CRÈME ° 5 eierdooiers ° 60 g kristalsuiker ° 300 g roomkaas ° 0,5 dl verse room ° 40 g witte chocolade
VERSIERING ° bloemsuiker ° verse munt
Bereiding
° snij de rabarber in stukjes ° snij het groene hoedje van de aardbeien ° doe het fruit samen in een kom en giet de champagne erbij ° voeg de suiker toe en schraap de binnenkant van het vanillestokje erbij ° mix dit met een staafmixer tot een glad geheel ° doe de eigelen met de suiker in een kom en klop wit met een mixer ° voeg de roomkaas toe en roer goed door met een garde ° giet de room erbij en roer door ° smelt de chocolade op een laag vuur, giet hem bij de crème en roer door ° schep een pollepel van de crème op het midden van een diep bord ° giet de champagnesoep rondom de crème ° karameliseer de crème met een gasbrander ° versier met verse muntblaadjes en overpoeder met bloemsuiker
Tips
1. Gebruik geen rode wijn 2. Niet koken, gewoon mixen 3. Gebruik minder room
Kruid de pladijsfilets en paneer ze met de bloem, het eigeel met water en het paneermeel. Frituur de pladijs gedurende 2 minuten op 180°C. Snijd het witlof in julienne en bak dit aan in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Kruid met peper en zout en suiker en blus met de xeresazijn. Voeg er vervolgens het water, de PH Visfumet en de graanmosterd aan toe. Voeg er nu de Alpro soya Cuisine aan toe. Serveer het witlof met de pladijsfilets. Strooi er een beetje bieslook en PH Honing-mosterdkruiden overheen en werk af met kervel.