Foto
1 FCV Dender 27 58
2 FC Antwerp 27 54
3 KV Mechelen 27 52
4 KV Kortrijk 27 49
5 Deinze 27 42
6 OH Leuven 27 42
7 Eupen 27 42
8 Tubeke 27 39
9 KVK Tienen 27 39
10 Virton 27 38
11 Union 27 33
12 Hamme 27 31
13 Oostende 27 31
14 Waasland 27 29
15 Dessel 28 28
16 KVSK United 27 23
17 Waregem 28 22
18 Ronse 27 14
  
Volgende match

7/04/07, 20,00

KV Mechelen-KV Kortrijk


Vorige match

Oostende-KV Mechelen 1-1
KV Mechelen-KV Kortrijk 7/4/07' 20,00u
Nieuws Sporza
 • VIDEO: LIVESTREAM: Bale knalt strafschop hoog over en kan flater Turkse doelman niet afstraffen
 • Tom Dumoulin is helemaal terug en kroont zich tot Nederlands kampioen tijdrijden
 • VIDEO: Martinez: "Moeten lang in toernooi blijven zodat Castagne op bezoek kan komen"
 • Gillé en Vliegen stomen in ATP-toernooi van Halle door naar kwartfinales
 • VIDEO: Duivelsblog: 25 Duivels trainen mee voor de match tegen Denemarken
 • VIDEO: LIVESTREAM: Bale zet Ramsey met geweldige assist op weg naar 0-1
 • VIDEO: LIVESTREAM: Ramsey brengt Wales op voorsprong tegen Turkije
 • Oefenwedstrijden: Promovendus Union pakt meteen stevig uit tegen Bergen
 • VIDEO: Lukaku wil Eriksen bezoeken in ziekenhuis: "Maar op veld geen plaats voor medelijden"
 • VIDEO: Duivelsblog: Kijk naar de laatste training van de Duivels voor Denemarken
  Inhoud blog
 • KV Mechelen-KV Kortrijk:Selectie
 • KV Mechelen-KV Kortrijk
  Rondvraag / Poll
  Wint zaterdag Malinwa tegen KV Kortrijk?
  Ja
  Nee
  Gelijkspel
  Bekijk resultaat

  Zoeken met Google


  KV Mechelen
  Welkom op de "Malinwa site"
  KV Mechelen
  06-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KV Mechelen-KV Kortrijk:Selectie

  6/4/2007

  KV Mechelen - KV Kortrijk: Selectie

  Beide clubs kampen met een krappe beschikbare spelerskern. Peter Maes selecteerde 16 spelers. KV Kortrijk van zijn kant zal moeten puzzelen om 15 namen bij elkaar te krijgen nadat de 3 schorsingen door de rechtbank niet werden geschrapt.

  Na het kaartenfestival in Tubize stapten de West-Vlamingen naar de rechtbank om de schorsingen van Nong, Makhloufi en Provoost ongedaan te maken. De Brusselse rechter stelde echter de uitspraak voor minstens twee weken uit waardoor het trio geschorst blijft in de wedstrijd tegen KV Mechelen.

  Malinwa kampt al weken met een goed gevulde ziekenboeg en de nodige schorsingen. Zo moet Abdul-Yakuni Iddi na zijn rode kaart in Oostende de topper vanuit de tribune bekijken. Issame Charaï komt daarentegen terug uit schorsing. Ook Wesley Vanbelle die last had van een verrekking is weer van de partij. Doelman Kevin Kempeneer zal er niet bijzijn. Hij ligt met koorts geveld in bed. Daardoor vervoegt Yannick Dierick de selectie.

  Verder revalideren Nana Asare en Kristof Goessens volgens schema. De Ghanees traint individueel en zou rond 15 april weer fit moeten zijn. Ook Goessens zou rond die datum bij de groep kunnen aansluiten. Door een operatie aan de meniscus eerder dit seizoen was het kraakbeen aan de knie overbelast. Volgens de medische staf is die overbelasting een normaal verschijnsel na een dergelijke ingreep. Steve De Schouwer blijft nog tot het einde van de competitie out terwijl Dries Merckx met de reserven speelt.

  Selectie: Biset Maxime, Charaï Issame, Crabeels Pieter, Dhont Bert, Dierick Yannick, Dunkovic Antun, Geudens Kevin, Ivens Jonas, Kielo Lezi Jean-Paul, Mellemans Jeroen, Vanbelle Wesley, Van Goethem Kenneth, Van Hoevelen Kenny, Van Zundert Bart, Vleminckx Bjorn, Werner Olivier.

  06-04-2007 om 21:06 geschreven door arne  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  05-04-2007
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

  5/4/2007

  KV Mechelen - KV Kortrijk: Voorbeschouwing

  Zaterdag Achter de Kazerne wordt er voor de knikkers gespeeld in de strijd voor de derde plaats.

  In het kort
  Beide ploegen bleven vorige week steken op een gelijkspel en bleven zo op drie punten van elkaar. KV Mechelen kan bij winst een uitstekende zaak doen en zes punten uitlopen. KV Kortrijk zelf is overigens bezig aan een mooie reeks. De laatste maal dat de Kerels verloren dateert al van 28 januari tegen het R. Union SG van Czerniatynski. Tegen leider Dender werd daarna met 1-0 thuis gewonnen terwijl de zwaar bevochten wedstrijd tegen R. Antwerp FC op 0-0 eindigde. Vorige week moest KVK nog eens de punten delen in Tubize na een partij waarin het kaarten regende en Kortrijk de match met negen spelers eindigde. KVK-coach Vanhaezebrouck zal moeten sleutelen aan zijn type-elftal, want hij moet dit weekend maar liefst drie geschorsten (Nong, Makhloufi en Provoost) vervangen.

  Ook voor Peter Maes zal het weer puzzelen zijn, want Iddi moet na zijn rode kaart vorige week in Oostende geschorst toekijken. KV Mechelen kan door de drie punten thuis te houden KV Kortrijk een serieuze dreun geven in de strijd om het fel begeerde eindrondeticket. Bovendien zou geelrood - mits winst - de nauwe aansluiting met Antwerp en Dender behouden. Hoe dan ook, zelfs bij verlies zaterdag blijft het spanning troef bovenaan de stand in tweede.

  De Wedstrijd
  Datum: 7/4/2007
  Aanvang: 20:00
  Plaats: Achter de Kazerne
  Scheidsrechter: Tim Pots
  Lijnrechters: Kris Messely en David Schauwvliege


  Champion Jeans wedstrijdsponsor
  Champion Jeans, sponsort de topper tegen KV Kortrijk. De broekenspecialist, gelegen in de Guldenstraat, vlakbij de Ijzerleen, is ook online te vinden op .


  Wegbeschrijving
  Yellow-Red KV Mechelen
  Kleine Nieuwedijk 53
  2800 Mechelen

  E19 Antwerpen-Brussel.
  Afrit 9 Mechelen Noord.
  Kruispunt Mc Donald's. (rechtdoor)
  Derde verkeerslichten links (brug over Dijle, Liersesteenweg N14).

  Hoofdingang:
  Eerste lichten rechts (Caputsteenstraat).
  Eerste straat links (Kleine Nieuwedijk).

  Bezoekersingang:
  Tweede lichten rechts (Kerkhoflei).
  Kerkhoflei ten einde en vervolgens rechts (Kleine Nieuwedijk).

  Veiligheidsmaatregelen
  Parking 5 is enkel via de Kleine Nieuwedijk bereikbaar en wordt om 19u afgesloten. Tot na de het vertrek van de supportersbussen van Kortrijk zal de zone Ziekebeemden-Kerkhoflei (en dus ook parking 5) afgesloten zijn.

  Ticketing:
  De loketten en poorten openen om 18.30u. Er loopt donderdag en zaterdag tussen 10u en 12u en vrijdag tussen 14u en 17u een voorverkoop op het KVM-secretariaat. Voor deze wedstrijd zijn licht verhoogde prijzen van toepassing.

  -Een staanplaats kost 11 euro. Kinderen van 12 tot 16 jaar betalen slechts 6 euro op vertoon van de identiteitskaart. Onder de 12 jaar kan je gratis binnen op de staanplaatsen na afhalen van een gratis ticket op vertoon van het wit geboortebewijs.
  - Een zitplaats in vak D achter het doel kost 15 euro. Kinderen tot 16 jaar betalen slechts 9 euro (in vvk) op vertoon van de identiteitskaart of wit geboortebewijs.
  - Een zitplaats in de vakken A en B kost 19 euro. Kinderen tot 16 jaar betalen slechts 14 euro (in vvk) op vertoon van de identiteitskaart of wit geboortebewijs.
  - Een zitplek in de eretribune kost 32 euro.

  Per persoon kunnen in voorverkoop maximum 50 tickets gekocht worden. Iedere koper van kaarten moet zijn identiteitskaart voorlegggen. Bij aankoop van meerdere tickets dien je een lijst met de namen, voornamen en de geboortedata van de uiteindelijke gebruikers van de tickets binnen te brengen.

  Volg de wedstrijd live
  Via Radio Reflex (104.8 fm)
  In de regio Mechelen kan je ook naar Radio Reflex luisteren en zo de wedstrijd op de voet volgen. Op 104.8 fm kan je het rechtstreekse verslag van de trouwe commerciële partner van geelrood beluisteren.

  Via internet
  Via internet:
  Wie niet in Mechelen woont, maar toch het radioverslag wil volgen, kan dat via internet. Het livestreamverslag is te volgen op www.radioreflex.be. Ook via het tekstkader op www.kvmechelen.be en www.radioreflex.be kan u de wedstrijd live volgen. Om een overbelasting van de server te vermijden, raden we aan om zoveel mogelijk naar het livestreamverslag te luisteren.


  Via GSM
  Wie niet over internet beschikt, kan ook de tussenstand op zijn of haar GSM krijgen. Daarvoor moet je "tweede" sms'en naar 3608.

  De tegenstander
  Naam: KV Kortrijk
  Opgericht: 1971
  Stamnummer: 19
  Kleuren: rood-wit
  Voorzitter: Joseph Allijns
  Sportleider: Lorenzo Staelens
  Trainer: Hein Vanhaezebrouck
  Assistenttrainer: Johan De Volder
  Keeperstrainer: Patrick Santelz
  Revalidatietrainer: Jean-Luc Vande Weghe
  Stadion: Guldensporenstadion
  Capaciteit: 6896 zitplaatsen


  Weetjes
  KV Kortrijk werd op 6 mei 1971 opgericht na een fusie tussen Kortrijk Sport en Stade Kortrijk. De nieuwe fusieploeg nam stamnummer 19 van Stade Kortrijk over en voetbalde voortaan in rood-wit. In vijf seizoenen tijd stormde KV Kortrijk van bevordering naar eerste klasse waar het – op het seizoen 1979-1980 na – tot 1992 bleef voetballen. De jaren nadien probeerden de West-Vlamingen om terug naar de hoogste divisie te promoveren, maar ze lukten pas in 1998 in hun opzet toen ze de eindronde wonnen. Het nieuwe verblijf in eerste duurde slechts één jaar. Nadien ging het met de club van kwaad naar erger. In het seizoen 1999-2000 moest KV Kortrijk na een zestiende plaats in het klassement deelnemen aan de eindronde van derde om zich te handhaven in tweede. KVK won wel de halve finale van Francs Borains, maar ging in de finale met 4-1 kopje onder tegen Heusden-Zolder. Voor het eerst in 28 seizoenen moest KVK terug in derde aan de slag. Naast de sportieve perikelen kende de club ook zware financiële problemen. In maart 2001 ging KV Kortrijk failliet, maar een groep rond huidig voorzitter Joseph Allijns zorgde ervoor dat KV Kortrijk kon blijven bestaan. Door de winst in de eindronde, moest de club niet naar vierde, maar mocht het in de derde klasse blijven. Op het eind van het seizoen 2003-2004 zette rood-wit weer de stap hogerop door de eindronde te winnen van KV Turnhout.

  Met Lorenzo Staelens haalde KV Kortrijk een ex-Rode Duivel binnen als sportleider en met Hein Van Haezebrouck als trainer moet de revival richting eerste klasse zo snel mogelijk ingezet worden. Na het schitterende bekeravontuur waarin de Kerels de kwartfinale haalden tegen Club Brugge en de remonte in de competitie na een mindere start, blijven de promotiekansen nog steeds mogelijk via de eindronde.

  Historiek
  Het is al van het seizoen 1991-1992 geleden dat Malinwa van KV Kortrijk in eigen huis kon winnen. De laatste drie onderlinge competitieduels Achter de Kazerne eindigden op een gelijkspel en in de eindronde in 1998 won KVK met 0-3 van KV Mechelen.

  1976-1977: KV Mechelen - KV Kortrijk 2-3
  1979-1980: KV Mechelen - KV Kortrijk 0-2
  1981-1982: KV Mechelen - KV Kortrijk 3-1
  1983-1984: KV Mechelen - KV Kortrijk 2-1
  1984-1985: KV Mechelen - KV Kortrijk 1-1
  1985-1986: KV Mechelen - KV Kortrijk 3-1
  1986-1987: KV Mechelen - KV Kortrijk 3-0
  1987-1988: KV Mechelen - KV Kortrijk 2-0
  1988-1989: KV Mechelen - KV Kortrijk 3-1
  1989-1990: KV Mechelen - KV Kortrijk 1-0
  1990-1991: KV Mechelen - KV Kortrijk 3-2
  1991-1992: KV Mechelen - KV Kortrijk 1-0
  1997-1998: KV Mechelen - KV Kortrijk 1-1
  1997-1998: KV Mechelen - KV Kortrijk 0-3 (eindronde)
  2003-2004: KV Mechelen - KV Kortrijk 0-0
  2005-2006: KV Mechelen – KV Kortrijk 0-0

  05-04-2007 om 19:00 geschreven door arne  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KV Mechelen-KV Kortrijk
   Zaterdagavond zal Malinwa het moeten waarmaken tegen KV Kortrijk het zal een moeilijke wedstrijd worden tegen KV Kortrijk. Dus wie weet wint Malinwa deze wedstrijd tegen Kortrijk beneden kan je mening invullen wie denkt dat er gaat winnen of gaat verliezen.... dus je kan daar
  iets achterlaten.Ik hoop dat Malinwa wint zaterdag!

  05-04-2007 om 16:38 geschreven door arne  

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)

  Ma l inw a   Foe v er  ! ©

  Malinwa forever! Malinwa forever! Malinwa forever! Malinwa forever!
  Mijn Links
 • bloggen.be
 • KV Mechelen
 • FC Antwerp
 • FCV Dender
 • KV Kortrijk
 • Deinze
 • OH Leuven
 • Eupen
 • Tubeke
 • KVK Tienen

  Malinwa gastenboek!
 • Fout gevonden in uw blog
 • Fout gevonden in uw blog

  Voeg een berichtje toe als er iets niet klopt op mijn site of om anderen redenen kan je hier een berichtje toevoegen


  Rondvraag / Poll
  Wie wordt er kampioen?
  KV Mechelen
  FC Antwerp
  FCV Dender
  KV Kortijk
  Deinze
  OH Leuven
  Of andere ploeg?
  Bekijk resultaat


  E-mail mij

  Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


  Zoeken in blog


  We're Malinwaaaaaa
  We're wonderfuuuuull
  We're going crazy after every fucking goaaaal
  We're are de win
  We're de sing
  Supporting Malinwa is everthing
  ........!!!


  Foto  Blog tegen de wet? Klik hier.
  Gratis blog op https://www.bloggen.be - Bloggen.be, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!