Ingrediƫnten:
Kipfilet, boschampignons, avocado, cresson, rucola, half zongedroogde tomaten, gember, koriander, look, korianderzaad, curcuma, curry, komijn, kokosolie, citroengras, limoen, pezo.
Hoeveelheden volgnes eigen behoeften en smaak.
Bereiding:
Snij de kip op reepjes en bak in de kokosolie, samen met de fijngesneden gember en geplette look. Kruid met curry, komijn, curcuma, korianderzaad, peper en zout. Leg opzij.
Snij de champignons in 4 en bak in dezelfde pan van de kip met nog wat extra kokosolie. Kruiden met dezelfde kruiden als de kip + fijngesneden citroengras.
Schik de rucola, cresson, zongedroogde tomaatjes, avocado (op schijfjes gesneden) op een bord. Bedek met de warme champignons en de kip. Werk af met verse koriander en limoen.
Smakelijk!
|