ISLANDER
HORECA OP HET EILANDJE
Inhoud blog
  • MOM
  • ROAST
  • SIL'EAU
  • ATELIER DU PORT
  • ISOLA DI GIO
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per maand
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
    16-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROAST
    Ben deze week eens binnengestapt bij Roast, mooie zaak en uitnodigend met open schuifdeuren. Aantrekkelijke kaart met paar surprises. Heb de gegrilde slibtongetjes met puree gegeten. Was wel lekker maar de 2 grote tongen (voor slibtongen grote maat) waren wel op graat maar aan zijkanten gefileerd en zodanig gegrild/gebakken met een verbrand randje. Dan heb ik liever dat ik alles zelf moet fileren.
    Ik werd vlug bediend maar mijn buren helemaal niet. Ook voor de koffie moest ik lang wachten, maar goed opgelost door de garçon die hem dan van de zaak gaf. Bijgevolg rekening van 31 € voor de vis met één glas rosé. Een adresje om nog eens iets anders te proberen als het wat minder druk.   

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-08-2015, 15:28 geschreven door ISLANDER  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SIL'EAU
    Na een paar weken geleden de slechtste spaghetti aller tijden te hebben gegeten, dacht ik gisteren op een zaterdag (15 aug.) nog een ontbijtje mee te pikken rond 12.30 u. Nee, dat gaat niet, was het antwoord alleen nog een paar salades. Dan ben ik maar terug opgestapt en was het de laatste keer dat ik er geweest ben. Als men tegenwoordig geen omeletje kunt eten na 12 u., is de bazin niet met haar tijd meegegaan, als ze al aanwezig is. Bye. Goei locatie maar slecht eten en narrow-minded, de tol van het succes...
     

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-08-2015, 15:21 geschreven door ISLANDER  
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ATELIER DU PORT
    Naar aanleiding van verjaardag van één van mijn betere vrienden, had hij mezelf met 11 andere oude kameraden uitgenodigd in de Atelier du Port. Het is de huiskamer/ dining room versie van de "Au vieux port" met de hun oude chef, Marc aan het fornuis.
    Aperitief op het terras en dan een uitgebreide menu, waarvan we zelfs het vlees-hoofgerecht hebben laten vallen wegens overdaad. Super lekker gegeten met speciale bereiding bloemkool met garnalen en perfect bereide turbotin. Alles met perfecte service in een uniek kader. Ik hoop dat je vlug weer verjaart, beste Walter!!!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-08-2015, 15:16 geschreven door ISLANDER  
    Archief per week
  • 07/09-13/09 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !

    Blog tegen de wet? Klik hier.
    Gratis blog op https://www.bloggen.be - Meer blogs