melden verschillende Amerikaanse media. De doodsoorzaak wordt nog onderzocht.Volgens de entertainmentwebsite tmz.com werd de rapper in zijn huis in Beverly Hills onwel. Na een oproep naar het alarmnummer 911, werd Heavy D naar het ziekenhuis gebracht. Daar overleed hij.De website noemt de rapper, wiens echte naam Dwight Arrington Myers was, een van de meest invloedrijke rappers van de jaren negentig. Hij rapte bijvoorbeeld op de hit "Jam" van de overleden popster Michael Jackson. Heavy D raakte bekend bij het grote publiek met de versie van "Now That We Found Love", een hit uit 1978, die hij maakte met zijn groep Heavy D & the Boyz. Begin oktober tras hij nog op tijdens een huldeconcert voor Michael Jackson in Wales.De rapper was ook te zien in verschillende tv-series, waaronder "Bones", en in enkele films, zoals "Step Up".


09-11-2011 om 20:22 geschreven door Medialand  


08-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber duikt onder in homobar
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Justin Bieber is op maar één plaats veilig voor de hordes onstuimige ‘Beliebers’: een homobar is hartje Belfast.Dit onthult TheSun. Zondagnacht wist de 17-jarige zanger, na het winnen van twee MTV EMA-Awards, aan zijn fans te ontsnappen door urenlang door te brengen in de homobar Kremlin in Belfast.Een bron vertelt: “Justin wist eindelijk aan honderden fans te ontsnappen die hem al uren achterna zaten. Hij was eerder al aan de ‘beliebers’ ontsnapt toen hij via de keuken van het Europa Hotel, waar het feest van de Europese MTV Awards plaatsvond, kon wegkomen.De fanbase van Justin Bieber geldt als een van de fanatiekste ter wereld. Zo waren 'de ‘Beliebers’ niet te spreken over Mariah Yeater, die beweert dat het tieneridool de vader van haar baby is. De kersverse moeder wordt constant met de dood bedreigd door een fanatieke groep Bieber-aanhangers. Mariah ontving al meer dan honderd doodsbedreigingen, voornamelijk via Twitter.

08-11-2011 om 21:45 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Zuckerberg jaagt op talent
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Mark Zuckerberg, de stichter van sociaalnetwerksite Facebook, zoekt nieuwe medewerkers. De website blijft groeien en nieuwe functies integreren, waardoor Zuckerberg zijn team moet uitbreiden. Daarom jaagt hij in de Amerikaanse elite-universiteiten op jong talent. Zuckerberg bezocht maandag de universiteiten Harvard en Massachusetts Institute of Technology (MIT), die beide nabij de Amerikaanse stad Cambridge gelegen zijn. Dinsdag ging hij nog naar de studenten van de Carnegie Mellon University in Pittsburgh, waar hij een punt zette achter zijn tournee langs de Amerikaanse oostkust.Zuckerberg studeerde zelf aan Harvard. Om Facebook uit te bouwen, hield hij er echter voortijdig mee op. Maandag keerde hij er voor het eerst officieel terug om Facebook bij de studenten als werkgever aan te prijzen.'In de voorbije vijf jaren ging het bij Facebook om mensen met elkaar in contact te brengen', aldus Zuckerberg tijdens een persconferentie. 'De komende vijf jaren moet de inhoud uitgebouwd worden.'

08-11-2011 om 21:41 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sanoma schrapt Goedele en Glam*It
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Sanoma Magazines stopt met de publicatie van Goedele en Glam*It. De uitgever wil de rentabiliteit van haar magazines vrijwaren en wil zich in de toekomst uitsluitend concentreren op de verdere ontwikkeling van haar leidende merken. "We zijn er niet in geslaagd om het grote en complementaire bereik van Goedele te valoriseren op de advertentiemarkt", luidt het dinsdag in een mededeling.Het maandblad Goedele behaalde dit jaar nog een lezersbereik van 256.000 lezers, blijkt uit cijfers van het Centrum voor Informatie over de Media (CIM). "We beseffen dat we in de toekomst een groot aantal fans zullen teleurstellen. Maar na 40 straffe edities van het maandblad stoppen wij met de publicatie."De verkoop van Glam*It op de lezersmarkt ging de laatste jaren fel achteruit, zegt Sanoma. "We flirten vandaag met de ondergrens van 10.000 exemplaren. Dat is te weinig voor een eigen maandblad met een aparte redactie. De laatste editie van Goedele verschijnt op 7 december en is een extra dik compilatienummer van alle voorbije 40 edities, de laatste editie van Glam*It komt uit op 17 januari.

08-11-2011 om 21:37 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Demi Moore wil helemaal niet scheiden'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Demi Moore, die vrijdag 49 wordt, zou afzien van een scheiding van Ashton Kutcher (33). Ashton zou zijn vrouw bedrogen hebben met de 22-jarige Sara Leal, en dat ligt Demi zwaar op de maag, maar ze gelooft naar verluidt in een nieuwe start. 'Het waren een paar moeilijke weken, maar zij en Ashton gaan ervoor', vertelt een bron aan Showbizspy.com.'Ze heeft hem al verteld dat ze niet wil scheiden en dat ze hun uiterste beste doen de schade te herstellen. Ashton zal zoveel mogelijk tijd met zijn vrouw doorbrengen, zodat ze deze nare periode kunnen afsluiten.Bruce Willis, Demi's ex-man, zou de jonge acteur onlangs flink de wind van voren hebben gegeven in verband met zijn ontrouw.


08-11-2011 om 21:34 geschreven door Medialand  


07-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'CSI-acteur Gary Dourdan breekt neus ex-vriendin'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Gary Dourdan is zondagnacht in de boeien geslagen in Californië. De 44-jarige acteur, bekend van de serie CSI, zou de neus van een ex-vriendin hebben gebroken.De betreffende vrouw zou zondag naar het huis van de acteur zijn gegaan, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.Agenten kregen 's avonds een alarmerend telefoontje, waarna ze een poolshoogte gingen nemen. Toen ze bij het huis van Dourdan aankwamen, was de vrouw echter al vertrokken.Na een tweede telefoontje troffen de dienders de ex-vriendin aan in een nabijgelegen steegje. Zij beweerde dat haar neus was gebroken door toedoen van Dourdan. De acteur werd vervolgens gearresteerd. Als hij vijftigduizend dollar borg neertelt, mag hij weer naar buiten.Het is niet voor het eerst dat Dourdan in aanraking komt met de politie. In 2008 werd hij opgepakt wegens drugsbezit.Gary Dourdan was van 2000 tot 2008 te zien in de Amerikaanse televisieserie CSI, waarin hij de rol van Warrick Brown vertolkte. Ook had hij een hoofdrol in de film Alien: Resurrection. Dourdan was twee jaar getrouwd met model Roshumba Williams en heeft twee kinderen bij verschillende vrouwen.


07-11-2011 om 21:15 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt verkoopt zichzelf
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Brad Pitt hoopt dat zijn fans heel veel geld over hebben voor een persoonlijke ontmoeting met hem.Op veilingsite eBay kan worden geboden op een persoonlijke ontmoeting met Brad in Louisiana. Het geld dat de veiling oplevert gaat naar New Orleans dat in 2005 zwaar werd getroffen door orkaan Katrina.De hoogste bieder mag op 3 oktober samen met een vriend of vriendin de hand schudden van Brad én twee nachten logeren in het Hyatt Hotel. Fans die het niet breed hebben, kunnen helaas niet meedoen. Bieden kan namelijk pas vanaf 10.000 dollar. 



 

07-11-2011 om 21:13 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot Sally-Jane verleidt Peggy in Thuis
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De cast van de populaire één-soap Thuis krijgt binnenkort versterking uit familiale hoek. Robert de la Haye, in het echte leven de echtgenoot van Sally-Jane Van Horenbeeck (Peggy in de serie, red.) doet zijn intrede op woensdag 16 november. Twee weken later is het de beurt aan Annemarie Picard, de partner van Pol Goossen (Frank, red.). De la Haye speelt Axel Verstraeten, een vlotte zakenman die ook op het scherm het hart van Van Hoorebeeck sneller doet slaan. De la Haye volgde een acteursopleiding bij Studio Herman Teirlinck in Antwerpen en was eerder al te zien in tal van Vlaamse én Nederlandse televisiereeksen, waaronder Spoed, Terug naar Oosterdonk en Onderweg naar morgen.Picard kruipt in de rol van de flamboyante Martha en was ook in het verleden al enkele keren te zien in Thuis. Voorts maakt ze deel uit van het theatergezelschap Paljas Produkties en vertolkte ze al gastrollen in onder meer Spring, Postbus X en Familie.

07-11-2011 om 21:11 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beetje te veel botox? Kylie gaat Nicole Kidman achterna
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De strakke, haast perfecte huid van de 43-jarige Kylie Minogue doet vermoeden dat ze een grote fan is van botoxinjecties. Net als Nicole kidman heeft ze echter nogal overdreven, waardoor haar gezicht bevroren lijkt.
Hoewel Kylie haar best deed om te glimlachen, bleef haar gezicht in een emotieloze uitdrukking staan toen de popzangeres arriveerde op een diner van George Michael voor het goede doel. Ze droeg een zwarte kanten jurk en bleke make-up, waardoor ze haast kon doorgaan voor een porseleinen pop.Vorig jaar had ze nog beloofd nooit meer botox te gebruiken. 'Ik ben eerlijk geweest over de procedures die ik heb laten uitvoeren. Maar ik ga dit niet meer laten doen. Ik heb rimpels, je kunt de lijntjes op mijn gezicht zien.' Maar als je de zangeres nu vergelijkt met een jaar geleden, dan valt op dat haar gezicht minder rimpels dan voorheen vertoont. Zij beweert dat een goedkope crème de reden is waarom ze er zo jong uit zien. 'Pond's Cold Cream werkt echt, dit product betekent een groot verschil.' Maar cosmetica-experts betwijfelen of een crème zo'n drastisch effect op je uiterlijk kan hebben.


07-11-2011 om 21:08 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Selah Sue in Tegen de sterren op
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Eind november start vtm weer met een nieuw seizoen 'Tegen de sterren op'. Daarin worden tal van nieuwe imitaties opgevoerd.
Zo is het uitkijken naar Adriaan Van Den Hoof, een nieuw gezicht in het programma, die in de huid kruipt van de populaire Jeroen Meus. Hij presenteert een bijzondere versie van Dagelijkse kost. Chris Van Espen leeft zich helemaal uit als weerman Frank Deboosere, en Walter Baele is de ernstigheid zelve als Europees president Herman Van Rompuy. Hilarisch is de imitatie van Clara Cleymans als zangeres Selah Sue, inclusief vogelnestkapsel. Tegen de sterren op krijgt ook een stukje voetbalverslaggeving, waarbij Tom Coninx en Johan Boskamp de match van commentaar voorzien. Al lijken die laatste twee verdacht veel om Guga Baul en Ivan Pecnik.

07-11-2011 om 21:06 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga domineert Europese MTV Awards
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Lady Gaga is gisteravond als grote winnaar uit de bus gekomen bij de MTV Europe Music Awards 2011(EMA's). De Amerikaanse zangeres won de prijs in vier categorieën: beste vrouwelijke artiest, beste song, beste video en grootste fanschare (een nieuwe prijs). De prijzen werden uitgereikt tijdens een groots festijn in de Odyssey Arena in Belfast.Justin Bieber, Bruno Mars en Thirty Seconds to Mars wonnen ieder twee awards. Bieber werd verkozen tot beste mannelijke artiest en won in de categorie Best Pop. De Koreaanse jongensband Bigbang won, tot veler verrassing, in de categorie beste wereldwijde act. Minder verrassend was de award voor beste Hip Hop-artiest die voor de tweede keer achter elkaar werd toegekend aan Eminem. De Amerikaanse zangeres Katy Perry, die ook gedeeltelijk de presentatie van de avond op zich nam, kreeg een onderscheiding voor beste live act.
Meer dan 8000 bezoekers woonden de show in Belfast bij en zagen daar onder anderen David Guetta, Justin Bieber, Lady Gaga en Queen optreden. Laatstgenoemde legendarische rockgroep werd gelauwerd met een Global Icon Award.
Tijdens de show werd stilgestaan bij de dit jaar overleden zangeres Amy Winehouse.
 

07-11-2011 om 08:46 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stroompanne tijdens live-uitzending 'So You Think...'
Klik op de afbeelding om de link te volgen
De commerciële zender vtm kreeg zondagavond af te rekenen met een stroompanne. Omstreeks 20.30 uur viel de elektriciteit uit in de zaal in Aalsmeer, waar de liveshow van 'So You Think You Can Dance' plaatsvindt."Iets voor 20.30 uur ging het licht uit in het Nederlandse Aalsmeer", zegt Sara Vercauteren van vtm zondagavond. "De stroom was vrij snel terug hersteld, maar het duurt natuurlijk een tijdje voor alle elektronica opnieuw is opgestart."De panne deed zich voor tijdens de eerste dans van de avond. Die werd na een kwartiertje hernomen."De programma's na 'So You Think You Can Dance' schoven met een kwartier op", besluit Vercauteren.



07-11-2011 om 08:44 geschreven door Medialand  


06-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janet Jackson laat fans zitten
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Teleurgestelde fans konden hun oren nauwelijks geloven. Enkele minuten voordat het concert van Janet Jackson in Sydney zou beginnen annuleerde de zangeres onverwachts haar show. Dit schrijft de Sydney Morning Herald. Fans die een kaartje hadden gekocht voor het concert in het wereldberoemde Operahouse kwamen van een koude kermis thuis. Janet annuleerde haar optreden, dat ook niet op een later moment zal plaatsvinden. In een statement stond te lezen dat de zangeres op doktersvoorschrift haar stem twee dagen moet laten rusten, zodat ze de derde en laatste show in Sydney wél zou aankunnen. Iedereen met een kaartje voor het geannuleerde optreden krijgt het volledige bedrag terug.Eerder al had de zus van Michael Jackson haar Australische tournee onderbroken om in de VS het proces over de dood van haar broer bij te wonen.



06-11-2011 om 18:20 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sergio Herman wordt nu ook uitgever
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Sergio Herman gaat aan de slag bij de uitgeverij van kookboeken Minestrone. Samen met fotograaf Tony Le Duc zal hij er boeken van zichzelf, maar ook van andere koks uitgeven. Dat laat Minestrone vandaag weten. Le Duc en Herman hebben eerder al samengewerkt, onder meer bij de creatie van een driedelig kookboek van Sergio Herman. Hun eerste gezamenlijke uitgave wordt 'Sergiology', een 'tijdsdocument over de inspiratiebronnen en de creaties van een driesterrenchef'.Daarnaast gaat de uitgeverij ook een halfjaarlijks kooktijdschrift uitgeven en boeken van andere chefs, onder meer Wouter Keersmaekers van restaurant De Schone van Boscoop. Minestrone bekijkt ook de mogelijkheden binnen andere media, zoals televisie.


06-11-2011 om 18:16 geschreven door Medialand  


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze week nieuw op www.Dance4u.be
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Nieuw in de playlist vanaf 6/11/2011

Adam Levine-Gym class Heroes:Stereo hearts
Bruno Mars-Bad meets evil:Lighters
Kele and Lucy Taylor:What did i do
LMFAO(re-entry):Party Rock
www.dance4u.be


06-11-2011 om 10:15 geschreven door Medialand  


05-11-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Time Warner brengt bod uit op productiehuis Endemol
Klik op de afbeelding om de link te volgen
Het Amerikaanse mediaconcern Time Warner heeft een niet-bindend bod uitgebracht op het van oorsprong Nederlandse productiehuis Endemol. Dat meldt persbureau Reuters vrijdag op gezag van een woordvoerder van Endemol. Financiële details werden niet genoemd.Endemol is nu eigendom van Goldman Sachs Capital Partners, van het mediabedrijf van de Italiaanse premier Silvio Berlusconi Mediaset en de Nederlandse investeringsmaatschappij Cyrte, die het kapitaal van oprichter John de Mol beheert. Het bedrijf kreunt echter onder een schuld van ruim 2 miljard euro en is daarover al enkele maanden in onderhandeling met schuldeisers. Endemol heeft verschillende programma's lopen op de Vlaamse zenders, waaronder 'Alles in Huis' (vtm), 'The Voice' (vtm) en 'De Pedaalridders' (VT4). Tot voor kort was Endemol ook verantwoordelijk voor de nachtelijke belspelletjes, via dochteronderneming Home Games.De afgelopen decennia produceerde Endemol Nederlandse monstersuccessen als 'Tien voor Taal' en 'Baantjer'. Het belangrijkste internationale format van het productiehuis is wellicht 'Big Brother'.Enkele maanden geleden was er nog sprake van een mogelijke overname door een joint venture die door het Britse ITV en Mediaset zou worden gevormd. De grootste schuldeisers van het bedrijf zijn investeringsgroepen als Centrebridge en Apollo en de Britse banken RBS en Barclays.


05-11-2011 om 09:56 geschreven door Medialand  






Zoeken in blog


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto


Blog tegen de wet? Klik hier.
Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs