Koken met passie
Inhoud blog
  • Kippenvleugels met tomatensaus
  • Koken met ajuin
  • Het idee

    Zoeken in blog


    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    05-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kippenvleugels met tomatensaus
    Heb je niet veel tijd, vlug en een zalige maaltijd voor je je handen van kan afsmullen...

    Kippenvleugels met tomatensaus voor 2personen

    Benodigdheden :
    - 12 kippenvleugels
    - kippenkruiden
    - 6 grote vleestomaten
    - 1 potje tomatenpurree
    - kappertjes
    - bakboter
    - peper en zout
    - 1 stokbrood

    Bereidingswijze :
    Neem eerst je kippenvleugels leg ze op een bakplaat en smeer ze in met kippenkruiden,
    leg er dan kleine blokjes boter op, zorg dat deze goed verdeeld zijn zo worden de kippenvleugels
    lekker krokant. Zet ze dan in de oven op 200graden gedurend 30minuten.
    Als de kippenvleugels in de oven staan heb je tijd om je saus te maken.
    Snij eerst je tomaten fijn doe ze dan in de pan met een beetje boter en laat ze even stoven
    zodat ze helemaal plat zijn, doe dan hierbij de tomatenpurree en laat even inkoken.
    Als laatste doe je er de kappertje bij en smaak je af met peper en zout.

    Als je kippenvleugels klaar zijn, wat het echt heel lekker maakt is doe de
    kippenvleugels in een schaal en giet er de tomatensaus overheen.
    Serveer met stokbrood en smakelijk

    05-02-2011, 01:49 geschreven door Elisa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs